![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.12.2008 22:26:03
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko ..., ko sem te zadnjič zafrkavala katera od naju bo objavila slikce! Jaz sem pa pekla cimetove zvezdice, so booooožanske, pa ne da se hvalim, sem jih pa že skor vse sama pojedla. Meni so tud cimetove zvezdice božanske. Poskusi ta recept od Nye, je ful podoben cimetovim zvezdicam. Jaz sem jih zadnjič delala po zelo podobnem receptu, sam moram rečt, da se veliko lepše delajo z receptom od Nye. Sem pa jaz za letos s peko zaključila. Sem danes cel dan nekaj packala, poleg tistih piškotov na sliki jih je še enkrat tolk .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.12.2008 22:33:44
|
|
|
|
RMRM
|
Enkrat mal prej , lahko nočko in lepe sanje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 0:01:43
|
|
|
|
polly80
|
samo da vas pozdravim! pa sporočim,da dobila vita za božička (torej včeraj)oba spodnja zobka ,zato smo malo slabše spali.. pa da je velika 66,5cm in tehta 6900g želim vam lepe praznike,lepo se cartjate,vsem za zdravje vaših malčkov in seveda čestitke obmesečnikom pa če katara pove,na kateri strani so recepti od nye,ki jih tako hvalite,bom vesela pa škoda za taaniko,me je kar malo minlo,da bi pisala,ko vidim da so špijuni na pohodu.. pozdravim vas pa vseeno lahko noč
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 10:13:27
|
|
|
|
l.daisy
|
dober dan..... vas je vse zasnežilo, a kako? Lun in Luka Patrik, pa še za christyjinega junijčka - javi se, kako ste zrihtali pri dežurnem... upam, da ste bolje..... anamor, tudi za vaš virus želim, da čimprej mine.... Didlinaa, to pa je knjiga, da se reče Lukas, za obrat... in seveda vse naj naj Maksimilijan, za tretji zobek... polly, Vita bo očitno manekenka... bo imela Izabela konkurenco... uživajte.....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 11:00:16
|
|
|
|
*anamor*
|
Haj, hvala vsem za pikapoke za srečo tudi jaz jih pošiljam za druge, ki jih potrebujete Mi še kar imamo drisko, tako, da ne moremo folgati preoblačiti, ker pride vse skozi. Danes sem mu kupila čaj suhih borovnic, bom vidla če bo kaj pomagalo. Kaj se je kateri kaj christy javila, kaj so rešli na urgenci?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 11:12:55
|
|
|
|
Anonimen
|
anamor - a vi niste šli nič k zdravniku?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 11:34:20
|
|
|
|
*anamor*
|
ja smo šli v sredo in smo dobili napotnico za v bolnico v primeru nadaljnega bruhanja. Bruhat je potem res nehal, drisko pa še kar ima. Samo kar dosti pije ( je skoraj nič ne) zato me ni strah, da bi dehidriral. Edino ponoči bolj tako spimo, ker se kar naprej prebuja pa malo je na čase tečko.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 13:51:22
|
|
|
|
anaj22
|
ojla mamice čestitke vsem obmesečnikom pa velik velik velik za vse ki ste bolni Upam da teli virusi hitro minejo in se veši sončki pozdravijo No božiček je pustu pod smrekco neki za vas (niso tko lepi kot so od nya in RMRM)
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 17:01:56
|
|
|
|
Taanikaa
|
