Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:18:59
|
|
|
|
babysolza
|
slovenka, Sofija je ful luštna in ta pravi sonček!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:19:20
|
|
|
|
slovenka
|
Kleopatra, potem je možno, da bi naša zdaj kar od 6h dalje vlekla spanje čez noč? Pri nas se namreč to še ni zgodilo... I, jaz bi tudi rada, če bi mi uspelo prenesti ljubezen do branja na maličko - ker ata je bolj na filme, knjige pa mu jaz berem in potem povem bistvo, njemu je to preveč dolgočasno - ker ni slik
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:19:27
|
|
|
|
babysolza
|
oooouuuujjjjjjeeeeeeeeaaaaauuuuuujjjjjeeeeeeeaaaaaa
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:21:35
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza oooouuuujjjjjjeeeeeeeeaaaaauuuuuujjjjjeeeeeeeaaaaaa daj, daj BS - si se mi vrinla, drugače bi jaz obrnila
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:21:40
|
|
|
|
babysolza
|
dobile bi se v četrtek - verjetno dopoldan npr. ob 10-ih. lahko se dogovorite (za kraj in čas) že jutri dopoldan. mislim, da bo dovolj kandidatk. Superca, četrtek se mi pa res dopade! Pa še jutri bom brez avta, sem ravno izvedela, za v četrtek se bom pa že spogajala! No, katere pridete?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:22:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Sofija pa je faca .Moja ima tudi tak igralni center,pa zadnje case hoce nekam gor splezat...tako vlece tiste "palice",in se dviguje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:22:23
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza slovenka, Sofija je ful luštna in ta pravi sonček! no, se ti oprosti, ker si to tako fajn napisala Je res, ja - je čist po mamici - pravim jaz
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:22:35
|
|
|
|
babysolza
|
daj, daj BS - si se mi vrinla, drugače bi jaz obrnila nimaš kaj, je treba znat. Obračanje strani je moja specialnost.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:23:06
|
|
|
|
RMRM
|
Slovenka, Sofija je pa zelo luštkana , se tako nagajivo smejčka
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:23:44
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sofija pa je faca .Moja ima tudi tak igralni center,pa zadnje case hoce nekam gor splezat...tako vlece tiste "palice",in se dviguje Kleopatra - samo kaj imata naši še istega - stolček, a ne? Potem mi je pa ena tu gor enkrat napisala, da ima isti gugalnik... Free trade, ja.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:24:34
|
|
|
|
babysolza
|
Moja ima tudi tak igralni center,pa zadnje case hoce nekam gor splezat...tako vlece tiste "palice",in se dviguje Ockej, zdaj vsaj vem, da je to očitno neki normalnega. Sabina ga je zadnjič že skoraj razstavila, tako je vlekla narazen palce. Grem mal pofirbcat albumčke, če je kaj novega. Jaz mam tud novo slikco v imenu.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:24:42
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza daj, daj BS - si se mi vrinla, drugače bi jaz obrnila nimaš kaj, je treba znat. Obračanje strani je moja specialnost. Saj vem, da šteješ poste, pol pa hitro napišeš, ko vidiš, da je zadost za eno stran
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:25:54
|
|
|
|
RMRM
|
Mi pa danes kar nekaj bruhcamo , pa je drugače čisto normalne volje. A je možno da so to zobki??? (to pisanje je pa v stilu une....... , no, ampak jaz čist resno mislim, a je še katera opazila neješčost, bruhanje, tik preden je zobek pokukal ven. Ker slinimo se pa tud nenormalno.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:26:25
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka, Sofija je pa zelo luštkana , se tako nagajivo smejčka Ja, pa sedaj še cvili zraven. Drugače pa te dni trenira črko b - samo to - b-b-b-b.... kdo ve, mogoče po šla zdaj po abecedi naprej
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:27:22
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Mi pa danes kar nekaj bruhcamo , pa je drugače čisto normalne volje. A je možno da so to zobki??? (to pisanje je pa v stilu une....... , no, ampak jaz čist resno mislim, a je še katera opazila neješčost, bruhanje, tik preden je zobek pokukal ven. Ker slinimo se pa tud nenormalno. RMRM - kaj si mogoče prešaltala na dvojkico mlečne formule? Meni se zdi, da naša več bruhca, ko je dvojko.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:28:15
