Anonimen
|
RMRM,potem Lukas ne bo imel verizice ves cas gor??Sem jaz tudi tak panik,kar skos vidim ene grozne slike pred samo...pa tamala je imela parx res sreco, da se ji ni kaj ze zgodilo-takrat ko je moz dvignil lezalnik za rocaj sem bila na sreco zraven,pa vcasij jo mal v zrak vrze,in je 1x pozabil da imamo med dnevno in pisarno nizji strop,jo je skoraj vrgel in v strop zadel,se je ful vstrasil,da zase ne govorim,pa prejsni dan,sem jo posedela na zakonski postli in jo podprla z blazinami,pol pa nekaj iskala po omari,in je tamala med tem casom se zvrnila...skoraj se je z glavo zadela v posteljni rob(mi je se zdele slabo,ko se spomnim),pa takrat,ko je iz vozicka lezla...saj,na sreco ni bilo nikoli nic,ampak... Mene pa najbolj ob zivce spravljajo kapice po kopanju,jo ima vedno gor samo kaksno urco,sem jo pa 1x pozabila dol dat,jo je imela vso noc...zjutraj pa vso zavozlano...grozno res,ji bom kupila eno brez zavezovanja,bombazno,ker tele s trakci me ubijajo. Je pa pri nas tudi krasno vreme,upam da bomo kam sli.Moz ima sicer v nacrtu en obisk za 2dni,4-5h voznje...pa mi ni...pa se da tam prespim s tamalo...kaj naj pa vse s seboj vzamem,ker mi je isto,2dni ali 1teden .Sem rekla da grem edino navsezgodaj zjutraj,pa zvecer nazaj,drugac pa ne. Snega pa ni,niti pikice
|