Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 8:19:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lun in Jaka - za 6 mesecev :
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 8:23:15
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro! Vikendi prehitro minevajo...mi smo malo pohajali, malo imeli obiske, malo se cartali...vsega po malo... Luka Patrik je car za Luna in lunco. Važno da ste doma. Zdaj bo lažje! Sabina za zobeka...mi smo še kr brezzobi... Sofija za plavanje. Lepotička ni kaj. Jaz bi tudi šla nekam plavat pa ne je strah gužve v Lj. Mogoče Bizovik...bomo videli... Zdravstveni sistem: Mislim da ni vse tako črno...pa ne zato da ne bi pljuvala v lastno skledo, ampak...naša P je še preveč previdna in po nepotrebnem dela paniko. So pa nekateri ignorantski...kot npr P od lunce. Kar se tiče MB....jp so ga usrali. In to fajn... Nič, sine kliče...lep dan vsem!
< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 8.12.2008 8:24:11 >
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 8:26:16
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka! Ojoj Lunca, to je pa res blo hudo. Držte se in Sabinči pošilja dva velika lupčka Lunu - enega za zdravje, enega pa za pol leta! Jaka si tudi zasluži malo sline danes - vse naj naj! Anaj, a si spregledala moje ZS? Pa da jaz mojo Sabinči spet mal pohvalim (ojoj, že vidim, da bo sitna danes, ker jo tolk hvalim ) - danes je spala od 20.00 do 6.15 zjutraj. Kaj boste danes papcali? Sabina ima ta teden na sporedu še brokoli in špinačko, naslednji teden pa začnemo s sadjem.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 8:27:37
|
|
|
|
babysolza
|
Hvala, hvala. Zdej je že kr ekskluzivno bit v klubu brezzobih.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 8:28:04
|
|
|
|
babysolza
|
Zakaj pa ne kopira teksta, ki ga obarvam?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 8:29:24
|
|
|
|
*Mojca*
|
mi tudi imamo brokoli na meniju ta teden. Sicer pa smo probali že: korenček, krompir, špinačo, bučke in cvetačo. In to nam je vzelo 2 tedna...tako da Didlinaa dvojčica ....ni tako hudo če uvajaš vsako po 3 dni
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 8:30:58
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Sabina za zobeka... mi smo še kr brezzobi... sem vedela, da sem nekaj pozabla za zobeka pa tudi za spanje. Mi smo še zmeraj v klubu brezzobih Mogoče bo pa Božiček prinesel zobek Luka Patrik... obvladaš
< Sporočilo je popravil Samsa -- 8.12.2008 8:32:22 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 8:40:40
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Čestitke Sabini za zobek. Mi smo še kar v klubu brezzobih . Tako pa moški uspavajo dojenčke:
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 8:41:39
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sedaj moramo pa res počasi odriniti od doma, ampak je zunaj mrzlo in mi to sploh ni všeč . Baj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 8:44:08
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Čestitke Sabini za zobek. Mi smo še kar v klubu brezzobih . Tako pa moški uspavajo dojenčke: Zanimiv način uspavanja Ampak zgleda, da deluje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 9:07:28
|
|
|
|
*anamor*
|
Jutro, no jaz pa se zdaj res nisem oglasila par dni. Pa tudi brala vas nisem in vidim, da ste bile res pridne. Ste kar naklofotale. Prebrala sem zdaj na hitro luncino zgodbo. Kriza, sem full šokirana. Lunca glavno da ste zdaj skupaj in sončka fejst stisni k sebi. Ko sem prebrala tvojo zgodbo sem Taja kar stiskala k sebi. Glede navad pa se ne sekiraj boste že prišli nazaj na stalne tirnice. No pri nas ni nič novega. Začeli smo sicer jesti GH. Najprej sem mu dala korenčeka (ki ga ne mara preveč), nato jabolko (jo je 2 dni odvračal potem pa jo je začel jesti), včeraj pa sem mu dalal banano in jo je full jedel. Vse sem mu dajala 3 dni. Razen jabolko sem mu dajala dalj časa, ker jo je 2 dni samo ven špukal. Punce v našem kraju smo si mamice naredile zaključek, ki ga imamo v petek. Zvečer gremo ven brez naših princov in princesk. Pazili jih bodo atiji, da si še mamice malo odpočijemo in naužijemo po dolgem času nove energije. Za vse mini rd pa pošiljam In za vse tiste ki potrebujete
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 9:28:15
|
|
|
|
babysolza
|
Mojca, mi smo pa čist na istem glede GH, sam pri špinači nas vodita. Anamor, lepo ste se to spomnile s puncami. Fajn žur! Hvala za čestitke za zobek. A veste, da sem včeraj po kaki uri končno ugotovila, zakaj mi je delalo ** pri zgornjem postu? Sem komi takrat ugotovila, da je tista beseda brez š pa res grda. Grem pripravit za kosilo, da bova šle vmes s Sabino še malo ven. Lep dan vsem! AS, saj ni tako mraz. Danes bo lepo vreme!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 9:28:42