dan.Mi smo doma,nismo ostali v bolnici,če pa do ponedeljka nebi bilo bolje pa se zna zgodit.drisko smo malo ublažili,pijemo mleko HN25,pijemo linex in prašek proti dehidriranosti.Spije mi tko 3 dcl na dan,smo pa spet na flaški.To mleko dietno nima ravno neki rad in traja da poje.Do sedaj smo kakali 4x od tega je bila 1x driska.Upam da se bo malo umirilo zdej,pa ritka je tud malo bolje,je blo že krvavo včeraj,od ranic.Rekli so pa v zdravstvenem domu da je dehidriran in seveda dobimo takoj napotnico za pediatrijo,na oddelku ga pa pregleda zdravnik in pravi da ni dehidriran da drisko če bi bilo slabše koj nazaj,drugače v ponedeljek k svoji P nazaj in bomo dorekli kako in kaj.Mali je živahen,joka s solzicami,pije dovolj,vročine nima,bruha ne,tko da nevem,res nevem.Počasi upam bomo ustavili to drisko pol bomo pa vidli al je zdej konec driske ker linex učinkuje al to dietno mleko al kaj.Bomo vidli ko bomo nehali to mleko jest in tablete.Upam da gre na bolje no.Vsaj rita ni več tolko kritična HB!Toliko zaenkrat od mene, vsem bolnim sončkom.Pazite nase in na pikece.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 17:02:51
|
|
|
|
HEI
|
Živjo punce... se bolj poredko javljam... kolikor utegnem... Upam, da ste lepo preživeli Božič, pa da vam je (ali pa vam še bo v kratkem) Božiček kaj lepega prinesel (predvsem tiste nematerialne zadeve štejejo)... anamor in christy pa še za ostale pikepoke (kdor jih pač potrebuje) no mi smo v desetih dneh pridelali prva dva zobka in kot kaže še ni konec piškotki in ostale dobrote so se tudi pri nas pekli a na žalost nismo utegnili ničesar "dokumentirati" ker smo vse takoj pospravili
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 17:10:21
|
|
|
|
HEI
|
christy upam, da vam bo šlo hitro le še na bolje kleo pogledala slikce (uff od kdaj imam to zs) in morm povedat da si prav ena lepa mamica obkrožena z eno luštno familijo.... upam da se tvoj zaveda, da ima same lepotičke ob sebi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 17:28:57
|
|
|
|
*anamor*
|
christy mi imamo cisto enako, in smo tudi to dobili vse pri zdravniku kot vi. Samo, da niste ostali v bolnisnici. Nas je sicer, danes imel do zdaj drisko samo 1x. Upam, da gre na bolje. Samo je pa full bogo. Jaz mu sploh ne dam vec HN 25, ker te se mi sploh nc ne je. Upam, da boste cimprej zdravi. Je pa full hudo gledati otroka, ko je tako bogi, ko nic ne je. Saj Taj je dobre volje, edino na case je malo tecko. Samo on je vedno full, zdaj pa skoraj nic. Pa se ponoci nic ne spimo, vsake pol ure jokca.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 18:03:39
|
|
|
|
babysolza
|
Živjo! Joj, mi je kr hudo, ko berem o vaših tegobah z zdravjem. Upam, da se kmalu poštima in vsem! Mi smo bili mal na počitnicah pri nonotah in ninah. Sabina se je valda sam po rokah nosila. Zadnje dni je ful tečkasta, ne vem al naj krivim ta zob nesrečni (še kar čakamo ta drugi zob, je že celega videt, samo predret noče ) al kaj. Pa še eno vprašanje: Sabina kakca po 3 ali 4-krat na dan, redki so dnevi ko samo 1-krat ali 2-krat. A je to normalno? Meni se zdi ful ker sem bolj 'poredke' sorte. Kakca pa čist lepo, gosto in tudi količinsko ponavadi ne ful veliko, tako da v bistvu pridela mogoče 2 polni plenici na dan al pa še to ne. Grem mal albumčke pogledat.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 18:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej si ne upam napiat, ampak bom vseeno. Naša je zaprta že 3 dni, komaj kakamo. Babysolza, to je normalno, če redko kaka. Mi kakamo na gosto, ker imamo veliko goste hrane na jedilniku. Sej drisko se itak prepozna že po vonju. Za vse bolančkane. Da čimprej ozdravite.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 18:57:59
|
|
|
|
Taanikaa
|
