Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:41:18
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, na zdravje, samo od mene samo s sokom - ne najdem piva tu gori, v klet mi pa sedaj ni. Še na dosti dosti let! Drugače pa sem sedaj vidla, da si je moj kar malo dal v posteljo (jo je nocoj on uspaval, ker imam delo) - pa oba spita, sedaj pa za mene ni placa, ko ima mala roke nad glavo in narazen. Hm. Sta mamo kar izrinila.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:41:49
|
|
|
|
Tina 28
|
Bolj primorana. bila sem absolventka in me je ravnateljica klicala, da sem bla zadnja na praksi, če želim za eno leto nadomeščati in opravit pripravniško. Ker pa nisem mela diplome, sem ji boljubila, da bom to ekspresno nardila. Dala sem si pa kar zahtevno Preverjanje in ocenjevanje znanja v luči bloomove taksonomije (naredila butasto anketo za analizirat...preveč vprašanj, napačni tipi in tko je blo ful zakomplicirano predela podatke v empiričnem delu9. mi je živc pod očesom skoz trzal tisto jesen.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:42:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Tina, drugače pa si sploh ne predstavljam, kako ti je ratalo brez spanja funkcionirati. Res motivirana, očitno. Jaz sem bila do jutra pokonci samo, ko sem bila na novo zaljubljena Tocno tako.Ko sem mojga spoznala sem bila pokonci 2dni in 2noci,pa sem bila ko rosca.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:42:48
|
|
|
|
slovenka
|
O, boga.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:46:22
|
|
|
|
Tina 28
|
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=184846 knjiga mi je všeč zato, ker jo lahko poješ kot pesmico (10 green bottels, ali 10 majhnih slonov)...potem je lepo slikovno oblikovana..pa še tre 3D gosenice, ki so skozi vse strani...na koncu pa odpreš postavljanko 10 mezuljev...leap knjigica v glavnem! Hvala za čin čin...kleo bom spila kmal še enga za tvoje zdravje, ane
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:48:03
|
|
|
|
slovenka
|
aja, jaz pa nisem povedala - moj RD je pa 31/10 - škorpijonka, tako kot BS, pa morda še katera
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:48:20
|
|
|
|
Tina 28
|
Ma takrat ko maoraš...velik pade od človeka...slovenkra sigurno ve, kako se je blo treba spravt k takemu delu...si velik več dosegla pa si sam en mesec starejša. no nisimela polletnika zraven
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:49:19
|
|
|
|
Tina 28
|
se opravičujem za napake...pivo zahteva svoj davek
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:50:15
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ma takrat ko maoraš...velik pade od človeka...slovenkra sigurno ve, kako se je blo treba spravt k takemu delu...si velik več dosegla pa si sam en mesec starejša. no nisimela polletnika zraven Ja, samo zadnje leto in pol, odkar sem doktorirala, sem se pa prav polenla, se mi zdi. Sva začela na hiši delat, potem pa trebušček... Tako da sem manj delovno učinkovita, pa itak imam že od prej bonus, tako da... Tina, hvala še za link. bomo šli iskat. Pa še eno knjigico s puzlami ji bom kupla, kot je Kleo svetovala. Sem vidla eno fajno v MK.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:51:53
|
|
|
|
Tina 28
|
Škorpionk zelo malo poznam....vem pa da kleo (tudi anamor) sigurno odprta ženska, ki se ji mora skoz nekaj dogajati (družina, služba, kuhna, družba, potovanja, oblačenje,.....)...drugač pa začneta (drugače pa preveč razmišljamo, kar ni dobro za okolico)....če sta le tipični strelki...jaz sem precej!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:53:13
|
|
|
|
Anonimen
|
O soli jaz raje ne bi,ker se naredila zivljensko napako....pa tako sem bila perspektivna Jah, kaj ces,mogoce pa na "stara"leta popravim. ...joj tole pivo se pa mene ze prijemlje,pa ga nisem se niti polovico ...si niti ne upam nic spit,odkar imam tamalo,ker imam ves cas strah,kaj ce do cesa pride,nenadoma zboli,ali se poskoduje,pa bi bilo treba na urgenco,mami pa pod vplivom alkohola
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:53:31
|
|
|
|
Tina 28
|
Saj jaz po strokovnem , ko je blo treba spet stisnit...nisem več imela tolk dela...in ne morš verjet...manj ga je blo, težje se je blo spravit. Kar se pa tiče zaljubljenosti ...se pa strinjam.....oh, ja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:57:44
|
|
|
|
slovenka
|
Pri nas v službi pa smo kar cela katedra škorpijoni, moj šef ima RD dan pred mano...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:57:55
|
|
|
|
Tina 28
|
