RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

poli* -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (12.8.2009 18:13:12)

Ojla.
Včeraj smo imeli posvetovalnico. Tanja ima 8570g in 73,5 cm.
Zdravnica predvideva, da je ni zdelala samo 6. bolezen, ampak še kakšna trebušna viroza.... da smo morali v bolnico.
Naša punca je ena izmed tistih, ki bodo najprej shodili in šele nato kobacali. In s tem ni nič narobe. Zelo zelo rada hodi in pleza povsod, kjer se da kam oprijeti.
Kilaža. Jaz sem bila po 2 mesecih na svojih 52 kg..... priznam, da sem trenutno precej švoh in izčrpana, pa imam 48 kil....

lepo se imejte

onur -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (12.8.2009 18:26:12)

Kilaža. Jaz sem bila po 2 mesecih na svojih 52 kg..... priznam, da sem trenutno precej švoh in izčrpana, pa imam 48 kil....

pol ti lahko dam jaz malo svojih kilc.

vglavnem, da je sedaj Tanja ok. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

onur -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (12.8.2009 21:03:19)

Drugač pa smo danes čofotali v bazenčku. Tamala no. Je pa padla in spila vodo. Jaz vsa panična, ker ni mogla pridet do vdiha. No, potem je bilo boljše in hop nazaj v bazen. Smo pa danes ubrale novo tehniko spanja. Prej je zaspala na veliki postelji in smo jo preložili. Danes pa sem jo dala v njeno posteljico, jaz pa sem se ulegla zraven na svojo. Dokler ni mrknila, je seveda telovadila. Popoldan je trajalo 30 minut, da je zaspala, zvečer pa 13. Če se bo obneslo, bomo to sedaj prakticirali.
A ja. Sem se šla včeraj zment za krst in jo bomo verjetno še letos krstili. Dvakrat v septembru so priprave. In še novička. Se bova pa z možekom tudi crkveno poročila, upam, da opravimo vse na isti dan. Hura.

Andromeda, bravo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Dariov napredek.

Še vprašanje. Kolikokrat na teden uporabljate olje (npr. da popražite gor čebulo ali kaj druega, ...) in koliko ga naenkrat date?
Pa še, če je katera že provala ribe, katere je dala od belih?

Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (12.8.2009 22:20:05)

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Še vprašanje. Kolikokrat na teden uporabljate olje (npr. da popražite gor čebulo ali kaj druega, ...) in koliko ga naenkrat date?

Olje uporabljam vsakodnevno, sem brala, da je olje ali maslo priporočljivo dati kapljico v vsak obrok (tud npr. v rižolino), ker taki mali rabijo in pokurijo veliko energije.

No, jaz sem pa danes tako zaspana, da mi ne bi pomagal niti liter olja [sm=smiley36.gif]

Lahko noč!

Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (13.8.2009 8:43:06)

Dobro jutro in ena [sm=kava.gif] za lepši dan. Mi2 se počasi odpravljava ven...

Pa eno? imam: a se vaši fročki tudi za ušesa vlečejo? Dario je cca 2 tedna nazaj "odkril" svoje uhlje in se veselo vleče za njih, jih pokirva z rokami (sem najprej mislila, da ima vneta), pri tem pa tako srčkanooo gleda [sm=smiley36.gif]

mojsoncek -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (13.8.2009 9:22:54)

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Dobro jutro in ena [sm=kava.gif] za lepši dan. Mi2 se počasi odpravljava ven...

Pa eno? imam: a se vaši fročki tudi za ušesa vlečejo? Dario je cca 2 tedna nazaj "odkril" svoje uhlje in se veselo vleče za njih, jih pokirva z rokami (sem najprej mislila, da ima vneta), pri tem pa tako srčkanooo gleda [sm=smiley36.gif]

hvala za kafe [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Nejc se za uha vlece kadar je zaspan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Kar se pa olja tice, jaz ga dam ponavadi takrat, ko je korenje

no, midva tudi piciva ven...

watershine -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (13.8.2009 10:10:42)

Dobro jutro in ena za lepši dan. Mi2 se počasi odpravljava ven...

