|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   G dr. Lena Žigon ZD Bežigrad
25.11.2008 22:29:03   
Blueeyes
Je katera njena pacientka? Kakšno je vaše mnenje o njej? Jaz sam sem nad njo zelo navdušena... Upam, da je še kakšna tu, pa se mogoče kdaj kej srečamo, v ambulanti ali pa drugje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: G dr. Lena Žigon ZD Bežigrad
25.11.2008 23:03:08   
sazi
Ja, meni je tudi fajnuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2008 10:06:26   
copka
o, aprilcica- majcica, Blueeyes!

Tudi jaz hodim k njej in mi je zelo fajn. Pa se osebno jo poznam, tako da ji res zaupam.
Mogoce se pa srecava!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2008 10:50:12   
akin
Tudi jaz sem pri njej! Sicer šele tega pol leta, odkar sem noseča, ampak meni se zdi super! Zelo prijetna oseba, tako da jo lahko brez skrbi karkoli vprašam. Sicer je res, da spoznaš svojega zdravnika šele takrat ko je kaj resno narobe, prej je težko sodit, ampak... Jaz ji kar zaupam, je ravno takšna, kot bi si želela, saj se mi zdi, da ne komplicira tam, kjer ni potrebno, je pa hkrati zelo previdna povsod tam, kjer bi lahko bile resnejše posledice.
Imajo pa res blazno gužvo, se mi kar smilijo...tako da se zgodi, da včasih na kaj pozabi (predvsem v zvezi s papirologijo), ampak kdo bi ji to zameril. Malo se moramo tudi same zase pobrigat okoli takih zadev, pa je vse več kot odlično.
V glavnem, jaz sem zaenkrat nadvse zadovoljna, da sem njena pacientka, in upam, da bo tako tudi ostalo!

Posebej bi pohvalila tudi sestro Marijano, ki sicer dostikrat daje prvi vtis, da je zelo stroga (in tudi je na nek način, hoče imet svoj red, kar spoštujem), ampak se po kaki prijazni besedi takoj omehča, se zelo rada poheca in mi je nasploh zelo prirasla k srcu. Je topla, skrbna in spodbudna. Pri njej se res ne počutim, kot da je le ginekološka "vratarka", ampak da ji je v resnici mar za nas in da ima tudi ona veliko strokovnega znanja.

Bravo celi ekipi! user posted image (čeprav jim najraje ne bi delala reklame, ker bo še večja gužva :) 

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2008 12:19:24   
viledka
mene je pa njena sestra ful na grdo odpravila, ko sem hotela priti k njim. Trikrat sem klicala in je komplicirala in tudi v cakalno vrsto me potem ni dala, ker ne morem sredi nosecnosti menjat ginekologa in tudi za potem naj raje poklicem ko rodim.....
Potem sem klicala ambulanto dr Franiča na Metelkovi in na slepo izbrala drugega ginekologa. Odnos sestre je bil cisto drugacen - prijazna in ne komplicira  in tudi ginekologa moram pohvaliti. Si vzame čas in je profesionalen in nikoli ni problema se naričit pri njih.....

(odgovor članu akin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2008 12:59:03   
Blueeyes
glede njene sestre... čist tko... ko sem bila jz "navadna pacientka", ko še nisem bila noseča, je bila tudi do mene nesramna. po telefonu sploh ni hotela govoriti z mano, skoz je govorila da naj se oglasim v ordinaciji... ko pa sem tja pršla za eno samo vprašanje, sem čakala po najmanj 1,5 ure.. pa še to mi jeponavadi dala kr kakšen datum, k pa sem itak čakala vsaj pol leta...

odkar sem pa noseča, se je pa vse spremenilo... postala je vsa sladka, zelo prijazna.. ko pridem iz ordinacije ven s slikami UZ jih z veseljem pogleda z mano in da kakšen duhovit komentar... spremenila se je kot dan in noč... vidim pa, da je do nenosečk še vedno neprijazna - do tistih ki pridejo samo po nov termin za pregled ali pa ko pridejo po recepte za kontracepcijo...

