|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
27.12.2008 21:38:09   
RMRM
Čer!

za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite.
Mi smo zaenkrat zdravi in upam da tako ostane.
Moj srednji škratek pa je danes star 12 let. Kako čas beži. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
27.12.2008 21:41:57   
RMRM
çhristy, s čim pa ga mažeš po ritki? Za zelo vneto ritko je zelo dobra Praška pasta, ki jo dobiš v lekarni.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
27.12.2008 22:36:52   
aleksandra silvija
RMRM- čestitke za tvojega fanta! 12 letuser posted image user posted image user posted image . Pa super slikce!

Christy--user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za hitro okrevanje in super, da ni bilo treba v bolnišnico. Pa user posted image user posted image user posted image  za napredek (obračanje, sedenje,...).

Anamor--user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi za vas.

Lunca-kako ste? ste doma? Je bolje z Lunom?
L. Daisy-odlično si to danes otroke spravila spatuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa mlajšemu naj zobek hitro ven pogleda!

Nya-ste bolje?
HEI, Vita --za zobke user posted image user posted image user posted image user posted image .

Anaj--tvoji piškotki izgledajo prav slastno.

Pri nas pa kar po starem.
Zobkov še ni.
Na obrok poje Lovro GH za recimo 3 žličkeuser posted image .
Je pa postal prava vrtavka. Ne plazi se še sicer tako, da bi bil dejansko na štirih in maširal naokrog, ampak se tako postavi, odrine, pa spet, vmes malo kotali in tako pride po celotnem prostoru v zelo kratkem času. Tako letos jaslice na tleh niso varneuser posted image .
Sedi še ne sam, ga niti ne posedamo. Čakam, da se sam usedeuser posted image .

Igrače-plane v jok, če mu ponujamo njegove igračke. Čisto navdušen je nad vsemi ostalimi. No, za minutke ali dve, da si igračo ogleda, obgloda, potem pa hoče drugo. Z Lovrom bi šla na popoldanski spanec v bc. Jaz bi počivala, on bi imel pa kaj početuser posted image .

Imamo pa noro glede tehtanja OH, ki jih pri črpalki pač moraš. Sploh ker Jernej potem ne poje porcije in poje vsakega malo, potem pa računajuser posted image . Bo že.

Sicer pa peljemo jutri otroke na sneg. V naših koncih ga še vedno ni.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
27.12.2008 22:37:34   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

çhristy, s čim pa ga mažeš po ritki? Za zelo vneto ritko je zelo dobra Praška pasta, ki jo dobiš v lekarni.

Ja, res. Odlična!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
28.12.2008 9:00:09   
l.daisy
dobro jutro....

zatišje, ja.... čeprav mi nismo bili nikjer, ima ta starejši spet vneto učko in ga raje ne bom izpostavljala mrazu, če ne bo potrebno...

se tako zasekiram za ta bolančkane, da kar pozabim pojamrat.... user posted image
danes je že bistveno boljše, spiramo s kamilico, kot nam je že prvič naročila patronažna in se hb izboljšuje (sicer je pa menda kamilica spet ena od bolj alergenih stvari in jo nekateri ne prenašajo najbolje user posted image )...
pediatrinja je mnenja, da ali ima mogoče malce zožen solzevod (pri čemer ne naredijo nič) ali pa enostavno ima to v sebi in pač nekajkrat izbruhne ven (kot kakšen herpes scena)..... je pa imel menda moj kot dojenček velikokrat vneto učko, pravi njegova mama..... mogoče je pa dedno... user posted image

pri nas je sonček in malo naletava sneg... ga je pa ponoči kar nekaj zapadlo, sem slišala, kako plužijo po ulici... user posted image

spet imam cel kup za likat.... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
28.12.2008 9:34:28   
*anamor*
Jutro,

no mi smo danes spali malo bolje. S tem, da mi vceraj zvecer pred spanjem ni hotel jesti in se je zbudil ob polnoci in je jedel. To sem tako ali tako pricakovala. Drisko se kar imamo. Upam, da bo danes vsaj malo bolj jedel. Joj kako si zelim, da bi ze minilo vse skupaj, je prav mucno.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
28.12.2008 9:35:57   
alea01
ola mamičkeuser posted image

za vse bolančkane bilijon pikalonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............... da se čimprej pozdravite....... Taj, christyn pikec, Luka Patrik, Lun. Anžej.....

