Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 6:47:42
|
|
|
|
babysolza
|
Sva danes z mal okrasila in lučke usposobla zunaj, je sneg prinesel pravo praznično vzdušje, Kleo, kmal se ti tudi jaz pridružim z novoletno smrekico U, saj res. Lučke je treba navesit po balkonu! Veseli december je tuuuuu! Naša je tud prej nekam čudno začela tulit.Kot bi se nekaj pratrašila. To pa tudi Sabina naredi. Sam tisti jok je pa res srce parajoč.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 8:17:45
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro! Samsa-zajtrk je fenomenalen . Slovenka--ja, okrasi celo hišo, okna, stopnišče,...še opazila ne boš, da še ni smrekice . Mi vedno krasimo smrekico 24. 12. popoldan. Januarja pa tudi meni n več do smrekice in komaj čakam na 3 kralje . RMRM- za božično vzdušje in slike-- --super so! Alea in Izabela za zobek. Taanika in Žan- za zobka in za peto . Saša za Tobija. Kako lepa slika. Kakšen velik fant je že tvoj junak! Ninny in Ema-za banano . BS in Sabina za papanje in zdravje . Čeveljčki-v Okaidi sem kupila tudi jaz, za starost 0-6 m, pa so že zdavnaj premajnhi. Sem kaj pozabila komentirat? Ne mi zamerit . Lunca-daj, oglasi se nam malo. Do novega leta je še čisto preveč časa!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 8:42:46
|
|
|
|
Samsa
|
nekaj me zanima: a še imate dvignjeno vzglavje pri čmrljih?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:12:03
|
|
|
|
D.anna 76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa nekaj me zanima: a še imate dvignjeno vzglavje pri čmrljih? Dobro jutro. Kdaj to misliš, a ko spi. Mi nismo imeli nikoli.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:13:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa nekaj me zanima: a še imate dvignjeno vzglavje pri čmrljih? ne, mi nimamo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:14:03
|
|
|
|
Samsa
|
Je, med spanjem mislim.... Zdaj se mi pa zdi, da ful zleze dol, ker je pač vzglavje dvignjeno
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:15:53
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro Samsa hvala za zajtrk smrekica- mi jo postavimo ponavadi po Mašinem roj.dnevu(ga ima 16.12) samo letos ga bomo praznovali 20. takrat se mi pa prepozno zdi postavljati, tako da moja dva navijata da bi jo že ta teden, da bo Miklavž že kar pod smrekco prinesel. kleo- pozdravlajm te, da ne boš rekla, da te ne pozdravim RMRM- midva imava tud danes še banano, jutri pa kaj novega, kaj bosta vidva poskusila naslednje? Mal ideje rabim,ker grem popoldne v trgovino Lunca-daj, oglasi se nam malo. Do novega leta je še čisto preveč časa! se strinjam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:17:40
|
|
|
|
D.anna 76
|
Uh kako me to deževno vreme jezi. Ko bi vsaj sneg padal nič ne rečem ampak tale dež pa grmenje in bliskanje, kot da smo sredi poletja. Novoletna smrečica - Mi jo bomo postavili najverjetneje kak an ali dva pred božičem. Še vedno pa ne vem kam, da ne bo preveč v napoto. Sedaj pa moram it, je mali lačen.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:18:27
|
|
|
|
alea01
|
dobro jutro mamičke AS- jaz sem v okaidiju kuplja čeveljčke 6-12mesecev---že zdavnaj....so ji pa prav slovenka- za kanarske otoke Smrekico mi postavljamo 24.12 in nič prej....recimo . Pol pa res januarja komaj čakam da poderem...hihi mi nimamo že već kaka dva meseca dvignjenega vzglavja. Me pa neki zanima. A so vaši sončki še v košarah...v vozičkih, ali imate že namontirane športne dele? Mi imamo še kar košaro . Če se pa nič ne pritožuje. Bi pa mogoče res namontirala športni del.
