|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
1.6.2009 21:19:45   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: orka

pa sem vam pozabila povedat pa je tega že nekaj časa  minilo in upam da ne bom kregana...jaz malo pri nosečkah čekiram ...se še spominjate špelke12? je bila noseča z user posted image user posted image  z nami in ji ni uspelo, potem je letos poskusila znova in se je prijelo , na uz so ji rekli da vrečka je a ploda ni, in so jo že na abrazijo poslali a ji notranji glas ni dal miru in je čez par dni odšla še ne en uz in glej ga zlomka srček je delal ko tavelik,sedaj mora doma strogo počivati ker je pred kratkim skoraj doživela inf. zaradi strdka ki se je preveč približal....stran s slabimi novicami....uglavnem se mi zdi da je sedaj že na polovici,pdp ima pa oktobra...na kratko je to to....go špelka go ...

Ja, sem tudi jaz malo spremljala špelko....Držim držim pesti, da se tokrat srečno izteče in bo oktobra zibala!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
2.6.2009 10:23:07   
*jelka*
posvetovalnica pri 6 M 7800g,67 cm,dobila3 pikico in sedaj spiuser posted image

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
2.6.2009 11:40:15   
TINKA05
DAN...

Vse čveke so umolknile.  Je pa res, da so naši sončki čedalje večji in rabijo več pozornosti. Vsaj naš... Full se je preveč navezal name. Je jok, če me ni v njegovem vidnem polju - sploh zvečer, eno uro preden je treba it spat. Očka ni dober. Samo mami.

Caligula... prejšnji teden sva se videli. Z Jašo sta OK, Jaša raste - fajn, tako da je že orenk korenjak, konkretno večji od našega.

Hrana: ob 7h mleko pri mamici: cca 200 ml
           ob 10h mleko pri mamici: cca 150 ml
           ob 13h sadno kašico (jabolko, banano, slive, breskve), zraven kakšen piškot, včasih polenta - cca 150 ml
           ob 16h zelenjavo (krompir, koren, cvetačo, brokoli), kakšen košček piščančka ali kakšna juha 150-200 ml
           ob 19.30 riževo kašico ali pa grisolino (z mojim mlekom) cca 150 ml
           ob 21h mamica

Jedel je že piščančjo juhico, govejo juhico z rezanci. V juhico mu tud kar gres skuham pa vse poje.

Količinsko včasih poje veliko več (zadnjič je pojedel skoraj 300 ml gostega, pa je še kar usta odpiral), včasih ima pa po 100 ml dost in sicer odpre usta in pobere z žličke, pol se začne pa davit.

Zdaj pa na zrak...

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
2.6.2009 12:41:36   
Andromeda
Živjo!

Dario je končno zaspal, jaz si bom pa eno kavo skuhala in nekaj pojedla. Smo že od sedmih pokonci in se mi tako zeha user posted image

Pa tole vreme je tud čisto čudno, enkrat je 30 stopinj, enkrat pa 15, pa veter in dež user posted image Sem že nabavila obleko za krst, ki bo v nedeljo, pa bom morala očitno po nekaj toplejšega, ker bo baje cel vikend dež.

No, grem naredit, kar mam za narest...

(odgovor članu TINKA05)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
2.6.2009 14:05:32   
orka
hellow
ja sej res,ni čvekic,če me spomin ne vara februarke 2009 sože na 3 strani al kwa...no ja imajo pa naši otročki več od nas...
Naša mala pokora je pa imela danes ponoči pevske vaje in nismo spali nič.Ona je seveda potem spala mami pa ne user posted image ,k se je kr neki dela spet nabralo...pa najbolš,da grem kr delat...čau

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 3355
2.6.2009 14:48:29   
konina
Uf! Jaz ne najdem več časa za net, včasih preberem, to je pa tudi vse. NAša dva navihanca sta vse bolj aktivna in pobereta ves čas. Kolikor ga pa ostane, ga pa Neva rabi. Kje sva pa midva z možem, pa ne vem več. Bo treba kakšno varstvo dobit pa it malo uživat v dvoje. user posted image

