|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
11.12.2009 13:57:14   
kjupi
živjo user posted image
a tukej ste samo bivše še aktivne al kako? user posted image
no upam da se še katera pridruži, menda nisem edina noseča na gorenjskem user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
11.12.2009 21:47:09   
izgubljena_ovcka
Jaz raje ne pišem ker bi bili pomoje potem samo moji samogovori na tej temi haha.user posted image Sama sebe imam pa v temle času že tako dovolj!
Malo šale mora bit... user posted image

(odgovor članu kjupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
11.12.2009 21:56:41   
kjupi
hej user posted image
sej imam jaz tudi včasih občutek da se sama s sabo pogovarjam user posted image
a si ti napisala da si z bleda? oziroma okolice?

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
11.12.2009 22:50:07   
izgubljena_ovcka
Ja, ja. user posted image

No, mi smo v bistvu v Bohinju doma ampak se dosti po Bledu in tam okol potikamo (kam dlje mi pa zadnje čase noseči in z malčkom ne znese alpa sem se polenila user posted image ).

(odgovor članu kjupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
14.12.2009 16:56:16   
kjupi
no potem se pa zna nardit da se kdaj srečamo user posted image
sem/sva večkrat na bledu in v bohinju user posted image
mimogrede, a je kaj snega padlo v bohinju?user posted image

ti, kje pa so ostale nosečke? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1355
14.12.2009 18:34:05   
izgubljena_ovcka
Ja, tukaj mamo cirka 4cm user posted image , prava zima! Sicer ne vem koliko časa bo to zdržalo, v kolikor se misli spet kaj ogret bomo ostali brez. user posted image Upam, da ga v bližnji prihodnosti vrže vsaj ene 30, da lahko vlečem našega lumpija na sankanje! :) Če boste pa kaj okol hodili pa sporoči.

Ostale se pa skrivajo alpa imajo vse na Jesenicah ginekologa ina ne morejo do neta, ker čakajo v vrsti, haha, malo šale. user posted image user posted image

(odgovor članu kjupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
14.12.2009 21:49:27   
kjupi

Ostale se pa skrivajo alpa imajo vse na Jesenicah ginekologa ina ne morejo do neta, ker čakajo v vrsti, haha, malo šale. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
najbrž res. pa tudi po drugih forumih se mi zdi da se nič ne zbirajo gorenjke user posted image  ni samo na ringaraja zatišje.. a smo res tko smotane? user posted image

a bohinju pa samo 4cm? ja to pa res še za sankat ni.. no sej tukej v kamniku se tut še kr trava vid.. ne vem pa kakšno je stanje na bledu, danes nisem šla nič v službo user posted image

kdaj pa maš rok ti?
jaz maja (sej ne vem, a sm že napisala? user posted image ) je pa moj prvi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1357
15.12.2009 13:43:22   
izgubljena_ovcka
Ja, baje ga je v Kranju vrglo precej več kot pri nas...situacija na Bledu je pa približno enaka kot tukaj, mogoče ga je malenkost več (očitno je tale sneg samo našo luknjo falil).

Hmm, kaj pa vem, gorenjske teme so tudi na drugih forumih prav...gorenjske! user posted image Ne vem sicer zakaj, tako zaplankane pa spet nismo, no.

Jaz imam rok 8. 4. , doma imam dva otroka...leto in pol starega sinčka in moža, ki se včasih obnaša huje kot on! user posted image

Uf, jaz se pa psihičn pripravljam spravit se v kuhinjo in spečt še drugo rundo piškotov, ta prva nekam čudežno izgineva vsakič ko se kdo od mojih fantov pojavi v kuhinji! user posted image