hwala za kavico, moja je bila zjutraj presladka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley17.gif[/image]
olje - ga ne uporabljamo...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
zelenjavo prekuham, in kaj a ve date med kuhanjem olje zraven?

ušesa - ja nš mali jih je že zdavnaj odkril, pravtako kot svoje laske... in ko je malo zaspan mečka ušeska ko je že zelo zaspan pa cuka laske [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

no zdaj pa šibam kaj pospravit pa pakirat :) anže gre jutri na obisk k prababici :) (2 že pozna zdaj je še tretja navrsti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])

tko da lep pozdrav do ponedeljka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

caw

ogica -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (13.8.2009 14:12:23)

Hej,

mi imamo pestro...odkar je odkril, da lahko stoji, to tako pridno vadi, da noče niti sedet, če pa ga v posteljo poležem, pa se tako razburi, da ga sama postavim nazaj na noge. Tako da zaspi samo, ko sam omaga in ga nogice več ne držijo...jaz pa sem tudi skozi zraven, ker je pogumen in ga kdaj tako fajn zavrti in bi padel...saj če sede nazaj, ni problem, ampak pravi padec, pa če ni v posteljici, pa po moje kar boli.

glede olja- dodam ga h kosilu, čisto na koncu, par kapljic...kolikor sem jaz razumela, gre za to, da se absorbirajo v maščobah topni vitamini A, D, E, pa za prebavo je tudi boljše...ker sicer bi jih od samih vlaknin lahko tudi zaprlo...

Onur- rib še nisem probala...bom počakala še malo, ko pa eni pravijo 7. mesecev, drugi pa eno leto. Ampak baje tudi priporočajo bolj mastne ribe, zobatec, orada, brancin, bele v glavnem... in pa čestitke k skorajšnji poroki! Boste slavje tudi imeli...zdaj boš imela veliko priprav, bo zabavno!

Glede vlečenja ušes - tudi pri nas znak za zaspanost, pa tudi za lakoto...

Nič, bo treba kosilo do konca pripravit!

Javite se kaj!

onur -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (13.8.2009 14:43:28)

Boste slavje tudi imeli...zdaj boš imela veliko priprav, bo zabavno!

ma ne slavja ne bo. itak sva že civilno poročena kar dolgo in tudi takrat ni bilo slavja. so bili samo najini starši in moja sestra s familijo. mož je edinček. pa niti mi ni do velikih porok in teh obrdov. crkveno se bova poročila predvsem zato, da lahko krstiva tudi drugega otroka, ker če nisi crkveno poročen ti krsti samo prvega. vsaj tako je pri nas.

drugač pa se tudi mi cukamo za lase kdaj pa kdaj in povlečemo za uho. zdaj pa je končno zaspala. so bile borbe v posteljici. najraje bi jo vzela k sebi, vendar sem rekla vztrajaj in je omagala na koncu. seveda je bil vmes tudi jok.

zdaj bomo pa počakali, da se zbudi, nato pa gremo na potep k možekovi sestrični. gremo pogledat mulkota, ki je 2 mes starejši od naše.

pomar*ANČA* -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (13.8.2009 17:21:49)

hej... ste tolk načvekale, da mi ne uspe nazaj prebrat...

spanje se je pri nas umirilo, ob 4h zjutri je še potrebna flaška, zvečer tudi brez problema zaspi, pa popoldanski spanec tudi ni več problem. sem ga kar fajn zrihtala:)
je tudi lepo, tako da sem spet čisto srečna:):)

skos čeblja, sploh ata, pa baba, pa nene in petko da, to je najbolj popularna stvar, bravobravo pa noče več dat, tudi papa ga ne zanima več.

je pa začel gristi, se komaj nazaj držim da ga ne ugriznem. nekaj časa mu bom poskušala dopovedovat, potem jih bo pa ziher dobil, ker tok boli da tega mu pa res ne bom pustila. pa včerej mi je zlezel iz stolčka za kopopat in se je prav grdo popraskal, danes ima pa čisto modre nogice.

greva še malce vn pogledat, preden se usuje nevihta:)

Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (14.8.2009 8:50:01)

Dobro jutro!