ja anamor,moj tud joka na začetku ko mu dam HN25,pa pol vseeno nekako poje.se pa pozna razlika,ker prej je am pojedu v 5 minutah,to pa je 20 minut vsak obrok.Je pa zadnje dni tko vidno hiperaktiven postal ,Tko da on bolan ,kje pa ,no HB,pogruntal je puzanje po hrbtu,včeraj sma se obračala jaz njega na trebuh on hop nazaj na hrbet in to sam!!!! Tko enih 10x pol se je pa tolk utrudil.Na puzlih na tleh se obrača kot ura ima nek hecen sistem obračanja,noge v zrak in zaokroži in se obrne,da bi se pa sam na trebuh ni šanc,sedi že samostojno,no en dan je,pol drugi spet ni,kokr se mu ljubi,ga nič ne forsiramo in posedamo,skratka je kljub bolezni hitro napredoval v zadnjem tednu Ritka je tud bolje,potem ni več kakal,joj menda bo ja no.Jutri bomo še na flaški na hn5,pa linex je en danes dobil,in prašek za dehidracijo,spije mi 3 dcl.Joj no upam da bo zdej.Anamor jst nisem dobila teh zadev od dr.jst sem kr sama šla v lekarno in nakupila celga hudiča,v bolnici mi je itak reku dr.da driske itak ne zdravijo za infuzijo pa še ni mali ,nevem zakaj bi pol moral v bolnico it.Je bilo pa zelo hudo no,srce parajoče,ko mu nisem mogla pomagat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 19:09:04
|
|
|
|
l.daisy
|
dober večer... christy, me veseli, da ste bolje... vam pošiljam še malo da čimprej ozdravite in da ne bi rabili uporabit tiste napotnice.... anamor, tudi za vas še vedno držim pesti.... didlinaa, a običajno tako redko kaka, a je to samo zdaj? babysolza, verjetno bo zobek... pri našem ta starejšem je 10 dni trajalo od takrat, ko smo ga opazili tik pod površjem, do takrat, ko je dejansko prišel ven.... od danes se kažeta spodnji enki tudi ta mlajšemu..... anaj, mi je uspelo dati na pošto CD zate, ampak najbrž so preveč zasuti s čestitkami, da bi prišlo v enem dnevu... zna priti v ponedeljek... moja mulčka pa danes že spita, sta popoldan spala celih 20 minut in sta že na flaški zaspala... ju tudi previjanje ni zmotilo, niti oblačenje v pižamo, sem ju samo prestavila v posteljico....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 19:29:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy dober večer... christy, me veseli, da ste bolje... vam pošiljam še malo da čimprej ozdravite in da ne bi rabili uporabit tiste napotnice.... anamor, tudi za vas še vedno držim pesti.... didlinaa, a običajno tako redko kaka, a je to samo zdaj? mal si pomesala z BS babysolza, verjetno bo zobek... pri našem ta starejšem je 10 dni trajalo od takrat, ko smo ga opazili tik pod površjem, do takrat, ko je dejansko prišel ven.... od danes se kažeta spodnji enki tudi ta mlajšemu..... anaj, mi je uspelo dati na pošto CD zate, ampak najbrž so preveč zasuti s čestitkami, da bi prišlo v enem dnevu... zna priti v ponedeljek... moja mulčka pa danes že spita, sta popoldan spala celih 20 minut in sta že na flaški zaspala... ju tudi previjanje ni zmotilo, niti oblačenje v pižamo, sem ju samo prestavila v posteljico.... Cer Moja Meri tudi spi,ker popoldan ni,smo se mal potepali,pa ni bilo casa . BS,pri nas Marisa tudi po 3-4x kaka na dan,pa isto ne polne plenice(no vcasih tudi),se mi zdi,da jo ves cas previjam,ker ponavadi se na ukaka v polulano plenicko,temvec v novo,zamenjano .Ima pa bolj gost drekec vecinoma. Christy,Anamor..pa za vse bolanckane ,a to pri vas zdaj kaksen virus razsaja?? Lukas za vcerajsne pol leta .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 19:43:12
|
|
|
|
*anamor*
|
