|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
14.10.2009 21:42:11   
Meliitak
go špelka, go špelka...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
15.10.2009 19:57:30   
benika
Prišel je Oskar, 2880g in 51 cm. Z mamico Špelko sta superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna tetka

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
15.10.2009 21:54:03   
stuhica
Bravo špelka ... pa seveda ponosni Tetki čestitke... bravo bravo bravo.... user posted image user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
15.10.2009 22:53:22   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

Bravo špelka ... pa seveda ponosni Tetki čestitke... bravo bravo bravo.... user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz čestitam! in želim veliko prijetnih trenutkov in prespanih noči.
Vidim, da bomo kmalu lahko ustanoviti nogometno ekipo gorenjskih nosečk.

Hmmm, no prej morajo shodit. :)

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
16.10.2009 12:54:09   
Tira
Jeeee... čestitke Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da imamo gorenjske nosečke res same fantičke... bomo res lahko meli kakšen svoj klub user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
16.10.2009 16:07:05   
Meliitak
špelka...čestitke še tukej!!!

...tud jest sm oktobrka, pa baje pričakujemo punčko (če bo pa fant bo pa huda konkurenca he, he), tko da bo mela velik za izbirat ko bo večja he, he...al se bodo kr tepl zanjo he, he..tko mal za hec punce...jest upam, da bom kaj kmalu šla v Rim, ker moj PDP je ravnokar šel mimo...a kera stavi kok mam še he, he?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
16.10.2009 17:03:21   
stuhica
melitak jaz mislim d a te bo kr v nedelo pognal boš vidla v ponedeljek pa še mene... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
17.10.2009 15:09:23   
Meliitak
he, he stuhica..zdej sta pa že dva za nedeljo...ti se mi pa kr pridruži če si pripravljena pa bova skupi dihale he,he...no ja če pa ne bo nedelja pol iskreno upam da me v pondelk kr zadržijo v P...navijam za vsako k je pripravljena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
20.10.2009 18:56:09   
BarbyD
čer punce user posted image

no kera je zdej že vse rodila razn naše Špelke ? user posted image user posted image

a jutri je kavica??? kje in kdaj? user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
20.10.2009 19:26:32   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

čer punce user posted image

no kera je zdej že vse rodila razn naše Špelke ? user posted image user posted image

a jutri je kavica??? kje in kdaj? user posted image

Tuš ob desetih? Lahko pa tudi kaj prej?

Ob devetih? Pol desetih?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
20.10.2009 22:17:50   
stuhica
spet ta kofe .... jaz pa pregled  na Jesenicah ni šans... punce k bom pa z user posted image  pa oblubm d apridem

Melitak a si šla že kaj rodit....user posted image user posted image  nč naju še ni poglanal... sam ti maš mal prej PDP kot jaz... mam kr tak filing da bo šlo čez rok hudiča... pa tako sem si želela met tehtnco

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
20.10.2009 22:47:56   
BarbyD
janci lah ob pol desetih user posted image moj se itak zadnje čase zbuja ob 6.30 user posted image js pa še čist zalimana user posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
20.10.2009 23:48:04   
elyy
ojla!

Evo je že čas,da se vam javim....se pa res nisem že dolgouser posted image ,bilo je toliko teh krčev,zobki,vročina,cepljenje in vse po malem!
Tian pridno raste in lepo pridobiva na teži(zobka še nobenega ni,pačeprav že kar nekaj časa po malem mučijo)!Večkrat se javim na forumu majčice in vse na hitro,sem pa res nič....!

Želim vam en lep pozdrav..pa se še kaj beremo.....tud enkrat se vam bom pridružila na kavici,smo se že dolgo nazaj menili,potem pa nič!
nočka** 

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
21.10.2009 8:45:21   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

janci lah ob pol desetih user posted image moj se itak zadnje čase zbuja ob 6.30 user posted image js pa še čist zalimana user posted image user posted image

Zmenjeno ob pol desetih.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
21.10.2009 11:59:22   
Meliitak
stuhica...jaz tud za šalo nisem več, sem se dons zjutrej kr zjokala ker naše pupe ni pa ni, še mami sem nadrla, ker me vsak dan pride vprašat če je že kj...grrr...sj v šali povem da ji je preveč lepo v trebuhu, sam si pa želim da bi mela jo rajš v naročju

...sem pa zato zadnje dni nardila dost sprehodov in kilometrov, sicer mal bl počas ampak je šlo...pa vmes vidla tok vozičkarc, da sm pomisnla a je mogoče kera s foruma, kakšna me je pa tud tko lepo pogledala, kot češ oooo kje so tisti časi ko sem jest bila nosečka...jest pa z mislimi, da bi bila na njenem mestu he, he