Že spet jaz kuham [sm=kava.gif]

Dario se mi mota pod nogami, no zdaj se je udaril v mizo z glavo..Je že cel razgrajač postal, grize še ne, ker nima zobkov, zna pa zelo boleče ščipati in vlečt za kožo, tako, da imam tudi jaz kako modrico [sm=smiley36.gif]

onur - sem pozabila - ja, nekje župniki nočejo niti prvega otroka krstit, če starša nista cerkveno poročena. Pa seveda čestitke, da sta se odločila še za cerkveno!

Nič, grem, ker mali že neke kable vleče po rokah [sm=smiley36.gif]

poli* -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (16.8.2009 12:14:06)

Andromeda- midva nisva bila poročena in sva sicer lahko krstila (prvega) otroka. Je bil pa župnik zelo nesramen na trenutke...
pa h obhajilu nisva smela iti- tega nama seveda prej ni povedal, nato pa kaplanu naročil in sva se morala sredi cerkve obrniti in se nazaj vsesti. sramota[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Jaz pravim, da se vse dobro in slabo povrne. Ma tut njemu se bo nesramnost vrnila...

carly -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (17.8.2009 20:09:59)

No mi smo tudi že nazaj z morja,Je Taja dobila drisko pa mal vročine pa bruha na čase in sicer že od četrtka,tko da upam da bo kmal boljš.Sicer je pa zgleda tudi mene okužla, imam iste probleme od sobote naprej,sem bla včeraj tko brez moči da je tudi držat nisem mogla, še dobr da je bla nedelja.
Smo pa imeli danes tudi posvetovalnico,74cm in 8520g.
nč zdej grem pa še mal za nazaj prebrat.

carly -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (17.8.2009 20:49:31)

No sem mal za nazaj prebrala.
glede zelenjave,je tudi že paradižnik, če ji ga dam v roko, pa ričet smo tudi že jedli.Sicer imamo mi bolj probleme s tole hrano, je sicer vse ampak nobene stvari toliko da bi bila sita za cel obrok (kosilo), pri dopoldanski malici ga je tudi začela biksat, sedaj poje smo sadje ki ga lahko sama drži in grize, če je dam kaj pretlačenga pa zadnje čase ni šans.Pa sedaj ko je bolna niti tol ne je, je kar bolj na mleku.
Sicer smo preden je zbolela začela bolje spat, je celo dvakrat celo noč prespala al se je pa zbudila 1-2x kar je proti prej luksuz.Zdej se pa pet sos zbuja, pa še okaka ene  dvakrat.
Čeveljčki, moram tudi v nabavo, sedaj jo imamo kar v nogavičkah.
Poganjalec, mi smi kupili kolešček-tricikel, pa ful uživa ko gremo na sprehod z njem, imamo pa takega da ima tudi plastiko tam okoli pasu, pa naslonjlo za glavo.Je pa ful drag.

pomar*ANČA* -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (17.8.2009 22:23:24)

čer

sem pričakovala, da bom imela veliko za prebrati....

mi končno spimo vredu, celo noč. od pol 9h pa do nekje 7h zdrži brez flaške. upam, da bo tak ustalo.

zgoraj ima tri nove zobke, pokukali včeraj na češki koči:) bo treba večkrat v hribe, zgleda da mu zobki gor hitreje rastejo....

_katja_ -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (18.8.2009 6:58:36)

Mornin'

Končno sem najdla mal časa za RR. Zdaj ko je zunaj lepo vreme, sem minimalno za računalnikom.

Nace je vse že vse. Probali smo tudi belo ribo, pa jo je s krompirjem slastno jedel. Če v jedi ni maščobe, dodam par kapljic olivnega olja ali pa malo margarince. Probali smo tudi ze KM in je vse ok. Tako da sedaj dobiva KM zjutraj in zvecer. Imamo pa domačega . Gre po vseh štirih in po trebuhu. Je ful hiter in pride povsod:)

