Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 20:09:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jo moram it dat spat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 20:20:33
|
|
|
|
Tina 28
|
Didlina....maš pa pametno malo...že zdaj obrača pozornost nase, ko jo še dovolj dobi slovenka....če bi o nočnih ptičih povedala mojmu...kao da se težko z njimi živi...bi ti sigurno ploskal. Jaz bi pa kontra rada, saj bi mela lohk vse večere zase, pa že zdaj omaguje. glede polente...moja jo obožuje. Kupim pa instant polento...ali bilo kero, saj je vse podobno...pripravim ji pa tako, da naribam jabolko, ga dam kuhat v vodo in dodam še žličko polente...pol pa nastane taka okusna kašica. Če je preveč vode, počakam da povre, če pa premalo(beri, jo polenta popije pa še mal zalijem da ni pregosto. Je ful dobro in obožuje. Mešala sem tudi z zmečkano banano. Lahko ji pa narediš bolj gosto polento in jo zmešaš z mlekom. Jaz tega zato ne počnem, ker dojim in bi tako le zalogo mleka za zvečer porabla in jo ne bi mogla uspavat....AM pa ni navajena in jo le zapre.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 20:23:28
|
|
|
|
anaj22
|
čer naš mali poka od energije, mami je pa na konc dneva čist , sem mislna da bo dons k je bil ceplen mal bl pr mer, pa je bil kontra učinek glih tko zgleda kot da bi poživila dobil sem napisala ker jedilniik za ta teden kaj bo Jaka jedu
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 20:47:51
|
|
|
|
slovenka
|
she - oddaja je bila v bistvu o enem režiserju, ki rad dela ponoči, pa je probal, da bi manj spal, da bi tako več 'živel' - ampak je potem postal kronično utrujen. Z ženo sta imela dojenčka in sta se zmenila, da ga bo en dan on zjutraj nahranil, ampak on je hodil spat ob treh in je bil ob šestih, ko se je dojenček zbudil, čist povožen... tako da je žena rekla, da tako ne gre naprej... V bistvu sem samo malo vidla - je bilo veliko teh spalnih terapevtov in razglabljanj o tem, kaj narediti, da bo lahko zaspal - v bistvu pa je bila tudi ena borba z njegove strani, da bi manj spal... Oddaja je bila pa na HBO, ne vem za ponovitev. Tina - hvala lepa za ta nasvet. Bomo ob priliki potem tudi mi poskusili polento. Zdaj je krompir in ga ima kar rada, gotovo bolj kot korenček. Drugače pa je banana še zmeraj najtaboljša Sem pa sedaj cela zmedena, ker ne vem, koliko mleka naj ji še ponujam - ker ko noče več GH, potem tudi mleka noče več, včasih pa vendarle, odvisno, kako dobra je bila GH in pač v tem stilu preučujemo muhe naše zvezdnice.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 20:49:00
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, naša tudi cvili kot , tako da jo je že malo težko poslušati včasih - ne vem, od kod iz tega 6kg telesca tak glas. Po mami verjetno
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 21:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Čist tolk za info - jst bom dajala banano, ko bomo uvedli kuhano sadje. In druga stvar - imam kolegico, preobčutljivo na lguten in lahko vam povem, da je v navadni polenti tudi. In pa glutena naj ne bi uvajali pred 7.mesecem - sicer se pa naj vsaka sama odloči.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 21:21:47
|
|
|
|
HEI
|
dober večer najprej vse naj za Luna in Jaka IZVIRNO SPOROČILO: *anamor* Punce v našem kraju smo si mamice naredile zaključek, ki ga imamo v petek. Zvečer gremo ven brez naših princov in princesk. Pazili jih bodo atiji, da si še mamice malo odpočijemo in naužijemo po dolgem času nove energije. Jst grem tut in komaj čakam IZVIRNO SPOROČILO: slovenka punce, mi planiramo bebo preselit iz zibke v kinderpet ta vikend, pa nimam prave posteljnine zanj - mi lahko prosim kaj svetujete? V BC sem videla, da kar drago pride, ali? Mi smo pa Marka danes prestavili in smo ga dali takoj v posteljico in je bil ves navdušen, zvečer pa je v momentu zaspal Sicer pa imam jaz od tavelike še nekaj posteljnine (Odejine), a kaj ko je bolj punčkasta Bom tudi mogla po nakupih. Razmišljala sem o Ikei (bi še par drugih stvari tam kupila) pa danes mi je soseda povedala da je njena svakinja ful lepo in poceni posteljnino kupila v Leclercu v Mb. Mogoče bi bilo iti za pogledat. Zdej je pa prišel. Šibam.