|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
5.7.2009 23:04:41   
simonae
Pozdravljene!

Najprej čestitke novim nosečkam in vsem, ki ste že rodile!

Jada82 jaz sem imela kar nekaj težav na začetku - najprej sem občasno rahlo krvavela (po kaplicah ali kaj rjavega), če sem bila cel dan na nogah in se nisem uspela nič spočiti vmes - seveda sem takoj po takem "sporočilu" oddala otroke v varstvo in se ulegla. Pa je šlo.

Nato pa se mi je enkrat na sprehodu, ko sem se počutila super, ulila kri - izgledalo je ogromno krvi (10. teden). Po tem sem obiskala svojo G in bila zelo pozitivno presenečena, ko je rekla, da je z otročkom vse v redu! Opazila je hematom na maternici in ta je povzročal krvavitve - za tri tedne sem spremenila lego (preležala in prespala) ter dobila neke tablete. V 13. tednu pa sem imela NS in tam so ugotovili, da je vse videti OK in da hematoma ni več. Od takrat sem uživala v nosečnosti - slabosti ni bilo več (bruhala itak že prej nisem), po nekaj tednih sem na sprehodih nabrala kondicijo in šla nazaj v službo - počutila sem se super in živo, aktivno.

Sedaj sem v 29. tednu in sem rahlo začela zatekati in me to malo daje, a sicer je vse ok, otroček pa veselo brca.

No, še jutri služba, nato pa dopust!user posted image

Torej se vam spet kaj pridružim na kavicah - verjetno pa bom imela starešja s sabo. A se sedaj dobivate ob sredah? Še vedno v Tušu ob 10.-ih?

Lep teden

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
6.7.2009 13:08:00   
Tira
Ojla!

Kje ste punce?? Barby, Janci, Liki??

A bo ta teden kej kavice?? Baje, da bo v sredo grdo vreme. Kateri dan se kaj dobimo? Prejšnji teden sva se imele z Liki prov fletn.

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
6.7.2009 14:55:56   
BarbyD
Živjo punce user posted image

Js mam en kup skakanja s tem stanovanjem tko da nimam skor nič časa čez dan...zvečer sm pa tok fertik da se sam uležem user posted image user posted image

maayaa lepo da si se javila po dolgmu času user posted image na kavico pa le pridi kdaj da se spoznamo user posted image

pocahontas dobrodošla med nami user posted image user posted image zdele se mi zdi da bomo še kakšne nosečke dobile user posted image morm se spravt seznamček posodobit pa ne najdem časa user posted image tko da če kera zna se priporočam za pomoč user posted image user posted image

kopanje da se ne bo kera ustrašla k sm jadi tko odgovorila user posted image nosečnice je priporočljivo da plavajo...tud sama sm dostkrat plavala ko sem bla noseča...sam ko sem delala v ginekološki ambulanti so ginekologi nosečkam po večini svetovali da prve tri mesece počakajo s kopanjem...in js sm se tega kar držala...ma pa itak vsak ginekolog svoje mnenje tko da poslušejte tistega ki mu zaupateuser posted image

Pajo stanovanje upam da bo naslednji teden najino...teh papirjev pa notarjev pa enga skakanja je pa tok da upam da vsaj naslednjih 20 let ne bomo nč več kopval ker to pa gre enih živcov...zdej vsaj upam da se bo zadeva do konca lepo izpeljala...tko da bejbe še kakšn teden pestke držat za nas user posted image user posted image user posted image

Tira evo mene user posted image hihi sej pravm časa skor nič...dans sva šla ob pol 9 na banko dam sva pršla pa ob pol 2!!! komej čakam da bo to za nama da lahko normalno zadihava oba...kavica pa kaj pa vem kdaj lahko pridemuser posted image v sredo gre moj v LJ na preled pa načeloma bi lahko js doma ostala...v četrtek ne bom mogla ker gremo še na banko zadnjo pogodbo podpisvat in vprašanje kdaj bomo fertik v petek gremo pa že na morje user posted image user posted image tko da mam v bistvu samo v sredo čas..zdej če bo pa dež pa ne vem keri se bo dalo kej okrog skakat???

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
6.7.2009 17:03:32   
Janci F
Jaz sem tudi tukaj. user posted image

Predlagam, da za kavico še vedno ostane sreda ob 10 uri.
V primeru dežja, pa lahko pridemo z avtomobili in parkiramo v garaži pa je. Bomo vsaj malo ven šle, da ne bomo cel dan notr čepele.