o G Leni itak vse najlepše... na prvem pregledu sem bila šokirana, da je sploh mogoče, da je kakšen zdravnik tako prijazen.. vse mi je lepo razložila, kar me je zanimalo mij e pojasnila, nobenega strahu,... za nič na svetu je ne bi zamenjala... upam, da bo še dolgo moja G... sem vesela, da sem prav njena pacientka

copka -  kdaj pa imaš naslednji pregled... jaz ga imam 7.1. in sicerr morfologijo... kdaj imaš pa ti rok??

akin - kdaj imaš ti naslednji pregled?

viledka - po telefonu se z njimi res ne moreš ničesar zmenit, to ti pravim z lastnih izkušenj... mogla bi kar k njej ordinacijo... škoda da si jo zamenjala... no, sicer če si dobila potem gobrega G ni panike, problem bi bil če bi dobila nekoga ki bi imel grd odnos do pacientov

(odgovor članu viledka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2008 13:49:29   
copka
blueeyes- rok imam 2.5., naslednji pregeld (morfologijo) pa 18.12. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.11.2008 13:52:03   
viledka
nekakoo sem vedno zelela zensko ginekologinjo in sem res slisala o zdravnici same pohvale in sem zelo zelela biti njena pacientka..... Mogoce pa mi ni bilo namenjeno - zaenkrat ne bom koplicirala. Prejšnja je sla v penzijo in zdaj imam moskega in upam, da bom se naprej zadovoljna -
Srecno nosecnost se naprej

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.11.2008 18:01:10   
felix7
Živjo,

tudi jaz hodim k njej in res vse pohvale. Tako sestra kot babica so vse super, ne vem pa, kakšne so do tistih, ki niso noseče - mene so vzele čisto na začetku nosečnosti. Sem jih poklicala, malo pojamrala, da imam zdaj strašno neosebno in neprijazno G, kakršne si v nosečnosti pač ne želim in da bi želela priti k dr. Leni. Malo je sicer stokala, kakšno gnečo imajo, da naročajo šele čez pol leta, pa sem rekla, da je to zame pa malce prepozno user posted image  In so mi dali datum. Ampak kadarkoli sem bila na pregledu, se mi ni zdelo, da bi bili do "nenosečih" kaj manj prijazni.

(odgovor članu viledka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2008 9:42:58   
Blueeyes
oooo copka, tebe je pa prej vzela za morfologijo... jz mam rok 3.5., pa imam pregled šele 7.1. user posted image  je rekla da me prej nikakor ne more urint, da je vse natempirano s pacienti user posted image  sej vrjamem, ker ima skoz gužvo - kadarkoli pridem

s kje pa si ti drugač... lahko mi tud ZS pošlješ

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2008 13:40:43   
majčica09
Živijo punce!
Že nekaj časa spremljam debate na tem forumu, najprej pod rubrikami težave z zanositvijo, od konca avgusta, pa ko sem zagledala tisti težko pričakovani plus, pa spremljam debate med nosečkami in tale me je spodbudila se oglasim še jaz. Dr. Žigon je tudi moja osebna G. amapk samo od nosečnosti dalje, ker sem prejšnjo zaradi nezadovoljstva zamenjala, in morm rečt, da sem nad njo navdušena, vse kar ste napisale drži, in tudi jaz jo lahko samo pohvalim. Moj PDP je tudi 03.05. in morfologijo imam tudi šele 06.01., amapk to zaradi tega ker grem vmes čez lužouser posted image ,...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2008 14:23:21   
copka
blueeyes- zadnji pregled sem imela 12.11. in me je narocila cez 5 tednov. pa sem jo kar vprasala, ce bova delale morfo, pa je rekla ja (mogoce je moje vprasanje vplivalo na odlocitev???). Je bil eden zadnjih fraj terminov pa se to bom zadnja tisti dan. Sem ji pa rekla, da 23.12. odpotujem in me ne bo do januarja. Pa je rekla, da nje pa tudi ne bo med prazniki.

