|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
26.11.2008 21:55:50   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

No, zaželte si eno željo, vam jo bo naš škratek copatek izpolniluser posted image

user posted image

Joj, kako je luban user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanika, pa tvoj tudi. Zelo, zelo. Bom kar šla v HM gledat, če majo še kaj za našo - si vidla kaj za male male pupike? Jaz sem ena obsedenka s prazniki - imam ful božičnih CD-jev... Ne more biti drugače, ko pa sem od našega ata hčerka (to je v stilu bratov brat user posted image ) - naš ata vsako leto naredi tolko lučk, da nas je kar sram user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 276
26.11.2008 21:56:01   
Anonimen

kleo, sem te že večkrat hotla vprašat, pa vedno pozabim, Kako kaj tvoja tavelka škratinja? A jo še razganja?user posted image

Jap,se karuser posted image .Zdaj je zacela tezit za nov mobi.Ga ima ugledanega,pa nima zadost denarja,da si ga sama kupi.Sem rekla,da ce dobi zdele zadnje dobre ocene(kar so ta teden pisali)ji pridam se jaz.Potem pa mozu pove,pa on pravi,ce dobis pri latinscini 1ko,ti ga jaz kupim.Pa mulc ni bil zadovoljenuser posted image .Se je sla v sobo nekaj kujat,sem rekla ce bo tako nadaljevala,ji ne bom dovolila niti,da si ga sama kupi.Pa pride cez cetr ure iz sobe z denarjem...ji je oci daluser posted image .Pa taka vzgoja,pol se pa pejt.Sem koj skocila,da je pa to zdaj za Miklavza.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
26.11.2008 21:56:27   
slovenka
anamor, zdaj pa spet, ne? ujeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 278
26.11.2008 21:56:43   
Anonimen
Ja pol pa pride mulc na koncu šolskega leta, pa reče: no zdej ko niste več moja učiteljica, kaj bi rekli, če bi vas za rit - halooooooooooo - no, glede na to, da nisi več moj učenec, bi padlo po ušesihuser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
26.11.2008 21:58:06   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Ja, ful lušni božički user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 280
26.11.2008 21:59:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

ojla...zdaj sem vas brala  od danes...včerajšnji del pa me še čaka. Pr nas se vid da bo jutri mlaj...jaz mal brez volje...moj mal siten...Nejc je bil pa kar v reduuser posted image .

Sem mela pa list zraven, da ne pozabim komentirat...če kere ne bom, ste ji že druge dost pokomentiraleuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
26.11.2008 21:59:36   
RMRM
slovenka, mi nismo nič kupovali, ima na glavi kar"štumf"za darila od tavečjih. Sem mal za probo poslikala, ker imam namen na ta način naredit voščilnice za praznike, sam da bodo vsi trije škratki gor. Moram nekaj za ozadje pogruntat. O, škoda da nisem Nye za nasvet prosila, ki zadevo obvladauser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.11.2008 22:00:27   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Ja pol pa pride mulc na koncu šolskega leta, pa reče: no zdej ko niste več moja učiteljica, kaj bi rekli, če bi vas za rit - halooooooooooo - no, glede na to, da nisi več moj učenec, bi padlo po ušesihuser posted image

Daj, no, ne morem verjeti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
26.11.2008 22:00:44   
RMRM

a celo to se dogaja, noro. Sam hecen je pa vseenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 284
26.11.2008 22:01:30   
slovenka
tak zdaj pa res moram iti, drugače se bo moj ločil, pa si bom tu gor deda iskala, kar bo pa ziher neuspešno, ko ste same babe. Te me pa ne zanimajo... user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 285
26.11.2008 22:02:05   
RMRM
nya, sem vidla da si še tukaj. Daj mi prosim svetuj, kaj naj dam za ozadje take slikice. Sem že mal probavala, pa se mi zdi, da najbolj paše belo ozadje, kaj meniš?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 286
26.11.2008 22:02:45   
Anonimen

No, zaželte si eno željo, vam jo bo naš škratek copatek izpolniluser posted image

user posted image

O maricka je srcek.A zeljo?Njegauser posted image

Me se kar ven mece,pa sem cist zadaj ostalauser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
26.11.2008 22:03:02   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

tak zdaj pa res moram iti, drugače se bo moj ločil, pa si bom tu gor deda iskala, kar bo pa ziher neuspešno, ko ste same babe. Te me pa ne zanimajo... user posted image

user posted image user posted image user posted image
Nočko in mirne sanje

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 288
26.11.2008 22:05:38   
Anonimen

slovenka, mi nismo nič kupovali, ima na glavi kar"štumf"za darila od tavečjih. Sem mal za probo poslikala, ker imam namen na ta način naredit voščilnice za praznike, sam da bodo vsi trije škratki gor. Moram nekaj za ozadje pogruntat. O, škoda da nisem Nye za nasvet prosila, ki zadevo obvladauser posted image

ozadje - lahko našpricaš z belo tempero s krtačko na rdeč papir - je ful hitr pa dobr zgleda

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 289
26.11.2008 22:07:03   
Anonimen

Ja, predzno, pa kmal bi me kap, ampak nimaš kej - sej čez 10 let ne bodo mel več interesauser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 290
26.11.2008 22:08:43   
Tina 28
Lunca....drži se...za dežjem vedno posije sonce...jaz se s tem velikokrat tolažim...te pričakujemo še letos, saj sem te jaz že mal pogrešila.

Beyba, Nya in Kleo...mam tud znanko, ki dela v Stražišču v OŠ...se z rokometom ubada???Imamo isto znanko?