Naš Tom je zelo priden in veliko spi, edino nekje med 15 in 19 uro pa ne more spat - jaz pravim, da ima ta tečni termin. user posted image
Tolk naju je razvadil, da nama je prav čudno, ko je par ur buden in občasno malo sitnari, večino časa pa pridno leži v ležalniku in gleda naokoli.

Par dni nazaj sva ga tehtala (na elektronski kuhinjski tehtnici) in je imel 4536 g, tako da nam bo sedaj patronažna nehala težit. Sem prav ponosna na najinega sončka, ker se je tako pridno zredil. user posted image

Midva prideva na sredino kavo, samo višja sila nama lahko prepreči.user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
6.7.2009 21:16:27   
Tira
Ojla!

No super, potem se pa lahko zmenimo za sredo. Res lahko v primeru dežja parkiramo v garaži. Glede ure pa cca ob 10h. Mislim, da točna tko nobena ne bo, glede na to, da imamo sedaj še nekoga zraven za pripravit user posted image

Upajmo, da ne bo dežja.

Janci blagor vama, ko vama tko lepo spi. Naš Marcel je skoraj cel dan pokonci, spi samo po kakšno urco vmes, pa še razvajen je že... v ležalniku zdrži max 10 min, potem pa že protestira.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
7.7.2009 12:57:14   
Pepika8
Živjo punce, mamice,nosečke..
Tudi jaz sem nova gorenjska nosečka iz Tržiča user posted image Noseča sem 11 tednov. PDP 29.1.2010. Zaenkrat se počutim dobro, na začetku sem imela slabosti, zgago..Zdej pa že jem skoraj normalno.

Lep pozdrav

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
7.7.2009 14:39:22   
Tira
Dobrodošla Pepika user posted image

Kako je z jutrišnjo kavico punce? Pridete??

(odgovor članu Pepika8)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
7.7.2009 18:02:11   
Janci F
Midva prideva, upam da ne bova sama.

Tira ali prideš? Kaj pa Barby in Liki?

Naje zagotovo ne bo, ker bo doma crkljala.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
7.7.2009 18:10:28   
BarbyD
Pepika dobrodošla user posted image

Js upam da nama bo uspelo pridtuser posted image ob 8 morva na banko pa bi do 10 skor mogla bit fertik ker ma moj pol ob 11 pregled v Lj....tko da sm skor zih da nama bo rataluser posted image ker pol nas pa nasledn tedn ni tko da se spet namo vidl...

kera pol vse pride? user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
7.7.2009 21:31:55   
Tira
Midva prideva, sigurno.

Upam, da ne bo deževalo, da bomo lahko zunaj, ker drugač ne vem, kam bomo dale vse vozičke user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
8.7.2009 9:19:21   
Janci F
S Tiro sva se dogovorili, da kavo prestaviva na jutri zaradi dežja.
Tako, da midve prideva jutri ob desetih na kavo v Tuša.

Upam, da še kakšna pride jutri in da spijemo eno kavico skupaj.
Držite pesti, da bo sonček.

< Sporočilo je popravil Janci F -- 8.7.2009 9:20:21 >

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
8.7.2009 13:00:33   
BarbyD
oj user posted image

babice smotane user posted image user posted image midva sva bla pa že v tušu preden sem js vidla sms od janci...in sva mogla pol dve ure šetkat gor pa dol ker naja je moj odložu tam preden je šu v Lj. nisva pa mela nič za dež s sabo ker sem rekla da bomo itak tolk dolg čvekale da bo moj že nazaj in naju bo kr sprot pobral...zdej sem spet zapravlala k nism mela druzga počet user posted image

drugič bom trikrat preverla a pridete al ne user posted image

aja janci slinčke pa majo dve vrsti ene take k rutka varjanta (te so mi fuul lepi) pa ene navadne okrogle sam te takratke, pa oboji so na ježka...sam mi je pa mal visoka cena, un k je varjatna rutka je eden 7 €user posted image user posted image uni pa mislm da je po 5 € eden...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
8.7.2009 21:44:32   
Pepika8
Oj...
A mi lahko katera svetuje, kam bi lahko šla na NS, ker sem klicala dr.Strah,pa bo na dopustu, ko bi mogla imet pregled in s o mi svetovali naj grem v Lj, pa se mi zdi to predaleč, ker je sigurno kje na Gorenjskem tudi,samo nevem kje oz. kdo naj bi bil dober..user posted image pa pa

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
8.7.2009 21:47:14   
*pupsa*
No da se še jst pofočkam pri Gorenjskih nosečkah....jst sm sicer danes za zihr zvedla d sm nosečka ker 6 testov in krvni ne more lagat...drugač mam pa res smolouser posted image  sej vem da sem zmešana ampak si res srčno želim še enega otročka. No zdej pa počakam do ponedeljka da pokličem dr.Urha in se naročim na pregled!

