|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
18.3.2010 9:46:36   
zinchy
Ploha ja mene pa čaka še poroka julijauser posted image Ja imava že kar veliko narejenega ker sva rekla,da ne bova nič komplicirala. Civilno poroko bova imela v Preddvoru. Cerkvena bo v Šenčurju, žur bo pa v Lahovčah pri Ambrožu. Sva že vse rezervirala, razen danes greva še v župnišče se zmenit za cerkveno poroko, da si rezervirava uro. Obleko sem si že izbrala preko internetne prodaje,je zelo ugodno. Vabila se tudi že delajouser posted image
Manj kompliciras lažje vse skupej gre. Midva nimava nobenih težav...zaenkrat šeuser posted image
Upam samo,da bo pikica tisti dan pridna da bo poroka normalno potekalauser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
18.3.2010 9:49:34   
archie
evo, se ena gorenjka se javlja user posted image . Sem iz okolice Radovljice. PDP konec septembra 2010 (prvi otrok). Drugace sem bolj prisotna pri septembrkah 2010.

Zincy, naju tudi caka letos poroka. S to razliko, da bo ze cez slab mesec. user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
18.3.2010 9:56:43   
zinchy
jeeeeej pa bomo spet oživele malo našo stranuser posted image user posted image user posted image
archie a res?? ja superuser posted image Mata že vse pripravljeno??Tebi se bo tudi že buši vedeluser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
18.3.2010 10:01:58   
archie
ja, se mi bo videl, ampak ne toliko (bom vseeno sele 4 mesece noseca).
Ja, zrihtano je skoraj vse. Edino v gostilno se morava it se definitivno menit za jedilnik in ostalo. Na sreco cerkvene ne bo, civilna bo pa na Gradu (sk. loka)..

tebi se bo busi booooolj videl!! A obleko si pa ze sedaj kupila? Se bo dala prilagot kasneje?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
18.3.2010 10:28:14   
zinchy
ja sem najdla na facebooku eno stran Poročne obleke. Jo naročiš kar po internetu,daš mere potem pa oni odlijejo lutko po teh mera in po tej lutki potem šivajo. Kot da bi skos tam stalauser posted image Za obleko rabijo tam nekje 1 mesec tako, da jo bom dala šivati sredi maja. Bo pa taka zelo enostavna,tako da ne bo problema glede trebuha. Vzadaj bo imela zapenjanje na trak, tako da bom lahko prilagodila trebuhi.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
18.3.2010 10:32:27   
Ploha
zincy: oo fajn...pol pa res nič ne komplicirata user posted image user posted image pa fajn izbira user posted image kolk bosta mela pa svatov??

archie: tudi tebi user posted image user posted image user posted image za poroko user posted image pa za dete v trebuščku user posted image

me prav zanima kako boste zgledale s trebuščkom v poročni oblekici...upam, da bomo vidl kako slikco user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
18.3.2010 10:42:54   
zinchy
Ploha midva bova imela 80 svatovuser posted image glede na to da sva oba se dost mlada bova naredila se fantovščino in dekliščino ker bova tja povabila prijatelje ker so za na poroko še premalo zreli oz. jim to nič ne pomeni. Na poroki bojo bolj sorodniki pa nekaj najožjih prijateljev.
Ja slike bojo pa seveda za videti ko bojo.
Archie a ti že maš obleko?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
18.3.2010 10:46:38   
archie
ja, imam obleko. Jaz si jo bom izposodila. Sem sla pa na probo se preden sem zanosila (no, uradno sem bila ze noseca, ampak se nisem vedelauser posted image ).
Pri nama bo okoli 60 svatov, s fantovscino, brez dekliscine.

Ploha, Zinchy, a ze vesta, kje bosta rodili? V KR?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
18.3.2010 10:55:31   
zinchy
ja jest bom kar v Kranju rodila.Mam tako blizu, da grem lahko peš rodituser posted image
A se katera kaj bolj spozna na te papirje na centru za socialno delo?kaj vse moram izpolniti. Glede na to, da bom poročena pa še študentka sem bom potegnila ta kratkouser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
18.3.2010 11:24:37   
Ploha
rodila bom v KR, tko kot v prvo...

zincy
: zdej če boš poročena preden rodiš, očetu otroka ni treba popisat očetovstva...kot študentka ti pripada okoli 190 porodniške, pri nama je tako da imam jest 3 mesce porodniške pol naprej pa on, ker sva itak oba doma (kmetija), pa za tisti paket od države oddaš...lahko vzameš denar ali paket...pa v nekaterih občinah dajejo enkratni denarni prispevek...mislim da je v kranju okli 112 €, če še dajejo...v cerkljah dajo 230€...morš pa to mislim, da v roku 3 mescov po porodu zrihtat (nism zihr)...pa to se gleda kje je otrok stalno prijavljen...

