|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
30.11.2008 20:34:30   
alea01
aja....pa kar se tiče čeveljčekov.....jaz sem jih kupila v okaidiju.....že zdavnaj...zdaj ji h več ni. Drgač pa ne vem kje bi še lahko bili

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 826
30.11.2008 20:36:27   
Anonimen
Uf, tole s zobki je pa kar huda.user posted image Sam da pridejo, čeprav niso po vrstnem redu.user posted image
Čestitke.user posted image

Kaj sem kuhala? Hm, včeraj že govejo župco, danes pa seveda pečeno kuro, kremenatelce, pečen krompir, kuhano zelenjavo, pa 2 veliki skledi solate. Pol pa še sadne kupe s smetano, pa kava, na koncu pa še narezek s pršutom, domačo salamo, mortadelo, rir in kumarice. No, sva se potrudla, tak da nobeden ni šel s praznim želodcem domov.user posted image

Zdej pa mal glumim po RR. Morem še ZS prebrat, utripa kot noro.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
30.11.2008 20:37:10   
slovenka
Ja, vidiš, Kleo, običajni bor sem mislila, nič moja finta user posted image user posted image user posted image user posted image

Oni film - eh nič, samo nekaj je en enga lupčkal dol po trebuhu. Drugače pa mislim, da vem, katero nadaljevanko si mislila. Je bila malo tabu, ja.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
30.11.2008 20:38:06   
slovenka
Alea, sicer pa vidim, da tvoja Izabela vse, kar manj je, s spanjem notri spravi. Res pridna punčka. In čestitke za zobke. Vsem malčkom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 829
30.11.2008 20:42:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Ja, vidiš, Kleo, običajni bor sem mislila, nič moja finta user posted image user posted image user posted image user posted image

Oni film - eh nič, samo nekaj je en enga lupčkal dol po trebuhu. Drugače pa mislim, da vem, katero nadaljevanko si mislila. Je bila malo tabu, ja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
30.11.2008 20:50:02   
l.daisy
dober večer bejbe...

najprej user posted image user posted image user posted image user posted image Taju in Emi za 5 mesecev....

user posted image user posted image user posted image taaniki za zvezdico...

user posted image user posted image user posted image Žanu za zobke.... sem spraševala enkrat, če je možno, da bi zobki kar sem in tja izraščali, evo odgovor.....

user posted image user posted image user posted image Izabeli za zobek...

user posted image user posted image user posted image sasa.vracko za tobija....

user posted image user posted image user posted image mtinca za kakanje....

user posted image user posted image user posted image babysolza za zdravje....

user posted image user posted image user posted image ninny, slovenka, kleopatra, samsa, didlinaa, RMRM, alea.... za kar tako... da vas lahko omenim... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
30.11.2008 20:53:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

user posted image user posted image user posted image ninny, slovenka, kleopatra, samsa, didlinaa, RMRM, alea.... za kar tako... da vas lahko omenim... user posted image

No,a ves kajuser posted image ....imam nov avatar!!!!!!

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
30.11.2008 20:57:55   
RMRM
čestitke tudi od mene za nove zobkeuser posted image

babysolza user posted image user posted image user posted image

Grem nazaj gledat Zrneca in Biz...., sta spet genialnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 833
30.11.2008 20:57:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
30.11.2008 20:58:43   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

uuu, saj resuser posted image user posted image user posted image . Sam mi pa nekak ne gre skup tvoj avatar in tvoja pojavauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 835
30.11.2008 21:00:58   
RMRM
So še reklame, pa lahko še mal čvekamuser posted image .

Sva danes z user posted image  mal okrasila in lučke usposobla zunaj, je sneg prinesel pravo praznično vzdušje, Kleo, kmal se ti tudi jaz pridružim z novoletno smrekicouser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 836
30.11.2008 21:06:52   
l.daisy

a reeeeeeeeeeees? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sori, nisem videla, ker imam naštimano, da se ne vidijo avatarji.... maj mistejka da mejka... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 837
30.11.2008 21:11:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

uuu, saj resuser posted image user posted image user posted image . Sam mi pa nekak ne gre skup tvoj avatar in tvoja pojavauser posted image user posted image

videz ali karakteruser posted image

Daisy,zakaj imas pa brez avatarjev nastimano,pa to je ja najbolj zanimivo in prepoznavnouser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 30.11.2008 21:12:32 >

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
30.11.2008 21:12:52   
mtinca1
babysolza
Jaz sem še kar z zdravljem nekam na psu, dejte mi kej pikapok poslat, pliiiiis.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

taanika - user posted image user posted image user posted image  za nove zobke; alea - user posted image user posted image user posted image  za prve zobke.

sasa.vracko - Luka in avtosedeš - super fensi. mi je všeč, ker ima varnostni pas še spodaj na obe strani. naš tega nima.

slovenka

pri meni so taki filmi še vedno tabu. jih sploh ne gledam rada, če je to glavna tema filma, nadaljevanke. pa ne, če so user posted image  in ne, če so user posted image . Saj nimam sploh nič proti, samo ne gledam tega rada. tako kot npr. ZF mi tud ne potegne.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 839
30.11.2008 21:14:16   
mtinca1
kleopatra, RMRM - a sta že nardili božične fotke vajinih sončkov? bi vidla user posted image ?

