|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
26.12.2008 10:51:24   
Anonimen
Kleo, mi imamo Saro.user posted image user posted image user posted image user posted image Sedi pa res zelo lepo samostojno, noče več ležat in to je včasih kar problem. Sej tud ona leti na nos, brez skrbi. Sploh, ko mora na hitro kaj zagrabit.user posted image

RMRM, jaz sem proti tem verižicam, zakaj...mislim, da sem na eni temi tu na RR že napisala. Vse kar je visečega, okoli vratu...ni za otroka. Ne vem kolk vam je kej znano, samo otrok se lahko zaduši. Pri nas je bil en tak primer, še hujši je bil, ko so se prodajale na veliko tiste dudike okoli vratu (kva je blo modernouser posted image ) in se je en user posted image zadušil. Jaz npr. imam vrtiljak pri posteljici pri nogah in se tamala igra samo pod mojim nadzorom. Pa nisem panik, par primerov mi je dovolj za večjo skrb.

AnjaPH, čestitke za zobek.user posted image Še mal pa bo šnicel na jedilniku.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
26.12.2008 10:54:43   
Anonimen
Didlinaa,sorry,si bom zapomnila.

Pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3902
26.12.2008 11:03:00   
Anonimen
Tudi tebi dobro jutro. user posted image

Ampak junijke bomo pa res počasi pošle na drugo stran, če bo šlo tako naprej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
26.12.2008 11:03:17   
RMRM
Dan!

Pri nas krasno vzdušje, zunaj ravno prav snega, da je vse belo, pa sonček sijeuser posted image user posted image

AnjaPH- user posted image user posted image  za zobke

Didlina - se ful strinjam s tabo glede vseh visečih okraskov, ravno zaradi tega nimamo nobene dude na ketnici, vem da lahko pride do zadušitve...., dejstvo pa je, da je tud ful igrač za malčke nevarnih, ravno tako igrače Tini Love, ki so meni ful prikupne, pa vendar je poreklo Kitajska...ma še bi lahko naštevala, samo glede na pozitivne lastnosti se mi je zdela jantarjeva ogrlica sprejemljiva, seveda le z nadzorovano uporabo, če me razumeš. Tudi če se bom odločila za nakup, jo bo otrok nosil izključno takrat, ko bo pri meni. Sem tud sama pri določenih stvareh panik, mogoče še clo preveč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
26.12.2008 11:13:36   
Anonimen
Odločitev je še vedno samo in le tvoja.user posted image
Blagor vam, ker imate sonce.user posted image Pri nas pa pada čuden sneg. Ja čuden.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3905
26.12.2008 11:15:51   
Anonimen
RMRM,potem Lukas ne bo imel verizice ves cas gor??Sem jaz tudi tak panik,kar skos vidim ene grozne slike pred samo...pa tamala je imela parx res sreco, da se ji ni kaj ze zgodilo-takrat ko je moz dvignil lezalnik za rocajuser posted image sem bila na sreco zraven,pa vcasij jo mal v zrak vrze,in je 1x pozabil da imamo med dnevno in pisarno nizji strop,jo je skoraj vrgel in v strop zadel,se je ful vstrasil,da zase ne govorim,pa prejsni dan,sem jo posedela na zakonski postli in jo podprla z blazinami,pol pa nekaj iskala po omari,in je tamala med tem casom se zvrnila...skoraj se je z glavo zadela v posteljni rob(mi je se zdele slabo,ko se spomnim),pa takrat,ko je iz vozicka lezla...saj,na sreco ni bilo nikoli nic,ampak...
Mene pa najbolj ob zivce spravljajo kapice po kopanju,jo ima vedno gor samo kaksno urco,sem jo pa 1x pozabila dol dat,jo je imela vso noc...zjutraj pa vso zavozlano...grozno res,ji bom kupila eno brez zavezovanja,bombazno,ker tele s trakci me ubijajo.

Je pa pri nas tudi krasno vreme,upam da bomo kam sli.Moz ima sicer v nacrtu en obisk za 2dni,4-5h voznje...pa mi ni...pa se da tam prespim s tamalo...kaj naj pa vse s seboj vzamem,ker mi je isto,2dni ali 1tedenuser posted image .Sem rekla da grem edino navsezgodaj zjutraj,pa zvecer nazaj,drugac pa ne.
Snega pa ni,niti pikiceuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3906
26.12.2008 11:19:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Blagor vam, ker imate sonce.user posted image Pri nas pa pada čuden sneg. Ja čuden.user posted image

pri nas tud - ko en stiropor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3907
26.12.2008 11:19:52   
Anonimen
Oj,Nya.Kako je s tamalim?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3908
26.12.2008 11:20:35   
Anonimen
Danes kar bolje - mu je ventulin odprl nosek, pa se mu čisti. Je pa pogruntal, da je babyvac super zadeva in zdej miruje ko čep - in ko ugasnem sesalec, še kar gleda, pa bi kr v njega zlezel. Aja, pa ko mu sesamo, vmes dela aaaaaaaaa. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
26.12.2008 11:22:27   
Anonimen
user posted image user posted image ,samo,da je bolje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3910
26.12.2008 11:27:59   
RMRM
nya user posted image user posted image user posted image da je Luku bolje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
26.12.2008 11:30:23   
Anonimen
Mi smo imeli obdobje, ko se je ustrašla samo ko je zagledala sesalec. user posted image Pa sem se napravla samo stanovanje sesat.user posted image   Ko ji pucam nos z BV, pa tud naša dela aaaaaaa. Pol pa kar sama hoče držat z roko.user posted image
Ja, nekam čuden stiropor pada, ne sneg.Ne vem, če bomo šli kej ven danes.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
26.12.2008 11:39:15   
Anonimen
Pa glava me spet boli nekam čudno.user posted image Bo treba mal žile razširit...enga takratkega spit.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3913
26.12.2008 11:48:41   
Anonimen
Jst sm pa zadnjič vzela 2 cold3 in ker ma eno snov not , ki zoža, da ti ne teče iz nosu, se mi zdi, da sm mela posledično tud mlekarne bolj nabite - zgleda, da je blo tud tm vse bolj na ozkouser posted image user posted image user posted image  - sm mislila, da mi jih bo razneslo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3914
26.12.2008 12:43:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jst sm pa zadnjič vzela 2 cold3 in ker ma eno snov not , ki zoža, da ti ne teče iz nosu, se mi zdi, da sm mela posledično tud mlekarne bolj nabite - zgleda, da je blo tud tm vse bolj na ozkouser posted image user posted image user posted image  - sm mislila, da mi jih bo razneslo.