(odgovor članu kjupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.12.2009 12:01:27   
kjupi
ojla user posted image
so piškoti ratal? user posted image

hahaha, sm se takoj spomnla na mojga "otroka",
ki trenutno svojo ropotalnico preureja v otroško sobo
in je zadnjič ko je metal stran svoje igrače pojamral
"vidš temu se pa reče na hitrco odrast!" user posted image
no, star je 32 user posted image

o, pol sva pa samo en mesec narazen, z mal sreče se lahko še srečava v porodnišnici user posted image
a boš na jesenicah rodila?
js se še nism odločila.. jesenice, kranj ali ljubljana... vse mi je približno isto "deleč"..
če bo treba it zjutraj imam do ljubljanske porodnišnice čist isto k do jeseniške user posted image
ma ja, bomo še vidl.. user posted image  sej v ta prvo se menda ne mudi tolk ane user posted image

evo spet nekej pada.. me prav zanima če bo zdej kej..
men pod 20cm sploh ni sneg..
sicer sm čist poletni tip, ampak če že more bit zima nej bo bela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1359
16.12.2009 14:21:23   
izgubljena_ovcka
Ja, ja piškoti so super uspeli amo kaj ko smo potem dobili obiske in jih je tričetrt spet izginilo... Naslednje leto se ne lotim peke do enega dneva pred Božičem! user posted image Ja ni rečeno, da se ne srečava... 14 dni gor alpa dol (čeprav če pomislim, da bi šla čez rok me kar zmrazi user posted image ).

Meni tudi zime brez snega ni zima! Lansko leto je bila prava pravljica, se spomnim, da ga je enkrat vrglo 70 čez noč in smo bli zjutraj vsi user posted image . Pri nas tudi že cel dan nekaj dol leti po malem ampak kar noče in noče bit orenk...

Jaz sem v prvo rodila na jesenicah in bom zdaj tudi. Itak mam najbližje pa še vsi so jo pohvalili tko da niti ne razmišljam da bi šla drugam. V prvo mi sicer epiduralna ni prijela in sem zaradi nje imela malo težav (sama sem si kriva, kaj pa sem se "usrala" in jo vzela kljub ekspresnemu napredovanju poroda in načrtom, da rodim naravno, eh) tako da sem zdaj prepričana, da raje rodim brez vsega kot pa še enkrat z mravljinčasto ritjo, haha! user posted image Se pa to tako redko zgodi, da ni omembe vredno, tista, ki je bila z mano v porodni tudi pisnila ni in sta se z možem hecala do konca, jaz pa sem se predirala kot zverina, ojej. user posted image AMPAK! Vseeno bom spet šla tja, ker so res vsi neznansko prijazni, meni so sestre tako pomagale na oddelku, da je joj. Ena je sedela ob štirih zjutraj skoraj eno uro zraven mene in mi pomagala dojit, res škoda, da sem pozabila njeno ime!

Pa hrane tudi nikoli ne bom pozabila, se čudim, da sem sploh kaj dala dol po porodu, tako sem se basala, da je blo veselje! user posted image

Drugač se pa res ne mudi z odhodom v P... meni je odteklo malo vode zjutraj pa sem šla še pod tuš, obrila sem se, zrihtala, vse lepooo počasi in bila tam, ko so bili popadki na dve minuti, tako da so me samo v porodno nagnali in ni bilo treba nič čakat. Je šlo pa kar hitro pri meni (rodila 5h po prihodu v P, od tega sta bili strašni samo zadnji dve, ki se jih pa itak bolj malo spomnim tako da nekih travm nimam).

Uh, sem nakvačkala cela kurja čreva! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
17.12.2009 16:28:19   
kajkakr
živjo ;) sm mal ze pozna ;) rodila naj bi v soboto...(sam je dojenčku zgleda prelepo da bi se mu kam mudil)

sem iz kranja. rodila bom pa 100% na jesenicah, vse kolegice pravjo da je gor super in na pregledih so res usi prjazni. sem bla v kranju okoli 20 tedna zaradi krvavitve hospatilizirana in je bilo grozno.

kaj kej delata v tem prelepem vremenu ;)user posted image user posted image user posted image
jutr kr -12stopin grooooooooooza za zmrznt

papa**

Neposredna povezava do sporočila: 1361
17.12.2009 16:35:34   
izgubljena_ovcka
Hoj!

kajkakr, upam, da ti ne bo treba več dolgo čakat! user posted image In vso srečo, seveda!