Mi smo zaenkrat zdravi. Prehlad je mimo. Sedimo že samostojno.Se ne prekucnemo. Plazimo še ne, kotalimo tudi ne.... Po tanovem spimo od 18.30 do 6.30 v kosu brez hranjenja in potem še potegnemo do 7 ure. hm, bi želela še kaj boljšega?user posted image

Pečemo na veliko, samo ne piškotkov....čimbolj da je kremastouser posted image . Pa uspelo ji je razbit eno kuglo iz smrekiceuser posted image  in to najlepšo in največjo.....

no, božiček mi ni prinesel prenosnika.... mi je kupil nekaj kaj bo tudi on imel korist od darilauser posted image user posted image user posted image . Naj mu bo...tokratuser posted image

Bejbike lepo praznujte naprej in lepo preživljajte zadnje dneve v letu.....

< Sporočilo je popravil alea01 -- 28.12.2008 9:36:32 >

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
28.12.2008 9:44:16   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

BS,pri nas Marisa tudi po 3-4x kaka na dan,pa isto ne polne plenice(no vcasih tudi),se mi zdi,da jo ves cas previjam,ker ponavadi se na ukaka v polulano plenicko,temvec v novo,zamenjanouser posted image user posted image .Ima pa bolj gost drekec vecinoma.

Sej vem da sem mal nesramna, sam si me prav potolažila, da Sabina ni edina. Ker na internetu najdeš sam glede zaprtosti al pa driske.
Sabina sicer kr veliko prdi, sam kaka pa lepo, se nič kaj ne napenja. Sam meni se zdi to ful pogosto. Sem dala vprašanje tudi na med.over.net, bom prilimala odgovor.  user posted image

Šibam mal pospravit, popoldne gremo pa mal pohajat. Upam da se slišmo zvečer, sicer se pa lepo imejte!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
28.12.2008 10:45:08   
Taanikaa
dan.Mi smo danes imeli redko blato 1x pa sem mu hn25 naredila kot kašico.Mažem ga pa po ritki s SUDOCREM mazilom in je tud fajna zadeva okol ritke ni več tko vneto je bilo pa danes spet krvavo pod jajčki,ko ima ranico.Kupila pa sem tudi čaj borovničev.Spali smo do 5 v kosu pa malo manj nemirno.Zdej bomo to mleko jedli kot kašica pa popoldan mu bom dala za kosilo ša kak krompirček pa korenjček,vbistvu sej ne more gosto kakat če smo na mleku. Danes bi se že moralo pokazat bistveno bolje.Jutri pa se gremo kazat.
user posted image user posted image user posted image vsem sončkom bubanim.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
28.12.2008 10:46:47   
Taanikaa
aja pa še tole,men je pikec drugač vedno kakal po 4x na dan,tko da to ni nič neobičajnega.Tko večkrat po malem.Tud ni blo vedno čisto gosto,tko da BS nič skrbet,je normalno.user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
28.12.2008 10:53:59   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: christy

aja pa še tole,men je pikec drugač vedno kakal po 4x na dan,tko da to ni nič neobičajnega.Tko večkrat po malem.Tud ni blo vedno čisto gosto,tko da BS nič skrbet,je normalno.user posted image

Hvala. user posted image user posted image

In seveda najlepše želje vsem slavljencem! 12 let, to je že prava starost! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
28.12.2008 11:12:30   
Taanikaa

In seveda najlepše želje vsem slavljencem! 12 let, to je že prava starost! user posted image  user posted image  user posted image
[/quote]

se podpišem pod tole.Pa brez zamere če katerega slavljenčka kdaj izpustim,ker trenutno sem kr malo raztrešena. 

Neposredna povezava do sporočila: 3962
28.12.2008 17:44:01   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

BS,pri nas Marisa tudi po 3-4x kaka na dan,pa isto ne polne plenice(no vcasih tudi),se mi zdi,da jo ves cas previjam,ker ponavadi se na ukaka v polulano plenicko,temvec v novo,zamenjanouser posted image user posted image .Ima pa bolj gost drekec vecinoma.

Sej vem da sem mal nesramna, sam si me prav potolažila, da Sabina ni edina. Ker na internetu najdeš sam glede zaprtosti al pa driske.
Sabina sicer kr veliko prdi, sam kaka pa lepo, se nič kaj ne napenja. Sam meni se zdi to ful pogosto. Sem dala vprašanje tudi na med.over.net, bom prilimala odgovor.  user posted image

Šibam mal pospravit, popoldne gremo pa mal pohajat. Upam da se slišmo zvečer, sicer se pa lepo imejte!