(odgovor članu Pepika8)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
8.7.2009 22:47:18   
BarbyD
pepika v kranjski porodnišnici jih kar nekaj dela NS..meni jo je delal Handžar in si je res vzel čas pa vse lepo razložu user posted image mal poklič tja pa vprašej user posted image

pupsa dobrodošla user posted image user posted image pa čestitke za kar 6 pluskovuser posted image user posted image hihi ja mislim da vse vemo kako težko je čakat un plusek da se pokaže user posted image

kje ste ostale bejbe? user posted image js sm lih iz bodypumpa in sm čist fertikuser posted image user posted image dans so nas čist namatraluser posted image

lepo pančkite

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
8.7.2009 23:04:30   
stuhica
kuga je zdej čveek gorenjkse ste se doble na kofetku??? Ste se načvekale a bo zdej dež nehal user posted image user posted image user posted image  bi ibl že skrajni čas ... hecam se sej niste ve krive babe k čvekate... sej mal je treba

Vidim da je že nekaj novih srečk nosečk gorenk fajn... super čestitek...

Jaz sem zdaj konc 24 in počasi stopam v 25 teden, moje počutje je tako mal čudno na cajte ampak bo...
Mam pa krajši MV le 25 mm tako d amorm baj epočivat pa čist dnizko nosim tako da,,,, no ja sej bomo uspel upam... Glede cukra sem pridna dobr držim povprečje... zredila se še nisem nič ... še vedno 8,5 kg v minusu, in še vedno na dieti... tako da ja me že tako muči tale hrana za znoret... ohhh kok bi si prvoščila kako hrano sladko... sladoled pa slščice uhhhmnjamiiiiiiiiii pa ne smem preveč sanjat o tem ker s emi  bo zmešal...

Barby upam da ste stanovanje si zrihtal, ja je pa cel kup enga letanja za popeniti, smao se splača tako da potem kos i na svojem veš d ase je splačalo... držim pestke...

Čestitek vems novopečenim mamicam in upam da se fajn štimate...

lp od stuhice

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
9.7.2009 11:58:07   
Meliitak
ja pepika8, kot pravi BarbyD NS se dela tudi v Kranju...sem bla sama tud v dilemi kam it ker v domžalah je blo full polno, tko da sem pogledala na stran kranjske porodnišnice, poklicala in bla kmal na vrsti...nevem pa kdo vse dela na tem, za dr.Rantovo vem da ma certifikat, tko da ona je za ziher. Evo številke pa se zmen, če se še nisi: 04/2082812 (kliči zjutraj), lahko si pa pogledaš na strani:

http://www.bolnisnica-kranj.si/index.php/novice/20

pa uživat čim več user posted image user posted image user posted image

sem se odločila, da se letos ne bomo nič kopali, da se ne sekiram po nepotrebnem...ziher je ziher ane...čeprav sem razmišljala o vadbi za nosečnice v vodi pa me je kmal minil, ko sem svašta slišala...je pa itak morje bolj varno od bazena, sam letos midva pardon mi trije ne gremo na morje sploh ampak v toplice in se bom rajš relaksirala in vadila na suhem he, he...

mmm tele kavice vaše mi že dolg dišijo, sam v glavnem nimam časa, bi blo pa lepo spoznat še kako nosečko al pa mlado mamico, da vidim kaj dogaja...sicer pa vsakič ko grem mim Tuša pogledam proti lokalu, čist tko instinktivno he, he...

držite se in božajte svoje bušije in jenčije

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
9.7.2009 15:13:00   
Tira
Ojla!

No Janci a sem rekla, da bo danes sonček... sam nisem povedala kdaj user posted image
Zdejle je user posted image .

Očitno nam kavica ta teden ni usojena. Upam, da bo drug teden, če ne prej. Če ima pa katera jutri dopoldne čas, naj pa pove, gremo na kavico. Ker jutri bo pa baje res sonček user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
9.7.2009 15:22:22   
Pepika8
ojla,

hvala Meliitak in BarbyD, zdaj mi vsaj ni treba skrbeti in razmišljat,kam naj grem.Jutri zjutraj takoj pokličem. Mal me čas baše,ampak bo že.

