|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
3.12.2008 22:27:18   
Anonimen
Nobena ne ve?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
3.12.2008 22:27:18   
Anonimen
Bebe jaz ne poznam,sorciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1527
3.12.2008 22:27:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Bebe jaz ne poznam,sorciuser posted image

Aha, oproščeno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
3.12.2008 22:32:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

poglej kaj gor piše

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1529
3.12.2008 22:37:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

poglej kaj gor piše

Hvala hvala.user posted image Sem pa pozabila na navodila.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1530
3.12.2008 23:07:52   
Tina 28
NAJLEPŠA HVALA ZA VSE ČESTITKE: Babysolza, anaj, niny, didlina, L.Daisy, polly,anamor, alea, kleo, she, tanika, slovenka,Samsa, AS, Mtinca, HEI in RMRM...zaradi vas vem, da praznujem!

Fora z mojim rojstnim dnevom je taka...paprirji so 3.12. astrološko pa 4.12, ker so večerne sestre v bolnici pozable, da je že nov dan ...mami ni blo za rihtat, povedala pa mi je. Tko, da danes sem praznovala tako...da nisem mela opravka s tem. Včeraj sem si spekla torto pa naredila polnjene francoske štruce. (napovedala se je familja od dragega, danes je pa tašča klicala da pride jutri).
Dan se je začel obetavno, saj je vletela sestra z bonboniero in bonom za citypark. Z malo sva spali v moji postli in mi je čestitala lepo direkt iz postle v gatah in spodnji majčki polni jutranjih kolobarjev od mleka....ful pristno.user posted image

Pol pa je bil dan kot po navadi, vrtec, Kosilo...plavanje in zvečer pospravljanje. Po kosilu smo jedli torto...saj smo mi najbolj vredni, da jo začnemo, kaj bomo druge čakaluser posted image ...dragi mi je kupil verižico in uhane in zdaj sem kao ful lepša!

moj post je verjetno brez repa in glave, ker sem spila samo na svoje zdravje ...eno pivo (mojga se nekaj loteva...mava oba vrožine 37 in nekaj..on ful bolan, jaz pa kot ponavadi cel večer pospravljamuser posted image )...eno celo pivo...mal mi šumi!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
3.12.2008 23:15:09   
Anonimen
Tina,user posted image user posted image za uhane in verizico,s katerima nisi samo lepsa,temvec ze prav kicastauser posted image .
Tvoja tasca je pa prava smotka,ker ni prisla,s tem,da si se ti trudila in pekla ob majhnem otroku.Pa kaj te briga,vazno,da so tvoji 3je najljubsi bili ob tebiuser posted image .
Si mi pa zalustala pivouser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
3.12.2008 23:15:35   
Tina 28
aja...pa včeraj sem šla spat ob pol petih zjutraj, ker sem se igrala na imimkimi....in je čas kar ušel. kolk sem se narežala in ful slikc sprintala....danes smo se vsi režal in jih bom kar plastificirala. mojemu dragemu ful paše noša supermena, ker je črn in je ful originalenuser posted image . No okrog treh ponoči se je pa anja zbudila in je mela očitno prebavne težave ker je skoz stokala in pol sem jo crklala do 4.30 ....ko smo vsi skupi v ta velik postli zaspaliuser posted image .

Krivim pa navadni jogurt, ki sem ga včeraj dala 2 žlički za uvajanje...sem že črtala!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
3.12.2008 23:19:00   
Anonimen
Ojojuser posted image ,pa res mislis da je jogurt?Moja je parkrat ze jedla skuto,ni bilo nic reakcije,samo morda je z jogurtom drugace.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1534
3.12.2008 23:21:41   
Tina 28
kleo...saj v bistvu je lepo da so se najavil, ker jih nisem vabilauser posted image ...sam ker smo mel dons zadnjič plavanje...smo bili starši zadnje pol ure vabljeni, da pridemo pogledat. smo šli vsi in še atiju smo rekli, da je mal posnel in poslikal. Tamal je najboljši plavalec...sem bla ful ponosna, ker ne rab nobenga rekvizitauser posted image user posted image user posted image .

