|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
14.9.2009 9:39:16   
Lara73
Jutro gorenjske user posted image
Bila sem na dnevu odprtih vrat prejšnji teden v Megacentru in vaditeljica je user posted image (Simona). Precej nam je razlagala od dihanja pri vsaki vaji, kegljeve vaje pri posanezni vaji, pa še merilec srčnega utripa naj bi imele - naj ne bi šlo čez 140 oz 160 za bolje pripravljene (nekaj se jih bo tam dobilo za sposodit). Vsaka naj bi pazila nase kar se tiče intenzivnosti, saj smo različno fizično pripravljen in različno noseče. Ja vaje naj bi bile različne in veliko pripomočkov. Če mi bo prehudo, bom pač bolj na pol delala.....samo da se premigam, pa kakšen sprehod zraven. Se pa novembra zamenja vaditeljica, ker gre ta rodit....upam, da potem res ne bo prehudo.

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
14.9.2009 12:12:47   
kajča
jaz sem obe nosečnosti hodila v Megacenter na telovadbo, obakrat do 14 dni pred porodom in je bilo super, res priporočam

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
15.9.2009 10:36:14   
Lara73
včeraj sem šla na telovadbo in je bilo super! Sem se hudo premigala.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
15.9.2009 20:13:47   
Janci F
Živjo,

najprej bi se rada zahvalila vsem, ki ste že izpolnili moji novi anketi in vam sporočam, da sem objavila še eno in vas ponovno lepo prosim, da si jo ogledate in izpolnite.

Nova anketa - Dodatna ponudba vrtca se nahaja na
- http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=735

Tisti, ki pa še niste glasovali na prejšnji anketi - zasebni vrtci  pa vas prosim, da ju izpolnite. Najdite ju pa na
- http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=726
- http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=727

Upam, da vam ne sitnarim preveč z anketami. user posted image
Izredno hvaležna sem vsem, ki izpolnjujete moje ankete, saj z vašo pomočjo pripravljam seminarske naloge in osnovo za diplomsko.

Še enkrat hvala.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
17.9.2009 16:57:53   
Tira
Uf me nekaj časa ni bilo, pa vidim, da je kar zaživelo tu gor user posted image  Super, da ne bomo samo novopečene mamice čvekale.

V glavnem mi smo z morja, bilo je slabo vreme user posted image  in gremo naslednje leto sigurno prej.

A ste se kaj dobile na kavici?
No, če ne prej se dobimo naslednjo sredo, ane user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
18.9.2009 9:44:14   
Lara73
nekako kar ni nobene gorenjke na tej temi. no ja, tudi sama sodelujem še na eni: februarke 2010, najbrž tako kot ostale sledim še tistim nosečkam, ki imajo približno isti rok

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
18.9.2009 10:49:47   
Meliitak
Lara73...sj nas je kar nekaj in kot ti sledimo kaj dogaja z nami enakonosečimi...drugač pa sm se zatečem ponavad ko rabm kak nasvet ker vem da je tukej že nekaj mamic in rade kaj povejo...drugač pa je čvekanja dost na kavicah kot vidm, sam mene ni blo še nikol tja...zdej v zadnjem obdobju sicer ne morem preveč okol letat, prej sm bla pa vedno zaposlena tko da mi je žal za vsako kavico k sm jo zamudila...pa še otročke bi lahko vidla...no ja, bom že nadoknadla pol po porodu ko se k seb spravm in bom lahko mal letala okrog...sicer pa Gorenjska je velika in nas je od Jesenic do Kamnika, sam da jih po mojem velik sam bere in debatam ne prisostvuje, ker vse odgovore dobijo ob spremljanju...jest pa skačem sm pa tja..
tole telovadbo sem pa jest mal zamrazla, ker sem se na začetku počutila bolj slabo nisem hodila, pol pa ko sem hotla jo pa ni blo več, tko da sem bila prepuščena sama sebi, pa itak da nisem pretiravala (še premal sem po moje), sam kak sprehod v naravo in kaka vaja doma in to je to...predvsem zdej prakticiram vaje ponoči ko ne morem spat oziroma me vse boli, pa se pol mal raztegnem in odtelovadim par minut tko aml na pamet, ker oči mam pa kr zaprte he, he, ker hočjo spat...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
18.9.2009 14:06:54   
spelka12
meliitak a si hodila v MŠ? Mi2 sva jo ravno včeraj zaključila.
lara73 nas je veliko, samo čvekamo bolj na kofetih user posted image . Pridruži se nam. V sredah se ponavadi dobivamo - v Tušu.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
20.9.2009 21:09:48   
Meliitak
spelka12...jest sm v MŠ hodila avgusta v Lj, ker sem itak hotla vse prej zvedt, čeprav ni bogve kaj, se pa dobi kar nekaj informacij za katere recimo ne veš...čeprav nekatere pravjo da je to brez veze...sj jim ni treba hodt, pa če so že večrodke tud ne rabjo, sj če je isti očka se itak sam prnese star potrdil in še enkrat plača al kako že...v glavnem jest pravm, da je vsaka informacija koristna pa četudi jo slišiš večkrat

ps spelka12, trenutno se trudim ostajat na nogah, ker se bejbika kr velik muva in se hecno ustavm vsak tok časa in mal zadiham, pa mislm, da še ne gre zares ker sm naši bejbi kr rekla, da prej kot pred 29.9. ne sme ven, ker takrat ma ati rojstni dan in bi ga lahko presenetila he, he...drugač pa a se dobite to sredo na pijači?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
20.9.2009 23:20:44   
stuhica
no punce da se vam javm po dolgmu cajtu enostavnn bl švoh uspem kej napisat sme bl pr oktobrkah.... pa na cukru zarad cukra tkao da...