user posted image user posted image user posted image user posted image ko bi prej to vedla, bi to jemala, za več mleka.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3915
26.12.2008 14:45:13   
Taanikaa
dan.
mi pa ne nehamo driskat,in imamo že čisto vneto redečo ritko in gremo zdaj na urgenco.Kljub linexu in prašku za nadomestitev snovi v telesu,ki jih je zgubil s drisko,je driska še vedno tu in taka sluz.Joka mali za vsako ko se previja,če ga imam odvitega mi vse pokaka,sem obupala tko da gremo mi lepo k dežurnemu,kr tkole en teden jst se ne grem več,skrbi me pa za znoretuser posted image user posted image ,pa kolk se mi mali smiliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
26.12.2008 15:55:12   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: christy

dan.
mi pa ne nehamo driskat,in imamo že čisto vneto redečo ritko in gremo zdaj na urgenco.Kljub linexu in prašku za nadomestitev snovi v telesu,ki jih je zgubil s drisko,je driska še vedno tu in taka sluz.Joka mali za vsako ko se previja,če ga imam odvitega mi vse pokaka,sem obupala tko da gremo mi lepo k dežurnemu,kr tkole en teden jst se ne grem več,skrbi me pa za znoretuser posted image user posted image ,pa kolk se mi mali smiliuser posted image

Držim pesti zate in za tamalga in upam, da bo vse uredu! Pa javi kaj ste zrihtal! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
26.12.2008 16:58:25   
*anamor*
Haj,

no mi nimamo rota virusa, imamo pa sicer virus, ko se vsi slabo pocutimo in driskamo ter bruhamo. Upam, da ste se imeli na bozic lepo.

Christz (upam, da sem prav napisala) dobila zs. Komaj zdaj sem ga pogledala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
26.12.2008 17:00:02   
*anamor*
christy tudi mi imamo vse enake strvari in tudi prasek in linex pa ni nic kaj bolje. Daj javi kaj so vam rekli na urgenci.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
26.12.2008 17:12:47   
RMRM
Christy in anamor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdravite.

Nya in Lunca - tudi vama user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajine sončke

Pa da ne pozabim, mi smo pa danes stari 6 mesecevuser posted image user posted image user posted image . VSE NAJBOLJŠE Lukas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo še dve slikici od danes
user posted image

user posted image

Piškotke si pa le postrezite, Nya, še enkrat hvala za recept user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
26.12.2008 17:41:09   
*anamor*
Vse najboljse Lukasu za 6 mesecev. Hvala za pikapoke.
RMRM kaj si ti pekla te slastne piskotke.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
26.12.2008 18:24:49   
Tina 28
Najprej sporočam, da se božiček ni pri nas zataknil, tko, da jamrat drugamuser posted image !

upam, da se mate fajn...RMRM bravo za Lukasa (čisto nič ne zaostaja) in piškotke

Christi in anamor...Nejc je mel hudo drisko pred pol leta...Pojedel celo škatlo linexa pa nič...pomagal je lekarniški čaj iz suhih borovnic in na koncu medicinsko oglje. Za čaj mislim, da ga dojenčki lahko pijejo, za oglje pa ne vem. Upam, da se pozdravte.

Pri nas ni hujšega joka kot pri babyvacu...se tolk upira, da sem čist neuspešna. Še dobro, da ni velikokrat smrkava.

Nya...Nejčev polbratec je tud dobil ventolin. Zdaj ga bo poskusla spravit na testiranje....ker so mu skoz ponavljajo bronhitisi. Poskusi  s popraženo cunjco na svinjski masti ali olju (prekrvavi pljuča) ali materino dušico.
Je pa ventolin vpihoval tudi Nejc...skozi nekakšen rorček...upam, da nimate težav še s tehniko!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
26.12.2008 20:50:48   
Anonimen
Čestitke obmesečnikom.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vsem, da se čimprej pozdravite.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3923
26.12.2008 21:42:27   
Anonimen
Hvala vsem za skrb. Ja ventulin vdihujemo skozi jogurtov lonček, kot maska - mi je zdravnica rekla, naj tko nardimo.

Lukas - vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anamor in christy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vajine sončke

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3924
26.12.2008 22:07:56   
sasa.vracko
RMRM- vau, kapo dol!!!!! Super si se odrezala, mi je kar nerodno, ko sem te zadnjič zafrkavala katera od naju bo objavila slikce! user posted image  Jaz sem pa pekla cimetove zvezdice, so booooožanske, pa ne da se hvalim, sem jih pa že skor vse sama pojedla. Pa vse najboljše za polovičko rojstnega dneva za Lukasa!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Maš pa takšnega angelčka kot ga mamo mi! (božični aranžma), pa vidim, da vaš lumpek nosi majčke od Champion!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?