|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
8.12.2008 8:19:07   
aleksandra silvija
Lun in Jaka - za 6 mesecev
:
user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
8.12.2008 8:23:15   
*Mojca*
Jutro!

Vikendi prehitro minevajo...mi smo malo pohajali, malo imeli obiske, malo se cartali...vsega po malo...

Luka Patrik je car user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za Luna in lunco. Važno da ste doma. Zdaj bo lažje!

Sabina user posted image user posted image user posted image za zobeka...mi smo še kr brezzobi...

Sofija user posted image user posted image user posted image za plavanje. Lepotička ni kaj. Jaz bi tudi šla nekam plavat pa ne je strah gužve v Lj. Mogoče Bizovik...bomo videli...

Zdravstveni sistem: Mislim da ni vse tako črno...pa ne zato da ne bi pljuvala v lastno skledo, ampak...naša P je še preveč previdna in po nepotrebnem dela paniko. So pa nekateri ignorantski...kot npr P od lunce.  Kar se tiče MB....jp so ga usrali. In to fajn...

Nič, sine kliče...lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 8.12.2008 8:24:11 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
8.12.2008 8:26:16   
babysolza
Jutrčka!

Ojoj Lunca, to je pa res blo hudo. Držte se in Sabinči pošilja dva velika lupčka Lunu - enega za zdravje, enega pa za pol leta! user posted image user posted image user posted image

Jaka si tudi zasluži malo sline danes - vse naj naj! user posted image user posted image  Anaj, a si spregledala moje ZS? user posted image user posted image

Pa da jaz mojo Sabinči spet mal pohvalim (ojoj, že vidim, da bo sitna danes, ker jo tolk hvalim user posted image ) - danes je spala od 20.00 do 6.15 zjutraj. user posted image user posted image

Kaj boste danes papcali? Sabina ima ta teden na sporedu še brokoli in špinačko, naslednji teden pa začnemo s sadjem. user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
8.12.2008 8:27:37   
babysolza
Hvala, hvala. Zdej je že kr ekskluzivno bit v klubu brezzobih. user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
8.12.2008 8:28:04   
babysolza
Zakaj pa ne kopira teksta, ki ga obarvam? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2105
8.12.2008 8:29:24   
*Mojca*
mi tudi imamo brokoli na meniju ta teden. Sicer pa smo probali že: korenček, krompir, špinačo, bučke in cvetačo. In to nam je vzelo 2 tedna...tako da Didlinaa dvojčica user posted image ....ni tako hudo če uvajaš vsako po 3 dni user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2106
8.12.2008 8:30:58   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
Sabina user posted image user posted image user posted image za zobeka... mi smo še kr brezzobi...

sem vedela, da sem nekaj pozabla user posted image user posted image za zobeka pa tudi za spanje.

Mi smo še zmeraj v klubu brezzobih user posted image user posted image user posted image   Mogoče bo pa Božiček prinesel zobek user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Luka Patrik... obvladaš user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 8.12.2008 8:32:22 >

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
8.12.2008 8:40:40   
aleksandra silvija
Čestitke  Sabini za zobek.
Mi smo še kar v klubu brezzobihuser posted image .

Tako pa moški uspavajo dojenčke:
user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
8.12.2008 8:41:39   
aleksandra silvija
Sedaj moramo pa res počasi odriniti od doma, ampak je zunaj mrzlo in mi to sploh ni všečuser posted image user posted image .

Baj

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
8.12.2008 8:44:08   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Čestitke  Sabini za zobek.
Mi smo še kar v klubu brezzobihuser posted image .