Ravn dons ne vem mislim da so se mi začel popadki počas že dogajat... je pa še zgodi ker mam še 40 dni do konca.... sej res da sem rodila ampak vodo so mi predrl v porodni, sprožen porod z umetnimi popadki tkao da.... pojma nimam kaj vse me čaka če bo vse naravno?

vidim da se še prdn dobivate superca... glede na mojo situacijo ne vme če si bom še do mame v radolco upala...

lepo se imejte in upam da se bomo kaj bl pogost slišale 

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
21.9.2009 7:21:18   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

lara73 nas je veliko, samo čvekamo bolj na kofetih user posted image . Pridruži se nam. V sredah se ponavadi dobivamo - v Tušu.

super. ob kateru uri pa? če je to dopoldan to sredo še ne morem, ker imam še službo. Potem pa sem frej, ko ptiček na vej user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
21.9.2009 7:42:19   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

super. ob kateru uri pa? če je to dopoldan to sredo še ne morem, ker imam še službo. Potem pa sem frej, ko ptiček na vej user posted image

Običajno je kava v sredo ob 10 uri.
Saj je še tako ali ste v moji odsotnosti kaj spremenile?

Se vidimo v sredo?

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
21.9.2009 9:49:57   
BarbyD
Oj user posted image

Janci sej ko vaju z nino ni blo sploh nobene kavice nismo mele...tko da ostaja isto kot je blo user posted image vsaj pomoje no user posted image user posted image

kako ste drugače? vse super ? user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
22.9.2009 14:55:33   
Tira
Ojla!

No zdej, ko smo po dopustu, se pa lahko spet dobimo aneuser posted image .

Kavica jutri v Tušu?! Pridete?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
22.9.2009 21:06:37   
BarbyD
jaa midva prideva user posted image user posted image

ob 10?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
22.9.2009 21:18:49   
Tira
Ok, se vidimo.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
22.9.2009 22:12:45   
Janci F
Midva tudi zagotovo prideva.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
25.9.2009 22:14:59   
stuhica
no gorenjke kako je bilo kaj v tušu? Ste se dobile... Drgač kaj novega... Kako ste ostale mamice kis te že rodile, Barby D kako se počutiš v novem stanovanju... upam da uživate in da se imate super...

Jest sem dons prav slabe volje sme zaradi potepuškega blokovskega mačka stolkla avto škode za najmanj 700 eur, jezna ko hudič....user posted image
Še nemesec inpar dni je do mojga PDP počutm s edrgač kr uredu če me nebi še tale cukr zajuser posted image user posted image user posted image ... ohj pol pa še tale stres dons s tem avtom... bemti sem jezna....

Nč grem mal še okrog pojamrat... me je pa moj potolažu da me je na mis buškota prjavu... samo mi ni bilo preveč  v tolažbo.. ker sem ful raztresena in žalostna in kr na jok mi gre ker sem tolk avto stolkla.... user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
26.9.2009 18:12:07   
spelka12
Naslednjo sredo pa res pridem na kavo - upamuser posted image . Pomojem bo to moja zadnja, pa da vas vidim še pred snegom pa zimo.

stuhica in meliitak sej mogoče se me kdaj vidimo v P. Kdaj pa imata kaj preglede? Jest že pridno hodim na ctg, naslednjo posvetovalnico imam pa 6.10. Sej naše oktoberke pa že pridno rojevajo, bomo bolj pri zadnjihuser posted image .

Meni je pa toooolk dolgčasuser posted image . Mojih domačih cel teden ni, fant športa zvečer, hiša prazna, sama pa ne upam na sprehod, da nebi kaj vmes odteklo. barby lahko bi prišla na sok/kavo/čaj/piruser posted image . Tudi ostale seveda vabljene.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
26.9.2009 20:25:22   
Meliitak
spelka12...sm bla zadnjič tud jest v P na CTG, pa je blo tok bejb v čakalnici pr G da sem se ko sem šal mimo kr mal spraševala a je mogoče tukej kera iz RR, sam sem pol ko sem končala takoj hitela, ker me je tok tišal lulat da tud na informacijah nisem nekj vprašala kar me zanima...pa sj bom naslednji teden ko mam G in se tud do P sprehodm...kar se pa tiče pijačk pa v zadnjem mesecu sploh ne zmorem km dalj it, P mam skor pred nosom, tko da se gibljem v glavnem okoli doma...upam, da se kdaj srečamo, lahko pišeš na ZS

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
29.9.2009 14:03:26   
spelka12
KAVAAAAA!!!!!user posted image user posted image user posted image
A pridete jutri? DA ne bom slučajno sama. Pa še to - a smo še zmerej v Tušu, ker je zunaj kr malo mraz dopoldne. Aja pa kdaj? Ob 10h?

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
29.9.2009 14:54:02   
Tira
Ojla!

Kava jutri ob cca 10h v Tušu. user posted image  Mislim, da zaenkrat še ni sile zunaj. Midva prideva, pa ve user posted image ?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
29.9.2009 15:54:41   
Janci F
Midva tudi zagotovo prideva. user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
29.9.2009 16:06:37   
BarbyD
Midva tudi na kavico user posted image user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
30.9.2009 8:38:15   
*blu*
Midve bi tudi prišli, če se naju sploh še spomnite.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......