Hmm, mis ploh nimamo takega groznega mraza, sem mislila, da bo huje. Je pa res, da nisem bila zunaj več kot 10 minut danes tako, da lih merodajna nisem za podajanje mnenj. user posted image

Jutri če bo pa lepo vreme pa peljem svojo malo in veliko žabo na sankanje. mož sicer ne bo tako navdušen kot mali ampak naj se malo potrudi, jaz sem že kar lepo okrogla in mi ni glih za vlačit sanke pa še 12 kil na njih! user posted image

(odgovor članu kajkakr)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
18.12.2009 8:07:21   
Spela28
Oj,

Zanima me če katera hodi na aerobiko za nosečnice v Naklo? Baje je prvi obisk brezplačen. Bo treba iti probat, da se ne bo  preveč kil  nabralo čez praznike user posted image .

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1363
18.12.2009 11:48:19   
kjupi
ojla

izgubljena ovčka (btw ful dobr nick user posted image ), jaz sicer še nisem rodila, sem pa bila 2x prisotna pri porodu in sem se tudi nekako odločila da bom brez epiduralne. jaz tko ne maram da bi mi igle v hrbet zabijal user posted image  na jesenicah so kul ja. po eni strani bi šla tudi najrajš kar na jesenice, tam že poznam porodno user posted image  sej eno urco sem pa tam.. ja v drugo gre pa rado hitreje, tako da se ne obirat user posted image  moja sestra je tudi še pod tuš letela pa vsa na počas, pol sva pa dobr do jesenic pršle pa da so jo uštimal za porodno, dva popadka, se je zadrla "pejt vn!!!" in je blo vsega konec user posted image  tko da če si iz ukanca al pa gor kje iz tistih bohinjskih vasi le pazi da nauta v avtu rodila user posted image  no jaz sem si v glavi kr lepo tak porod umislila in če mi kera začne o svojih travmah razlagat se kar zavestno v mislih odpeljem drugam. nosečnici pa res ne greš razlagat o problemih pri porodih nooooo user posted image

kajkakr, si pa res do konca čakala da si se nam pridružila user posted image  vsekakor dobrodošla user posted image  a pol pravš da greš jutr dihat pa potiskat? user posted image  vso srečo seveda! pa ne prehitro po cesti, jutri bo menda snežilo user posted image  uf ja, dons je menda -17 v ratečah. dobr, tm so zmer neki posebnga.. sam vseen user posted image  no jaz se grejem doma pri lesenem šporgetu in poslušam kako prasketa user posted image  romantiko zganjam v glavnem in čakam lepše in toplejše čase user posted image

špela, a ti si tut nova? kako pa ti napreduješ? user posted image  jaz se prisilim sem pa tja za kakšen sprehod, po telovadnicah mi pa ne diši hodt... najprej sm še mislila da bom šla, pa sm se hitr premislila user posted image  bomo že tele kile popedenal po porodu user posted image

(odgovor članu Spela28)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
18.12.2009 14:04:30   
izgubljena_ovcka
Jaz bi pa ful na kakšno telovadbo hodila pa v Bohinju seveda ni ničesar. Sem pa hodila na normalno step aerobiko skoraj do 18 tedna. Potem me je pa začel trebuh ovirat, drugače bi še šla.

Ma ja, vsi drugač nekaj strašijo s tem kako je bilo temu ali onemu grozno pri porodu. Traparija. Da je grozno mora RES kaj narobe it, to se pa dandanes tako redko zgodi! To, da ti epiduralne ne prime pa ni nič groznega, če bi bilo se ne bi odločila da grem v drugo brez! user posted image Sicer je pa vsaka ženska, nosečnost in dete zgodba zase tko da je najbolje, da se ženska pač psihično sama pri sebi pripravi in stvari, ki so malo prehude pač presliši. Meni gre to skozi eno uho noter in skozi drugo ven. Saj pravim, da se od vsega časa v porodnišnici najbolj spomnim tega, da je bila ful dobra hrana! user posted image

