slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko Slovenka, kako je blo na faksu včeraj? Kaj simpatičnih študentov? Daj, daj Saša, ne bodi žleht, ma kaki - prvič, sem prestara oz. oni so premladi (mene taki ne zanimajo, ki imajo še žepnino, pa ki so se komaj začeli briti), drugič, poročena mamica - koga bi zanimala... Samo lahko pa povem, da sem imela eni dve taki čudni izkušnji s študenti - pred kakima dvema letoma mi je en poslal sonet z mojim akrostihom, pa potem mi je še enega pol leta gnjavil - nek pesniški tip, v stilu, kako bo nesrečen hodil po svetu brez mene... Pa sem mu na mail samo napisala, da ta moj sedanji priimek ni moj dekliški priimek - pa je odgovoril, da mu je vseeno bolj všeč kot prejšnji - tako da tip je vedel, da sem poročena in vse - predrzen, ne? Nehal pa je, ko sem mu napisala, da pametna ženska se poroči z dobrim razlogom. Je bil tako prepričan, da je boljši od mojega... Potem pa je še en gnjavil, pa je napisal, kako sem mu dobra, potem je pa kar začel, kako bi... saj si mislite - oni roza znak tu gor, ki miga... Ta je bil pa res nesramen. Še ni dolgo nazaj, ko sem spet dobila nek tak mail, sicer pod tretjim imenom, a po stilu mislim, da je bil ta drugi... Sem preveč dostopna, pa si upajo...