kaj pa študiraš?? Jst sem tud še študentka...

kolk sta pa stare?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
18.3.2010 11:33:58   
zinchy
ja pri nama je moj redno zaposlen,potem se njegova osnovna plača na 3 deli ker bova že poročenauser posted image ja za paket že vem, si ga bom kar sama sestavila ker rabim previjalno mizo pa je tam zelo ugodna pa še ne zgleda slabouser posted image ja za občino pa tut vem,da dajejo.
Jest študiram turizem v lj. izredno.Si plačujem. Stara sem pa 22. ti?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
18.3.2010 11:37:15   
archie
ojej, kaksna mladost. Jaz sem dobro dopolnila 29.

Ploha, midve se pa "poznava" se iz drugega foruma user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
18.3.2010 11:40:55   
Ploha
tud jest sm stara 22...študiram pa kmetijstvo v lj, biotehniška f. sem pa absolventka...

ja sej če še nimata je fajn kr paket vzet...midva sva imela res srečo, previjalno sva na netu nekje rabljeno najdla, kot novo, pa še uno peno je kr zravn dala, sva dala 80 €, voziček sem rabljen vzela (šprtni del + košara) v komislijski trgovini, sem skoraj 200 € pršparala...postlco (140_x_70) sva pa eno najdla za 90 € pa ker je bla razstavni eksponat nama je znižala na 60 € evrov...se splača mal prej hodit okol in mal čekirat, včasih ti rata ujet kako dobro akcijo...

aha no sej pol pa vse veš...midva še nisva poročena,...imava pa v planu user posted image že zelo dolgo...

kolk časa sta pa drugače skupi?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
18.3.2010 11:44:31   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: archie

ojej, kaksna mladost. Jaz sem dobro dopolnila 29.

Ploha, midve se pa "poznava" se iz drugega foruma user posted image

no zdaj si pa rekla, kot da bi bla ti ne vem kako stara user posted image

res? s kje se pa "poznava"??
avgustovka nisi, ker si septembrka user posted image

jest več ne sledim dobr...tolk enih tem za obdelat, da pol mi je kaka znana, sam ne vem kam bi jo dala user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
18.3.2010 11:47:47   
archie
ko sem prebrala, da sta se obe studentki, sem tocno vedela, da sem starinauser posted image

najina poroka je forum. user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
18.3.2010 11:54:27   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: archie

ko sem prebrala, da sta se obe studentki, sem tocno vedela, da sem starinauser posted image

najina poroka je forum. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
18.3.2010 11:54:49   
zinchy
a res biotehniška f.?jest sem hodila na srednjo biotehniško solo v Kranj oz. zdej v Strahinj user posted image
Ja midva mava posteljo še mojo jo je mami pršparalauser posted image voziček bova pa kupila tega Jaguar car k dobiš vse zraven športni del,košara,lupinco,torbo,...za 450e. Itak ga bova še rabila ker to verjetno ne bo zadnji otrokuser posted image Trgovin se pa trenutno še izogibam ker me takoj kaj premamiuser posted image Sem rekla,da po pregledu nuhalne si greva pa z dragim nekaj za dušo kupit.
Midva sva skupaj 4 leta.Sicer sva imela vmes presledke manjše ampak sva na koncu ugotovila da je to to. Poznava se pa že celo življenje ker sva iz iste občine doma user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
18.3.2010 11:55:00   
Ploha
archie: aja a mogoče veš, zakaj dons ne dela? Al sam men ne dela? user posted image

zincy: midva tud 4 leta user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 18.3.2010 11:56:04 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
18.3.2010 13:35:50   
teodora75
Pozdravljene!

No pa se vam danes pridružim še jaz, čeprav ''uradno'' nisem Gorenjka ampak postajam :) Je pa bitjece ki ga nosim pod srčkom že cela polovica (Gorenjca/Gorenjke)
Sem opazila, da je že ena - archie iz okolice Radovljice - tudi mi smo-bomo od tam. Natančneje pošta 4246. Od kod pa si ti? in tudi jaz imam datum konec septembra in sicer so včeraj po pregledu NS določili 30. sept.

Opazila pa sem še eno takšno ''navezo'' - Ploha. Kjer je on od ''gor'', gospa/gospodična pa iz prestolnice če se ne motim. Ja no, nas že žene nekaj na tisti lep konec, a ne.

