izgubljena_ovcka
|
Ja, ja piškoti so super uspeli amo kaj ko smo potem dobili obiske in jih je tričetrt spet izginilo... Naslednje leto se ne lotim peke do enega dneva pred Božičem! Ja ni rečeno, da se ne srečava... 14 dni gor alpa dol (čeprav če pomislim, da bi šla čez rok me kar zmrazi ). Meni tudi zime brez snega ni zima! Lansko leto je bila prava pravljica, se spomnim, da ga je enkrat vrglo 70 čez noč in smo bli zjutraj vsi . Pri nas tudi že cel dan nekaj dol leti po malem ampak kar noče in noče bit orenk... Jaz sem v prvo rodila na jesenicah in bom zdaj tudi. Itak mam najbližje pa še vsi so jo pohvalili tko da niti ne razmišljam da bi šla drugam. V prvo mi sicer epiduralna ni prijela in sem zaradi nje imela malo težav (sama sem si kriva, kaj pa sem se "usrala" in jo vzela kljub ekspresnemu napredovanju poroda in načrtom, da rodim naravno, eh) tako da sem zdaj prepričana, da raje rodim brez vsega kot pa še enkrat z mravljinčasto ritjo, haha! Se pa to tako redko zgodi, da ni omembe vredno, tista, ki je bila z mano v porodni tudi pisnila ni in sta se z možem hecala do konca, jaz pa sem se predirala kot zverina, ojej. AMPAK! Vseeno bom spet šla tja, ker so res vsi neznansko prijazni, meni so sestre tako pomagale na oddelku, da je joj. Ena je sedela ob štirih zjutraj skoraj eno uro zraven mene in mi pomagala dojit, res škoda, da sem pozabila njeno ime! Pa hrane tudi nikoli ne bom pozabila, se čudim, da sem sploh kaj dala dol po porodu, tako sem se basala, da je blo veselje! Drugač se pa res ne mudi z odhodom v P... meni je odteklo malo vode zjutraj pa sem šla še pod tuš, obrila sem se, zrihtala, vse lepooo počasi in bila tam, ko so bili popadki na dve minuti, tako da so me samo v porodno nagnali in ni bilo treba nič čakat. Je šlo pa kar hitro pri meni (rodila 5h po prihodu v P, od tega sta bili strašni samo zadnji dve, ki se jih pa itak bolj malo spomnim tako da nekih travm nimam). Uh, sem nakvačkala cela kurja čreva!
|