Tudi pri nas je podobno, tako da BS, Sabina res ni edinauser posted image user posted image .

Da še mal pojamram čez Babycenter. Že parkrat sem pojamrala, kako so prodajalke "neelastične", ampak včeraj me je pa skor na r.i.t. vrglouser posted image user posted image .
Je Lukas za božička med drugim dobil eno pojočo knjigico od Tiny Love, pri kateri pa račka ni delala. In jaz nesem včeraj knjigico nazaj v BC, da mi jo zamenjajo (od datuma nakupa je bilo le teden dni) in prodajalka reče, da mora izpolnit reklamacijski zapisnik. OK, sem rekla, pač en papir več, ni problema. Pol pa jaz vprašam, ja, ali mi ne boste knjigice zamenjali, pa pravi ne, vas bo poslovodkinja naslednji teden poklicala. Halooooo? A za 13 eur tak postopekuser posted image  Pol sem jo še vprašala, če bodo knjigico dali na servisuser posted image user posted image ? Ma, sem brez komentarja, sam očitno smo res še zadaj. Sem ji pol samo rekla, da se ne bo zdej reklamacija reševala en mesec in da pričakujem da me v ponedeljek poslovodkinja pokliče, zdej bomo pa videli.

Še dobro, da so naši user posted image  tako majhni, da jim je v bistvu še vseeno glede igračk, ker pri mal večjih bi pa bilo razočaranje prevelikouser posted image ,

Neposredna povezava do sporočila: 3963
28.12.2008 20:33:12   
l.daisy
dober večer...

evo mene na hitro.... smo danes praznovali 7 mesecev (kako čas letiuser posted image ), imeli polno hišo obiskov (zamudniki od božiča) in imam še polno mizo kozarcev, skodelic, krožnikov.........
tamaladva sta popadala v posteljo od utrujenosti....

Tina28 in sasa.vracko, čestitke tudi za 7/12 svečke vajinih junijčkov..... user posted image user posted image user posted image user posted image

christy, user posted image user posted image user posted image user posted image samo, da gre na boljše....

RMRM, user posted image user posted image user posted image za tvojega srednjega škratka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kar se pa prodajalk v BC tiče..... je pa pomojem brezveze zgubljat besede........

jaz se danes za svoje ne-sodelovanje opravičujem, mislim, da bom šla kmalu za tamalima..... lahko noč.....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
28.12.2008 20:58:37   
RMRM
I.Daisy - Anžej in Ažbe
Tina28 - Anja
Saša.Vracko - Luka

VSE NAJBOLJŠE za 7 mesecev  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
28.12.2008 21:18:14   
HEI
ojla
jst tut želim vse naj vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image

tudi mi smo HB zdravi...
je pa ta velika pred kratkim prinesla iz vrtca uške.... vam rečem za pop.i.z.d.i.t.... njeni lasje so namreč dooolgi in gosti.... grrr... fora je da so v prejšnjem vrtcu otrokom gledali glave in tiste starše katerih otroci so imeli uške kar poklicali v vrtec, tu pa ne gledajo ker bojda ne smejo po zakonu... in zdaj se bojim da se zadeva ponoviuser posted image user posted image user posted image

a še katera komaj čaka da bo konec praznikov (kar se tiče dobrot)???

lepo se imejte... jst se grem stiskat k mojmuuser posted image  

ja pa še za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
28.12.2008 21:35:15   
tteeaa
Čer!

oglašam se po 6 mesecih. Joj, sem grozna, saj vem, čisto sem zanemarila RRuser posted image . No, da na hitro povzamem: Moja Lana je dobro, jaz tudi, lepo se razvija in napreduje, je krasna deklica. Imava en obrok GH na dan, ostalo dojenje, ker mam še full mleka, pa mi ga je škoda stran metat. Ponoči spi malo manj dobro, oz. se zbuja vsake tri ure za hranjenje, zadnji teden pa še vmes - mislim, da jo mučijo zobki, zaenkrat še nima nobenega.

Drugače sva HB zdravi. Jaz se trudim z diplomo (sedaj med prazniki neuser posted image ), sicer pa kar se da veliko časa posvečam moji deklici.