|
|
|
|
polly80
|
jutro! joj lunca sem zdaj prebrala,sem dobila kurjo polt in solzne oči,HVALABOGU da je zdaj vse ok ,pocartaj svojega sončka še v mojem imenu in lubčka od vite za mini roj.dan še za jakija AS-včeraj gledala bratz,ojoj kaj vse si folk namisli..čisto delim tvoje mnenje-risanka sabini- zobek mi še nimamo samsa-a tak zajtrk si si ti pripravla? bi ga z veseljem pojedla
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 9:33:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Jaka,Lun-vse najboljse Samsa,hvala za zajtrk,kava je...vav . AS-zanimiv nacin uspavanja,pa kot je ze Samsa rekla,vazno da deluje . BS-za zobek GH,moji zgleda ne pase hruska,jo revcko ze od vceraj zvija,je sploh vec ne bom dala.Zdajle pancka,potem bo dobila jabolko+piskotek+AM,za kosilo-krompir+bucke. Moz ima danes en njihov praznik,tako da je doma,gremo nekam na kosilo. L.p.se vse ostale in en kup za vse.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 9:42:01
|
|
|
|
lonapo
|
Lunca-- -samo da ste doma-vse bo uredu. Mi smo mel tud adenovirus, kot sem že napisala-10 dni so nas domov pošiljal-2 x z infekcijske-kao da ne morjo nč narest-ts trtjič, ko je ps nejc zsčel oči okrog obračat, nas je pa dohtarca napi...., zakaj smo tolk časa hodil, če imamo napotnico -misml katastrofa, bi enga kr ubou. res.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 9:44:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro hvala za zajtrk lunca Jaka in Lun čestitke za 6.mesecev Sabina za zobka AS zanimivo uspavanje imate pri vas Pri nas bomo danes spet korenček jedli
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 9:45:53
|
|
|
|
lonapo
|
čestitke za mini rojstne dneve No pr nas je Miklavž pošteno prinesel-smo 2 x po tri veilke vreče prinesli domov-ogromno za oblečt, ogromno igrač, Žigec je pa dobil nov voziček . Grem pospravljat, potem pa k staršem na kosilo pa avto spucat. Lep dan, punce in čuvajte svoje otročke
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 9:56:46
|
|
|
|
Anonimen
|
No pr nas je Miklavž pošteno prinesel-smo 2 x po tri veilke vreče prinesli domov-ogromno za oblečt, ogromno igrač, Žigec je pa dobil nov voziček . za voziček,pri nas je Miklavž bolj skromen, ker božiček toliko prinese
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 9:57:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. čestitke obmesečnikom. Jaz sem čist . je imela tamala spet pevske vaje od 4-5:30 in nisem spet nič spala. In grem zdej kar nazaj z njo spat.,druzga mi ne preostane. Ko bi šla vsaj spat ob solidni uri, pa sem spet en butast film gledala.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 10:44:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi imamo pa še en zobek sem sedaj gledala pa vidim, da sta že 2
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 10:47:57
|
|
|
|
polly80
|
Ko bi šla vsaj spat ob solidni uri, pa sem spet en butast film gledala. to isto jaz delam ,potem se pa jezim ko sem super ninny za zobek pa en nasvet:danes ji bom krompirček skuhala,pa ne vem,a lahko kaj dodam-malo mlekeca,smetance al kako????al nič,samo krompirček zmučkam??
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 10:48:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaka in Lun
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 10:58:41
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sem že nazaj. Zunaj je taka megla . Ja, Bratz je takšna risanka, da ne moreš verjet, da sploh obstaja . Ninny za zobek . KROMPIR--jaz ga zmečkam in zmešam z malo mojega mleka. Sicer pa naš dobi danes za kosilo krompir+grah zmečkano in zmešano z mojim mlekom, za večerjo pa banano z mojim mlekom.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 11:02:52
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Sem že nazaj. Zunaj je taka megla . Ja, Bratz je takšna risanka, da ne moreš verjet, da sploh obstaja . Ninny za zobek . KROMPIR--jaz ga zmečkam in zmešam z malo mojega mleka. Sicer pa naš dobi danes za kosilo krompir+grah zmečkano in zmešano z mojim mlekom, za večerjo pa banano z mojim mlekom. aha,jaz še tud dojim,samo ne znam iztiskat,še nikol nisem ,niti nimam črpalke a lahko malo unega mleka alpskega,al raje malo AM skuham?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 8.12.2008 11:05:32
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Iztiskanje mleka: samo skloni se nad posodico in primi dojko, stiskaš s členki prstov,...saj gre , ne uporabljam nobene posebne tehnike...je pa Jernej rekel:" Poglejte, mami je pa kot krava.." Sicer pa bolje, da uporabiš AM kot alpsko.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.