|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
6.6.2009 13:47:35   
Andromeda
mihi78 - me veseli, da je moj recept dober user posted image . drugače pa Dario zelo malo tekočine popije, po flaški samo mleko, po magičnih lončkih par kapljic vode, čaj ima pa najraje kar po žlički in mu ga dam kar med obrokom, pa še malo po koncu obroka. Prejšnji teden, ko je bilo pa res vroče, je pa tudi 30 ml čaja naenkrat popil iz flaške...Kfdo bi vedel, kaj jim je user posted image

Joj, moje kosilooooooo user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
6.6.2009 18:25:02   
poli*
Naša punca popije zelo malo :(
Pa še kar popije, mora biti sladko, drugače kar vn pljune. Ima pa zadnje dni kar malo udrto luknjo na glavi, kar kaže na dehidriranost, samo kako naj jo prepričam, da naj pije?? user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
6.6.2009 20:53:01   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Naša punca popije zelo malo :(
Pa še kar popije, mora biti sladko, drugače kar vn pljune. Ima pa zadnje dni kar malo udrto luknjo na glavi, kar kaže na dehidriranost, samo kako naj jo prepričam, da naj pije?? user posted image

Probaj ji dati tekocino na vec razlicnih nacinov... po zlicki, flaski, magicni loncek, direkt iz loncka (probaj, morda bos presenecena user posted image ), po slamici (naj bo kratka, da ji ne bo treba prevec vlect)... drugace pa juhice, vodo v sadne in zelenjavne kasice...
Verjamem pa, da si sprobala ze 100 in 1 nacin... Nejc ful rad cuza eno malo tetra plenicko, ko se kopa... pa mu jo kar malo pod tekoco vodo zmocim :)

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 6.6.2009 20:54:57 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
6.6.2009 23:28:59   
Andromeda
Jah, tale dehidracija zna bit problem. Mi jo rešujemo z dajanjem čaja ali vode po žlički, pa včasih nam uspe tudi po skodelici - ko ga imam v naračju, malo čaja popijem in seveda takoj hoče še on pit...

Jutri pa imamo krst, tako, da grem spat, da bomo spočiti in frišni za v cerkev user posted image

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 6.6.2009 23:29:34 >

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
7.6.2009 10:46:17   
*jelka*
hy
ali je katera že dala user posted image govejo juho z rezanciuser posted image

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

Neposredna povezava do sporočila: 3380
7.6.2009 12:30:05   
onur
ali je katera že dala govejo juho z rezanci

provaj, samo pazi, da ne bo začinjena in soljena, pa rezanci brez jajc

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu *jelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
7.6.2009 14:39:05   
mojsoncek
napredujemo... Nejc je danes pojedel 40 ml polente, kuhane na juhici (kurji), s korenjem... zacuda brez pritozevanja... pocasi pocasi mu bo tudi zelenjavca "potegnila" user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
7.6.2009 15:49:19   
poli*
Mojsoncek- vse načine poskušamo. Po flaški najmanj pije, obožuje kozarček in potem smo vsi mokri user posted image , pa zelo ji je všeč, da pije kar iz rokice, ko se jo umiva pri lijaku.
Andromeda- upam, da ste lepo opravili pri krstu! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3383
7.6.2009 16:27:01   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: poli*

pa zelo ji je všeč, da pije kar iz rokice, ko se jo umiva pri lijaku.

potem se pa cimvec umivajta user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
7.6.2009 19:37:05   
mihi78
Težav z dehidracijo nimamo, saj hvalabogu! Sem od začetka mislila, da je lačna, ko tolko pije pa ni bilo to, saj ko je prava lakota čaj kar ven pljune. Danes ji kosilo ni bilo všeč - korenček, krompirček, malo piščančka in pišč. juhica - par žlic še je šlo pol pa dretje. Sem čez kake tričetrt ure poskusila ponovno pa isto. Za jutri pa imam v planu stročji fižol s pire krompirčkom. Pa da vidimo.
Aja, moj mož si je natrgal križne vezi, tako, da ima nogo v longeti in predpisano mirovanje. Skos neko sra...!user posted image
Grem še malo pospravit. Pa kup perila me čeka, ki se nikam ne suši! Crknil mi je sušilec oz. je v totalki, tako da ga pridejo iskat z Gorenjevega servisa in ga bodo probali poštimat. HB še je v garanciji!user posted image
Lep večer!