...drugač pa punce, ne morte verjet kok je P v Kr polna, to je neverjetno...pol pa še na ušesa vlečem ko se babce in doktorji pogovarjajo, da komj folgajo...bogi res in vsaka jim čast, da jim rata...sj pravjo, da ko je največ dela takrat gre najboljš...tko za spodbudo osebju v P...me nosečke pa z mal več potrplenja v P in z mirnejšimi živci user posted image

še eno vprašanje za mamice...priporočate v Kr katerga pediatra? sj načeloma mi je čist vseen, bom itak pol vidla kako pa kaj, sam tko informativno?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
21.10.2009 15:18:39   
Anonimen
daaanuser posted image še ena gorenjska nosečka se vam javlja. Rok imam 18 Marca, tako, da me čaka še kar nekaj tednov z mojim bušijem...me pa fejst firbec matra kaj bomo meli, zato zelo zelo nestrpno čakam na morfologijo 4.11user posted image

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1291
21.10.2009 15:37:18   
Tira
Ja čist verjamem, da je P v Kr noro zasedena. Že takrat junija, ko sem jz rodila, je bilo noro. Sem mogla na hodniku predihavat in čakat na prosto porodno user posted image  No, je pa dobra stran te zasedenosti, da sem potem dobila nadstardandno sobo zastonj, ker je bilo vse drugo zasedeno user posted image  Sem namreč zadnja prišla gor na oddelek (ob 23.00) Potem so jih pa že po dveh dneh domov spuščali, da so lahko nove not dajali. Midva sva pa morala ostati malo dlje user posted image  Ampak ni bilo nič hudega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.10.2009 16:55:14   
spelka12
I am baaaackuser posted image .
Mi2 sva super, jutri gremo prvič vozičkat, če bo seveda kej sonca. Porod je potekal odlično, vse skupaj ene 3 urce (od čisto prvih popadkov). Sem speedy a ne? Lj. P je zakon RES. Zelo sem bila zadovoljna z vsem, še hrana je bila ok.
Zaenkrat me na kave še ne bo, ampak se bom potrudila, da se vam kmalu pridružim. Ve pa uživajte do takrat.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
25.10.2009 10:32:09   
BarbyD
ooo špeliuser posted image

kje so kašne slikce na facebooku??? dej da vidm tvojga princa user posted image user posted image

super da si mela lahek poroduser posted image user posted image user posted image pol bo hmal še kakšen dojenček user posted image user posted image hihi

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
27.10.2009 14:22:59   
Janci F
Jutri kava v Tušu, če bo lepo vreme smo lahko tudi zunaj (če ne bo premraz). user posted image

S Tiro bova tam že ob 9.20, tako da če ima kakšna čas se nama lahko pridruži že pred deseto uro.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
31.10.2009 21:36:22   
Janci F
Živjo,

mene pa zanima če bo kakšna gorenjka naročevala pri nextu?
Najdla sem ene noro dobre slinčke, pa mi je škoda dat 5€ za poštnino, glede na to da slinčku stanejo toliko.
Evo, tukaj lahko vidite slinčke
http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=G45&p=514&o=1 

Če katera ima namen naročiti bi se ji pridružila.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
1.11.2009 21:34:16   
PAJO
ojla,ej rada bi vprašala kdaj boš ti kej naročevala,ker bi jz tud neki.
kva je to za ena firma ki se naročuje,full imajo dobre stvari
pa kr dost pocen se mi zdi.

kako je pa glede plačila??jz bi tud nekej no naročila,če bo še
katera se ji pridružim.user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
3.11.2009 12:48:43   
Tira
Ojla!

Joj, kok majo cort stvari. Jz bi tud kej user posted image  

Moram še mal prebrskat, kaj še imajo, potem pa lahko skup vzamemo.

Punce, a je jutri kavica user posted image ? Itak da je. Enako kot prejšnjo sredo, ane... Tuš 9.30???

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
4.11.2009 20:22:40   
W.W.
No da se še jest javim po dolgem času. Včeraj sem dobila potrditev, da je na poti še en fantek za gorenjsko ekipo. user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
5.11.2009 8:33:52   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: W.W.

No da se še jest javim po dolgem času. Včeraj sem dobila potrditev, da je na poti še en fantek za gorenjsko ekipo. user posted image

Čestitam,

vidim, da smo gorenjke bolj za fantke delat. user posted image
Mogoče je kaj v zraku ali pa vodi. user posted image

Tako, da tiste gorenjke, ki imate punčke se pripravite, da bodo imele veliko oboževalcev. user posted image

W.W. prijetno in mirno nosečnost ti želim še naprej.
Predvsem pa ne pozabi uživat ob občutkih, ko čutiš user posted image  v sebi, to jaz sedaj večkrat pogrešam, ker je tako lepo to čutiti.

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?