Didlina....to ni fer...upam, da bo v albumu tud kaka tvoja slika......pa seveda tudi ti se drži z dojenjem....mene je kar iz tira metalo, ko se je nekaj časa kregala pri meni...verjetno ti je res hudo....pa si že razumno doglana, da je verjetno boljš da se sama odstavi, kot bi jo ti na silo.

Slovenka
...Pri nas na Aerobiki mamo včasih pilates pa je kar zahtevno razmišljat skoz popek not in dihanje. Jaz na začetku nisem prav držala trebuha, pa smo pogruntale, da je najboljš mislit, da si potegnu not trebuh, da bi si zapel preozke hlače.

kleo ..moja tud sam auva...jo skoz nekej boli revcouser posted image

RMRM, Tanika...te slikce pa morta dat na božične znamke...fenomenalne so!user posted image

Uvuv...meni tud skoz lase grab, zato mam skoz spete...navada, ki je zrasla že pri Nejcu

Nya.
...uživejte na dopustu...mal sem fovš priznam. Kar se pa robe tiče,...če le gre vse v avto nis nič zavrknila. Tudi moj moto je...bolje preveč kot premalo!user posted image

Anamor...Bravo za zlogovanje...je kar napreden mali...moja še ne bi tolk govorilauser posted image

Saša
...bravo za pikico in sedež...nas to čaka v petek...pikico mislimuser posted image

NYA in slovenka
...kaj hudiča je CV...mi je blo že zadnjič nerodno vprašat...sam zdaj se je pa že drugič pojavlča...pa bom rajš osramočena kot nevedna?

RMRM
...se strinjam, da je fajn včasih gor pokukat in met kar pržgan med opravili...če ne je treba pol tolk brat za nazaj...to se meni na žalost velikokrat zgodi, saj vedno takrat največ načvekate.

Slovenka
...držim pesti za tvojo sestro. Upam, da bo in boš lahko teta...tvoja mala pa bo imela sestrično, da ji ne bo dočgčas na družinskih feštah...aja...pa čimmanj nadlegovanja v službi...nikol ne veš, kje se kak norc sname!

tina 28 vas opozarja, da za branje pravopisnih napak odgovarjate same, saj se ji je mudilo, da vas ujame.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 291
26.11.2008 22:09:06   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

kleo, sem te že večkrat hotla vprašat, pa vedno pozabim, Kako kaj tvoja tavelka škratinja? A jo še razganja?user posted image

Jap,se karuser posted image .Zdaj je zacela tezit za nov mobi.Ga ima ugledanega,pa nima zadost denarja,da si ga sama kupi.Sem rekla,da ce dobi zdele zadnje dobre ocene(kar so ta teden pisali)ji pridam se jaz.Potem pa mozu pove,pa on pravi,ce dobis pri latinscini 1ko,ti ga jaz kupim.Pa mulc ni bil zadovoljenuser posted image .Se je sla v sobo nekaj kujat,sem rekla ce bo tako nadaljevala,ji ne bom dovolila niti,da si ga sama kupi.Pa pride cez cetr ure iz sobe z denarjem...ji je oci daluser posted image .Pa taka vzgoja,pol se pa pejt.Sem koj skocila,da je pa to zdaj za Miklavza.

Ja, taki smo, če so otročki pridni, včasih kar preveč popuščamo. Naša je tud imela obdobje, ko je mislila, da če ima 5 ke, pa lahko "bluzi". Smo imel zadnjič sestanek v šoli, ker jih tako noro razganja, da je že kar moteče. Pol se pa mal pogovarjava, pa pravi, ja veš mami, samo letos se lahko norca delamo, ko smo taglavni na šoliuser posted image user posted image  Me je kar mal prizemljilo. Ampak HB je že dojela, kaj je pomembno in da se zase uči. Gre bistveno več živčkov pri tasrednjemuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
26.11.2008 22:10:48   
Tina 28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 293
26.11.2008 22:11:45   
Tina 28

Ja, predzno, pa kmal bi me kap, ampak nimaš kej - sej čez 10 let ne bodo mel več interesauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
26.11.2008 22:11:48   
Anonimen
Tina - cv = curriculum vitae ali po domače -  življenjepis tko po alinejah

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
26.11.2008 22:12:55   
Tina 28

Tina - cv = curriculum vitae ali po domače -  življenjepis tko po alinejah

hvlaaaala...to bi mogla sama skontat...saj lat. izras poznam...sam kaj ko sem jaz hotla kratico v slovenščini razvozlatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
26.11.2008 22:13:05   
RMRM

ozadje - lahko našpricaš z belo tempero s krtačko na rdeč papir - je ful hitr pa dobr zgleda

nya, super, hvala. Bom kar na tavelik šeleshamer nardila oz. bom Saro prosila, ki ful rada dela te stvari user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
26.11.2008 22:13:45   
Anonimen
Nč bejbe, zdej pa res grem spat. Fajn se mejte - pa ne čvekajte preveč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
26.11.2008 22:15:11   
Anonimen
Tinauser posted image user posted image user posted image ,se je papir splacaluser posted image .
Od kar imamo Samso,se mi zdi da je veliko vec povzetkov tudi pri drugih.

RMRM,saj,vcasih tako ven vrzejo.Moja sicer ne vem ce je ze skapirala,da se zase uci...ona misli,da za dovoljenje gledanja TV,visenja na racunalniku...user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 299
26.11.2008 22:15:14   
Tina 28
aja...uvuv...lepa slikca....Rmrm...poskusi ti tud na ovčki....pa nya ti je tud ful dober nasvet dala....

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?