Tina 28
|
NAJLEPŠA HVALA ZA VSE ČESTITKE: Babysolza, anaj, niny, didlina, L.Daisy, polly,anamor, alea, kleo, she, tanika, slovenka,Samsa, AS, Mtinca, HEI in RMRM...zaradi vas vem, da praznujem! Fora z mojim rojstnim dnevom je taka...paprirji so 3.12. astrološko pa 4.12, ker so večerne sestre v bolnici pozable, da je že nov dan ...mami ni blo za rihtat, povedala pa mi je. Tko, da danes sem praznovala tako...da nisem mela opravka s tem. Včeraj sem si spekla torto pa naredila polnjene francoske štruce. (napovedala se je familja od dragega, danes je pa tašča klicala da pride jutri). Dan se je začel obetavno, saj je vletela sestra z bonboniero in bonom za citypark. Z malo sva spali v moji postli in mi je čestitala lepo direkt iz postle v gatah in spodnji majčki polni jutranjih kolobarjev od mleka....ful pristno. Pol pa je bil dan kot po navadi, vrtec, Kosilo...plavanje in zvečer pospravljanje. Po kosilu smo jedli torto...saj smo mi najbolj vredni, da jo začnemo, kaj bomo druge čakal ...dragi mi je kupil verižico in uhane in zdaj sem kao ful lepša! moj post je verjetno brez repa in glave, ker sem spila samo na svoje zdravje ...eno pivo (mojga se nekaj loteva...mava oba vrožine 37 in nekaj..on ful bolan, jaz pa kot ponavadi cel večer pospravljam )...eno celo pivo...mal mi šumi!
|