Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 16:37:57
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
čvek LJ - Supernova, jutri (četrtek) 4.12.2008, ob 11h v standardnem lokalu (spodaj pri dvigalu). Udeležba obvezna . Prisotni babysolza, D.anna, anaj22, mtinca?, ?,?,?,....Kleopatra,Didlinaa,Uvuv...????
Sam glej kleo, da se ne boste jutri na gužvo v prometu pa stavke kapitanov zgovarjale.
Anaj, D.anna, mtinca, vam bom poslala mojo cifro na zs, pa se jutri slišmo, ko boste tam. A ima katera cifro od Kaje, da bi ji poslali sms? Je rekla, naj ji sporočimo po sms pa da morda pride.
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 16:41:06
Anonimen
Lepa slikca Dana.
Babysolza, nebi šla mal pokomentirat na nosečnost in porod eno temo, ko vse tako pišejo, kako je nuhalna tako zanesljiva kar se spola tiče? Mogoče se še najdeš tam po opisu sodeč..
Jutri torej bojni plan. Kleo, kdaj zakurblaš barko do mene? Da vem vstat. Al gremo z reaktivcem? Pismu, zdej sem pa pozabla.
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 16:46:46
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Lepa slikca Dana.
Babysolza, nebi šla mal pokomentirat na nosečnost in porod eno temo, ko vse tako pišejo, kako je nuhalna tako zanesljiva kar se spola tiče? Mogoče se še najdeš tam po opisu sodeč..
Jutri torej bojni plan. Kleo, kdaj zakurblaš barko do mene? Da vem vstat. Al gremo z reaktivcem? Pismu, zdej sem pa pozabla.
Takle je moj nacrt-z jahto se zasidram na Blejskem jezeru,tam okoli 10ih,do Lj.gremo pa pol s Porshom(je ze zrihtan,tako da Ferrari odpade)A bo v redu?
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 16:58:34
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Lepa slikca Dana.
Takle je moj nacrt-z jahto se zasidram na Blejskem jezeru,tam okoli 10ih,do Lj.gremo pa pol s Porshom(je ze zrihtan,tako da Ferrari odpade)A bo v redu?
če pa prideš z jahto do Bleda te pa še jaz tam počakam
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 18:57:39
anaj22
zanima me kako ste vi kaj z uvajanjem gh. Meni kar štrajka. Se kar joče poleg in noče jest.
moj nasvet kr lepo počasi, se mora najpre navadit žlice in novih okusov pol mu bo pa počas zalaufal. Bo počas ugotovo da je še kej druzga dobr ne sam ziza oz. flaša. Na začetku sem jaz Jaku mešala k vsaki stvari zraven moje mleko, se pravi korenček+mleko, jabolko+mleko, brokoli+mleko, cvetača+mleko, koleraba+mleko, krompir+mleko. Sedaj pa je že samostojno, sam mi smo se začel navajt na žličo pri 5m sedaj bomo stari pa 6m, pa šele sedaj dokaj dobro jemo na žlico. Ima pa Jaka takle jedilnik čez dan med 7 in 8 prvo dojenje, 9,30 drugo dojenje, med 12 in 13 GH (sadje ali zelenjava), 15h tretje dojenje, 17h četrto dojenje, 18h včasih 100ml mlečne kašice na žlico, če smo ful lačni ne poje je vedno, med 19 in 19,30 peto dojenje. Upam da sem ti kej pomagala.
No zdej grem pa Jaka dat spat pol pridem pa še mal počvekat preden možek pride domov
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 3.12.2008 18:58:58
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*
Haj,
zanima me kako ste vi kaj z uvajanjem gh. Meni kar štrajka. Se kar joče poleg in noče jest.
Kje imamo seznam za rd?
midve sva šele dobro začele uvajat, do sedaj sva poskusile jabolko, banano in včeraj in danes kuhano hruško. Mi pa lepo odpira usta in je. Res pa je, da sva prej kakšen teden trenirali kašico na žlico, da se je navadila žlice.
seznam- bom kar začela pa citirajte in vpisujete naprej