JA, mi imamo tri (skoraj 4) zobke. Seveda razdeljeno med dva fantiča. user posted image  Po trebuhu obvladamo cele sobe, bežita mi po tleh in cefrata rožice. ERazem je malo prehlajen, kašlja. V četrtek nas čaka cepljenje, pa ne verjamem, da bo cepljen. Upam, da bo vsaj Gašper. Bili smo na morju in plavali. Bila sta navdušena, tako da sta kar vriskala v vodi. NA žalost se je vreme poslabšalo, pa smo se potem samo sprehajali več ali manj.

V album sem dodala slike s krsta in Nevine gimnastike.

SEdaj pa šibam preoblečt otroke in gremo v šolo, ker ima Neva zaključno prireditev.

LP, Nina

Aja, pa preoblekla sem slikico. user posted image

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
3.6.2009 8:34:15   
Andromeda
Dobro jutro!

konina - lepo te je slišat, sem pogledala slikce, Erazem & Gašper sta prava cukra, pa tudi Neva je luštna gimnastičarka user posted image

Mi smo bili včeraj popoldne v shoppingu za krst, Dariu moramo le še čeveljčke kupit, v H&M v Supernovi imajo le še številke 20/21 in 14/15 user posted image , drugje pa sploh ne dobiš...Mi rabimo nekje 18, se mi zdi. Bomo šli jutri še v BC pogledat, češrav imajo tam take cene, da te kar zvije v želodcu.

Jst trenutno jem sendvič, Dario pa se kotali po sobi. Mi vedno takoj pobegne izpod igralnega centa, nozdej je skoraj pod mojim stolom user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
3.6.2009 10:27:35   
pomar*ANČA*
luštne čeveljče sem malce nazaj videla v kiku v šiški, pa v mercatoru imajo tudi dobre.... bc ima pa itak čisto zasoljene cene. sem tam kupila senčnik za v avto in je bil nekaj čez 5eur, pop sem pa v leclerku vidla popolnoma isti senčnik za dober 1 euruser posted image   čist previsoke cene....

dons ponoč nisem nič spala, ker je celo noč kričal.... dva zobka ima, sta vn prišla skoraj brez težav, zdja je pa full jok, pa sloh mi ne pusti da bi pošlatala, če je kaj drugega narobe..... uglavnem sem čisto uničena....

Neposredna povezava do sporočila: 3358
3.6.2009 15:12:22   
poli*
Pomaranča- tu še ena, ki ni spala to noč user posted image . Vsako uro sem mogla vstat in jo dat k sebi. Je že 1 teden nekaj prehlajena, čez dan zelo malo papca, zato je pa ponoči kažin. Upam, da bo kmalu bolje :))
papa

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
3.6.2009 16:05:57   
Andromeda
poli, pomaranča - upam, da bsote že to noč bolje spali in da se poštimata vajina čmrljčka.

Mi imamo pa nekje v hiši ali pa nekje vzunaj neko čudno leglo orjaških pajkov - z iztegnjenimi rokami so veliki kot moja dlan, res nagnusno user posted image in sem prej popipsala vsa okna, okenske police in vhodna vrata, edino našo spalnico sem izpustila, ker Dario v njej spi. Ni pa blo ponoč čisto nič prijetno, ko sem šla na WC, pa sem se zaletela v enega ogromnega črnega pajka na hodniku. Mam še zdej travme user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
3.6.2009 16:36:06   
TINKA05
Andromeda: men se zrola, da imamo take pajke. Jst imam že tako fobijo pred njimi in sem it sposobna ob 3h zjutraj sesat, če zagledam kje kakšnega pajkca. Če bi pa tazga vidla, se pa pomoje izselim iz stanovanja. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3361
3.6.2009 17:15:47   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Mi imamo pa nekje v hiši ali pa nekje vzunaj neko čudno leglo orjaških pajkov - z iztegnjenimi rokami so veliki kot moja dlan, res nagnusno user posted image in sem prej popipsala vsa okna, okenske police in vhodna vrata, edino našo spalnico sem izpustila, ker Dario v njej spi. Ni pa blo ponoč čisto nič prijetno, ko sem šla na WC, pa sem se zaletela v enega ogromnega črnega pajka na hodniku. Mam še zdej travme user posted image

