RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, sem te že večkrat hotla vprašat, pa vedno pozabim, Kako kaj tvoja tavelka škratinja? A jo še razganja? Jap,se kar .Zdaj je zacela tezit za nov mobi.Ga ima ugledanega,pa nima zadost denarja,da si ga sama kupi.Sem rekla,da ce dobi zdele zadnje dobre ocene(kar so ta teden pisali)ji pridam se jaz.Potem pa mozu pove,pa on pravi,ce dobis pri latinscini 1ko,ti ga jaz kupim.Pa mulc ni bil zadovoljen .Se je sla v sobo nekaj kujat,sem rekla ce bo tako nadaljevala,ji ne bom dovolila niti,da si ga sama kupi.Pa pride cez cetr ure iz sobe z denarjem...ji je oci dal .Pa taka vzgoja,pol se pa pejt.Sem koj skocila,da je pa to zdaj za Miklavza. Ja, taki smo, če so otročki pridni, včasih kar preveč popuščamo. Naša je tud imela obdobje, ko je mislila, da če ima 5 ke, pa lahko "bluzi". Smo imel zadnjič sestanek v šoli, ker jih tako noro razganja, da je že kar moteče. Pol se pa mal pogovarjava, pa pravi, ja veš mami, samo letos se lahko norca delamo, ko smo taglavni na šoli Me je kar mal prizemljilo. Ampak HB je že dojela, kaj je pomembno in da se zase uči. Gre bistveno več živčkov pri tasrednjem .
|