Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihi78 Težav z dehidracijo nimamo, saj hvalabogu! Sem od začetka mislila, da je lačna, ko tolko pije pa ni bilo to, saj ko je prava lakota čaj kar ven pljune. Danes ji kosilo ni bilo všeč - korenček, krompirček, malo piščančka in pišč. juhica - par žlic še je šlo pol pa dretje. Sem čez kake tričetrt ure poskusila ponovno pa isto. Za jutri pa imam v planu stročji fižol s pire krompirčkom. Pa da vidimo. Aja, moj mož si je natrgal križne vezi, tako, da ima nogo v longeti in predpisano mirovanje. Skos neko sra...! Grem še malo pospravit. Pa kup perila me čeka, ki se nikam ne suši! Crknil mi je sušilec oz. je v totalki, tako da ga pridejo iskat z Gorenjevega servisa in ga bodo probali poštimat. HB še je v garanciji! Lep večer! Joj, ko se hudič userje, se na kup...sej bo boljš! Za nami je pa krst, ki ga je naš fantek odlično prestal - na začetku je veselo grulil, krilil z rokami, potem je pa zaspal v mojem naročju in se zbudil, ko je bilo glavno dejanje že mimo. Ko ga je župnik polil z vodo, je samo malo oči odprl, ampak takoj nazaj zaspal. Mi je bilo prav hecno. tudi potem, ko smo šli na kosilo, ga je polovico prespal v vozičku...Verjetno je bil danes najbolj vesel tega, ker ga nihče ni z zelenjavo silil, sem mela s sabo samo sadne in žitne kašice No, jaz sem, pa tudi tako utrujena, da bom samo dol padla. Bom jutri kako fotko s krsta prilimala, za tiste, ki niste na FB ;) nočko!
|