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:04:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Cer Danes je bila pa glavna tema GH,kot vidim.bom se jaz nekaj pridala. -sem ji kuhala samo jabolko oz.ga se vedno malo prevrem(zdaj kuham se suho sadje),vse drugo sem koj dala surovo pa je bilo BP. -skuto ji dajem ze tudi kaksne 14dni,jo im rada,gledam edino da je bio -vrsta sadja-ji dajem tudi melono -proti zapiranju je dobro jabolko,se posebej pa suhe slive.Jaz zjutraj skuham kompot z jabolkom in 1-2 suhi slivi,in res zelo pomaga. -kivi naj bi bil alergen,samo jaz nisem vedla in sem ga dala.Na sreco ni bilo nic,tako daji ga kar ujam,samo peske "precedim"skozi cedilo -skoda,ker ni poletje,bi jim lahko dajali se breskve in marelice -polento ji skuham na vodi in dodam AM,bom pa probala Tinin nasvet z jabolkom -proseno kaso sem ji dala prvic pretlaceno,jo je pojedla,samo se mi je zdel ful okus po moki,tako da je danes nisem,samo fajn sem jo skuhala,ampak ji ni bilo vsec,ceprav je bila zraven banana... ... Imamo pa mi ze cetrti zobek ,ga je danes moz opazil(spet on ),tako da ima 3spodaj in 1ga zgoraj. Kaslanje-moja kaslja,ko ji nekaj ni vsec pa joka, in fuuul kaslja.Prav smesno,bi mislil kako je revica bolana. Pa tako je postala zivahna,ful brca z nogicama,se do vecera ne utrudi. No, to je to .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:14:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, vam pa res ekspresno zobki rastejo. Pa Ema ima tud že drugega. Ma jaz glede GH ne kompliciram. Nobeden ni alergik od naše familije, tak da sem kar pogumna ratala zdaj.Sicer se ress izogibam hudih alergenov, kompliciram pa ne.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:25:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Čeer. Kleo-uuu 4.zobek! Nočni ptiči? hm, mogoče zaradi premalo spanja izgledam utrujeno? Ampak spat pred polnočjo? To se mi zdi skoraj nemogoče. Sploh sedaj, ko merimo sladkorje. Moram biti res pošteno utrujena, da grem prej spat. Potem pa ob 2-eh, ob 5.30 smo pa tako ali tako budni. Sicer pa treniram za službo junija 2009 . Takrat bo treba vstajat še pred peto . GH je pčitno še aktualna in še bo nekaj časa .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:27:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
POSTELJNINA_ Praktično vse imamo iz BC. Najbližje. Ni pa največja izbira. Ampak se mi ne ljubi 100 in več km po rjuhe.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa,a nisi ze prej rekla,da gres spat . AS,nic cudnega pol,da izgledas,kakor ze izgledas....ti pa res malo spis.Jaz se poderem.Grem pa tudi skoraj vedno po polnoci,samo Meri spi najmanj do osmih. Zobki so pa res pri nas brzinski,samo zgleda da je to v rodu,ker je ze Tali imela pri 9m 8 zob .Je pa hecno,da jaz ne opazim.Predzadnjega je moz(in zadnjeg tudi),je zrasel zgoraj in jaz ji zdaj samo zgoraj tipam in gledam...no,zobcic pa me zafrkne in pokuka spodaj
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 8.12.2008 22:41:06 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:40:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, ne morem se spokat spat. Čakam operne arije.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:40:21
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:41:34
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, ne morem se spokat spat. Čakam operne arije. Mogoče arij ne bo?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:42:58