Na dopustu smo se imeli fino. Sedaj pa uzivamo vikende in pa še kakšen frej dan za kakšne hribe. Nace je kar rad v nahrbtniku, tako da je super. Pa se dober trening je če grem z ruzakom v klanc. uh.... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Pomar*anča*: super da ste bili na Česki koči. Mi smo pa za vikend obdelovani spet Bohinjske hribe.  Sem zadnjic vidla Gala z dedkom (predvidevam), ko sta promet gledala. Je bil tolk luskan [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] A očala ful dol vleče? Mi jih moramo pred zimo navabit, ker v hribe ga ne peljem brez njih ko bo sneg in se ful blešči.

mojsoncek: super da se ukvarjas z jogo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Men je carsko ker sem spet prisla nazaj v priblizno sportno formo in grem na kolo pa v hribe spet malo bolj pogosto. Imam pa tudi jaz se vedno trebuščka mal. Ampak bo ze počasi, pa kaksno kilco se preveč.

Andromeda: držim pesti za izpit!!!!!

Zdaj pa se malo likat, potem pa na sprehod in kavico, dokler se ne bo fuuul vroče. Lep dan!
K

Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (18.8.2009 10:46:53)

IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

Andromeda: držim pesti za izpit!!!!!

Joj, ni treba držat, ker so nam skenslali avgustovski rok...to je pa filofax [sm=jezicek.gif] sej ni čudno, da tako dolgo študiramo [sm=jezicek.gif]

carly - upam, da se bo Taja kmalu pozdravila. Kaj je pa pediater rekel, je kako virozico dobila?

pomaranča - super, če bo tako s spanjem. Mi imamo že nekaj časa da ob 20. uri ga damo spat, potem pa imamo tudi nekje do 7. zjutraj mir, potem pa kar kriči, ko vstanem in grem ven iz sobe po mleko.

_katja_ - do katere kilaže oz. leta je uporaben nahrbtnik? Ker razmišljamo, da ga bi kupili, ker se oktobra selimo na Gorenjsko in bomo verjetno malo beč oz. bomo sploh začeli v hribe hodit.

carly -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (18.8.2009 12:45:16)

Andromeda pediatrinja je rekla isto kot dežurni v petek ko smo jo pelali in sicer da za drisko ni zdravila, da je najbrž kakšen virus in da to mora ven.mormo samo pazit da čim več pije pa jedla naj bi tudi vse  normalno, čeprov Taja veliko manj je goste hrane.

Sicer sem pa včeraj pogruntala da sem pol pozabila napisati.
Glede kilaža imam tudi jaz še kakšno kilco preveč, so šle prej ko sem si še pumpala pa bila na dieti zaradi tamale kar dol, zdej ko si ne pumpam več pa vse jem pa kar vztrajajo.
Sicer sem pa tudi čisto prenehala s pumpanjem in dojenjem, dojila sem jo še mal ponoč zadnji mesec pa je blo bolj za pocrkljat, pa sem ko smo šli na morje pozabila sabo nastavke vzet, brez nastavkov pa tudi probat ni hotela, tko da smo zdej zaključili s tem.
Drgač pa tudi že zna pa pa pomahat pa zaploskat, samo odkar ploska maha malo manj.
Pa zobkov imamo 6 pa bo zgleda spet kakšen, tko grize pa stvari v usta daje.

Bobika en nasvet, probej tamalga čim prej na flaško navadt pa ne ga dojit potem tudi če bo jok, ker če te res ne bo do 4, tamav je pa navajen skos na joškah bit, boste mel velike probleme, že zato k tebe ne bo pa še ker se ne bo mogel dojiti.Jest bi to probala na tvojem mestu.

Ojle, ga posebej ne dodajam, če ga rabim že za kuho je pa č zraven, drgač pa ne, pa nič ne kompliciramo, je tisto kar mi, pa tudi če so jajca notri. Ima ful rada palačinke v goveji juhi.Aja drgač nam je pa tudi pediatrinja rekla da zdej more jest že vse razen, tistih stvari ki so odsvetovane do enega leta ( med, oreščki, čokolada, ...)

Aja pa pozdravljena nova.

