|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
2.12.2008 16:12:47   
Anonimen
Kaja - evo popravila. Ja venček  - men so všeč taki bolj moderniuser posted image , sam je fotka bolj slaba, k sm ga slikala s telefonom pa zdej popoldne, ko ni več svetlo.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1176
2.12.2008 16:16:46   
Anonimen
Didlinaa,pejt na uno temo od vceraj,ko si nekaj o financah komentirala,te misni nekaj sprasujeuser posted image .Moja bejbi spi,samo jaz si ne upam zraven,ker vem da bo stanje taksno kot pri tebi.Una...saj ves katera,je zdaj ze Amamuser posted image .
Nyauser posted image lep vencek.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 2.12.2008 16:26:27 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1177
2.12.2008 16:26:44   
Anonimen
Nič presenetljivega na tisti temi.user posted image Službo menjaš za več denarja, logična stvar, sploh v današnjih časih. Ravno danes bo od kolega oče na svetu-kanal  ob 18-ih. Recesijaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

No, naša spet tečnari. Se pozna, da nismo šli nič ven, ker je tako slabo vreme. Bomo najbrž šli potem mal na luft vsi skupaj v BC, par korakov od bloka.user posted image Jaki dolg sprehod.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1178
2.12.2008 16:40:59   
Anonimen
Bomo najbrž šli potem mal na luft vsi skupaj v BC, par korakov od bloka.user posted image Jaki dolg sprehod.user posted image

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pazi, da se prevec ne utrudisuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1179
2.12.2008 16:44:28   
Anonimen
Se ni za bat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1180
2.12.2008 17:00:05   
RMRM
Dan!

Kleo, user posted image user posted image user posted image  za poslane fotke. Jaz sem jih tud danes poslala v razvijanje.

Me pa nekaj zanima, vi2 z didlino sta imele debato o eni user posted image , kje pa se vidi, da gre to za eno in isto, sem tud sama že kar nekaj takih čudnih postov brala, pa približno enak stil pisanja. Se pa tud meni zdi mal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
2.12.2008 17:03:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Dan!

Kleo, user posted image user posted image user posted image  za poslane fotke. Jaz sem jih tud danes poslala v razvijanje.

Me pa nekaj zanima, vi2 z didlino sta imele debato o eni user posted image , kje pa se vidi, da gre to za eno in isto, sem tud sama že kar nekaj takih čudnih postov brala, pa približno enak stil pisanja. Se pa tud meni zdi mal user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro jutro.

user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1182
2.12.2008 17:07:28   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobro jutro.

user posted image

tega pa ne razumemuser posted image user posted image , pa nisem blonduser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
2.12.2008 17:14:04   
Anonimen
Kaj zdej ne razumeš?user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1184
2.12.2008 17:14:09   
Anonimen
RMRM,vidis po nacinu pisanja,in ponavadi ima ves cas 25,al tako nekak postov.Potem na zacetku je imela pri 2eh razlicnih nickih,isto sliko v albumuuser posted image .Je bila pa:riba,mucica,bibica,kokosowa palmica,pita...pa najvec probava pri noseckah.
RMRM,daj povej,zakaj je Lukas sploh imel pregled za uckeuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1185
2.12.2008 17:53:22   
RMRM
user posted image user posted image user posted image , ja zdej mi je pa kapnil, kaj pomeni dobro jutrouser posted image user posted image , me je kleo razsvetlila. Imam danes mal možgančke na offuser posted image .

kleo, imaš ZS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
2.12.2008 17:54:22   
RMRM
aja, kleo, pregled sva imela zaradi vzpostavitve očesnega kontakta

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
2.12.2008 18:17:38   
slovenka
ojla punce,

danes je bil pa dolg dan... da ne razlagam podrobno.

Lepa hvala za torto in čestitke za naših 5 mesecev. Sedaj vas pa lovimo proti 6. Samo pazite se! user posted image user posted image user posted image

Naša zadnji dve noči parkrat zajoka ponoči - meni se zdi, da jo zobki mučijo, ker ima zgoraj levo tudi eno belo pikico že videt. Kaj mislite?

Samo tisto o piti in ribici pa tudi mene zanima, pa niste nič prav povedale, na tistem linku pa tudi ni jasno. Radovednica pač.

Dajte mi povedat, da ne dajem vprašanja na drug forum, ker bi me zadevni morda prepoznali - če bi šli k premožni družini z 2 letno hčerko na obisk - kaj bi ji kupili? Kaj je finta za 2-letnike, pa tam za ok 50 eur? Bom vesela vsakega predloga.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
2.12.2008 18:20:11   
slovenka
Aja, še to - Tina, fauš sem ti, da si doma v Bohinju. Ko sva bila z mojim mlada zaljubljenca, sva se enkrat vozila po jezeru. Sva se slikala in sem potem šla za 3 mesece v tujino in sem vsak dan gledala tisto sliko user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
2.12.2008 18:24:50   
*anamor*
Haj,
punce jaz pa sem včeraj dobila user posted image in me tako boli, da bom znorela. HB da si grem jutri dati noter mireno in upam, da se bo kaj popravilo. Pa še naj kdo reče, da je po porodu boljše. Vraga isto je.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
2.12.2008 18:26:46   
*anamor*
Dajte mi povedat, da ne dajem vprašanja na drug forum, ker bi me zadevni morda prepoznali - če bi šli k premožni družini z 2 letno hčerko na obisk - kaj bi ji kupili? Kaj je finta za 2-letnike, pa tam za ok 50 eur? Bom vesela vsakega predloga.