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 mtinca-si probala s sladkim-zelo zelo sladkim kamiličnim čajem?jaz sem vitit dala,pa je bla čez 2 uri dobesedno do vratu v dreku ne še. mi ji ni cukra za dajat. bom še počakala, če ne bo šlo, pa ji ga seveda bom. hvala za nasvet. aleksandra silvija - super uspavanje imate!!! bomo preverili, ko bo kriza. Dolenjke - a vam v četrtek ustreza ura cca. 9:30; lahko jo seveda spremenimo - po želji. slovenka - posteljnino imam eno kupljeno v kompletu z odejo, obrobo iz BC-ja; drugo pa iz Ikee. imajo lepe in dokaj poceni v ikei. ampak jaz sem jo morala dat zožit, ker je bila preširoka. nya - hvala za nasvet glede navadne polente. HEI, anamor - uživajta z bistrčankami na zaključku! super ste si tole zorganizirale.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:45:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Dolenjke - a vam v četrtek ustreza ura cca. 9:30; lahko jo seveda spremenimo - po želji. Midva bova šla v mesto pred deveto, pa bova en krog nardila, pol pa prideva, ko boste rekle - mi mamo namreč ob 9h čas za spanje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:45:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, ne morem se spokat spat. Čakam operne arije. Mogoče arij ne bo? Al pa bodo,samo tamala caka,da gre mami spat Mtinca,zakaj ne skuhas suhih sliv...te so super odvajalo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, ne morem se spokat spat. Čakam operne arije. Mogoče arij ne bo? Bog te usliši.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:46:36
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: polly80 mtinca-si probala s sladkim-zelo zelo sladkim kamiličnim čajem?jaz sem vitit dala,pa je bla čez 2 uri dobesedno do vratu v dreku ne še. mi ji ni cukra za dajat. bom še počakala, če ne bo šlo, pa ji ga seveda bom. hvala za nasvet. aleksandra silvija - super uspavanje imate!!! bomo preverili, ko bo kriza-mi pa ponovili, ko bo kriza Dolenjke - a vam v četrtek ustreza ura cca. 9:30; lahko jo seveda spremenimo - po želji.-------super, meni je prav, KJE? slovenka - posteljnino imam eno kupljeno v kompletu z odejo, obrobo iz BC-ja; drugo pa iz Ikee. imajo lepe in dokaj poceni v ikei. ampak jaz sem jo morala dat zožit, ker je bila preširoka. nya - hvala za nasvet glede navadne polente. HEI, anamor - uživajta z bistrčankami na zaključku! super ste si tole zorganizirale.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:47:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, ne morem se spokat spat. Čakam operne arije. Mogoče arij ne bo? Al pa bodo,samo tamala caka,da gre mami spat Mtinca,zakaj ne skuhas suhih sliv...te so super odvajalo. Kar naj čaka mali hudiček ja. No, zdej se grem pa še načikat, pa spat. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:48:34
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lahko noč Didlinaa. -za noč brez arij.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:51:21
|
|
|
|
HEI
|
evo sm spedenala svojga oz. on mene pa sm nazaj Nya hvala za popravljene podatke v seznamu in slike z dopusta in home made voščilnic. Fuuul dobr !!! Pismo sam tale prenovljena RR me pa mal moti . Le zakaj mi ne pošlje maila da sem dobila ZS Grem spat. Nočko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:54:15
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Midva bova šla v mesto pred deveto, pa bova en krog nardila, pol pa prideva, ko boste rekle - mi mamo namreč ob 9h čas za spanje nya - bomo Lukcu posodili posteljco, da bo mal oddremal . pridita, ko bosta opravila v mestu. aleksandra silvija - bomo kr pri meni doma. ti na zs napišem. ura pa torej - med deveto in pol deseto.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 22:55:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem tudi jaz malo prj danes spat,ker sem zadnja dva dneva cez dn cist prevec zaspana. Pa lahko noc vsem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.