akin -> RE: G dr. Lena Žigon ZD Bežigrad (26.11.2008 10:50:12)
|
Tudi jaz sem pri njej! Sicer šele tega pol leta, odkar sem noseča, ampak meni se zdi super! Zelo prijetna oseba, tako da jo lahko brez skrbi karkoli vprašam. Sicer je res, da spoznaš svojega zdravnika šele takrat ko je kaj resno narobe, prej je težko sodit, ampak... Jaz ji kar zaupam, je ravno takšna, kot bi si želela, saj se mi zdi, da ne komplicira tam, kjer ni potrebno, je pa hkrati zelo previdna povsod tam, kjer bi lahko bile resnejše posledice. Imajo pa res blazno gužvo, se mi kar smilijo...tako da se zgodi, da včasih na kaj pozabi (predvsem v zvezi s papirologijo), ampak kdo bi ji to zameril. Malo se moramo tudi same zase pobrigat okoli takih zadev, pa je vse več kot odlično. V glavnem, jaz sem zaenkrat nadvse zadovoljna, da sem njena pacientka, in upam, da bo tako tudi ostalo! Posebej bi pohvalila tudi sestro Marijano, ki sicer dostikrat daje prvi vtis, da je zelo stroga (in tudi je na nek način, hoče imet svoj red, kar spoštujem), ampak se po kaki prijazni besedi takoj omehča, se zelo rada poheca in mi je nasploh zelo prirasla k srcu. Je topla, skrbna in spodbudna. Pri njej se res ne počutim, kot da je le ginekološka "vratarka", ampak da ji je v resnici mar za nas in da ima tudi ona veliko strokovnega znanja. Bravo celi ekipi! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] (čeprav jim najraje ne bi delala reklame, ker bo še večja gužva :)
|
|
|
|