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 840
30.11.2008 21:22:31   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

kleopatra, RMRM - a sta že nardili božične fotke vajinih sončkov? bi vidla user posted image ?

jaz sem zadnjič mal probavala, bom dala v album, se pa še nisem odločila katere bomo pošiljali. Jih je pa potrebno še obdelat, sam to pa mami ne zna, bo sine pomagaluser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 841
30.11.2008 21:24:13   
Anonimen
(
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Se ne seuser posted image Kapici in oblekco ze imamo...mogoce jutri.Pa drgacuser posted image ?

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
30.11.2008 21:36:56   
mtinca1
pravkar je drugič zaspala. prvič ob 20:30 in je spala do 21:20, ko se je z glasnim jokom zbudila user posted image . sem jo vzela ven in jo imela na rokah ter "hodi gor in dol" deset minut in zdaj je spet zaspala ob 21:30. upam, da dokončno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
30.11.2008 21:42:40   
Anonimen
Naša je tud prej nekam čudno začela tulit.Kot bi se nekaj pratrašila.user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 844
30.11.2008 21:53:48   
RMRM
mtinca, sem dala slikce v  album, po VOŠČILNICE. Zaenkrat je  še javen, pol ga bom pa zaprla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 845
30.11.2008 22:01:16   
Tina 28
Mtinca...zgleda, da sta naši dve sorodni duši. Anja je mela od 4-ega do 5-ega meseca težavo zaspat...zadnji mesec se pa nazaj zbuja. Upam, da ostane le pri tem, kar si opisala. Pri nas se noben večer ne ve, kako se bo izteklo. Čeprav zdaj mal ritem čez dan premikamo in upam, da bo bolje. Vsaj danes je sam pojokcala...se jo je dal še v posteljic pomirit.

aja...pa pozdravljene mamiceuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 846
30.11.2008 22:03:56   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Naša je tud prej nekam čudno začela tulit.Kot bi se nekaj pratrašila.user posted image

Didlinaa, pa naša tudi. Sem jo držala in sva sedeli in kar naenkrat... Je moj rekel, kaj pa je bilo, pa res ne vem... user posted image Potem se je pa hitro pomirila in že dolgo spi. SAmo je ful malo jedla pred spanjem, tako da se bo verjetno že hitro spet zbudila. user posted image user posted image user posted image

Kleo, imaš pa večino rdečeličnih smeškov gori. Jim je nerodno, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo Kleo, jaz pa nisem videla še nobenih tvojih slik - bi tudi primerjala malo z avatarjem user posted image

Mtinca, eh, saj jaz tudi nisem nek fen, samo se probam malo navadit, da ne bom naslednjič tako user posted image user posted image user posted image user posted image , ko bom spet v Portorožu vidla kaka dva user posted image user posted image , ki se držita za roke user posted image user posted image user posted image user posted image Ali pa kje drugje... Drugače pa je rekla zdaj Severina pri Zrncu in Biz, da bo za poroko dosti, da je ded, ne bo iskala dlake u jaju.

I.daisy, tvoji user posted image user posted image user posted image user posted image so pa zdaj že ziher močni, ko imaš dva taka fanta za dvigovat. Še naša 6 kilašica je mamici prinesla mišice na rokah.

RMRM user posted image user posted image user posted image user posted image za božično vzdušje. Mi moramo tudi do Miklavža zunaj okrasit. Samo še mora prej moj zgoraj na balkonu dva stebra pobarvati, da bo lahko lučke okrog navil (smo na novo priseljeni in zadnje mesece ni bilo prav časa). Kdaj bomo imeli smrekico okrašeno, pa še ne vem. Moj je za božični večer, samo meni je škoda, da je potem tako malo okrašeno, ker meni januarja smrekica nima več efekta. Najboljše, da jo enkrat, ko bo on v službi, kar postavim in okrasim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi se verjetno ločil, če bi kaj takega naredila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem, da še bolj ne zabluzim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
30.11.2008 22:14:57   
RMRM
Slovenka, meni je tud okrog božiča prepozno, mi jo vedno postavimo takoj po miklavžu. Je pa to delo mojegauser posted image  in otrok. Mami ima pa jaslice na čezuser posted image . Je pa meni to eno enkratno obdoje v zimskem času, sploh če je vse belo. Pol pa tko al tko komaj čakam da pride pomladuser posted image .

Drugače pa "bohvar" da sama postaviš smrekico, bo ravno to čar praznikov, ko jo boste vsi3 skup postavljali, sploh če je vajina prva skupna smrekicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 848
30.11.2008 22:16:27   
RMRM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vsem za spanje, da se tud mamice odpočijete. Pri nas spet spančkamo do jutra user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 849
30.11.2008 22:17:33   
mtinca1
mtinca, sem dala slikce v album, po VOŠČILNICE. Zaenkrat je še javen, pol ga bom pa zaprla.

pogledala fotke.... user posted image  user posted image  user posted image , prav prisrčni so tile tvoji trije božični škratki. slikce pa ena lepša od druge, tako da ne moreš zgrešit, pa katerokoli že izbereš.
za papir voščilnice, pa bi res lepo pristajala rdeča z belo..... kot je nya predlagala.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?