Kaja08
|
Daaaan! Evo, jst sem tudi prišla po pikapoke - Žiga je ponoč zakuhal in ima vročino...zjutraj je imel 37.7 Upam, da so zobki... tečen je ko driska, samo nosil bi se, še ko zaspi, se takoj zbudi, ko ga dam iz naročja v posteljico... Goste hrane mu danes sploh ne dajem, ker že mleko komi dol pogoltne... IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Naša pa je zadnje čase spet ful lačna ponoči, podnevi pa ne tako. Sinoči sem ji dala flaško ob 23h, pa je potem bila lačna ob 3h (150 ml) in ob 6.30 že spet Kaj naj naredim, da to malo spremenimo? Mogoče bi ji morala več GH dajat podnevi... Sicer ob 23h sem bila še budna, ker eno knjigo berem, potem ob pol 7 pa jo je ati nafutral, pa previl in jo dal k meni v posteljo, pa sva spali do 11h. Tako da spimo že, se tudi ponoči zares ne zbudi, samo lačna je... Pa jo hranim čez dan, ji non stop neko žlico tiščim v usta, samo jo bolj zanimajo druge stvari, gleda okrog, nori, meni pa se smeji in usta skup drži, potem ponoči pa je trebušček na vrsti. Pri nas je isto - ponoč vedno več je, čez dan se pa začne jokat, ko mu hočem kej več hrane uturit...Poje, kolikor mu paše, ostalo pusti. Ponoč je pa akcija - bi pa celga vola pojedu... za vse, ki jih rabite, da se malčki pozdravijo!! AS, čestitke za pumpico!!!!!!!