kleo...mala spi...je zdrava, in ne bo premeta zdaj iz postle nardila. Ne vem, katero bolj pepričujem, da lahko pivo spije . Je še ati tule...saj jaz tud ne upam drugega odpret...ma kaj bi zdaj se sama tu opijala...nisem tko daleč, čeprav bi se pa zdaj nažurala za RD. se spomnim 2 leti nazaj, ko sem za RD tolkla ene koktejle v baru...bili sozelo zanimive barve...kot naslednji dan školjka . smo šli ob treh od doma peš v sosednjo gostilno, ko sem se tolk sestavla, da sem lohk do tja pršla...nikoli več!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:58:44
|
|
|
|
slovenka
|
je pa moj ata strelec, samo on ni v ničemer tipičen Ja, pa sestrična ima 19.12., je pa ful fajna pupa
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Škorpionk zelo malo poznam....vem pa da kleo (tudi anamor) sigurno odprta ženska, ki se ji mora skoz nekaj dogajati (družina, služba, kuhna, družba, potovanja, oblačenje,.....)...drugač pa začneta (drugače pa preveč razmišljamo, kar ni dobro za okolico)....če sta le tipični strelki...jaz sem precej! Se podpisem,imas popolnoma prav.Ce se mi ves cas nekaj ne dogaja,ceprav tudi hude oz.slabe stvari,se pocutim kot mrtva,kot,da ne zivim.Sem tudi sluzbe veliko menjala,ker,ko sem se ene navelicala,sem morala poskusit nekaj novega. Slovenka,mene pa tooolk zanima kako izgleda tvoj moz in s cim se ukvarja .Bi lahko kaksno slikco pripopala,ali mi poslala na mail .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 23:59:40
|
|
|
|
Tina 28
|
Kleo...takih je vedno več...nekak si ti tud na pola-pola...kako nadaljevati...nikol ne veš... Škorpionov pa tolk mal poznam, da vem o njih samo, da znajo usekat...pa zdaj ne vem...a direkt al za hrbtom
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 0:00:51
|
|
|
|
slovenka
|
jaz sem pa alko zelooo omejila že v srednji šoli. Smo enkrat imeli eno tako kritično zabavo, ko se je preveč narobe dogajalo... Na koncu so bili tipi iz enega avta v komi v bolnici, jaz sem pa v enem bifeju dala telefonsko enemu tipu, ki je bil psihopat in me je potem ful dolgo gnjavil. Tako da recimo močnih stvari jaz sploh ne pijem več, pivo pa še kar, vino tudi... ampak zelo zmerno.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 0:01:53
|
|
|
|
Tina 28
|
jaz sem tud fajna PUPA ...sam žgane pjače mi ne smete dat...pa ne bom scene delala (mal heca...ampak dokler si je nisem sama prepovedala, sem pozabla, da sem že brez tega preveč pogumna in direktna)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 0:05:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 kleo...mala spi...je zdrava, in ne bo premeta zdaj iz postle nardila. Ne vem, katero bolj pepričujem, da lahko pivo spije . Je še ati tule...saj jaz tud ne upam drugega odpret...ma kaj bi zdaj se sama tu opijala...nisem tko daleč, čeprav bi se pa zdaj nažurala za RD. se spomnim 2 leti nazaj, ko sem za RD tolkla ene koktejle v baru...bili sozelo zanimive barve...kot naslednji dan školjka . smo šli ob treh od doma peš v sosednjo gostilno, ko sem se tolk sestavla, da sem lohk do tja pršla...nikoli več! Mislim,a ti to o meni oz.moji preteklosti pises . Sem se zdele spomnila...bilo je 5let nazaj,se nisem zivela v nemciji,a mojega sem obiskovala in obratno....no in imava doma snops...sem rekla mojmu,probaj,je dober za zdravje....ga je probal,pa ne 1x ampak.... ,no in je bil po Tv boks,in ko je "njegov zmagal,je tolk skakal in vriskal ...potem je bila pa cez par dni ponovitev,tega boksa,in je rekel,MORAM GLEDAT;ME ZANIMA KDO BO ZMAGAL . Pa da ne govori kako je bilo tisto ta snopcevo noc na skoljki...je sel "lulat"pa mu je slabo ratalo...in je kar v stoje vse po...,se spomnim,da sva jedla paprike,je bilo vse rdece .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 0:06:25
|
|
|
|
slovenka
|
izbrisano
< Sporočilo je popravil slovenka -- 4.12.2008 0:11:57 >
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 0:10:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelo simpaticen,prava faca izgleda .Na prvi sliki,ki je res super ,je pa tamala tko corti .Pa hvala .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 0:10:56
|
|
|
|
Tina 28
|
bravo za slikco...in verjamem, da ne bikle gor ras svetil....ti kar briš, kaj pa drugeže spije. Ne saj se hecam (pivo mi nagaja )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 4.12.2008 0:12:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 jaz sem tud fajna PUPA ...sam žgane pjače mi ne smete dat...pa ne bom scene delala (mal heca...ampak dokler si je nisem sama prepovedala, sem pozabla, da sem že brez tega preveč pogumna in direktna) Ja,ja,tudi tukaj se podpisem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?