Tako pa moški uspavajo dojenčke:
user posted image

Zanimiv način uspavanja user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak zgleda, da deluje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2110
8.12.2008 9:07:28   
*anamor*
Jutro,
no jaz pa se zdaj res nisem oglasila par dni. Pa tudi brala vas nisem in vidim, da ste bile res pridne. Ste kar naklofotale. Prebrala sem zdaj na hitro luncino zgodbo. Kriza, sem full šokirana. Lunca glavno da ste zdaj skupaj in sončka fejst stisni k sebi. Ko sem prebrala tvojo zgodbo sem Taja kar stiskala k sebi. Glede navad pa se ne sekiraj boste že prišli nazaj na stalne tirnice.

No pri nas ni nič novega. Začeli smo sicer jesti GH. Najprej sem mu dala korenčeka (ki ga ne mara preveč), nato jabolko (jo je 2 dni odvračal potem pa jo je začel jesti), včeraj pa sem mu dalal banano in jo je full jedel. Vse sem mu dajala 3 dni. Razen jabolko sem mu dajala dalj časa, ker jo je 2 dni samo ven špukal.

Punce v našem kraju smo si mamice naredile zaključek, ki ga imamo v petek. Zvečer gremo ven brez naših princov in princesk. Pazili jih bodo atiji, da si še mamice malo odpočijemo in naužijemo po dolgem času nove energije.

Za vse mini rd pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In za vse tiste ki potrebujete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
8.12.2008 9:28:15   
babysolza
Mojca, mi smo pa čist na istem glede GH, sam pri špinači nas vodita. user posted image user posted image

Anamor, lepo ste se to spomnile s puncami. Fajn žur! user posted image user posted image

Hvala za čestitke za zobek. user posted image  A veste, da sem včeraj po kaki uri končno ugotovila, zakaj mi je delalo ** pri zgornjem postu? Sem komi takrat ugotovila, da je tista beseda brez š pa res grda. user posted image user posted image user posted image

Grem pripravit za kosilo, da bova šle vmes s Sabino še malo ven. Lep dan vsem! user posted image user posted image user posted image

AS, saj ni tako mraz. Danes bo lepo vreme! user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
8.12.2008 9:28:42   
polly80
jutro!

joj luncauser posted image sem zdaj prebrala,sem dobila kurjo polt in solzne oči,HVALABOGU  da je zdaj vse ok user posted image user posted image user posted image ,pocartaj svojega sončka še v mojem imenu in lubčka od vite za mini roj.danuser posted image

user posted image še za jakija

AS-včeraj gledala bratz,ojoj kaj vse si folk namisli..čisto delim tvoje mnenje-risankauser posted image user posted image user posted image

sabini-user posted image user posted image user posted image zobek

mi še nimamouser posted image user posted image

samsa-a tak zajtrk si si ti pripravla?user posted image bi ga z veseljem pojedlauser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
8.12.2008 9:33:34   
Anonimen
Dobro jutro

Jaka,Lun-vse najboljseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samsa,hvala za zajtrk,kava je...vavuser posted image .
AS-zanimiv nacin uspavanja,pa kot je ze Samsa rekla,vazno da delujeuser posted image user posted image user posted image .
BS-za zobekuser posted image user posted image
GH,moji zgleda ne pase hruska,jo revcko ze od vceraj zvija,je sploh vec ne bom dala.Zdajle pancka,potem bo dobila jabolko+piskotek+AM,za kosilo-krompir+bucke.

Moz ima danes en njihov praznik,tako da je doma,gremo nekam na kosilo.
L.p.se vse ostale in en kupuser posted image user posted image za vse.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
8.12.2008 9:42:01   
lonapo
Lunca--user posted image user posted image user posted image user posted image -samo da ste doma-vse bo uredu.