Drugače pa še nekaj ''osnovnih podatkov'': Stara sem 35 let in je to moja čisto prva nosečnost, kljub letom pa upam da ne zadnja. Če bi ''narava tako želela'', bi imela otročka že kakšnih 10 let nazaj, ampak pač ni šlo.
Že to, da je ratalo sedaj je en veeeeeeelik čudež, saj sem imela po operaciji pri 15ih, kjer so mi odstranili en jajčnik in še nekaj ''meštrali'' po drugem napoved, da imam zares minimalne možnosti.
Potem pa smo se nekje lanskega junija prvič srečali z Dr. Rešem, konec oktobra (tako dolgo sem čakala na vrsto), sem imela laparoskopijo in histeroskopijo v Postojni in januarske menstruacije ni bilo več :)

Toliko za prvo javljanje, ta moment iz prestolnice čez kako uro ali dve pa že drvim proti vam :)

T.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
18.3.2010 20:38:50   
Ploha
teodora: čestitke za nosečnosti in vajin mali čidež user posted image user posted image take zgodbe je zelo lepo prebrat user posted image user posted image

jaz sem iz kranja (iz bloka) on pa iz cerkelj na gorenjskem (s kmetije) user posted image tko da oba pristna gorenjca...

si se pa pravilno odločila, da si na gorenjsko ušla user posted image user posted image

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
19.3.2010 8:57:37   
archie
Teodora: posta 4243.

Vceraj smo uspesno opravili NS, bebika lepo raste, velik je ze 5,5 cm, razgrajac in ocitno mu ni hudouser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
19.3.2010 8:59:32   
soncnizarek25
ojla:)

teodora čestitke:) user posted image tudi sama vem kako je to, če ne moreš zanositi, saj imam tudi sama težave s tem in sem najbolj vesela da sem nosečka:)

zinchy in archi čestitke za poroko:)user posted image user posted image

jaz bom rodila v kranju, saj jih tam kar nekja poznam in upam da mi bo to kaj pomagalo. sem pa stara 25 let in nažalost od januarja brezposelna, tako da imam kar malo komplikacij z papirji.

zinchy
ker boš rodila oktobra se ti s papirji nič ne mudi saj jih lahko oddaš šele 60 dni pred porodom:porodniški dopust ali vlogo za strševski dodtek, za očetovski dopust, ko pa se user posted image rodi pa gre še zrihtati otroški dodtek in na občino v roku 30 dni. večino ma pa je že ploha povedala.

jaz sem tudi za to da se dobimo na kakšni kavici, zdej je že sonček pa smo lahko nekje vzunaj. no seveda odvisno od vašega časa, jaz ga imam kar dosti saj sem doma in mi je včasih že kar pošteno dolgčas.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
19.3.2010 9:14:46   
zinchy
teodora: čestitke za nosečnostiuser posted image skos več nas je user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
19.3.2010 20:17:18   
teodora75
Hej archie! Sva bila v torek zvecer prav na vasem koncu. Sva hotela tisti vecer pred NS it prizgat svecko, pa sva bila malo pozna. No, ampak namen je bil pa dober :)
Drugace pa so nam na pregledu izmerili ze celih 6 cm ampak kot sem potem videla iz slikce, je to merjeno samo od vrha glavice do trtice (priblizno), kar pomeni, da imamo ''v celem'' se kak cm ali dva vec. Uh, sploh se ne verjamem cisto, da smo res ze toliko veliki... In kaksni sele bomo... Sem se pa vcaraj malo zamislila - moj je visok 193, jaz pa tocno 35 cm manj. Ajoj, ce bo ze zdaj bolj po njegovih merah, kje bom jaz to spravila ven..., glb. No ja, pa sem si takoj rekla, da se noben ni ostal notri in tudi nas ne bo.
Vsem en krasen vikend, ceprav menda ravno nam - gorenjckom obetajo dez. Ja no, se bo pa tolko bolj lustno stiskat, juhu...

T.

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
19.3.2010 20:18:50   
archie
se dobro, da je moj samo kaksnih 7 cm vecji od meneuser posted image

Aja, toedora, cestitke za nosecnost in trud ter vztrajnost!!

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

KOLKI
čipka

(odgovarjajo tiste, ki so široko povejale svoje dojenčke) Koliko časa ste široko povejale svoje dojenčke?

par tednov (27%)

1 mesec (18%)

2 meseca (16%)

3 mesece (25%)

4 mesece (8%)

več kot 5 mesecev (6%)

Število vseh glasov: 131

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!