o, majcica09, potem se pa kdaj srecamouser posted image

(odgovor članu majčica09)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.11.2008 20:16:38   
Blueeyes
majčica09 - ja fajn, na isti dan imava PDP... vsaj zaenkrat... ker mi je že omenila, da mi ga bo na morfologiji prestavila... tako da se zna zgodit da kar naenkrat postanem pozna aprilčica user posted image ... ooo, pol je pa očitno vse pred mano naročila...

copka - jaz sem ji rekla, da bi bla zelo vesela če bi imela rok konec decembra, pa je rekla da to ni več mogoče, da je taka gužva... sem mela pa zadnji pregled 20.11.

kam pa vidve obedve potujeta majčica09 in copka??? a to že podaljšane novoletne počitnice??

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2008 22:45:47   
akin
Blueeyes, jaz pa imam pregled 11.12., PDP pa 13.2., tako da se letos v čakalnici očitno ne bomo srečale :)

Kar se tiče sester... Ja, znajo bit osorne in neprijazne, ampak meni se zdi, vsaj pri babici Marjani, da je to bolj krinka oz. neke vrste filter. Pacientov imajo vsekakor preveč in na takšen način kakšno odženejo že na začetku. Sej vem, da ni lepo, ampak v bistvu jim kaj drugega ne preostane, saj uradno ne smejo zavrnit pacienta. Gužva je pa res nenormalna. Dvakrat letos sem bila naročena bolj proti koncu, in so delali krepko preko svojega delovnega časa...
Tudiko sem jaz bila prvič, sem potrkala na vrata, pa jih seveda slišala za to. Ampak sem se pač lepo opravičila in povedala, da sem nova, pa da ne poznam sistema in da sedaj vem... Pa se je plošča hitro obrnila. Sicer pa kolikor sem presedela tam, se mi zdi, da so neprijazne predvsem do ljudi, ki recimo ne pridejo par let na pregled, potem pa hočejo datum iz danes na jutri, pa do ljudi, ki zamujajo, si preveč zmišljujejo... Ne vem no, kolikor jaz vidim so tudi s tistimi, ki pridejo le po recept prijazne, če je seveda pravi odnos tudi na drugi strani.
Pa da ne bo zgledalo, kot da preveč zagovarjam neprijaznost... Prav ta me je namreč odnesla iz Leonišča, pa sem prišla samo do sprejemne sobe, ko sem se hotela vpisat... Hočem le rečt, da jih na nek način razumem in upam, da bodo še prijazne tudi ko ne bom več noseča :)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.11.2008 12:55:32   
copka
Meni se pa ne zdijo nesramne sestre. Mi je pa una druga sestra tok simpaticno smesna, ko se pogovarja po telefonu. Mi je smesno, ko se ful dolgo pogovarja po telefonu, koncno odlozi, malo pokomentira, pa ze zazvoni nov telefon.user posted image

Mojo mamo pa so si sestre tako zapomnile, mogoce zaradi neizgovorljivega priimka, mogoce zaradi tezav, ki jih je imela ali pa ker je bila ena prvih pacientk, ko je bila Lena se na Metelkovi. Potem pa vsakic: a vi ste njena hci?user posted image   Aja.

user posted image

(odgovor članu akin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.11.2008 14:06:19   
helloKitty
Do mene so bile sestre vedno prijazne in korektne (pa nisem noseča), ker se tudi jaz tako obnašam do njih. Res pa je da znajo zatežit, če si nestrpen in težiš, kar jim ne zamerim ob vsej gužvi ki jo imajo.