Leo dan vsem

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
10.7.2009 8:39:56   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Ojla!

No Janci a sem rekla, da bo danes sonček... sam nisem povedala kdaj user posted image
Zdejle je user posted image .

Očitno nam kavica ta teden ni usojena. Upam, da bo drug teden, če ne prej. Če ima pa katera jutri dopoldne čas, naj pa pove, gremo na kavico. Ker jutri bo pa baje res sonček user posted image

Tira pri nas spet dežuje, kar ne morem verjet. Tolk mi gre že ta dež na živce, ker nama je parkrat odpadel jutranji sprehod.
Upam, da se bo sonček čimprej pokazal. Če se bo že danes se lahko slišiva za kakšno kavico ali pa sprehod.
Pridno se crkljajta z Marcelom, Tom je ravno previt, sit in leži v ležalniku in kolca.

Uživajte v dežju, kolikor se pač da.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
10.7.2009 8:55:49   
Pepika8
Dobro jutro..

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
10.7.2009 9:01:06   
Pepika8
ooopppsss..user posted image
Kako ste kaj? Mene je blo kr groza ponoč, ker je tako grmel...bbbrrrr..Mal se grmenja bojim..ampak sem prežvela..Joj, jest imam spet en kup vprašanj..kaj čem,če sem tok firbčna baba user posted image Na NS sem naročena v torek in me zanima, če lahko mojga vzamem s sabo in če mi katera pove kako vse poteka..Ali je to bolj kot ginekološki pregled ali je NS čist drugačna..si ne znam predstavljat user posted image

Hvala za odgovor..

(odgovor članu Pepika8)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
10.7.2009 9:31:16   
Janci F
Pepika8, NS je ultrazvočni pregled in jaz ti svetujem, da vzameš seboj svojega user posted image .
Moj dragi je šel z mano na popolno vse ultrazvočne preglede in oba sva vedno z veseljem gledala v monitor in skušala razbrat iz monitorja kje ima najin user posted image  rokici in nogici.

Ali imaš NS v Kranju v porodnišnici? Potem greš na pregled spodaj (ne čez glavni vhod), kjer si imela uz za potrditev nosečnosti.

Če te še kaj zanima kar vprašaj.

(odgovor članu Pepika8)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
10.7.2009 10:39:12   
Tira
Dež, dež, dež.... user posted image  Podn!

Ja Janci, če bo kaj nehalo padati, se slišva. Joj kok bi šla rada mal ven.
Tud Marcel je ravno sit, previt in kolca v ležalniku user posted image  aja pa še mal poliva zraven user posted image

Pepika seveda vzemi user posted image  zraven. Midva sva tud na vse UV preglede šla skupaj, enkrat mu je celo G dal v roke tisto napravo in rekel, nate mal poglejte, grem jz še en pregled vmes nardit user posted image  in mi je potem moj user posted image  s tisto konzolo po mojem trebuhu iskov user posted image . Je blo prov zabavno. Itak potem, če G hoče narest vaginalni pregled tvojega pošlje ven. NS pa je itak samo uv pregled, pa še spol lahko zveš že, če hočeš.

Uživejte v dežju user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
10.7.2009 11:23:13   
Meliitak
no punce povejte...al se splača it na 3D UZ? Mene mika, da bi spet vidla svojga user posted image , tko da sebe mal pomirim in da se spet mal bolj raznežim, ker sem zadnje čase kr sitna baba ratala  he, he...verjetn po moje ne bi unga DVDja kaj velik gledala ko bo user posted image rojen (po izkušnjah drugih), pa še ker je pregled kr mal drag, midva sva pa mal na tesnem z dnarjem (uff kaj vse je treba poštimat), ampak še vedno razmišljam da nč ni predrago za najinga user posted image

zanima me tud če ma katera blazino na dojenje? sm jih kr nekj gledala na netu pa niti nisem prepričana katera je kao v redu. V babycentru ne mislim kupovat ker je tam itak vse dost draži, bi pa kupila preko spleta, samo priporočila bi prosila, če mate seveda izkušnje

pa ne se sekirat punce zarad vremena, sj veste kaj pravijo...za dežjem vedno posije sonce...no torej...je pa napoved vremna za vikend obatavna tko da boste verjetno ve zunej...jest morm pa delat...jah tak je lajf...sj bo boljš user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

ime za fantka
N5ra

Katero ime za fantka je najlepše?

Lian (16%)

Zak (7%)

Val (30%)

Zan (22%)

Tian (24%)

Število vseh glasov: 491

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!