Neposredna povezava do sporočila: 3385
7.6.2009 22:24:44   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

Težav z dehidracijo nimamo, saj hvalabogu! Sem od začetka mislila, da je lačna, ko tolko pije pa ni bilo to, saj ko je prava lakota čaj kar ven pljune. Danes ji kosilo ni bilo všeč - korenček, krompirček, malo piščančka in pišč. juhica - par žlic še je šlo pol pa dretje. Sem čez kake tričetrt ure poskusila ponovno pa isto. Za jutri pa imam v planu stročji fižol s pire krompirčkom. Pa da vidimo.
Aja, moj mož si je natrgal križne vezi, tako, da ima nogo v longeti in predpisano mirovanje. Skos neko sra...!user posted image
Grem še malo pospravit. Pa kup perila me čeka, ki se nikam ne suši! Crknil mi je sušilec oz. je v totalki, tako da ga pridejo iskat z Gorenjevega servisa in ga bodo probali poštimat. HB še je v garanciji!user posted image
Lep večer!

Joj, ko se hudič userje, se na kup...sej bo boljš!

Za nami je pa krst, ki ga je naš fantek odlično prestal - na začetku je veselo grulil, krilil z rokami, potem je pa zaspal v mojem naročju in se zbudil, ko je bilo glavno dejanje že mimo. Ko ga je župnik polil z vodo, je samo malo oči odprl, ampak takoj nazaj zaspal. Mi je bilo prav hecno. tudi potem, ko smo šli na kosilo, ga je polovico prespal v vozičku...Verjetno je bil danes najbolj vesel tega, ker ga nihče ni z zelenjavo silil, sem mela s sabo samo sadne in žitne kašice user posted image

No, jaz sem, pa tudi tako utrujena, da bom samo dol padla. Bom jutri kako fotko s krsta prilimala, za tiste, ki niste na FB ;)

nočko!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
8.6.2009 11:08:47   
Andromeda
Dobro jutro, mamice!

Tukaj se pa spet ne malo ampak nič ne čveka user posted image Saj res, da nas je večina na FB, ampak še vedno smo novembrčice in moramo negovati svojo temo, a ne user posted image

Dario trenutno spi, jaz pa malo pospravljam, perem cunje in visim na netu...

Eno? - ovseni kosmiči -a jih ve kaj meljete ali samo namočite, da se prepojijo recimo v sadni kaši? Ker mislim, da Dario še ni pripravljen, da bi sam pogrizel pa še nobenega zobka nima.

Neposredna povezava do sporočila: 3387
8.6.2009 15:36:18   
Andromeda
Joj, jst sm čist obupana...Dario sploh noče jesti ne meska ne zelenjave...Grrr! Prej mu skuham piščančka s testeninami in bučko, lepo pretlačim, pa mu najprej dam juhico s prepečencem in je lepo pojedel. potem sem mu pa dala zmiksano meso s testeniniami in bučkoin sledil je jok...Isto se je zgodilo v soboto. Sploh več ne vem, kaj naj naredim, da bo lepo jedel tudi druge stvari. sadje, razne žitne kaše je b.p., zelenjava, meso, krompirček pa so mu fuj...

