|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
17.11.2009 19:54:17   
BarbyD
čer user posted image

najprej vsem novim nosečkam : DOBRODOŠLE user posted image user posted image user posted image
hihi user posted image lah se nam jutri kera na kavici pridruži???

Tira itak da kavica user posted image prejšnji teden sva ble sam js pa Maruša user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
18.11.2009 11:30:00   
maša06
Oj!

Sem šele dons spet mal pogledala na forum in zamudila vašo kavico. Bi se vam z veseljem pridružla če bom utegnila.

Kolkuser posted image vas je pa prov iz Kranja?

LP

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
18.11.2009 13:28:47   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: maša06

Oj!

Sem šele dons spet mal pogledala na forum in zamudila vašo kavico. Bi se vam z veseljem pridružla če bom utegnila.

Kolkuser posted image vas je pa prov iz Kranja?

LP

Na kavi smo skoraj vedno 4 kranjčanke ( no živimo v Kranju, drugače smo pa vse priseljene). user posted image

(odgovor članu maša06)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
20.11.2009 15:30:24   
Tira
Zakaj je pa tuki gor tako mrtvilo? user posted image

A gorenjske nosečke niste take čveke, kot smo bile me user posted image

Maša06 upam, da se nam kmalu pridružiš.... pa vse ostale ste tudi vabljene na kavico. Že dolgo nismo bile v družbi trebuščkov user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
20.11.2009 18:13:33   
izgubljena_ovcka
Če ste pa v gorenjski prestolnici. Mi, ki smo še bolj bogu za hrbtom mamo do tam celo večnost hehe. user posted image Pa še otrok nimamo kam požokat včasih.user posted image Bi šla pa drugč veseljem samo kaj ko se res ne splača tja vozit zarad kofeta. user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
20.11.2009 19:30:44   
soncnizarek25
ojla:)

jaz bi tudi z veseljem prišla na kakšno kavico ampak kaj ko zjutraj delam.

tira ker si rekla da si priseljena v adergas, smo doma malo ugotavljali kdo bi lahko bila, pa katero koli smo omenili že kaj ni ustrezalo tvojim podatkom, tako da nas vse zanima kdo si?

ne vem pa kje so ostale gorenjke, saj bi rada kaj klepetala z njimi.

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
21.11.2009 17:00:02   
izgubljena_ovcka
Hoj, jaz imam pa eno vprašanje, sploh za tste, ki imate že kakšnega otroka... po celem svetu (resda v kranju pa še nisem bla haha) iščem eno vrečo za spanje za našega fanta. problem je v tem, da je star že 17 mesecev in dolg kot pondelk in nikjer ne najdem dovolj velike. Se mi zdi, da jih delajo samo za dojenčke. Naš pa že od treh mesecev nekje (odkar je začel telovadit po posteljici) spi v vreči če ne zbrca s sebe kovter ali deko. Brez sploh ne spi dobro.

A katera ve kje dobit spalno vrečo za otroka, višjega od 86 cm?? Hvala!

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
23.11.2009 11:18:54   
maša06
Ojla
Igubljena ovčka pojdi v ŠK.LOKO v ODEJO po vrečo za čmrla. Mi smo jo kupili za našo bejbo k je velika točno 1m. Pa še čist bombažne so kar se men zdi super. Našadva čmrla mata oba vreče od ODEJE.
Upam da sem ti kej pomagala.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1333
   [Brisano sporočilo]
23.11.2009 14:59:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1334
24.11.2009 16:35:16   
izgubljena_ovcka
Joj, najlepša hvala, jesz očitno nikol na pravem emstu ne znam pogledat, sem pa tud trapasta... No, za Miklavža torej že vemo, kakšno bo darilo, hehe. Hvala še enkrat!

Pa še to...ve, priseljene kranjčanjke, a kdaj zajadrate ob lepem vremenu na kakšen Bled? user posted image (čist tko, mimgrede)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
24.11.2009 18:19:42   
Jada82
Izgubljena ovčka, jaz sem kar skoz na Bledu ... hehehe, včasih pa odjadram v Kranj user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1336
24.11.2009 21:15:22   
izgubljena_ovcka
O, ja lepo, jest sem sicer v Bohinju ampak tukaj si malo čuden če uporabljaš net LOL (malo šale). Sem pa dosti na Bledu, ker tam živi moja tašča.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 21:28:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1338
25.11.2009 8:49:03   
Jada82
Uf, punce, jaz bi z veseljem se dobila z vami na kaki kavici .... ampak imam predpisano bolniško in počitek, tako da moram ležat ... bom počakala zdaj na naslednji pregled (10.12.), da vidimo kakšno je stanje, ali bom lahko šla kam vsaj za pol urce, ali bo še vedno bolje, da sem doma ...

