Anonimen
|
Slovenka,za 2letnico jaz ne bi komplicirala,mislim pa kaj ce so hrozno bogati.Je pa knjigica fino,kaksen cd s pravljicami ali pesmicami,kaksna oblekica za Barbi(jih ima ziher),potem puzzle za 2letnico(to sem jaz moji kupovala,jih je obozevala)... Glede une ....to je ena b.a.b.a,ki se ves cas zmisljuje,al da je noseca,samo sfali forum,pa gre na takega kjer so nosecke,ki so zanosile umetno,so se leta trudile....pol jo skuzijo in odide na npr.novemberke.Se predstavi da ima eno hcerko,moza zdravnika,sama med.sestra....pise pa tako otrocje in neumno,da jo scasoma spet pogruntajo.Pa se preseli k majcicam,se predstavi pod drugim nickom,pa spet ima dojencka,hcerko(ponavadi se celo isto ime),samo da je takrat moz elektricar....pa jo spet pogruntajo.... ...mene je najbolj zjezilo,ko je odprla temo,da tamala ves cas kaka,ima mocno vneto rito,prisotno kri ,se sama sem ji priskocila z nasveti....pa ves,da mi je veckrat tisti dan na misel padel ta dojencek....mislim,mi je bilo hudo,ker ji je kao iz ritke tekla kri,mamica pa po forumu sprasuje kaj naj...pa mi je bilo ze takrat cudno,ko je imela take debilne poste... ...evo a zdaj vejs???
|