|
|
|
|
RMRM
|
Pa Sabina je tul lepotička
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:30:41
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka, Sofija je pa zelo luštkana , se tako nagajivo smejčka RMRM, potem pa na tvoj profil kliknem, pa se mi pokažejo trije taki luškani otroci - me kar sram postane, da se tako hvalim z našo - ampak je edinka samo zaenkrat
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:31:22
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka RMRM - kaj si mogoče prešaltala na dvojkico mlečne formule? Meni se zdi, da naša več bruhca, ko je dvojko. Ne, mava še vedno enko. Je pa res, da odkar sva probala jabolko in banano in riževo kašico, kar protestira ko dobi samo mleko. Je bil že včeraj neješč, sam sem to pripisovala utrujenosti, danes je pa kar orng bruhal po obroku.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:32:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 didlinaa jaz čestitam vsem obmesečnikom hkrati, ker pozabim, kdo vse praznuje, seznam je pa daleeeeč. daleč, a hkrati zelo blizu. na prvi strani. . pa si me dobila. Ne da se mi gledat seznama no. Sam vem pa, da je vsak dan nekdo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:33:32
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 didlinaa jaz čestitam vsem obmesečnikom hkrati, ker pozabim, kdo vse praznuje, seznam je pa daleeeeč. daleč, a hkrati zelo blizu. na prvi strani. . pa si me dobila. Ne da se mi gledat seznama no. Sam vem pa, da je vsak dan nekdo. Ja, vidiš Didlina, če bi imela 14 otrok, kot so jih včasih gospe imele, bi imel vsak drug dan en tini mini rojstni dan, pa bi si morala zapomniti
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:34:12
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Slovenka, Sofija je pa zelo luštkana , se tako nagajivo smejčka RMRM, potem pa na tvoj profil kliknem, pa se mi pokažejo trije taki luškani otroci - me kar sram postane, da se tako hvalim z našo - ampak je edinka samo zaenkrat , tud tvoja bo hitro, še prehitro zrasla v prekrasno damico, pa bratec ali/in sestrica se bosta pa tud še pridružila, tko da vse to še pride a ne? Ja, tko je v življenju, eni najprej študij, pa pol družina, pri meni je blo pa ravno obratno, najprej femili, pa študij, pa spet femili. Ma, danes pa pišem ene klobase.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:34:30
|
|
|
|
mtinca1
|
babysolza Jaz mam tud novo slikco v imenu. prava junijska princeska - lepotička. ampak fotoaparat si bo pa treba roza barve kupit, ker tale jo je malo prestrašil .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:34:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Mi pa danes kar nekaj bruhcamo , pa je drugače čisto normalne volje. A je možno da so to zobki??? (to pisanje je pa v stilu une....... , no, ampak jaz čist resno mislim, a je še katera opazila neješčost, bruhanje, tik preden je zobek pokukal ven. Ker slinimo se pa tud nenormalno. Po moje je to,to,zobki,se posebej ce se tako nenormalno slini,ker moja takrat tudi ni jedla(za bruhanje se ne spomnim),pa spanje je bilo bolj tako......ti sam laufaj krtacko kupit . Slovenka:meni je v nedeljo zaspala ob 6ih pa potem do zjutraj.......samo vmes je bilo treba nestetokrat dudo dat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:36:41
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka:meni je v nedeljo zaspala ob 6ih pa potem do zjutraj.......samo vmes je bilo treba nestetokrat dudo dat. A neštetokrat? Ker mi smo ji sinoči dvakrat dali, pa se mi je zdelo že dosti
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 2.12.2008 21:37:07
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, pa sedaj še cvili zraven. Drugače pa te dni trenira črko b - samo to - b-b-b-b.... kdo ve, mogoče po šla zdaj po abecedi naprej Pri nas so bli tud do sedaj ooooooooooooo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, eeeeeeeeeeeeeeeeeeee, zdej pa že ene dva dni gueeeeeeeeeeeee, pa danes mu je ratalo JA.
|
|
|
Katero ime?petruskaiščem med daljšimi imeniKatarina (
17%)
Valentina (
11%)
Izabela (
35%)
Veronika (
17%)
Karolina (
13%)
Kristina (
7%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!