Nahrbtnik imamo mi tudi, je rada v njem, samo če zaspi mi je smotan, ker ji potem glavca tako visi.Pa mislim da je do 18kg.

letalo -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (18.8.2009 12:52:21)

hello, prišla nazaj z dopusta in vse pridno prebrala za nazaj;

1. lepo pozdravljene nove obiskovalke foruma
2. bili smo na Krku, v Trenti in na Cresu - bilo je špica
3. mali ima že šest zobkov
4. olje - dodajam v vsak obrok kosila, in sicer cca žličko olja (sem kupila enga v Vita centru Naklo ki je prou za dojenčke) na 100g zeljenjave
5. danes nesem v laboratorij kri in vodo - mu moram to še nekako v pleničko poturiti; upam da bo ratalo; jutri ima posvetovalnico - mislil da mora imeti že čez 10kg, kar se višine tiče pa ne vem, se mi ne zdi toliko dolg kolikor nekatere poročate (78 cm in podobno - res velikani; koliko pa je nekje povprečna višina za 9 mesecev?)
6. trebuh - moja nočna mora, kaj bi dala da ga ne bi bilo; kilaža je OK, samo trebuh, sploh če kaj pojem in več pijem - nosečnica 4-6 mesecev; ne vem kdaj bo bolje;
7. mojsonček - tud jest si vsak dan rečem da bom zjuti delala jogo, ko mali še spi - sam kaj ko zjutraj ni tiste prave volje; mora ratat rutina pol pa zašiba, saj vem...
8. spanje - superca (TRKAM) od 20.30 - 6.30, pol flaša in nadaljuje do 8.30; čez dan 1 do 2 rundi ob 11h in popoldne; končno čutim da se mi vračajo moči od neprespanih noči tko da...
9. hribi, tek - vsega je premalo, želja pa velika - sem cel dan sama z otrokom in nimam varstva, tko da je bolj omejeno na vikend,...
10. motorika - smo pri ležanju na trebušču in postavljanju na kolenčke - plazi se še ne, se pa puza rikverc in tudi naprej
11. dela papa, bravo, pokaže da je velik, brbni po ustnicah, pokaže noska, da lubčka, se smeje in je v glavnem en velik dobrovoljen cukr, ki pa zadnje čase vse bolj uveljavlja svoj prav - in to kar z renčanjem,...hudo

lep dan še naprej!

ogica -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (18.8.2009 14:47:10)

Pozdravljene,

to se pa vidi, da se dopusti končujejo...na žalost, ampak me še imamo nekaj porodniške...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] čeprav je to non stop služba:) če se samo spomnim prvih mesecev in primerjam s sedaj...joj, kakšna razlika. Jaz si nisem predstavljala, da bo tako zelo živahen. Trenutno je res obseden s postavljanjem na noge in zaradi tega ne spi. Še pred spanjem, čisto utrujen, se vleče gor po postelji. Ponoči se zbudi in vstane v posteljici, tako da se seveda fajn predrami. Spi samo od 21 do 5. ure, vmes še zmeraj je okoli 1.00, tako da smo še daleč od spanja celo noč. Tudi čez dan samo po pol ure dvakrat, že kakšen teden. Prej pa je spal do dveh ur skupaj čez dan. Upam, da se napoveduje kakšna nova faza...oz. da čimprej shodi, ker to ga bo res osrečilo:)) res je zelo vztrajen fant...vidim pa, da so tudi drugi ... ko je ravno letalo napisala, da voljo uveljavlja tudi z renčanjem, sem se kar malo pomirila, resno. Aja, ima pa samo dva zobka- spodnji enki in nič kaj se ne napoveduje naprej...

Ah, več bi moral jesti čez dan, pa sicer je 4 obroke GH, vendar sadja in zelenjave očitno ne dovolj, da mu ne bi manjkal še nočni obrok. Pa zadnje čase mi med hranjenjem začne kar nekaj jokat, čeprav je naprej. Res ne vem, kaj bi to bilo...da bi imel refluks, dvomim, ker nič ne poliva. Sicer je pa na spodnji strani krivulje glede kilaže, tako da se ne prenajeda...ne vem. Sori, da malo jamram, ampak imamo eno malo slabše obdobje.

Eno vprašanje...ravno danes se mi je utrnilo, ko sem se sama mazala s kremo...jaz ga še vedno milim enkrat na teden in potem naoljim, vmes pa ne dajem nobene kreme, tudi na obraz ne...ali ve dajete...in če, kolikokrat in seveda kaj mažete?

