|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
3.12.2008 20:52:26   
mtinca1
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

samsa - HEI manjka. hočem družbo v avgustu !

OK, vidim, da si me prehitela. brzina, ni kaj.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
3.12.2008 20:53:14   
Anonimen
No,zdaj pa Hei manjkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1477
3.12.2008 20:54:43   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

No,zdaj pa Hei manjkauser posted image

ne ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
3.12.2008 21:01:48   
Anonimen
Smo kar 3 ugotovile da Hei manjkauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image se kdo........

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
3.12.2008 21:04:15   
Anonimen
Pogresam RMRMuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1480
3.12.2008 21:13:07   
Anonimen
Kleo, kolk si ti letnica,1985???user posted image Pol te lahko po cigarete pošljem.user posted image user posted image user posted image

Didlinaa- 3.2.,19..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1481
3.12.2008 21:15:25   
Samsa
[

user posted image

Januar
Februar
3.2. - Didlinaa
13.2. - lonapo

Marec
13.3. - Samsa
30.3. - D.anna 76

April
Maj
Junij
1.6. - ninny

Julij
Avgust
1.8. - mtinca1
28.8. - HEI

September
Oktober
November
9.11. - anaj22

December
13.12. - kleopatra28
16.12. - *anamor*

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
3.12.2008 21:17:05   
HEI
sej res Kleo a si se mal pomladila user posted image user posted image user posted image ?

samsa a se mi sam zdi al si mal pozabla priponko dodat user posted image  Drgač si pa the best user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
3.12.2008 21:19:04   
RMRM
Čer!

Kaj pa je spet s tem RR? Spet nekaj novegauser posted image  

Tina28 - vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image
Ninn in annna - vse najboljše za rojstni dan, čeprav z zamudo, ampak iz srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
3.12.2008 21:19:42   
Samsa
HEI sorry user posted image user posted image user posted image
Sem že popravila napako user posted image

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
3.12.2008 21:21:15   
HEI
pismo sej res: že cel dan čestitamo vsepovprek Tini, na seznamu je pa ni user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
3.12.2008 21:22:34   
Samsa
kaj pa če noče biti gor oz. ne bi hotla biti gor? 

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
3.12.2008 21:24:06   
RMRM
o kleo, prjatlca, a si me mal pogrešalauser posted image , tukaj sem, tukaj.

A imamo nov seznam? Zakaj žeuser posted image

No, mi še vedno nočemo mleka pit. Dopoldne se je Lukas kar kregal nekaj, pa ni hotel po flaši pit, pol mu pa okrog poldne dam banano, pa tako veselje, da je kaj. Mislim, jaz mu tud približno ne morem dat samo dve žlički, on zmaše celo banano, pol je pa tako vesel, kar vriska, se smeje, pa bohvar da je mami prepočasna, takrat pa dretje na ves glas user posted image .

Ali ima katera kakšno idejo, kako naj ga prelisičim, da bo spet mleko pil?

Zobkov še vedno ni, čeprav ga pa sedaj zgleda zelo matrajo, je že dva dni tečko srečko, pa slin se kot polžek, se morva nonstop preoblačit, ker je čist moker.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
3.12.2008 21:24:19   
HEI
user posted image  imaš prav user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
3.12.2008 21:25:30   
Anonimen
Jest sem že čist zmedena s temi novimi avatarji.user posted image

(odgovor članu HEI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1490
3.12.2008 21:27:04   
Anonimen
didilinaa sonce, kam si mi skrila ikono za ZS-je?  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1491
3.12.2008 21:29:07   
HEI
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

No, mi še vedno nočemo mleka pit. Dopoldne se je Lukas kar kregal nekaj, pa ni hotel po flaši pit, pol mu pa okrog poldne dam banano, pa tako veselje, da je kaj. Mislim, jaz mu tud približno ne morem dat samo dve žlički, on zmaše celo banano, pol je pa tako vesel, kar vriska, se smeje, pa bohvar da je mami prepočasna, takrat pa dretje na ves glas user posted image .