Đoli:)

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.11.2008 14:59:37   
majčica09
Blueeyes - tudi meni se zna zgodit, da mi premkne PDP, ker mi je na nuhalni druga G. izračunala datum 6 dni kasnej, 09.05., sam je Žigonovoa rekla, da zenkrat ne bo nič prestavljala, da naj ostane 03.05., da pa bova na morfologiji vidle, če bodo odstopanja, da pol pa ja....
jaz letim v NYuser posted image !!

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.11.2008 15:35:55   
Blueeyes
akin - letos se pa res ne bova srečale v čakalnici... mogoče drugo leto... ali pa pol po porodu na kakšni kavici.. nikoli se ne ve

copka - to je pa tid men fajn takrat k sebim že pr sestri v sobi, pa ji zvoni telefon in vedno kaj pokomentira... včasih se prav nasmejim do solz ko obrača oči al pa ko se tolče po glavi... pol ponavad vedno pove zakaj je tko... itak... gužva na fertik, vse bi rade v roku 5 min prišle na vrsto...

zanč k sem bla jz na pregledu je prišla ena smrkla (ne vem če je mela 20 let).. jaz sem prišla full pred uro ki sem bila naročena, ampak ker je zunaj tako padal dež, sem kar v čakalnici na toplem čakala... ona pride kakšno uro za mano, čaka ne vem če 10 min, pol pa začne trkat kao če kdo sploh dela, da zakaj to vse stoji.. pa ji sestra odpre in ji pove da imajo gužvo in da ni žal edina ki čaka na vrsto... pol se je začela neki zmrdovat, kakšne so te sestre, kako si to predstavljajo da bojo pacientke zarad enga "usranga" recepta čakale... in pol prjav da se ji mudi v šolo, da ma čez 10 min pouk... kot prvo, kaj sploh hdiš 10 min pred poukom h G, k itak ne boš točna... pol ji je pa še sestra lepo povedala svoje, da njo ne gane če ma pouk, da nej pride ko bo mela več časa al pa naj še naprej čaka v čakalnici... smrklja je čisto popenila, ker je bila 100% da jo bo zaradi tega vzela naprej... jaz sem se samo potihem smejala sama pri sebi... čist prov...

majčica09 - aja, teb ga bo premaknila na 1 teden kasnej, men pa 1 teden prej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčica09)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.11.2008 21:58:16   
copka
imas prav glede teh na recept. Samo ene zgledajo ful mlade(najstnice), potem pa ko jih vprasajo za letnico so pa 75 ali pa 77.user posted image

Sem pa jaz prisla zadnjic 5 min kasneje, ampak je bila ena pred mano. Potem jih je prislo se ene 5 in so vse lepo sle pred mano not.user posted image  Res je, da sem dala kartico sestri une druge G, ki je ravno vstopala, ampak vsakic ko je prisla babica Marjana ven, sem jo gledala kao: a me ne vidis?user posted image  No in sem se nacakala 1h30min- sem bila ze lacna ko volk.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.12.2008 9:39:34   
Blueeyes
jaz za lakoto poskrbim kr pr tistih avtomatkih... majo ponavad notri različne jogurtke oz skute, pa jabolka... tako da ni panike za lakoto... si pa vedno s sabo vzamem kakšno revijo (najraje nosečnost, ali pa kaj podobnega), ker vem da se bom načakala...