Glede teže in višine...jaz se "izobražujem" na MON, stran pediatrija http://med.over.net/forum5/list.php?46
in tam so tudi tabele s krivuljami posebej za dečke in deklice...

tako, ne morem več jamrat...šibam:) in se še kaj oglasim

pomar*ANČA* -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (18.8.2009 15:02:27)

hitro javljenje....

očala: začel jih je dol metat, tako da sem jih pospravila in jih bomo naslednje leto spet uporabljali. drugače jih je pa lepo imel gor.

olje: poskušam delat na olivnem, ampak se ga morava tudi midva navaditi

kilaže: sem na istem, le trebuščka je manj, čeprav opažam, da odkar ne dojim, da je šel kar precej dol. mogoče tudi ker nisem skos lačna in tudi veliko manj pojem. sem se pa včeraj začela mazati z stomatoline kremo za trebuh, poročam čez 40 dni kakšni so rezultati.

Andromeda -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (18.8.2009 15:40:37)

IZVIRNO SPOROČILO: ogica

Eno vprašanje...ravno danes se mi je utrnilo, ko sem se sama mazala s kremo...jaz ga še vedno milim enkrat na teden in potem naoljim, vmes pa ne dajem nobene kreme, tudi na obraz ne...ali ve dajete...in če, kolikokrat in seveda kaj mažete?

Jaz mu rokice, nogice, pod vratom in rito namilim vsak dan s trdim milom od johnsona, naoljim ga po vsakem kopanju - ne pretiravam, zato, ker mora koža tud dihat, amapk samo po pregibih, pa včasih po trebuščku in hrbtu (kopam ga vsak dan), po obrazku ga mažem pa s kremo od penatena za obraz (zjutraj in zvečer) in ima lepo kožo. Bi še kej napisala, pa mi je nekdo miško vzel in moram urgirat :D

pomar*ANČA* -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (18.8.2009 17:12:32)

IZVIRNO SPOROČILO: ogica

Jaz mu rokice, nogice, pod vratom in rito namilim vsak dan s trdim milom od johnsona, naoljim ga po vsakem kopanju - ne pretiravam, zato, ker mora koža tud dihat, amapk samo po pregibih, pa včasih po trebuščku in hrbtu (kopam ga vsak dan), po obrazku ga mažem pa s kremo od penatena za obraz (zjutraj in zvečer) in ima lepo kožo. Bi še kej napisala, pa mi je nekdo miško vzel in moram urgirat :D

z milom ga umivam vsak drugi al pa tretji dan, celega pa sperem vsak večer pred spanjem. kadar ga umijem z milom ga tudi namažem z kremo. tudi obraza mu ne mažem vsak dan, oz po potrebi.... aja, po obrazu ga mažem z becutan kremo.

watershine -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (18.8.2009 21:16:50)

hei hei!

mi smo že doma, počasi prihajamo k sebi... sicer sem malo preletela sporočila ampak jutri ali enkrat ta teden odgovorim... ko se mi bo dalo... se moram naspat!

no pa lahko noč![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image]

onur -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (18.8.2009 21:19:30)

Živjo.
Carly, upam, da bo Taji čim prej boljše. [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]
Andromeda, boš pa imela več cajta za se učit.
Pomar*anča*, bravo, da Gal več spi.
Letalo, welcome back. Kaj tudi ti si na FB, pa če si pod kaj te lahko najdem?
Ogica, jaz mojo 2* tedensko milim. Drugače pa se vsak dan kopamo samo v vodi.Včasih jo tudi namažem s kremo, da se koža malo navlaži in napoji.

Takole. Danes smo čofotali v Atlantisu. Petji je bilo všeč za razliko od morja. Boga revčka, na koncu je bila tako utrujena, da je kar glavo položila na plavalni obroč. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tako smo rekli, da še ponovimo. Jutri pa dobim sestro s tamalima dvema. So rekli, da bodo prišli z vlakom, da se bosta tamala dva peljala. Tako bo noro cel dan. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>