Ja ta virus razhaja. Zato pa ce veste, da ima kdo drisko ali bruha cimdalje od njega. Moj tudi ze spi, s tem, da sploh ni hotel jesti, mislim, da se bo zbudil okrog 12 in hotel jesti. Kriza cisto imava zmesan ritem in upam, da bova prisla nazaj na stalne tirnice, ko bo zdrav. Christy kaj tebi normalno je ali manj. Meni skoraj nic.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 19:56:44
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy dober večer... christy, me veseli, da ste bolje... vam pošiljam še malo da čimprej ozdravite in da ne bi rabili uporabit tiste napotnice.... anamor, tudi za vas še vedno držim pesti.... didlinaa, a običajno tako redko kaka, a je to samo zdaj? mal si pomesala z BS babysolza, verjetno bo zobek... pri našem ta starejšem je 10 dni trajalo od takrat, ko smo ga opazili tik pod površjem, do takrat, ko je dejansko prišel ven.... od danes se kažeta spodnji enki tudi ta mlajšemu..... anaj, mi je uspelo dati na pošto CD zate, ampak najbrž so preveč zasuti s čestitkami, da bi prišlo v enem dnevu... zna priti v ponedeljek... moja mulčka pa danes že spita, sta popoldan spala celih 20 minut in sta že na flaški zaspala... ju tudi previjanje ni zmotilo, niti oblačenje v pižamo, sem ju samo prestavila v posteljico.... Cer Moja Meri tudi spi,ker popoldan ni,smo se mal potepali,pa ni bilo casa . BS,pri nas Marisa tudi po 3-4x kaka na dan,pa isto ne polne plenice(no vcasih tudi),se mi zdi,da jo ves cas previjam,ker ponavadi se na ukaka v polulano plenicko,temvec v novo,zamenjano .Ima pa bolj gost drekec vecinoma. Christy,Anamor..pa za vse bolanckane ,a to pri vas zdaj kaksen virus razsaja?? Lukas za vcerajsne pol leta . nisem mislila redko po konsistenci.... ampak redko kot nasprotje besedi pogosto
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 20:04:39
|
|
|
|
Anonimen
|
aja
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 20:08:33
|
|
|
|
l.daisy
|
kleo, berem, da nisi šla potem v slo :(
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 20:10:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne nisem,pa drugic...se je pa tamala zbudila,se dere ko jeshar,ne vem kaj ji moz dela ...grem resevat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 20:12:06
|
|
|
|
*anamor*
|
No vidim, da je danes neko zatisje tukaj gori. Skoda, ko imam cas je vedno tako.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 21:22:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, zatišje pred novim letom. Se vidi, da so vsi naokoli pri sorodnikih.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 27.12.2008 21:33:34
|
|
|
|
Taanikaa
|
evo mene.Še nisem šla spat,smo imeli sped previjanje k je cela soba tko smrdela,tipično po driskici,jo je imel malo,smrdelo pa tko..uh anamor,mi je hrano ampak mi je puščati začel,kar se prej nikoli ni naredilo,kvečjemu je hotel še,ima kmalu dosti,no zdej je malo muka to hranjenje s tem hn 25 kr mu ni dobro in gre počasi,drugače pa je,zdej apetita nima pretiranega,mi tud nič ne jamra,ne joka da je lačen,tko da po mojem bi mu tud kr pasalo da nebi kej velik jedel,pa ga malo posilim,da mi še ne shujša neki že tko jemo dietno mleko.Evo no tle v tem mojem primeru sem pa lahko vesela da smo mal bolj okrogli,ker je bolj močan,tkole ne shira takoj.Upam da se ne bomo več previjali ponoči,ker mi je muka ga budit in ga napol v spanju previjam ampak ga morem k že tko ima ritko vneto.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?