Mogoče je taki družini ki ima vse dati najbolje bon za 50 eurov, ali pa greš pa kupiš kaj za oblečt ali pa kakšne knjigice poučne.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
2.12.2008 18:28:35   
*anamor*
sofija za tvojo princesko pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 5 mesecev.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
2.12.2008 18:29:22   
*anamor*
slovenka za tvojo sofijo so tele tortice. Škrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
2.12.2008 18:36:44   
slovenka
a, anamor - bon ne bi bil za tele, so hrozno bogati (ta hrozno je nekaj za Kleo user posted image , ki ima rada narečja) oblekice pa tudi težko, knjigice so mi pa prav všeč. Hvala za idejo!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
2.12.2008 18:38:31   
Anonimen
RMRM imas zsuser posted image .

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
2.12.2008 18:52:32   
Anonimen
Slovenka,za 2letnico jaz ne bi komplicirala,mislim pa kaj ce so hroznouser posted image bogati.Je pa knjigica fino,kaksen cd s pravljicami ali pesmicami,kaksna oblekica za Barbi(jih ima ziher),potem puzzle za 2letnico(to sem jaz moji kupovala,jih je obozevala)...

Glede uneuser posted image ....to je ena b.a.b.a,ki se ves cas zmisljuje,al da je noseca,samo sfali forum,pa gre na takega kjer so nosecke,ki so zanosile umetno,so se leta trudile....pol jo skuzijo in odide na npr.novemberke.Se predstavi da ima eno hcerko,moza zdravnika,sama med.sestra....pise pa tako otrocje in neumno,da jo scasoma spet pogruntajo.Pa se preseli k majcicam,se predstavi pod drugim nickom,pa spet ima dojencka,hcerko(ponavadi se celo isto ime),samo da je takrat moz elektricar....pa jo spet pogruntajo....
...mene je najbolj zjezilo,ko je odprla temo,da tamala ves cas kaka,ima mocno vneto rito,prisotno kriuser posted image ,se sama sem ji priskocila z nasveti....pa ves,da mi je veckrat tisti dan na misel padel ta dojencek....mislim,mi je bilo hudo,ker ji je kao iz ritke tekla kri,mamica pa po forumu sprasuje kaj naj...pa mi je bilo ze takrat cudno,ko je imela take debilne poste...
...evo a zdaj vejs???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1196
2.12.2008 19:04:40   
mtinca1
anaj
Meni se je pa naredila nesreča- katastrofa , ker je rač. zafrkavov je blo treba ene stvari dol zbrist pa sem ponesreči zbrisala še vse pesmice, ki jih je enkart l.daisy gor dala, pa še ene slike iz poročnega potovanja sem jezna ko

mogoče imaš pa še v košu in se da še rešit.

nya - prava umetnica si!!!
         user posted image  za 1a kolke.

she - Maja je zeeeelo lepa user posted image  user posted image  user posted image . tale slikca bi bla za naslovnico!

anaj
čvek- no Ljubljančanke kako kaže, a mate v četrtek kej časi za čvek pa prideva z Jakom v Lj?

če se dobite, bi pa mogoče še jaz prišla. razen, če me pokličejo na banko, moram še nekaj podpisat...   bi naredila še en krog po trgovincah. pa zadnje časa mi je prav dolgcajt bit doma, ker ne grem niti z vozičkom več ven. 

lunca - "come back"

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
2.12.2008 19:09:44   
mtinca1
pa vse naj naj za POLLETNE rojtne dneve:
(včeraj) MAJA (she) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
(danes) MARK (HEI)  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

in za 5. MESECEV:
(danes) SOFIJA (slovenka)  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
2.12.2008 19:17:13   
slovenka
Kleopatra, lepa hvala za sonce user posted image user posted image user posted image Glede daril sami dobri predlogi, ja, sem mislila, da bi bilo kaj pametnega, ker rabijo nič. Sem ravno v MK danes videla take knjigice za božič, kjer so puzle notri, več strani, levo pa zgodbice... Bom šla po to.

Pa hvala za to pojasnilo. Sem se spraševala, kako veste, če ena napiše nek problem, da ni res, pa še različni nickim, ampak če se večkrat oglasi, potem pa že ugotovite, ja. Svašta. Ma kako se eni spomnijo take izmišljevati. Ne vem, kaj ima od tega...

Kaj pa tisti 'vejš' - to je pa haloška beseda user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
2.12.2008 19:19:50   
slovenka
Aja, pa sem pozabila povedati, da sem danes mali kupila knjigico, kjer pritisneš na gumbke in se oglasijo živali - konj, pes... levo pa je velika slikica. Se ji ful dopade. user posted image Jaz sem drugač nora na knjige, saj veste. Sem že rekla, da jo bom za 2. RD vpisala v knjižnico, pa moj pravi, da sem utrgana (rožica). user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Nisem dojila – zakaj sem se počutila kot n...
Mama treh otrok Melissa Willets je razložila, kaj jo je pri hranjenju otrok z adaptiranim mlekom najbolj motilo in kater...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?