< Sporočilo je popravil alea01 -- 1.12.2008 9:19:44 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:20:35
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Me pa neki zanima. A so vaši sončki še v košarah...v vozičkih, ali imate že namontirane športne dele? Mi imamo še kar košaro . Če se pa nič ne pritožuje. Bi pa mogoče res namontirala športni del. Naša je še kar v košari... se zaenkrat še ne buni pretirano Pa hvala vam za odgovore.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:26:36
|
|
|
|
alea01
|
In kaj vaši sončki kaj obvladajo? Izabela se je naučila igrati klavir Evo...dokaz
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:26:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Samsa za zajtrk,ce bi name racunal,bi bil post .Vzglavja pa ravn tako nikol nismo imeli dvignjenega.Ce ti tamala dol leze,je vseen ce ga spustis,itak ni ucinka. Ninny,tako se govori . RMRM,pogledala slikice super so vse,pa tamal je tooolk srckan.Zaradi tistih njegovih uck,pa tak slckan blazek .. Slovenka,nekaj me album zeza.Lahko ti posljem sliko na mail.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:29:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
vzglavje--nimamo dvignjenega košara-smo že dali športni del, včasih pa še vedno namestim košaro-ko mi že v hiši zaspi, ga dam v košaro in gremo ven Nasploh vozička ne mara. V njem samo spi. Ko smo zunaj je v štorklji ali se pa nosi . Najslabše je, če gremo na sprehod z vozičkom, ker spi, se on vmes zbudi in potem je potrebno v eni roki voziček peljat, v drugi Lovra,... Pri nas tudi grmi in dež-včeraj je lilo, dasnes zjutraj padalo... GH-Lovro je dosedaj poskusil(korenček, krompir, brokoli, cvetačo--ni mu všeč), jabolko všeč mu je samo celo, da gloda , včeraj pa je 1. poskusil BANANO. In je celo jedel. Saj ne morem verjet. Potem pa še bruhal . Je pa pojedel recimo 1/5 banane zmešane z mojim mlekom. Sicer pa po vsaki GH vsaj malo bruha......
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:29:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 In kaj vaši sončki kaj obvladajo? Izabela se je naučila igrati klavir Evo...dokaz Ja in,nic posebnega,da ti vidis mojo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 In kaj vaši sončki kaj obvladajo? Izabela se je naučila igrati klavir Evo...dokaz
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:30:51
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 In kaj vaši sončki kaj obvladajo? Izabela se je naučila igrati klavir Evo...dokaz taprava pianistka pa RMRM krasne fotografije... so tapravi za voščilnico Kleo, saj se bi jaz morala počasi odrečti raznoraznim priboljškom,... mogoče bi pa res ti skuhala zajtrk?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:30:55
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Alea-slikci . za malo pianistko!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:31:51
|
|
|
|
sasa.vracko
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 tina Misli, da bo šla TV stran! TV ok. Računalnik (rr) pač ne!!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:32:47
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM- super ste, se mi zdi da je Sara čista mami
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:35:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja je ze kar en cas v sportnem delu, je bilo tako kot pri AS,z eno roko otrok z drugo voz. Pa Alea,kaksni slikci .V cem Izabela sedi,da je kar sama?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:36:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: alea01 In kaj vaši sončki kaj obvladajo? Izabela se je naučila igrati klavir Evo...dokaz Ja in,nic posebnega,da ti vidis mojo vau kaka lepotička pa tako talentirana no kleo kaj pa zmore tvoja????pokaži kake slikice kako skače po postelji in to ..mimogrede moj tekoče govori kitajščino hihi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
voziček-mi smo tudi že v športnem delu, dokler ni bilo snega, smo bili kar v mareli
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:37:07
|
|
|
|
Anonimen
|
mimogrede moj tekoče govori kitajščino hihi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:37:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem vidla da v stolcku . Samsa,za post sem jaz prav tako kandidat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 1.12.2008 9:38:43
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
mimogrede moj tekoče govori kitajščino hihi Pa si prepričana da je to kitajšina? Bababadadama-
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?