zdej morm jz en dan spet v laboratorij... mi je rekla, da naj grem par dni pred pregledom... pregled mam 7.1., ampak zaradi praznikov, bo najbrž gužva... tko da se bom kr zdej en dan odpravlja k bom delala popoldne.. sej izvidi itak počakajo, ne bojo nikamor odlutal... res pa je, da kdaj pa kdaj dobijo noge  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.1.2009 15:07:35   
tane
punce imam še eno vprašanje, če vas lahko vprašam.
pa ste imele tiste, ki imate dr. Leno Žigon tudi kakšne probleme z zanositvijo in morda kako se obnese ona pri tem?
kajti za to G sem slišala same pohvale ampak kot če gre vse ok je tudi moja G ok.
sama imama namreč problem z zanositvijo in bi želela zamenjati svojo G, ki mi ni ravno v pomoč, no, nasploh meni, da je kriva psiha in me ne obravnava ali svetuje kako naprej, da naj še malo počakam...z SS v 14tednu, operacijo pregrade in vsem se trudiva že 2 leti.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.1.2009 10:06:20   
copka
To pa ne vem, tane. Jaz nisem imela nobenih tezav.
Moja mami pa je imela neke tezave in je bil PAP test slab in jo je napotila se k enemu G po drugo mnenje. Se je res ful potrudila in dam skoraj roko v ogenj, da je mami resila se zadnji trenutek pred rakastim stanjem mat. vratu.

Tako da, je res fajn G. Morda poklici in vprasaj, drugega ne vem svetovat. Je pa cakalna doba skoraj 6 mesecev.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.1.2009 14:01:51   
tane
copka, najlepša hvala za to informacijo, ja sem klicala in naročajo šele julijauser posted image no, midva sva pridna priuser posted image in upam, da bo kmalu uspelo.user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.1.2009 14:09:20   
copka
Tudi jaz verjamem, da vama bo uspelo prej!user posted image
A si torej sedaj njena pacientka?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.1.2009 14:12:28   
Tinqa
Tudi moja zdravnica je dr. Lena Žigon. Lahko rečem, da sem z njo zadovoljna in da sem bila presenečena ob strokovnosti in prijaznosti. Prej sem namreč nekaj let hodila na Metelkovi k dr. Rojnikovi-vsak pregled je bil zame mora, večkrat sem imela slab spanec od strahu, kadar sem imela naslednji dan pregled pri njej. Ko sem po večih ponižanjih (vedno jo je motila moja teža, pa je bilo lahko to +20 ali -20 kg, vedno je govorila, da bom imela težave z zanositvijo, ob mojih vprašanjih pa zavijala z očmi, da ne omenjam visokih vrednosti pritiska kadar so mi na pregledu merili...).

Ko je bilo jasno, da sem noseča mi je po glavi hodila le ena misel-zamenjat G. In sem preklicarila celo LJ, tudi privatnike-žal so bili ti predragi. Leonišča sem se previdno izognila- na netu sem namreč prebrala kar nekaj kritike. No, in tako sem na netu izvedela tudi za dr. Žigon. Nisem oklevala, takoj sem jo poklicala. Res, da sem govorila s sestro, a ko sem jim razložila, kaj sem pri dr. Rojnikovi doživljala, so me le dale na čakalno. Itak so v nosečnosti prvi pregledi okrog 8. tedna.

Ko sem prvič prišla tla me je bilo kar strah-nisem vedela kaj naj pričakujem, le želela sem si, da bi RES bilo drugače. Za razliko od ordinacije dr. Rojnikove, kjer so bile sestre nekoliko zmedene, večinoma mlade in neizkušene (vsaj na videz) in pa same zdravnice, je bila to vendarle prava odločitev. Z G sem se pogovorila o vsem, kar me je težilo (sem si napisala na listek, in to počnem še vedno), poleg tega pa so se mi nekako sestre zdele izkušene, da se tam ve kaj se dela. Čeprav je bilo vedno veliko deklet za recept in čeprav skoraj vedno dosti čakam (zadnjič sem čakala 2 ure) mi ni žal. Ker vem, da ko stopim v ordinacijo sem obravnavana kot človek. In to mi zadostuje. To, da so določene ženske nestrpne, ko čakajo na svoje recepte pa raje nebi zgubljala besed. Stvar kulture.

Skratka, z moje strani ena velika pozitivna izkušnja z dr. Leno Žigon in njenim timom. Upam, da bo nosečnost potekala lepo do konca inda bo vse ok.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?