RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 BS,pri nas Marisa tudi po 3-4x kaka na dan,pa isto ne polne plenice(no vcasih tudi),se mi zdi,da jo ves cas previjam,ker ponavadi se na ukaka v polulano plenicko,temvec v novo,zamenjano .Ima pa bolj gost drekec vecinoma. Sej vem da sem mal nesramna, sam si me prav potolažila, da Sabina ni edina. Ker na internetu najdeš sam glede zaprtosti al pa driske. Sabina sicer kr veliko prdi, sam kaka pa lepo, se nič kaj ne napenja. Sam meni se zdi to ful pogosto. Sem dala vprašanje tudi na med.over.net, bom prilimala odgovor. Šibam mal pospravit, popoldne gremo pa mal pohajat. Upam da se slišmo zvečer, sicer se pa lepo imejte! Tudi pri nas je podobno, tako da BS, Sabina res ni edina . Da še mal pojamram čez Babycenter. Že parkrat sem pojamrala, kako so prodajalke "neelastične", ampak včeraj me je pa skor na r.i.t. vrglo . Je Lukas za božička med drugim dobil eno pojočo knjigico od Tiny Love, pri kateri pa račka ni delala. In jaz nesem včeraj knjigico nazaj v BC, da mi jo zamenjajo (od datuma nakupa je bilo le teden dni) in prodajalka reče, da mora izpolnit reklamacijski zapisnik. OK, sem rekla, pač en papir več, ni problema. Pol pa jaz vprašam, ja, ali mi ne boste knjigice zamenjali, pa pravi ne, vas bo poslovodkinja naslednji teden poklicala. Halooooo? A za 13 eur tak postopek Pol sem jo še vprašala, če bodo knjigico dali na servis ? Ma, sem brez komentarja, sam očitno smo res še zadaj. Sem ji pol samo rekla, da se ne bo zdej reklamacija reševala en mesec in da pričakujem da me v ponedeljek poslovodkinja pokliče, zdej bomo pa videli. Še dobro, da so naši tako majhni, da jim je v bistvu še vseeno glede igračk, ker pri mal večjih bi pa bilo razočaranje preveliko ,
|