|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
26.11.2008 21:38:23   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Aja, Nya, ne moreš se skriti pred mano!

user posted image user posted image user posted image

Sm vidla na cv iz kje si, pa sem men zdi, da je tle pri nas en iz tam

Hm, še zmeraj si preveč skrivnostna user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
26.11.2008 21:38:27   
*anamor*
no mi smo tudi danes kupila maxi cosija v sparu. Pa mi je full simpatičen, pa še varen mi deluje. Oziroma je.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 252
26.11.2008 21:38:29   
sasa.vracko
Slovenka, kako je blo na faksu včeraj? Kaj simpatičnih študentov? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 253
26.11.2008 21:39:35   
*anamor*
sloveka oooojjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeee

Neposredna povezava do sporočila: 254
26.11.2008 21:41:38   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Slovenka, kako je blo na faksu včeraj? Kaj simpatičnih študentov? user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 255
26.11.2008 21:41:52   
slovenka
Saša, drži se! Jaz jo tudi sedaj pričakujem. Mleka imam že manj, pa me zadnja dva dni občasno zašpika doli...

Joj, babe, moram povedati, da si za 2009 fuuuul želim postati teta. Sem na dobri poti, samo je sestra junija imela SS nekje v 10. tednu, sedaj pa je spet user posted image , pa je spet opazila nek roza izcedek, ampak je bila danes pri G in je rekla, da je vse ok, da je user posted image že ful velik za to starost. PDP pa ima nekje julija. Leto dni za mano. Je pa leto dni mlajša, tako da ponavlja... user posted image Držte pesti, da bo vse ok, ker mi je sicer hudo, ko je naša user posted image tako fajna..., pa sestra jo ima ful rada, samo saj veste kako je.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 256
26.11.2008 21:42:17   
RMRM
*anamor*user posted image user posted image user posted image  za uspešen nakup.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 257
26.11.2008 21:42:24   
Anonimen
slovenka  - imaš zs

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
26.11.2008 21:43:01   
Anonimen
user posted image

Oj,a si ti ZE pokonc,a nisi rekla da gres...user posted image Srecko,da imate ze pikico skozi,naju pa jutri caka...spet bom skoraj skup zlezla,to ni zameuser posted image .

Slovenka,(ga bos KRESNILA)user posted image ,ti ga pa biksnesuser posted image

RMRM,ja tale RR ubija,oz.,mene ves cas klice,in se mu nikakor ne morem upretuser posted image ...ne znam rect neuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
26.11.2008 21:43:14   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

anamor, ob tem mi moraš povedati, v čem je finta. Jaz ne razumem, zakaj ste tako vesele, če obrnete stran  - ali pa če dobite dodatno zvezdico. Je to kaj plačano? Kam se da pa vloga? Nisem informirana user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 260
26.11.2008 21:43:32   
RMRM
Slovenka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo sestro, da bo vse v redu.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 261
26.11.2008 21:44:24   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*

Je to kaj plačano? Kam se da pa vloga? Nisem informirana user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 262
26.11.2008 21:44:42   
*anamor*

anamor, ob tem mi moraš povedati, v čem je finta. Jaz ne razumem, zakaj ste tako vesele, če obrnete stran - ali pa če dobite dodatno zvezdico. Je to kaj plačano? Kam se da pa vloga? Nisem informirana

to je pač finta ki so si jo ene tu izmislile. Tako pač pokažeš veselje, da se bližaš novemu delu.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 263
26.11.2008 21:45:14   
*anamor*
ja slovenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da boš postala teta

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 264
26.11.2008 21:46:37   
RMRM
kleo, sem te že večkrat hotla vprašat, pa vedno pozabim, Kako kaj tvoja tavelka škratinja? A jo še razganja?user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 265
26.11.2008 21:47:16   
Anonimen
slovenka  - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7x7 pikapok za tvojo sestro

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
26.11.2008 21:47:30   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sestrico.

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
26.11.2008 21:49:08   
slovenka

Daj, daj Saša, ne bodi žleht, user posted image user posted image user posted image ma kaki - prvič, sem prestara oz. oni so premladi (mene taki ne zanimajo, ki imajo še žepnino, pa ki so se komaj začeli briti), drugič, poročena mamica - koga bi zanimala... user posted image user posted image user posted image

Samo lahko pa povem, da sem imela eni dve taki čudni izkušnji s študenti - pred kakima dvema letoma mi je en poslal sonet z mojim akrostihom, pa potem mi je še enega pol leta gnjavil - nek pesniški tip, v stilu, kako bo nesrečen hodil po svetu brez mene... Pa sem mu na mail samo napisala, da ta moj sedanji priimek ni moj dekliški priimek - pa je odgovoril, da mu je vseeno bolj všeč kot prejšnji - tako da tip je vedel, da sem poročena in vse - predrzen, ne? Nehal pa je, ko sem mu napisala, da pametna ženska se poroči z dobrim razlogom. Je bil tako prepričan, da je boljši od mojega...
Potem pa je še en gnjavil, pa je napisal, kako sem mu dobra, potem je pa kar začel, kako bi... saj si mislite - oni roza znak tu gor, ki miga... Ta je bil pa res nesramen. Še ni dolgo nazaj, ko sem spet dobila nek tak mail, sicer pod tretjim imenom, a po stilu mislim, da je bil ta drugi...
Sem preveč dostopna, pa si upajo...

Neposredna povezava do sporočila: 268
26.11.2008 21:50:59   
slovenka
babe, moram iti, me možek kliče. Fajn čvekajte, vas jutri preberem.

Pa hvala za vse pika poke za mojo sestrico. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 269
26.11.2008 21:51:58   
*anamor*
punce jaz grem spat, upam, da bo mirna noč, ker smo dobili pikeca. Lahko noč

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
26.11.2008 21:52:03   
RMRM
No, zaželte si eno željo, vam jo bo naš škratek copatek izpolniluser posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
26.11.2008 21:52:36   
Anonimen
slovenka - veš to je vse ok, k so polnoletni - si predstavljaš kako to zgleda ko učiš v OŠ, pa te kak devetošolec gleda kot boginjo - pa nič ne dela, sam skoz te gledauser posted image  Kriza ti rečem.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
26.11.2008 21:53:24   
slovenka

slovenka - veš to je vse ok, k so polnoletni - si predstavljaš kako to zgleda ko učiš v OŠ, pa te kak devetošolec gleda kot boginjo - pa nič ne dela, sam skoz te gledauser posted image  Kriza ti rečem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
26.11.2008 21:54:37   
RMRM

user posted image user posted image user posted image  sploh ko so tako brez zadržkov in vse preveč predrzni, žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
26.11.2008 21:55:46   
Tina 28
ojla...zdaj sem vas brala  od danes...včerajšnji del pa me še čaka. Pr nas se vid da bo jutri mlaj...jaz mal brez volje...moj mal siten...Nejc je bil pa kar v reduuser posted image .

Sem mela pa list zraven, da ne pozabim komentirat...če kere ne bom, ste ji že druge dost pokomentiraleuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?