ogica -> RE: mali kričači NOVEMBERK 2008 (31.8.2009 9:06:44)
|
Pozdravljene!! kako ste kaj? Glede vprašanj: zobki: umivam zjutraj in zvečer, uporabljam zobno pasto za otroke s fluorom, mislim da iz DM Dondodent. Ima okus po jagodi, pa kar traja čiščenje...da odpre usta...si dam jaz kako roputljico v usta, da sem mu zanimiva in mi hoče potegniti, in ker se trudi, še on odpira usta:)) glede večerje: tudi dajem kašice od Alnature kot Onur, tista prosena (Hirse) je zakon. Res je še meni sladka, čeprav ni dodatno sladkana kot Čokolino. Čokolino bo ostal zame, ker bi ga rada obvarovala pred sladkosnednostjo..če bo to uspelo, pa povem čez čas...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Tako je to, moj je prejšnji teden začel z varstvom...sem ga uvajala, namreč oktobra grem nazaj v službo in sem začela malo prej, da zaključim magistrsko...imam pa grozno slabo vest, da je začel prej z varstvom, ampak po drugi strani je zanj bolje, da se uvede v varstvo predno grem jaz v službo...kajti to bo itak stresno...pa zdaj ni cel dan tam, od 8. do 14.00...v glavnem jaz vmes pišem...pa bolje, da zdaj napišem do konca, in bom potem od oktobra naprej prosta te obveznosti...mi je pa hudo. Ampak zdaj sem se tako odločila, to moram speljati, varuška je pa super gospa, res. Katja, tudi jaz čestitam za službo; Emi pa čestitam za prvi rojstni dan... Andromeda...samo mimogrede, jaz imam zgornje kuhinjske elemente v visokem sijaju, pa moram reči, da se čistijo bolje kot navadni sijaj...samo obrišeš, pa je....sicer pa ti želim veliko užitka v novi kuhinji...bo fajn ustvarjat nove stvari... lep teden!
|
|
|
|