Izgubljena_ovcka - tudi jaz sem pol Bohinjka user posted image Hehe, ampak sem redko tam sedaj ... ko sem bila mlajša sem bila dostikrat na počitnicah.
Kdaj pa imaš ti PDP?

In punce, kaj drugače kaj počnete, delate? Jaz sedaj večinoma časa kar berem, malo gledam tv, pa še križanke sem si kupila in material, da bom delala novoletne voščilnice .... vse, samo da bo čas hitreje minil user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
25.11.2009 9:23:55   
izgubljena_ovcka
Jaz imam rok 8. 4. kar se mi zdi še tako daaaaaleč nekje v prihodnosti čeprav me ne vprašat kdaj je šla prva polovica nosečnosti mimo, sploh ne vem. Katr naenkrat sem se zbudila spet z velikimi joški in takim trebuhom, kot bi bil celo leto december, haha! user posted image

Ja, za vikend nimam nekih hudih planov, grem z veseljem na kratek oddih na Bled! user posted image

Joj, jaz se spomnim, ko sem v prvi nosečnosti na začetku krvavela in sem dober teden preležala se mi je skoraj zmešalo. Dovoljeno mi je blo it samo na wc in takoj nazaj ležat. Sočustvujem z vsemi, ki preležijo nosečnost in jim čestitam za vztrajnost! No, sicer ti pa za otroka tako ali tako ni hič hudo naredit...

Držite se!

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
25.11.2009 13:44:36   
Janci F
Ali katera ve za kakšno čokoladnico na gorenjskem?

Neposredna povezava do sporočila: 1341
25.11.2009 18:45:18   
BarbyD
he he janci ti pa sam na čokolado misliš user posted image user posted image user posted image user posted image

vidm da je neki bohinjk tuki user posted image tud js sm bohinjka priseljena v kranjuser posted image glede na to da je bohinj dost mejhn se vrjetno poznamo če ne drugače na videz user posted image iz katerga konca pa ste ? user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
25.11.2009 18:51:54   
BarbyD
aja janci v kranju kar vem ni nobene čokoladnice...je pa men osebno naaaajboljša čokolada v Supernovi na Rudniku ( rajska ptica ) tam dobiš res noro dobre čokolade pa če iščeš za kakšno darilo so res izvirne user posted image
mal si poglej njihovo speltno stran user posted image

http://www.cokoladnica.si/

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
25.11.2009 21:56:47   
izgubljena_ovcka
Barby, jaz sem v bistvu priženjena. :) Začasno na Bistrici, ko bo pa bajta pa hop v zgornjo dolino! user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
26.11.2009 8:08:49   
BarbyD
izgubljena_ovcka js sm bla tudi v bistrici doma user posted image user posted image tam nasproti trgovine Holzbauer user posted image zdej sem pa že 3 leta v Kranju user posted image

edin frizerka je še vedno v bohinju user posted image user posted image user posted image sem jih probala kar nekej tuki v kranju pa je maja še zmeri najboljša user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1345
26.11.2009 19:13:17   
izgubljena_ovcka
Pol sva se pa zgrešile, jaz sem tukaj šele dve leti, hehe. :) Temu primerja je tudi moja frizura hahahauser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
7.12.2009 9:54:25   
BarbyD
no punce kam ste se vse poskrile? user posted image

čist je zamrla tale tema gorenjskih nosečk user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1347
7.12.2009 13:02:59   
Janci F
Jaz redno pregledujem, samo redno katera kaj napiše. :(

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
9.12.2009 12:03:53   
kjupi
ojla user posted image
sej sem vas komaj najdla, a nč ne klepetate user posted image
no se vam še jaz pridružim, da mal temo povlečemo iz naftalina user posted image
jaz sem iz okolice bleda, priseljena v kamnik, tako da praktično pokrivam vso gorenjsko user posted image

user posted image rok mamo pa maja

uživajte na sončku user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
11.12.2009 8:24:57   
BarbyD
Dan user posted image

kjupi dobrodošla user posted image

ja čist nam je zamrla tale tema...me bivše nosečke smo ble prej dost bolj zgovorne kot so zdejuser posted image user posted image me smo sicer še zmeri prave čveke user posted image samo se večinoma dobivamo na sprehodih pa kavici ali pa se pokličemo tko da tuki nismo več tolk aktivne...

upam da se bo zbudila tale temauser posted image

(odgovor članu kjupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?