Neposredna povezava do sporočila: 3388
8.6.2009 19:12:39   
bobika1
živijo...se me še spomnite...

malo čvekate...ste že dopustniški ali kaj.

no matic lepo raste, v sredo grema po pikico, spiva še vedno isto- najmanj 4x se ponoči zbudimo.... ampak sem se že počasi navadla na to...

no tudi matic kar lepo je samo mi ne poje veliko, par žličk in on bi tko večkrat na dan ampak po malem, in tudi dojiva se še fulll....

nimam časa za nazaj prebirat tako da se samo malo javi, da veste da nisem pozabila na vas....

mi imamo 21.6 krst in sloh ne vem kaj nej oblečem.ka ste imele druge krila, hlače...jz ful ne vem kaj nej mam kej sem ful shujšala in mam deska vspredi, deska vzadiuser posted image  in me nikjer ni nič....

ja nič zej pa morem že it pridem še kej pozdravit, ta teden bo boljši ko moj končno dela zjurei in lahko malo z maticom popoldne ker sedaj je skoz delu po cele dneve in ga matic že skoraj ni več prepoznal...user posted image

lepo bodite

p.s. no pa da nas malo vidite

user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3389
8.6.2009 19:56:25   
Andromeda
bobika - kak lepotec je tvoj Matic! Upam, da se vama bo nekeega lepega dne porihtalo spanje in prehrana. Drugače sem jaz mela na krstu oblečeno krilo in ker je bilo bolj hladno za mesec junij še jaknco. Sem pa tudi jaz precej shujšala, no 2 meseca nazaj sem bla kost in koža, zdej sem že malo k sebi prišla...V bistvu moram kekj trebušnjakov narest, da bom do morja fit user posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
8.6.2009 19:58:44   
Andromeda
Evo, takole lepi smo bli pa mi za krst:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3391
8.6.2009 19:59:34   
Andromeda
bentiš, je velika slika prišla, pa sem jo pomanjšala za 50% user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3392
8.6.2009 20:00:11   
Andromeda
Ne vem kaj zafrkava, enkrat mi odpre sliko ful na veliko, drugič pa normalno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3393
8.6.2009 20:49:45   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Joj, jst sm čist obupana...Dario sploh noče jesti ne meska ne zelenjave...Grrr! Prej mu skuham piščančka s testeninami in bučko, lepo pretlačim, pa mu najprej dam juhico s prepečencem in je lepo pojedel. potem sem mu pa dala zmiksano meso s testeniniami in bučkoin sledil je jok...Isto se je zgodilo v soboto. Sploh več ne vem, kaj naj naredim, da bo lepo jedel tudi druge stvari. sadje, razne žitne kaše je b.p., zelenjava, meso, krompirček pa so mu fuj...

Andromeda, probaj narediti tako, kot delajo v vrtcih... najprej meso inzelenjava, potem pa juhica cez... lahko se z juhico ze toliko nasiti, da mu tisti trenutek ni vec za jesti zelenjave in mesa. No, tako delajo v vrtcih, da otrocki (vsaj tisti mlajsi) vsaj nekaj kosila pojejo, drugace bi vsi samo od juhic ziveli :)... ze tako bodo prisla obdobja, ko bodo samo juhice jedli (kot nas tavelik fantic).

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 8.6.2009 21:00:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 3394
8.6.2009 21:27:25   
mihi78
Čer!
Eno? - predvsem za mamice, katerih dojenčki imajo reflux. Moja lubika ga ima pa saj ni problem v tem. Zanima me, če so tudi po GH bruhali pa to konkretno, ne tisto, ko malo ven zleze - tega smo itak že vajeni? Nama se je to že parkrat zgodilo pa mislim, da se ji to dogaja zarad kisline??????
andromeda, lepa fotka s krsta! Jaz tudi moram počasi do župnika.
Lep večer še naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 3395
8.6.2009 22:46:31   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78

Čer!
Eno? - predvsem za mamice, katerih dojenčki imajo reflux. Moja lubika ga ima pa saj ni problem v tem. Zanima me, če so tudi po GH bruhali pa to konkretno, ne tisto, ko malo ven zleze - tega smo itak že vajeni? Nama se je to že parkrat zgodilo pa mislim, da se ji to dogaja zarad kisline??????