Mraz je pa ful! Mi smo zjutraj imeli -12! Brrr, tamalega sem vlekla ven šele tik pred kosilom za slabo urco pa mu je vetrček čisto spraskal lička in je ves rdeč. No, vsaj zdav je! *tok, tok*

(odgovor članu kjupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
18.12.2009 15:11:11   
kjupi

Saj pravim, da se od vsega časa v porodnišnici najbolj spomnim tega, da je bila ful dobra hrana! user posted image

se mi zdi da sem se pravkar odločila v katero porodnišnico bom šla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1366
19.12.2009 16:13:09   
izgubljena_ovcka
Ampak moraš vzet v zakup, da sem bila jaz takrat v takem stanju (v bistvu vso nosečnost in še malo po tem, haha), da sem pomlatila vse kar je bilo od daleč podobno hrani! user posted image Malo šale. Resno, za jest je blo pa meni ful dobro tam, mogoče zato ker sem pričakovala tisto klasično bolnišnično hrano... Pa za vsak obrok imaš na voljo 3 menije, luksuz! user posted image

(odgovor članu kjupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
23.12.2009 11:49:52   
kjupi
joj kaj dnevi letijo mim... jaz ne dohajam user posted image
dons sm doma ostala da bi pospravla, pa je še vedno vse v popolnoma istem stanju kot včeraj..
dreveščka v dnevni se sploh ne vid k je taka šara user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1368
23.12.2009 19:51:46   
izgubljena_ovcka
Eh, jaz se še nekako trudim ampak vsak dan za sabo pusti tak cirkus, da je joj. Še dobro, da bomo mi za božič pri mojih starših, da nihče ne bo videl kakšno imamo! user posted image

(odgovor članu kjupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
28.12.2009 23:18:30   
anariya
Še jaz, še jaz!

Čer vsem skupaj, mi bomo imeli drugegauser posted image 1.7.2010, sm pa prav tako iz Tržiča, kako se kaj držite tiste, ki ste tik pred zdajci za rodit, aja drugače sm pa rodila v kranju in sm bila čisto zadovolna z vsem, lepo se mejte, pa velik si božajte trebuščke.lp

Moja sončica Lana bo pa kmalu dopolnila dve leti,...

Neposredna povezava do sporočila: 1370
29.12.2009 17:17:04   
kjupi
ojla :)
kako ste kej? ste se naplavale za božič? user posted image
js mam dons spet en tak zaspan dan user posted image
kr ne vem kam nej se dam..
a je kej pametnga po tv? user posted image

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
29.12.2009 18:34:17   
izgubljena_ovcka
Jaz v celem dnevu nisem utegnila teveja niti prižgat, kaj šele računalnik! user posted image

Sem pa zato spekla piškote in očitila našo štalo od hiše, ker dobimo goste za silvestra. Zdaj pa dobim mojo drago taščo na obisk, da bo dala našega lupija spat medtem, ko so bova z možem privoščila eno pijačko in urico ali dve koncerta, juhu! Takega luksuza že dolgo ne! user posted image

No, upam, da vse gorenjke ne garate za šporgetom in pri peči! user posted image

(odgovor članu kjupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
4.1.2010 20:51:49   
tix
Živjo, se prijavim med gorenjske nosečkeuser posted image , tam nekje okolica Tržiča, sem pa tudi user posted image julijka.

Lepo, veselo nosečnost vsem želim :)

Neposredna povezava do sporočila: 1373
5.1.2010 16:45:51   
kjupi
ojla user posted image
enga veseuga pa debeuga (no to smo že tko al tko user posted image )

glih čakam da me pokličejo za popoldansko kavo in rolado user posted image
pol pa do jutr zjutrj nč, da ne bo prehuda na vagi user posted image
mam pregled (morfologijo) tko da držte pesti user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
5.1.2010 17:49:52   
kajkakr
evo rodila sm 19.12 pridnga sinčka KRISTJANA ;) morm potrkat....
zdele tale snegc kr mal nagaja bi raj vidla da je bl toplo.

hvala usm za lepe želje :)

kako ste preživele praznike??? pr nas je blo pestrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?