ogica -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (18.8.2009 14:47:10)
|
Pozdravljene, to se pa vidi, da se dopusti končujejo...na žalost, ampak me še imamo nekaj porodniške...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] čeprav je to non stop služba:) če se samo spomnim prvih mesecev in primerjam s sedaj...joj, kakšna razlika. Jaz si nisem predstavljala, da bo tako zelo živahen. Trenutno je res obseden s postavljanjem na noge in zaradi tega ne spi. Še pred spanjem, čisto utrujen, se vleče gor po postelji. Ponoči se zbudi in vstane v posteljici, tako da se seveda fajn predrami. Spi samo od 21 do 5. ure, vmes še zmeraj je okoli 1.00, tako da smo še daleč od spanja celo noč. Tudi čez dan samo po pol ure dvakrat, že kakšen teden. Prej pa je spal do dveh ur skupaj čez dan. Upam, da se napoveduje kakšna nova faza...oz. da čimprej shodi, ker to ga bo res osrečilo:)) res je zelo vztrajen fant...vidim pa, da so tudi drugi ... ko je ravno letalo napisala, da voljo uveljavlja tudi z renčanjem, sem se kar malo pomirila, resno. Aja, ima pa samo dva zobka- spodnji enki in nič kaj se ne napoveduje naprej... Ah, več bi moral jesti čez dan, pa sicer je 4 obroke GH, vendar sadja in zelenjave očitno ne dovolj, da mu ne bi manjkal še nočni obrok. Pa zadnje čase mi med hranjenjem začne kar nekaj jokat, čeprav je naprej. Res ne vem, kaj bi to bilo...da bi imel refluks, dvomim, ker nič ne poliva. Sicer je pa na spodnji strani krivulje glede kilaže, tako da se ne prenajeda...ne vem. Sori, da malo jamram, ampak imamo eno malo slabše obdobje. Eno vprašanje...ravno danes se mi je utrnilo, ko sem se sama mazala s kremo...jaz ga še vedno milim enkrat na teden in potem naoljim, vmes pa ne dajem nobene kreme, tudi na obraz ne...ali ve dajete...in če, kolikokrat in seveda kaj mažete? Glede teže in višine...jaz se "izobražujem" na MON, stran pediatrija http://med.over.net/forum5/list.php?46 in tam so tudi tabele s krivuljami posebej za dečke in deklice... tako, ne morem več jamrat...šibam:) in se še kaj oglasim
|
|
|
|