...aja...no in zato se jim je zdelo, da je boljš da jutri pridejo. Mal sem pa žalostna, ker ni mami nič poklicala...sam gre sestra ponoč za tri tedne v Senegal in ji pomaga pečt potico, da bo nesla s sabo nekaj tradicionalnega za domačine. S sabo nese tudi nabirko kemičnih, ki so jih s kolegicami zbirale za tamkajšnje otroke...bodo mal delile. En privatnik ji je pa dal celo 200€ naj jih nese s sabo in nardi, kar misli, da je najbolj!

Upam, da bo jutri še  čestitka padla od mamice (nekaj kolegic me je itak klical...no, vi ste se e potrudle), ko imam dejansko astrološki rojstni dan. Sam do sedaj je 3.12. bolj držal).

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
3.12.2008 23:23:48   
Tina 28
aja...niny moja je v stolčku tud sam za hranjenje ravno iz tega razloga...ker je mala požrešnica in je vedno mislila, da bo jedla, če smo jo not dal. Zdaj jo pa po hranjenju mal še not pustim in ji dam igračke, da vid, da je še za kaj drugega doer!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
3.12.2008 23:24:08   
slovenka
Tina, kaj si nora? Ob pol petih? Tebe pa je res zaneslo user posted image user posted image user posted image user posted image In kako je prišlo ven natisnjeno, fajn? Jaz imam tudi kar nekaj teh imikimijev sedaj shranjenih na računalniku, samo še nobenega veni. Si dala papir za fotografije?

Aja, pa meni si tudi zaluštala pivo. Ne vem, če ga ne bom šla zdaj iskat v hladilnik. Moj itak že spi. Ja, vem, tako se začne alkoholizem user posted image user posted image user posted image Samo vsak alkoholik ima svoje razloge - moji so v temi za petkovo konferenco, sem si sedaj delala slajde, tema pa ubitačno težka/dolgočasna user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
3.12.2008 23:25:49   
slovenka
Aj, ti, Tinina mamica, da ne bo še jutri pozabla user posted image Naš ata je imel danes pa god in smo tudi vsi pozabli user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
3.12.2008 23:26:42   
Anonimen
Da ni mami pozabila?
Ves kako je bilo 1x pri meni;imava s sestro r.d.,jaz 13.ona14.isti mesec in na moj dan,nobenega mamicnega klica....a ves mi je slo proti veceru vedno bolj na jok...no, in drugi dan koncno poklice.Je prejsni dan ves cas mojo sestro mazila,je reva nevemkako pomesala datumeuser posted image user posted image ,sestra pa takrat se mulc,je pac bila kar tihouser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
3.12.2008 23:27:15   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

aja...niny moja je v stolčku tud sam za hranjenje ravno iz tega razloga...ker je mala požrešnica in je vedno mislila, da bo jedla, če smo jo not dal. Zdaj jo pa po hranjenju mal še not pustim in ji dam igračke, da vid, da je še za kaj drugega doer!

a, tako to gre? Naša zaenkrat še nima te povezave, ker jaz jo hranim v naročju, moj pa v stolčku, pa v njem je prej že včasih sedela, ko še ni jedla gh - ima gor žogice - mini teniško, nogometno in košarkaško. user posted image Bi bilo pa zanimivo, če bi jo navadli, da bi vedla, da se tam je, ja.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
3.12.2008 23:28:47   
slovenka

Da ni mami pozabila?
Ves kako je bilo 1x pri meni;imava s sestro r.d.,jaz 13.ona14.isti mesec in na moj dan,nobenega mamicnega klica....a ves mi je slo proti veceru vedno bolj na jok...no, in drugi dan koncno poklice.Je prejsni dan ves cas mojo sestro mazila,je reva nevemkako pomesala datumeuser posted image user posted image ,sestra pa takrat se mulc,je pac bila kar tihouser posted image .

Kleo, če te to tolaži, naša mami je pa včasih, ko sem bila še doma, ves čas najini imeni mešala. Imava obe na isto črko, samo vseeno... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
3.12.2008 23:31:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Da ni mami pozabila?