Mi smo mel tud adenovirus, kot sem že napisala-10 dni so nas domov pošiljal-2 x z infekcijske-kao da ne morjo nč narest-ts trtjič, ko je ps nejc zsčel oči okrog obračat, nas je pa dohtarca napi...., zakaj smo tolk časa hodil, če imamo napotnicouser posted image user posted image -misml katastrofa, bi enga kr ubou. res.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
8.12.2008 9:44:08   
Anonimen
Jutrouser posted image

hvala za zajtrkuser posted image

lunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaka in Lun čestitke za 6.mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sabina za zobkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AS zanimivo uspavanje imate pri vasuser posted image

Pri nas bomo danes spet korenček jedliuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
8.12.2008 9:45:53   
lonapo
čestitke za mini rojstne dneve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pr nas je Miklavž pošteno prinesel-smo 2 x po tri veilke vreče prinesli domov-ogromno za oblečt, ogromno igrač, Žigec je pa dobil nov vozičekuser posted image .

Grem pospravljat, potem pa k staršem na kosilo pa avto spucat.

Lep dan, punce in čuvajte svoje otročkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
8.12.2008 9:56:46   
Anonimen
No pr nas je Miklavž pošteno prinesel-smo 2 x po tri veilke vreče prinesli domov-ogromno za oblečt, ogromno igrač, Žigec je pa dobil nov voziček .

user posted image za voziček,pri nas je Miklavž bolj skromen, ker božiček toliko prinese

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2118
8.12.2008 9:57:29   
Anonimen
Jutro.

čestitke obmesečnikom.user posted image

Jaz sem čist user posted image user posted image user posted image . je imela tamala spet pevske vaje od 4-5:30 in nisem spet nič spala. In grem zdej kar nazaj z njo spat.,druzga mi ne preostane.user posted image Ko bi šla vsaj spat ob solidni uri, pa sem spet en butast film gledala.user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2119
8.12.2008 10:44:20   
Anonimen
Mi imamo pa še en zobekuser posted image user posted image sem sedaj gledala pa vidim, da sta že 2user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2120
8.12.2008 10:47:57   
polly80
Ko bi šla vsaj spat ob solidni uri, pa sem spet en butast film gledala.

to isto jaz delamuser posted image ,potem se pa jezim ko sem user posted image user posted image user posted image

super ninny za zobekuser posted image user posted image user posted image

pa en nasvet:danes ji bom krompirček skuhala,pa ne vem,a lahko kaj dodam-malo mlekeca,smetance al kako????al nič,samo krompirček zmučkam??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
8.12.2008 10:48:26   
Anonimen
Jaka in Lun user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2122
8.12.2008 10:58:41   
aleksandra silvija
Sem že nazaj. Zunaj je taka meglauser posted image .

Ja, Bratz je takšna risanka, da ne moreš verjet, da sploh obstajauser posted image user posted image .

Ninny za zobekuser posted image user posted image user posted image .

KROMPIR--jaz ga zmečkam in zmešam z malo mojega mleka.

Sicer pa naš dobi danes za kosilo krompir+grah zmečkano in zmešano z mojim mlekom, za večerjo pa banano z mojim mlekom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
8.12.2008 11:02:52   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Sem že nazaj. Zunaj je taka meglauser posted image .

Ja, Bratz je takšna risanka, da ne moreš verjet, da sploh obstajauser posted image user posted image .

Ninny za zobekuser posted image user posted image user posted image .

KROMPIR--jaz ga zmečkam in zmešam z malo mojega mleka.

Sicer pa naš dobi danes za kosilo krompir+grah zmečkano in zmešano z mojim mlekom, za večerjo pa banano z mojim mlekom.

aha,jaz še tud dojim,samo ne znam iztiskat,še nikol nisemuser posted image ,niti nimam črpalke

a lahko malo unega mleka alpskega,al raje malo AM skuham?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2124
8.12.2008 11:05:32   
aleksandra silvija
Iztiskanje mleka: user posted image  samo skloni se nad posodico in primi dojko, stiskaš s členki prstov,...saj greuser posted image , ne uporabljam nobene posebne tehnike...je pa Jernej rekel:" Poglejte, mami je pa kot krava.."user posted image user posted image user posted image

Sicer pa bolje, da uporabiš AM kot alpsko.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.