Očetovstvo še vedno nimava urejeno, zadeve preko sodišča pač trajajouser posted image . Upam, da bo čimprej. Se pa ati ni nič omehčal in še vedno noče niti slišat za Lano. user posted image

Vidim, da ste pridne čveke. Se sploh ne bom trudila s prebiranjem vsega, kar ste napisale, ker je absolutno  prevečuser posted image , bom raje od zdaj naprej večkrat prišla na RR.

čestitke vsem, ki praznujejo in user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste bolni. Čimprej se pozdravite!!!

Lepo preživite te medpraznične dneve....user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu HEI)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
28.12.2008 21:47:50   
tteeaa
aja, pa v album sem dala nekaj slikic, da vam pokažem svojo princeskouser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
28.12.2008 21:50:13   
RMRM
O teeaa, res lepo da si se javila. Najprej samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bodi močna še naprej. Sem pa vesela za vaju s tvojo pikico, da tako lepo napreduje. Še kaj se javi, pa kakšno slikico tvoje sončice pokaži user posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
28.12.2008 21:54:21   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

aja, pa v album sem dala nekaj slikic, da vam pokažem svojo princeskouser posted image

o, kakšna cukra fletkana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
28.12.2008 22:08:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

o, kakšna cukra fletkana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se kar pšodpišem. Pa upam, da čimprej zrihtate očetovstvo. če ne drugega, da boš imela vsaj črno na belem in ostale zadeve boš lažje urejala.user posted image

Za sve ostale pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke obmesečnikom.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3971
28.12.2008 22:33:52   
Anonimen
Ceeruser posted image
Se mi zadnje case nekaj ne da tipkat,pa tudi tako nisem na netu.So zvecer filmi(zdaj ko so bili prazniki),pa mal pogledam...
Vse najboljse vsem 7mesecnikom,in 12letniku(RMRM)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolanckane.
Tteeaa,sem pogledala slikice,tamala super lustnauser posted image user posted image ,pa temu tvojmu bo se zal,ne ve kaj zamujauser posted image .

Hei,hvala nouser posted image ,itak,da nima pojma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3972
29.12.2008 9:16:49   
babysolza
Jutrčka!

Najprej hvala za vse glede kakanja, vidim da je med junijčki kar nekaj posrančkov. user posted image user posted image

Tteeaa, tebi pa res želim vse najboljše in da bosta še naprej takšna cukrčka. user posted image

Sabina pa ful kašlja in ima zamašen nosekuser posted image user posted image , tako da se greva danes kr mal pokazat k P. Sem mislila, da bo bolje, pa je vsak dan slabše, danes smo bolj malo spali. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
29.12.2008 9:41:56   
lonapo
samo na hitro...
tteaa lepo pozdravljena spet.

žiga je včeraj zakuhal (39,5 v ritki), šli v dežurno-baje ma blago virozo. dala sem mu pol svečke, danes zjutraj ob pol sedmih spet 39,5 v ritki-dobil še pol svečke-popoldan gremo spet k P in upam da bomo dobil napotnico za infekcijsko, ker sumim da ima adeno virus. Začel se je z vnetimi učki, ma obrobe čist rdeče in visoko temperaturo. pit pa noče nič.

se beremo..

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 3974
29.12.2008 10:24:10   
Anonimen
Dobro jutro

Ziga,Sabinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdaj,ko berem kako so otroci bolani,sem kar vesela,da z Mariso nisva sli v Slo.,bi sigurno kaj pobrala,tako je pa zaenkrat se zdrava.Me kar strese ce pomislim,da bi morale v bolnico.Sem ravn vceraj brala na temi o trojckih,kako so enega zasustrali,ceprav je imel na zacetku samo(zdaj ne vem ce bom prav napisala)laringitis,je nazadnje ostal 1m v bolnici,ker je se tam staknil viruse,pa se grlo so mu zdravniki ranili...pa se nic jim ne moresuser posted image .Mamice in otrocki,drzite se,pa da hitro ozdravite.
Jaz cakam,da se Meri zbudi,je jedla ob pol sedmih,zdaj pa se kar spi.Gremo z mozem v mesto,pa jo bom morala kar zbudit.Imamo pa en tak siv dan...je bilo vceraj veliko lepse.
Lepo prezivite ta dat,se zvecer kaj pisemouser posted image user posted image .

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?