Mi mamo refluks in se je stanje bistveno izboljšalo kot je bilo npr. 3 ali 4 mesece nazaj. Do zdaj se je ene 2x zgodilo, da je kar fajn bruhnil sadno kašo, pa še to, ko sem ga preoblačila. Kako to misliš od kisline, da se od kisline to dogaja? a se le pri določeni hrani? Jo pred tem mogoče malo preveč "mečkaš" po rokah in primeš na tako mesto, da izzove bruhanje?

mojsonček - hvala za nasvet. Juhco dajem zaenkrat v manjših količinah, toliko, da se navadi nanjo. Bom jutri probala drugo taktiko, pa da vidimo, kdo bo zmagal user posted image

Nočko!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 8.6.2009 22:47:05 >

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
9.6.2009 8:12:26   
mihi78
Jutro!
Andromeda, res sem se nekoliko nerodno izrazila - mislila sem tisto, ko ti zarad preveč kisline vrže nekaj v usta nazaj - če ti zdaj kaj bolj jasno.user posted image Ko se je zbruhala se je že čez nekaj minut veselo smejala naprej. Je pa res, da je tudi ene 4x kar fajn kakala pa ne bi mogla reči, da je bila driska. Pa zvečer, ko sva se previjali, ji je spet nekaj gor šlo ampak ni bruhala, se mi je zdelo, da je spet kislina pa še zajokala je, verjetno jo je zapeklouser posted image user posted image user posted image Ampak je blo v 30sek spet vse ok. Sem razmišljala, da je morda kriv mango, ki ga je jedla prejšnji dan ampak ga ni jedla prvič, ne vem. Mož gre danes k svoji gastroenterologinji, ma Chronovo bolezen, pa je rekel, da bo malo vprašal, ker je včasih delala z dojenčki, ki so imeli težave z refluxom pa drugimi črevesnimi zadevami.
Drugače pa bo danes en fin dan, koliko je videt - kooončnooo!!!!!!!!user posted image
Andromeda - a v juhico daš polnozrnat prepečenec?

Neposredna povezava do sporočila: 3397
9.6.2009 8:13:00   
mihi78
Aja, moja Ema je včeraj dopolnila 7 mesecev!

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
9.6.2009 8:57:57   
Andromeda
Dobro jutro!

mihi78
- čestitam za dopolnjenih 7 mesecev...Mi pa smo jih v nedeljo dopolnili 8 user posted image Glede kisline nimam pojma, po moje ji tista hrana ni pasala, mogoče samo trenutno. Dario je tudi enkrat takole po obroku bil precej nemiren, potem je pa malo ven bruhnil in je bil spet dobre volje. Kaj moremo, tud nam kdaj kaj ne paše na želodec.

Vreme se je končno malo polepšalo, upam, da tako tudi ostane, pa kaka stopinja več zjutraj bi bila tudi dobrodošla.

Nekdo mi je "sunil" kos kruha s topljenim sirom iz rok, tako, da moram končat zaenkrat user posted image

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
9.6.2009 9:13:07   
šema
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Andromeda, probaj narediti tako, kot delajo v vrtcih... najprej meso inzelenjava, potem pa juhica cez...

Upam, da nikjer več ne delajo takouser posted image  Otroke je sicer potrebno navadit na raznovrstne okuse ampak na ta način povsem zgrešeno. Upam, da vas je zelo malo katere to počnete. Res je sedaj ko uvajamo GH jo moramo redčit z juhami ipd. ko pa je otrok večji (ob odhodu v vrtec) pa sami ugotovimo ali je sposoben pojesti celotno kosilo ali pa juho pač preskoči in tekočino dobi drugače.
Sama sem bila v svoji karieri več let zapovrstjo v jaslilčnih oddelkih in nikoli nisem prakticirala mešanja hrane zato me kar malo pogrejejo take stvari in upam, da se boste s svojimi vzg. v oddelku uspele pogovoriti, da hrane ne mešajo (sem mogla strest iz sebe, ker me take stvari res ful pogrejejouser posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

ime za punčko
smeja2

Mia (52%)

Mija (28%)

Nia (16%)

Nija (4%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!