Kleo, če te to tolaži, naša mami je pa včasih, ko sem bila še doma, ves čas najini imeni mešala. Imava obe na isto črko, samo vseeno... user posted image

Ja saj,tele nase mame....bomo pa zato me popolneuser posted image .
Kaj je zdaj s pivom....jaz sem se v razmisljanju...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
3.12.2008 23:32:18   
Tina 28
slovenka...in kleo...lpejt ga iskat, da bomo trčle na moje zdravje...saj jaz bi pa najrajš še enga odprala, pa ne upam...na stare čase, ko smo za RD žural zvečer ne pospravljal.user posted image

slikce so itak  (nastavitev odtenki sivine), ker mam pa laser, je kar lepo...ni pa v barvah ali na posebnem papirju. Men je važno, da je zanimiv in ko bom plastificirala (obrezala, dala na barvni papir in skoz mašino)...bo pa verjetno bolj zledal.

Ja mene rado zanese v noč...vedno in vsak dan. Sem ta ritem osvojila že zgodaj...potencirala takrat, ko je bil Nejc star pol leta jaz pa sem šla v šolo delat in pisat diplomo. Tko da sem se vsak dan z njim ubadala, ko pa je šel spat...pa šola priprave in diploma. Se je zgodil, da tud spat kdaj nisem šla.user posted image user posted image

tewbi pa bravo za maraton...bi tud men kdaj pasal, pa mogoč ne bi mela skoz vročine 37.5 (toplomer dela ziheruser posted image )

aja...pa nasvet zate za knjigo. Če je stara dve leti, verjetno rada poje in že mal začenja spoznavati štetje...v glavnem...DESET GIBČNIH GOSENIC...Men je luštna...in razvojno primerna.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
3.12.2008 23:32:58   
slovenka

Ja saj,tele nase mame....bomo pa zato me popolneuser posted image .
Kaj je zdaj s pivom....jaz sem se v razmisljanju...

Kaj ti nemško ni dobro? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
3.12.2008 23:34:35   
Tina 28
Saj jaz ji nič ne zamerim...sem jo včeraj klicala, če ma namen kaj okol pridt...pa se je zarad sestre in šihta opravičla, da ne bo zneslo. sam klic sem pa pričakovala. Še kar mislim, da mam zato mami in verjetno moker objemček špara za v živouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
3.12.2008 23:36:24   
slovenka
Tina, hvala za nasvet - kje pa najdem to knjigo? V Mladinski knjigi? Pupa rada poje, ja - pa prikloni se tako, da pokaže hrbet, potem pa se nagne naprej, ko pa ima kiklco, ji plenica ven pogleda proti 'občinstvu'. Ful smešno user posted image

Jaz sem pa tako fretala z odtisom dlani in stopalca od male - sva ji pobarvala pri 2 mesecih, samo ko bi bilo treba odtisniti, je dlan skup držala, papir je bil pa grozen... tako da sem potem izrezala in fotokopirala, pa potem dala v mapo in v album, sedaj pa lepo izgleda...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
3.12.2008 23:37:31   
Anonimen
Evo, pivo je odprto,na tvoje zdravje,brez vrocine,manj vecernega pospravljanja,vec otroskega spanja...v glavnem pa najvec zdravja vsem vam 4rim.Pa na zdravje.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1547
3.12.2008 23:37:52   
slovenka
Tina, drugače pa si sploh ne predstavljam, kako ti je ratalo brez spanja funkcionirati. Res motivirana, očitno. Jaz sem bila do jutra pokonci samo, ko sem bila na novo zaljubljena user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
3.12.2008 23:38:21   
Tina 28
a sta že ušle...men pa zdaj kar leti izpod rok. Zadnjič, ko sem eno pivo spila, sem en kup stvari kle gor izlilauser posted image . Bom dons bolj na premzouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
3.12.2008 23:40:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

a sta že ušle...men pa zdaj kar leti izpod rok. Zadnjič, ko sem eno pivo spila, sem en kup stvari kle gor izlilauser posted image . Bom dons bolj na premzouser posted image

Kako to mislis?Jaz se tu v alkoholizem podajam,ti pa,ce sva ti usleuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?