|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POROD DOMA
1.4.2005 8:51:47   
Amoss
Hiša je moja v tem smilu da so jo starši kupili meni, sicer fant živi tu ampak sam pravi grema domov na obisk k njegovim staršom.HALOOO, torej on tudi ni tu doma ampak tam kjer so njegovi starši a ne?Sorry, ampak nisem tečna jaz, imam iskušnje s temi tečnimi zdravniki in sestram,i, tak da vem kako je če nimaš vez,..

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   POROD DOMA
1.4.2005 11:00:40   
alpog
Marsikatera je bila v bolnici - brez vez, pa je prav dobro prišla skozi. Zmeraj bolj se mi zdi, da si pa le malo prepametna!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   POROD DOMA
1.4.2005 11:15:53   
Amoss
Naj ti dam primer lenih in tečnih zdravnikov.Soseda je šla ponoči v bolnico z popadki na 5 minut (2 otrok), pa ker je bila ura dve in so zdravniki spali, jo je babica poslala nazaj domov češ da naj pride zjutraj, reva je čez 1 uro rodila doma v predsobi.

Drugi primer je moja svakinja.Popoldne ji je odtekla voda in je šla v bolnišnico.Ko se je zvečer v bolnici menjala smena, so ji kratkomalo ugasnili luč in jo pusti.Ni vedela ali se lahko obrne,..Tudi brata (mojega) so odslovili, češ naj se naspi in pride zjutraj, čeprav je vztrajal da želi biti ob ženi so ga skorajdane nagnali.Ko pa so k svakinji zjutraj prišli zdravniki so ugotovili da otrok ne diha več normalno in posledica-carski rez.Ker ni imela svojih popadkov dovolj močnih bi ji vsaj lahko dali umetne in pospešili, ne pa de se je mantrala 16 ur, po tem ko ji je odtekla voda.

Mislim da bi vsak razumel zakaj me je strah in zakaj ne želim v bolnico.Pa še babice so jo nadirale češ kaj se te dereš!!!
Haloo!!!:ups:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   POROD DOMA
1.4.2005 11:23:20   
alpog
Me pa prav zanima, kje se to dogaja. Danes tudi zdravniki odgovarjajo za svoje napake, če recimo, tista, na kateri so delali vse napake to zahteva. Prav zanimivo bi bilo slišati tudi drugo stran!
Veš, da lahko izbiraš porodnišnico?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   POROD DOMA
1.4.2005 11:36:48   
Amoss
Oboje se je dogajalo v Mariborski porodnišnici.Pa to nista osamljena primera.Še več jih poznam.
In v katero porodnišnico pa naj grem.Najbliže je Ptuj cca.30 min. vožnje, ne vem pa kakšna je:zmeden2:

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   POROD DOMA
1.4.2005 11:42:06   
alpog
Ne vem, kaj naj ti rečem. Vsi govorijo, kako faj ne v Postojni. Jaz sem rodila v LJ - 2 uri vožnje od dom, pa sem preživela. Blizu ti je tudi SG.
Sicer pa je zdaj v MB predstojnik dr. Lužnik, ki je prišel iz SG. On je bil prej moj osebni zdravnik in ti ga zeeeeelo toplo priporočam. Mislim, da se je marsikaj spremenilo v MB, odkar je on prišel!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   POROD DOMA
1.4.2005 12:16:08   
Amoss
Če bi želela recimo iti roditi v SG, kaj se morem prej naročiti?Zdaj ne vem kako je v Mb porodnišnici ampak vem pa da pred 3 leti še je blo veliko sranje.:((

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   POROD DOMA
1.4.2005 13:44:16   
alpog
Pokliči v SG in se pozanimaj. Mislim, da ti bodo dovolili tudi ogled. Vsekakor pa se pozanimaj, kako je zdaj v MB. Ne moreš se vendar zanašati na to kaj je bilo pred 3. leti! Pa mislim, da marsikdo pretirava. Ne smeš vsega verjet!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   POROD DOMA
1.4.2005 20:35:44   
Seven*
Alplog, poglej si malo zgodbe. Ce pretiravamo, potem nas pretirava veliko. Mb je za en drek!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   POROD DOMA
1.4.2005 21:42:54   
alpog
Saj pravim, da imaš možnost izbirat! Tvoj problem, če možnosti ne izkoristiš!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   POROD DOMA
2.4.2005 9:14:44   
Amoss
Kaj se komu sanja koliko imam os MB do Sg.Ali moram že pred rokom v porodnišnico, kaj ima katera izkušnje s tem da so se kam peljale rodit?Upam da nimam predaleč saj nebi rada rodila po poti.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   POROD DOMA
2.4.2005 10:13:38   
alpog
Vzami avtokarto in poglej! Morda malo več, kot uro vožnje.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   POROD DOMA
4.4.2005 10:16:58   
Seven*
Maja. Koliko sem jaz obvescena na Nizozemskem je se vedno 70% porodov DOMA in ne v porodnih centrih. Seveda ob prisotnosti izkusene babice. :)

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   POROD DOMA
4.4.2005 19:46:41   
Amoss
No ko sem že odmislila porod doma in se odločila da pol bi pa šla v Sg, so me vsi začeli napadati, češ zakaj tak daleč od doma,...Pa pozanimala sem se za epidularno, pa so mi rekli da je v MB porodnišnici za plačat, kaj katera ve koliko stane in kako imajo to v zvezi z EA v MB porodnišnici?

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?