Zobkov še vedno ni, čeprav ga pa sedaj zgleda zelo matrajo, je že dva dni tečko srečko, pa slin se kot polžek, se morva nonstop preoblačit, ker je čist moker.

Naš Mark je pa čist isti glede mleka. Odkar je GH je mleko bljakkk... Jst mu zato v vse kašice mleko tiščim in mulček tudi vse popapca. Se krega da je kej, če nism dost hitra user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
3.12.2008 21:35:48   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: HEI

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Naš Mark je pa čist isti glede mleka. Odkar je GH je mleko bljakkk... Jst mu zato v vse kašice mleko tiščim in mulček tudi vse popapca. Se krega da je kej, če nism dost hitra user posted image user posted image

No, pol sva na istem. A pa sta vidva že čisto na GH, ker men je kar mal prezgodaj, da ne bi več mleka pil, mu pa tud sama dajem kašice not, sam mleko bi pa tud moral pit al kako. Pol ga pa nosim, pa gujsam, da vsaj mal popije. Mu bom zgleda mogla kar po žlički dajat, ker vodo tud sam po žlički pije, po flaški tud približno ne.

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
3.12.2008 21:39:58   
Samsa
Jaz vas zapuščam. Grem user posted image user posted image user posted image user posted image oz. grem delat družbo Lari, ko bo ponoči žurala.

Želim vam dolgo in mirno noč.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
3.12.2008 21:41:00   
babysolza
Didlinaa, dej napiši mi link do tiste debate o nuhalni, da vem kam it pokomentirat. Čeprav meni na nuhalni niso nič videli, je narobe videl sam moj ginekolog. Se je očitno naveličal gledal lulike, pa je kar 'videl' lulčka. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
3.12.2008 21:44:03   
HEI
RMRM Nisva še čisto na GH. Sva pa vedno bolj. Zjutraj (ob 3h-4h) spije 210 ml mleka potem ob 8-9h sadno kašico včasih z, včasih brez mleka potem okrog 12-13h mu poturim spet mleko. To so borbe ampak vztrajam.  Največkrat spije maximalno 180 ml.  Okrog 15-16h poje zelenjavno kašo in zvečer 18-19h riževo kašico iz približno 180ml mleka. takle mamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
3.12.2008 21:47:47   
RMRM
Ja, zgleda da bova midva tud mogla kar bolj resno pristopit h GH, nič ne pomaga. Sem še mislila mal vse skupaj zavlačevat, pa zgleda nima smisla, ker naš škratek tako zelo rad je po žlici da je kajuser posted image

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
3.12.2008 21:49:09   
babysolza
No, jaz grem tud v mižule. Sam še da sporočim podatke za ta nov seznam: 8.11. user posted image  Mormo jutri preverit z anaj, če smo tudi isti letnik. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
3.12.2008 21:54:13   
HEI
Jaz delam po občutku. Ko sem začela opažat, da mi zjutraj noče dvakrat zapored piti mleka sem mu uvedla sadno kašico in potem dam spet mleko. Sem upala da bo šlo tole uvajanje GH bolj počasi ampak nočem pa, da je mali lačen. Sem pa slišala že za veliko primerov da po uvedbi GH nočejo več mleka.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
3.12.2008 21:57:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HEI

RMRM Nisva še čisto na GH. Sva pa vedno bolj. Zjutraj (ob 3h-4h) spije 210 ml mleka potem ob 8-9h sadno kašico včasih z, včasih brez mleka potem okrog 12-13h mu poturim spet mleko. To so borbe ampak vztrajam.  Največkrat spije maximalno 180 ml.  Okrog 15-16h poje zelenjavno kašo in zvečer 18-19h riževo kašico iz približno 180ml mleka. takle mamo user posted image user posted image user posted image

Da se mal uštulim. Sej 180ml je pa uredu. Men je dons P reku, da sta dost 2 obroka mleka,pol daš pa še kakšno skuto,mlečno kašico...

(odgovor članu HEI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?