brrrrrrrrrrrr... tudi jaz bi imela travme

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 3362
3.6.2009 23:14:27   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

brrrrrrrrrrrr... tudi jaz bi imela travme

Ja, se kar ne morem otresti te travme. Oprtezam po vseh možnih stenah in preden odprem omaro naredim detektivsko preiskavo. Bo že bolje. drugače mi pajki res niso ljubi, ampak suhe južine so v primerjavi s tistimle pravi cotkoti user posted image

Drugače pa: koliko zdaj vaši dojenčki spijo? Mi spimo ponoči od 20. ure - 7. zjutraj (hranimo se ne več), podnevi pa dopoldne 2 uri največ, pa še popoldne kako uro. Carsko! V vozičku pa ne spi več tako "globoko" in je kar malo siten, če ne spi v posteljci.

joj, kolk je že ura. Pa še grmet je začelo...

Lahko noč!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
4.6.2009 7:53:11   
mihi78
Jutro! Po dolgem času tudi od naju z Emo, ki bo v ponedeljek dopolnila 7 mesecev.
Moja bučka pa ne mara zelenjave!!! Tako, da je s kosilom velik problem - mi je že ene 2krat kar v loku bruhnila, ker se ji je želodec obrnil (pa sploh ni bilo tako slabo!) pa ji tudi dodam malo masla pa mogoče skutke, če paše zraven.
Eno ? - ali hrano kaj solite oz. začinite? Ker soli kao do 1 leta naj ne bi.
Drugače sva ok, zdravi pa tudi s kolesom se že vozima - je navdušena!
Ponoči že dolgo lepo spimo, čez dan pa še vedno nič kaj dosti.
Krst pa bo enkrat poleti.
LP

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
4.6.2009 8:50:09   
TINKA05
Spanje..... o tem bi se dalo razpravljat. 5 mesecev smo spali v enem!!! kosu od 22h pa do 7h, zdaj imamo pa že en mesec nočne žurke. Jemo že od prvega mecesa ne ponoči.   Zaspi okol 21 - 21.30. IN potem je čist zbujen ob 2h zjutraj, ampak mi ga rata naluštat, da s čajem takoj zaspi, isto se zgodi ob 4 zjutraj, ko pa več ne gre, da bi zaspal. Zato mora it k meni na postlo in potem spi do 6h - pol sedmih.  Potem se naje in spi še do 9h (če ga je volja, ne pa zmeraj).  DA ne govorim, kolikokrat pade duda iz ust. user posted image

Čez dan pa smo uvedli rutino. Ob 12h v postlo in zaspi za pol urce, včasih tudi konkretno več, pa ob treh spet v postlo in spet zaspi za dobre pol urce od urce. In potem zdrži do pol devetih, ko se začne večerni obred umivanja in hranjenja. Razen če nismo kje v avtu...pol zadrema.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
4.6.2009 9:32:43   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

Eno ? - ali hrano kaj solite oz. začinite? Ker soli kao do 1 leta naj ne bi.

Jaz čisto rahlo solim, ima hrana potem čisto drug okus. Pa danes bom uvedla čebulco, jo bom na olivnem olju spražila, drugače se lahko tudi repično olje uporablja. Ker mi tudi ne maramo zelenjave, oz. enkrat je tako, da poje, potem je 3 dni sploh noče jest in potem ga spet nekaj prime in tako kljunčka odpira. Najraje ima pa polento z bučkami in korenjem, pa za boljši okus dam notri topljen sirček.

evo, se že jezi, ker ga zanemarjam user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 4.6.2009 9:33:21 >

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
4.6.2009 10:07:13   
mihi78
Bom danes naredila korenčkovo juho z grisom pa malo solila +  malo masla pa bomo videli!

