_katja_ -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (6.1.2009 9:44:12)
|
zara: v kateremu tušu si kupila Fotoknjigo? Jaz imam Dojenčkov prvi album, samo noter ni toliko prostora za slike. Samo vsake toliko kakšna. luna: Glede čaja: meni je babca rekla, da lahko če kam grem med obrokoma, damo Nacetu čaj, če bi bil lačen, mene pa ne doma. Potem sem pa mojega poslala v trgovino, pa je imel na listku napisano otroški čaj, in je kupil instantnega. Tako da imamo sedaj kar tega. Pa ga dam malo noter, ravno toliko da je malo voda obarvana. Se mi pa zdi, da ga manj napenja, ko ga v celem dnevu spije od 50 do 100 ml. tašče: jaz imam ful srečo. Res je super. Živimo v isti hiši, mi zgoraj, ona spodaj. Ful ga ima rada, za Božička in Miklavža je dobil fuul daril. Vem, da ga rada vidi vsak dan, zato če slišim, da je doma, ga nesem malo na 'počitnice' dol. Za kakšnih 15 minut ali pa kaj več. Ko gremo na sprehod gremo mimo in se oglasimo še dol pri njej. Pride pa tudi kdaj gor, ampak sploh ne prevečkrat, pa vedno potrka, pa če se ravno dojiva, reče da pride ko bova imela čas. Skratka super uvidevna in vse. Pa še vedno mi lika. Saj moram zdaj počas sama začet, ko vidim, da vse že vse delate same. Če je pa kdaj Nace siten, pa pač povemo, da je tečen in da bo raje pri meni. Aja pa kadar imamo obiske, nikoli ne hodi k nam gor. Skratka SUPER JE. zaščita: v četrtek imam g. Komaj čakam, da pogleda če je vse vredu in da zeleno luč za šport in [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]. Midva bova uporabljala kar kondome. Sva jih že prej, pa ni blo tolk panike. Tabletk pa ne bom jedla sedaj. Bom raje potem ko bo konc z otroki. Sem jih ze pred nosečnostjo kar nekaj časa. onur: meni tudi ful paše sladke. V nosečnosti sem bila mahnjena na slano, zdaj pa na sladko. Piškoti s čokolado grejo v promet. Pa razni biskviti s sadnjem, štrudli, struklji,...skratka vse sladko:) Sej malo se probam nazaj držat, ampak včasih pa le morem. Andromeda: jaz tudi večkrat na dan, če sem le doma, skočim na RR. Vsaj prebrat kaj se dogaja. No saj kompjutr imam itaq skor pržgan, tko da ni problema. Smo kar malo odvisne:) Caligula: ja res so Pamperske tudi meni slabše kot Mullerjeve. Ampak sem vseen vesela, ko jih kdo prnese. Potem ni treba kupovat:) Jaz jih čez dan porabljam. Če pa kam gremo in ponoči pa Mullerjeve. Cunje ima pa naš še vedno delno 56, ene par pa 62. Pa se mi zdi da je kar velik. Je pa ful odvisno od proizvajalca. Eni body 56 so tako majhni, eni pa ful ogromni. Očitno ti tvojega tako dobro hraniš, da tedensko raste 100 na uro. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] bo košerskaš verjetno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Kg: jaz se trenutno sploh ne tehtam. Sem bila zadnjic slabe volje, ko sem stopila na tehntnico. Moram se enkrat zjutraj stehtat, ker potem itaq tolk pijem čez dan da je sigurno več kg tudi zaradi tega. Ko sem prišla iz p. sem jih imela 10 manj. Zredila sem se pa za 18,5. Vizualno mi gre trebuh lepo nazaj, imam še malo špeha, ampak to mislim, da bo slo le s športom stran. Ritko in noge imam pa še lepo zalite. Ampak svoje hlače oblečem. So pa malo bolj polne kot prej. Imam pa probleme z zgornjimi deli. Prej sem nosila ful oprijete majcke. Zdej me pa vse cez joske veze in če mam dan k mam ful mleka, me še joške bolijo. Tko da si bom sla se kaksno mal bolj siroko majico kupit. Danes smo spet super spali....kar ne morem verjet da je tko super. Od 22,00 do 5,00. Balzam.... uh sem se razpisala....ja pridno panča trenutno. Upam, da se danes vsaj še kaksno stopinjo ogreje, da gremo spet malo ven. Včeraj je bil tako lupten sonček, da sva bila ene 2 urci zunaj. lp K
|
|
|
|