Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: G dr. Lena Žigon ZD Bežigrad 14.1.2009 15:40:02
|
|
|
|
tane
|
copka, ne sedaj ima G v Kranju živim pa že nekaj let v Ljubljani in tudi to je eden izmed razlogov za menjavo, čeprav predvsem to, da moja G nikako še ne misli, da je čas da me pošlje na kakšne preiskave glede zanositve kljub mojim letom precej čez 30, SS-ju, in ponovnem 8 mesečnem poskušanju pa nič...niti tega mi ni svetovala naj gre partner na spermiogram če ne drugega, da se vsaj to izloči...zato mi gre počasi na živce, da moram sama iskati informacije po forumih itd...ona pa pravi, da je kriva psiha...leta pa tečejo...pride pa čas, ko brez napotnic in samo brskanja po netu ne gre več...ne vem zakaj moram spraševati Pušenjaka, če imam svojo G...no, tolko na 'kratko' se opravičujem za tale izbruh. Tinqa, hvala tudi za tvojo izkušnjo z njo, ampak predvsem me zanima, če je G, ki ukrepa, svetuje pošlje na preiskave itd. če je treba. obema, ter vsem vam želim lepo nosečnost brez problemov in zdravega otročička
|
|
|
|
RE: G dr. Lena Žigon ZD Bežigrad 14.1.2009 17:42:53
|
|
|
|
Blueeyes
|
ooooo, pa ta tema je še "živa"... sem mislila da se je že zaprla...
|
|
|
|
RE: G dr. Lena Žigon ZD Bežigrad 16.1.2009 8:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pa čisto frišna njena pacientka in imam pri njej prvi pregled 27.1. Sem pa slišala od kolegica da je zelo prijetna oseba in tudi po telefonu je tako delovala... Sem vesela da so tako dobra mnenja o njej
|
|
|
|
RE: G dr. Lena Žigon ZD Bežigrad 16.1.2009 10:22:33
|
|
|
|
Blueeyes
|
živa25... samo uživaj na pregledu brez strahu... boljše G si ne bi mogla želet
|
|
|
|
RE: G dr. Lena Žigon ZD Bežigrad 16.1.2009 10:45:50
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz mam pa eno vprašanje. Sem v 22. tednu in ostala brez ginekologinje, pa sem ravnokar klicala k dr. Žigonovi, če bi lahko k njim prišla na pregled...Skratka, naj bi naročali šele za avgust. A mislite, da bo kaj več sreče, če grem tja osebno? Živa25 koliko časa si ti čakala na pregled?
|
|
|
|
RE: G dr. Lena Žigon ZD Bežigrad 16.1.2009 10:59:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanja jaz sem klicala ta teden v ponedeljek in me je naročila čež 14 dni. Amapak sem morala kar malo moledovati, da mi je sestra dala na telefon G. Je pa G zelo prijazna, samo do nje je treba pridet... Sem zelo zelo zelo lepo prosila in jamrala kako nesrečna sem.... Kar pogumno... pokliči še enkrat in povej, da ti jo je priporočala kolegica in da glede na slabe izkušnje bi res rada nekoga, ki bi mu lahko zaupala... Vztrajna bodi...
|
|
|
|
RE: G dr. Lena Žigon ZD Bežigrad 24.2.2009 16:05:18
|
|
|
|
KulGirl
|
Jaz sem klicala danes dr. Žigon in se sestra ni pustila prepričati. Ne vem kaj naj naredim. Sem v 6. tednu nosečnosti in brez G (prejšnja se je upokojila). Sem čisto obupana in zaskrbljena če je vse ok s pikico. Ali kdo med vami osebno pozna dr. Žigon, da bi rekel kakšno besedo zame. Pišite na ZS.
|
|
RE: G dr. Lena Žigon ZD Bežigrad 24.2.2009 17:33:17
|
|
|
|
Anonimen
|
če ne drugače, potem te morajo vzeti tam kjer si prijavljena, v ZD.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?