ogica -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (11.8.2009 12:07:13)
|
Pozdravljene, glede poganjalčka se strinjam, da je pa cena za sicer res lep precej zasoljena...pa tudi ne vem, če bo zdaj na jesen kaj uporaben...jaz računam, da bo shodil in imel ravnotežje ravno takrat, ko bo nastopila zima...pa bomo na pomlad o tem razmišljali. Smo pa bili vsi trije včeraj v BC na ogledu avtomobilskih sedežev...hm, to so šele cene:) ampak tukaj je res varnost prva, pa se je treba pustit...vsaj barvo lahko izbereš pri astronomski ceni, in imajo res ogromno izbire. Ravno sem pred sinom uprizorila modno revijo starih oblek...za jeseni, za službo, sicer vse spravim gor, vendar okoli trebuha še nisem ok, pa me zanima, ali ste v starih merah v pasu in če ste delale trebušnjake...jaz jih sicer delam, ampak očitno ne dovolj intenzivno, še nisem na starem. Pa po pravici povedano, imam občutek, da se mi je koža raztegnila...pa mažem s kremami, pa nekega čudeža ni...le zakaj le zakaj:) joj, kaj bo šele pri drugem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Šibam naprej pisat!
|
|
|
|