Neposredna povezava do sporočila: 3367
4.6.2009 12:46:57   
Andromeda
Jaz pa kuham mlado govedino, pa še malo krompirčka in korenčka bom dodala, mogoče še malo bučke...Upam, da mu bo všeč. Sem včasih kar malo jezna, ko se matram s kuhanjem, potem pa sploh noče jest. Kaj moremo, se bodo že navadili.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
4.6.2009 15:26:26   
Andromeda
No, pa je pojedel kakih 120 ml mesno-zelenjavne kaše, pred tem pa par žličk juhice, sem notri še malo polnozrnatega prepečenca nadrobila.

Neposredna povezava do sporočila: 3369
4.6.2009 18:58:42   
mihi78
Ema juhe ni marala, se je začela dret, ko user posted image ! Na koncu sem se vdala in naredila mleko. Za jutri pa sploh nimam ideje - mogoče bučka, korenček, polenta + topljeni sirček pa ti sporočim, če bomo preživeliuser posted image user posted image user posted image .
Greva počasi spat. Počakam, da trdno zaspi pol pa me čaka kopalnica za pucatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3370
4.6.2009 20:49:55   
mojsoncek
nam tudi dela zelenjava probleme... bom pa naredila isto, kot sem s sadjem (najprej sokec potem pa kasica)... najprej juhice, da spozna okuse, potem pa kasice. pa da vidimo kaj bo.

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
5.6.2009 9:41:25   
Andromeda
Dobro jutro!

Ena user posted image za vse.

No, sem hotela kaj več napisat, pa se je Dario že naveličal igralnega centra.

mihi78
- za začetek skuhaj polento bolj redko...

Neposredna povezava do sporočila: 3372
5.6.2009 15:24:31   
*jelka*
kakšen deževen danuser posted image
mamice ali že imajo vaši lumpiji osebno,mi gremo čez 14 dni na morje ali bom lahko uredila do takrat če grem urejat v ponuser posted image

mi imamo pa krst drugi teden-piknik varianta pa takšno vreme

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

Neposredna povezava do sporočila: 3373
5.6.2009 16:48:55   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: *jelka*

mamice ali že imajo vaši lumpiji osebno,mi gremo čez 14 dni na morje ali bom lahko uredila do takrat če grem urejat v ponuser posted image

osebno dobis po posti v sedmih dneh user posted image

(odgovor članu *jelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
5.6.2009 20:58:31   
mihi78
Andromeda, tvoja polenta+bučke+topljen sirček je bila zadetek v polno!!! user posted image user posted image user posted image Pojedli sva cel krožnik, samo je enkrat s polnimi usti kihnila, tako, da sva bili ko dva pujska po koncu obroka. user posted image user posted image user posted image Saj ji zelenjavo vedno naredim bolj redko oz. redčim z vodo, da gre lažje po grlu, samo ne pomaga kaj dostiuser posted image . Za jutri mam piščančka v planu s kako zelenjavico - bom poročala.
Moja Ema že dobro uro spi, jaz pa malo še pospravljam. Čez dan mi zmanjka časa - pa še predzadnji izpit me čaka v kratkem. Mi je kar slabo!
Eno? - Koliko tekočine, sokov, čajev, vode spijejo vaši user posted image ? Moja zelooo veliko - pa saj je to menda ok. Bolj nama grejo čaji ampak ji naredim zelo zelo blagega, četrt ali pa tretjino žličke na 100ml. Pije pa itak samo instant čaj, sem dolgo vztrajala in kuhala tiste mešanice lekarniške pa ni šlo! Navadne vode pa tudi ne mara. Pa tudi kak sokec na sokovnik.
Lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Dojenje
agnes

Do kdaj ste oziroma nameravate dojiti?

Do štirih mesecev starosti. (20%)

Do šestih mesecev starosti. (18%)

Do enega leta. (47%)

Do dveh let. (11%)

Do treh let. (2%)

Več kot tri leta. (2%)

Število vseh glasov: 600

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!