Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 20:42:44
|
|
|
|
anaj22
|
Nč punce dons vam zaželim sam lahko noč in miren spanec jaz grem z fuzbal gledat nočko
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 20:44:47
|
|
|
|
Samsa
|
nočko anaj ... lepo spite
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 20:47:05
|
|
|
|
babysolza
|
Bogi moj otrok,ki ima tako nevedno mami . Jaz mislim, da čist obvladaš stvari, če ne nebi 2 zdravih in veselih pupik mela. D.anna - ja, saj jaz sem tudi potem razmišljala vsaj o 6-urni varianti. Midva sva namreč oba v službi v LJ, v moji službi bi pa itak najraje videli, da sem tam do zvečer. A katera ve za kako službo, kjer še dajo nekaj na urnik? Takoj menjam. Avtosedež - Mojca ne me spominjat, mi je ful žal, da nisem vzela Tobija v limaču. Sam po drugi strani, se je pa ravno ta vikend tast oglasu, da 'stolček za picka micka bo pa on kupu'. In me zanima - kaka je razlika med temi Maxi Cosi sedeži? Glih obrala za 200 ojrov ga pa tudi ne bi rada....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 20:53:55
|
|
|
|
babysolza
|
Pri Jerneju sem nekaj časa imela 6-urni. Ampak sem kmalu prešla nazaj na 8 ur. Želela sem ohraniti delovno mesto. Saj to je ta problem, ja. Čeprav je tako, da ne moreš končati vedno ob uri. Pomeni pa skrajšan delovnik, da ne vlečeš v nedogled . No, to je pa glaven razlog, zakaj me mika 6-urni delavnik. Madonca, zakaj ne znam jaz tako lepo povedat? Potli vas moram pa skoz citirat in kopirat... No, pa sem prišla skoz. Bravo mene, sam eno uro sem rabla!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 20:58:10
|
|
|
|
babysolza
|
hmmm...povzetek za 3. del: misija uspešno zaključena Taanikaa - res je cartkan ta božiček! A bo tud kaka darila nosil, lohk najavim pri Sabini? So vsi sli pri Taliti,zdaj mi naj pa vrne . Zdaj se bom pa očitno sam še smejala. Šibam še mal slikce pogledat v vaše albume.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 20:59:06
|
|
|
|
babysolza
|
no, pa sem naklofala dve strani - ma saj mene ne rabte brat, razen če katera rabi povzetek današnjega čvekanja
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:01:15
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza no, pa sem naklofala dve strani - ma saj mene ne rabte brat, razen če katera rabi povzetek današnjega čvekanja boš mogla jutri zjutraj zgodaj vstat, da bi naredila povzetek nočnega čveka- jaz bi bolj rabla povzetek tega, ker sem zjutraj ko zombi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:02:22
|
|
|
|
Anonimen
|
oj,babysolza.Pridna. Kje pa ste vse?Sem nameravala zvecer kaj doma narest,pa mi ne rata.Bi mal cvekala,ce je kera za.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:05:50
|
|
|
|
Samsa
|
Jaz grem , če bo ponoči slučajno spet kaka huda ura Želim vam lahko in mirno noč
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:06:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa lahko noc,pa brez strahu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:11:53
|
|
|
|
babysolza
|
No kleo, jaz bom še par minutk tu. Se mi tudi nič ne da delat, sam bom mogla pa kmal spat, ker Sabina je bolj jutranji tič. Eno mal blond vprašanje - sej pr vas je ura tolk kot pr nas al ne?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:12:50
|
|
|
|
babysolza
|
Samsa lepo pančkaj in ne pozabi jutri na zajtrk. Smo se razvadle, bom mogla vsak dan kuhat za več lenih babnic.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:23:42
|
|
|
|
sasa.vracko
|
