|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
26.11.2008 20:42:44   
anaj22
Nč punce dons vam zaželim sam lahko noč in miren spanec jaz grem z user posted image  fuzbal gledat

nočko user posted image  

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
26.11.2008 20:44:47   
Samsa
nočko anaj ... lepo spite user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 227
26.11.2008 20:47:05   
babysolza
Bogi moj otrok,ki ima tako nevedno mami .

Jaz mislim, da čist obvladaš stvari, če ne nebi 2 zdravih in veselih pupik mela. user posted image user posted image user posted image

D.anna - ja, saj jaz sem tudi potem razmišljala vsaj o 6-urni varianti. Midva sva namreč oba v službi v LJ, v moji službi bi pa itak najraje videli, da sem tam do zvečer. user posted image user posted image  A katera ve za kako službo, kjer še dajo nekaj na urnik? Takoj menjam. user posted image user posted image

Avtosedež - Mojca ne me spominjat, mi je ful žal, da nisem vzela Tobija v limaču. Sam po drugi strani, se je pa ravno ta vikend tast oglasu, da 'stolček za picka micka bo pa on kupu'. user posted image user posted image  In me zanima - kaka je razlika med temi Maxi Cosi sedeži? Glih obrala za 200 ojrov ga pa tudi ne bi rada.... user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 228
26.11.2008 20:53:55   
babysolza
Pri Jerneju sem nekaj časa imela 6-urni. Ampak sem kmalu prešla nazaj na 8 ur. Želela sem ohraniti delovno mesto.

Saj to je ta problem, ja. user posted image user posted image

Čeprav je tako, da ne moreš končati vedno ob uri. Pomeni pa skrajšan delovnik, da ne vlečeš v nedogled .

No, to je pa glaven razlog, zakaj me mika 6-urni delavnik.

Madonca, zakaj ne znam jaz tako lepo povedat? user posted image  Potli vas moram pa skoz citirat in kopirat... user posted image user posted image

No, pa sem prišla skoz. user posted image user posted image  Bravo mene, sam eno uro sem rabla! user posted image user posted image  

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 229
26.11.2008 20:58:10   
babysolza
hmmm...povzetek za 3. del: misija uspešno zaključena

user posted image user posted image user posted image

Taanikaa - res je cartkan ta božiček! A bo tud kaka darila nosil, lohk najavim pri Sabini? user posted image user posted image user posted image

So vsi sli pri Taliti,zdaj mi naj pa vrne .

user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj se bom pa očitno sam še smejala. user posted image user posted image user posted image

Šibam še mal slikce pogledat v vaše albume. user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 230
26.11.2008 20:59:06   
babysolza
no, pa sem naklofala dve strani - ma saj mene ne rabte brat, razen če katera rabi povzetek današnjega čvekanja user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 231
26.11.2008 21:01:15   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

no, pa sem naklofala dve strani - ma saj mene ne rabte brat, razen če katera rabi povzetek današnjega čvekanja user posted image  user posted image

boš mogla jutri zjutraj zgodaj vstat, da bi naredila povzetek nočnega čveka- jaz bi bolj rabla povzetek tega, ker sem zjutraj ko zombi user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 232
26.11.2008 21:02:22   
Anonimen
oj,babysolza.Pridna.
Kje pa ste vse?Sem nameravala zvecer kaj doma narest,pa mi ne rata.Bi mal cvekala,ce je kera za.

Neposredna povezava do sporočila: 233
26.11.2008 21:05:50   
Samsa
Jaz grem user posted image user posted image user posted image user posted image , če bo ponoči slučajno spet kaka huda ura user posted image user posted image user posted image

Želim vam lahko in mirno noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
26.11.2008 21:06:59   
Anonimen
Samsa lahko noc,pa brez strahuuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
26.11.2008 21:11:53   
babysolza
No kleo, jaz bom še par minutk tu. Se mi tudi nič ne da delat, sam bom mogla pa kmal spat, ker Sabina je bolj jutranji tič. user posted image

