Anonimen
|
Moja tamala ga ze drugi vecer nekaj sracka,nikakor ne more zaspat,kar jamra,pa jokca....pojma nimam kaj jo daje .Je res tako razlicno s tem spanjem,1x zaspi ze ob 6ih ali7ih,drugic sele ob 10ih......potem 1x cez dan skoraj nic,drugic pa kar po 2-3h.Samo cez dan mi je vseeno,zvecer mi pa to res najeda,sem imela ze Talite zadost,ga je tri leta zvecer in ponoci biksala. Vas se nisem uspela vse prebrat,sem samo nekaj na brzino.... Slovenka,kaksna lustna slikica,moja tudi take zganja s kuzijem,ga je sele sedaj zcela "obrajtat".Ga je dobila pri 3m,samo je bilo cist prezgodaj. Na knjige sem tudi jaz manijak(samo ne une solske ),so moj hobi,veselje,sprostitev.Te v Nemciji najbolj pogresam,zato vedno,ko pridem v Slo.kupujem une zepne(ker so kar znosne cene),pa vsesorte folk "fehtam",da mi jih posoja,nekateri mi jih pa kar dajo.Trenutno sem brez,oz.so vse nove ze prebrane(2x ),samo sem tolk na RR,da nimam krize.Pa se tamala se nam je pridruzla...Sem pa ljubezen do branja prenesla na Talito,je tudi pravi knjizni molj . Pametni kuza,je meni zakon.Tamali ga vedno dam se za v posteljico,se mal z njim "pogovarja"pa lazje zaspi,pa tudi tako,ko ga zagleda ali zaslisi se kar ruka od veselja .Samo sem zalostna,ker uho vec ne dela,pa na njem mi je bila najboljsa pesmica . Tina,da bi Tali imela tamalo v varstvu....niti v sanjah . No,Meri je zaspala ,je vidla,da z mano ne bo nic ,
|