lep pozdrav vidim, da ste se že zagnale v 4. del, js sem sinoči odpovedala, se mi nekak ni dal čvekat, me že dva dni glava boli (pričakujem menstro) in se bolj slabo počutim. Danes smo mel pregled in fasal tretjo pikico, ni blo pretiranga joka, ker je bil ati zraven in ga zna fajn zamotit.. Pa naročila sem avtosedež Toby, na spletni strani BC, ker je danes v akciji za 175 eur komaj čakam, da ga dobimo! Glede spanja, se lahko samo smejim, ker je naš Luka že drugo noč prespal brez hranjenja, do 7h zjutraj, danes je po flaški zjutraj potegnil še do 10h in sem že hodila gledat, če še diha.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:24:29
|
|
|
|
babysolza
|
punce, lahko noč. Sem zdejle še z eno frendico mal četala po skypu in sem zmatrana. Se tipkamo jutri.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:25:12
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Kleopatra, vidim da tvoja Meri že govori, lepo! Kaj še moram komentirat, aja, Taanikaa, Žan - božiček - cartkano!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:29:41
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Lukas - vse naj za obmesečnico, pa super slikca!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:30:21
|
|
|
|
sasa.vracko
|
No vidim, da nobene ni nikjer, zato se tud jaz poslavljam...papapa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:31:05
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Uvuv in Slovenka,vsaj vidve sta opazili,da je moja rekla mama - naš tud reče mamamamam, pa ne vem al naj skačem do stropa al je sam lačen JA, če zna rečt eno ali drugo, je ful super Sem brala, da eni še pri 15 mesecih ne znajo nakazati, da so lačni, tako da... Aja, Nya, ne moreš se skriti pred mano!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:31:30
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, za Meri in njeno prvo besedo. nya - lepe počitnice vam želim samsa - se priporočam za zajtrk, si nas že preveč razvadila saša.vračko - super za avtosedež. Jaz sem ga ravno včeraj gledala, mi ga je prodajalka zelo hvalila, danes pa vidim akcijo. Samo se nisva še čist odločila,kateri stol bova nabavila.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:33:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, Nya, ne moreš se skriti pred mano! Sm vidla na cv iz kje si, pa sem men zdi, da je tle pri nas en iz tam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:34:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza No kleo, jaz bom še par minutk tu. Se mi tudi nič ne da delat, sam bom mogla pa kmal spat, ker Sabina je bolj jutranji tič. Eno mal blond vprašanje - sej pr vas je ura tolk kot pr nas al ne? Odvisno od ure . Sem mislila da nobene ni-ne bo,zato sem spedenala hladilnik .Vsaj nekaj.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:35:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Jaz mam pa včasih filing, da me Sabina raje gleda kar v oprsje, kot v obraz. Ja, ko sem jo dojila, je bilo pri naši tudi tako, za njo sem bila samo ena joška, oziroma dve. Potem je pa še moj, če je kdaj jokala in je bil ob njej, govoril: ja, zizi že gre... Da bi ga tak kresnila (to je zdaj izraz ne, odkar je Kresalova ministrica)?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:36:35
|
|
|
|
*anamor*
|
Jaz sem že iz aerobike in vidim, da ste mi že vse pobegnile spančkat. Kaj še je katera gori.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:37:25
|
|
|
|
sasa.vracko
|
RMRM - ja, sej midva sva se tud odločvala katerega bi vzela, sem bla navdušena nad Romerjem, pol sem pa tole akcijo zagledala, pa sem kar tega nabavla, ga ma moj brat, pa je tamal že skor 3 leta star in je sedež še zmeraj fajn, no kaj pa vem... sej bomo vidl.. nya - uživaj v toplicah, sem ti kar mal fovš!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del 26.11.2008 21:38:18
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, pridna, pridna . A ne kako smo hecne. RR prižgan, vmes mal gospodinjska dela podelamo, pa mal na RR, pa otročke porihtamo, pa spet na RR, pa............. Brez RR enostavno več ne gre
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?