Eno mal blond vprašanje - sej pr vas je ura tolk kot pr nas al ne? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
26.11.2008 21:12:50   
babysolza
Samsa lepo pančkaj in ne pozabi jutri na zajtrk. Smo se razvadle, bom mogla vsak dan kuhat za več lenih babnic. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 237
26.11.2008 21:23:42   
sasa.vracko
lep pozdrav
vidim, da ste se že zagnale v 4. del, js sem sinoči odpovedala, se mi nekak ni dal čvekat, me že dva dni glava boli (pričakujem menstro) in se bolj slabo počutim. Danes smo mel pregled in fasal tretjo pikico, ni blo pretiranga joka, ker je bil ati zraven in ga zna fajn zamotit.. Pa naročila sem avtosedež Toby, na spletni strani BC, ker je danes v akciji za 175 eur user posted image  komaj čakam, da ga dobimo! Glede spanja, se lahko samo smejim, ker je naš Luka že drugo noč prespal brez hranjenja, do 7h zjutraj, danes je po flaški zjutraj potegnil še do 10h in sem že hodila gledat, če še diha.user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 238
26.11.2008 21:24:29   
babysolza
punce, lahko noč. Sem zdejle še z eno frendico mal četala po skypu in sem zmatrana. user posted image user posted image  

Se tipkamo jutri. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 239
26.11.2008 21:25:12   
sasa.vracko
Kleopatra, vidim da tvoja Meri že govori, lepo! user posted image  Kaj še moram komentirat, aja, Taanikaa, Žan - božiček - cartkano!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 240
26.11.2008 21:29:41   
sasa.vracko
Lukas - vse naj za obmesečnico, pa super slikca! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 241
26.11.2008 21:30:21   
sasa.vracko
No vidim, da nobene ni nikjer, zato se tud jaz poslavljam...papapa

Neposredna povezava do sporočila: 242
26.11.2008 21:31:05   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Uvuv in Slovenka,vsaj vidve sta opazili,da je moja rekla mama

user posted image user posted image user posted image  - naš tud reče mamamamam, pa ne vem al naj skačem do stropa al je sam lačenuser posted image

JA, če zna rečt eno ali drugo, je ful super user posted image user posted image user posted image Sem brala, da eni še pri 15 mesecih ne znajo nakazati, da so lačni, tako da...

Aja, Nya, ne moreš se skriti pred mano! user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
26.11.2008 21:31:30   
RMRM
kleo, user posted image user posted image user posted image  za Meri in njeno prvo besedo.

nya - lepe počitnice vam želimuser posted image user posted image

samsa - se priporočam za zajtrk, si nas že preveč razvadilauser posted image

saša.vračko - super za avtosedež. Jaz sem ga ravno včeraj gledala, mi ga je prodajalka zelo hvalila, danes pa vidim akcijo. Samo se nisva še čist odločila,kateri stol bova nabavila.

Neposredna povezava do sporočila: 244
26.11.2008 21:33:49   
Anonimen
Aja, Nya, ne moreš se skriti pred mano!

user posted image user posted image user posted image

Sm vidla na cv iz kje si, pa sem men zdi, da je tle pri nas en iz tam

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
26.11.2008 21:34:31   
Anonimen

No kleo, jaz bom še par minutk tu. Se mi tudi nič ne da delat, sam bom mogla pa kmal spat, ker Sabina je bolj jutranji tič. user posted image

Eno mal blond vprašanje - sej pr vas je ura tolk kot pr nas al ne? user posted image user posted image

Odvisno od ureuser posted image .
Sem mislila da nobene ni-ne bo,zato sem spedenala hladilnikuser posted image .Vsaj nekaj.

Neposredna povezava do sporočila: 246
26.11.2008 21:35:11   
slovenka

user posted image user posted image  Jaz mam pa včasih filing, da me Sabina raje gleda kar v oprsje, kot v obraz. user posted image user posted image  

Ja, ko sem jo dojila, je bilo pri naši tudi tako, za njo sem bila samo ena joška, oziroma dve. Potem je pa še moj, če je kdaj jokala in je bil ob njej, govoril: ja, zizi že gre... Da bi ga tak kresnila (to je zdaj izraz ne, odkar je Kresalova ministrica)?

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 247
26.11.2008 21:36:35   
*anamor*
Jaz sem že iz aerobike in vidim, da ste mi že vse pobegnile  spančkat. Kaj še je katera gori.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
26.11.2008 21:37:25   
sasa.vracko
RMRM - ja, sej midva sva se tud odločvala katerega bi vzela, sem bla navdušena nad Romerjem, pol sem pa tole akcijo zagledala, pa sem kar tega nabavla, ga ma moj brat, pa je tamal že skor 3 leta star in je sedež še zmeraj fajn, no kaj pa vem... sej bomo vidl..user posted image

nya - uživaj v toplicah, sem ti kar mal fovš! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 249
26.11.2008 21:38:18   
RMRM
kleo, pridna, pridnauser posted image user posted image user posted image . A ne kako smo hecne. RR prižgan, vmes mal gospodinjska dela podelamo, pa mal na RR, pa otročke porihtamo, pa spet na RR, pa............. Brez RR enostavno več ne greuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?