|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
19.7.2009 9:44:22   
Tira
Barby super za stanovanje user posted image user posted image  Smo dobr pestke držale user posted image

Mi smo dones mal neprespani. Nama je naš mali vrnil za vse prejšnje dni, ko je celo noč prespal. No, danes smo pa prebedeli od 3 do 6h.

Zdaj moram pa jest, je dragi pripravil zajtrk user posted image

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
19.7.2009 16:16:03   
simonae
Pozdravček!

Barby super za stanovanje user posted image

Čestitke novim nosečkam in seveda novim mamicam user posted image - nisem ravno najbolj na tekočem, pa malo z zamudo.

Sama imam sedaj težave z vročino - al pa tud ne (tudi včeraj ni bilo kaj prida bolje). Samo poležavala bi, najhuje je zjutraj, ko vstanem bi šla kar nazaj... Kako pa ve prenašate tole vreme? Predvsem pa mali nadobudbneži?

LP

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
19.7.2009 16:18:24   
simonae
stuhica upam, da se kaj uredi in da ni dokončno?! Daj preveri pri kakem odvetniku, kako je s tem.

Čim manj slabih novic vsem in čim več mirnih dni.

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
20.7.2009 16:36:44   
Janci F
Kava???

Jutri ali v sredo?
Lahko pa tudi jutri in v sredo.user posted image user posted image user posted image

BarbyD čestitam za stanovanje, me veseli da se je vse srečno izšlo.

spelka12 kako si kaj? Upam, da se nam pridružiš na kakšni kavici, da malo poklepetamo.

w.w. dobrodošla in čestitam za user posted image user posted image .

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
21.7.2009 10:22:13   
W.W.
Joj kolk mene že firbec matra.
Pregled pa šele čez 8 dni.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
23.7.2009 9:32:35   
Tira
Kje ste punce, vse na morju?

Blagor vam, nas čaka morje šele septembra.

W.W. verjamem, da odštevaš dneve, jz sem jih tud pred vsakim pregledom, sploh k sem vedla, da bo UZ.

Jz mam zdele mal časa, k mali še kar spi. Neverjetno. Sem že kavico popila, pa ga hodim gledat pa spi (moral bi se zbudit že kakšne dobre pol ure nazaj). No imam vsaj mal časa zase user posted image

(odgovor članu W.W.)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
23.7.2009 11:13:18   
Meliitak
hello punce...

ne morem verjet da nas je tok mal nosečk in mladih mamic z  gorenske gor, ker kamorkoli se obrnem je tam ena nosečnica ali pa mamica z vozičkom...no ja mogoče le ni to čas da se tukej gor preveč pogovarjamo, ko pa mamo doma dost dela ane...
...danes je najinih user posted image polnih 28 tednov...kako hitro čas teče ane...že nekaj poletja je za nami, jest pa mislim kje je še oktober, ko pa začnem računat ups, saj je manj kot 3 mesce naprej in bo tud jesen že...v glavnem smo umirjeno kot je vreme zadnji teden, po moje bo najhujše, kar se psihe tiče šele prišlo ane...zaenkrat pa si morm na izi bolj vzet...
...v avgustu punce, če se boste kaj dobile na kavici, se mogoče tudi jaz oglasim, ker mi je šef odobril cel mesec skupaj dopusta in se bom pred porodniško še lahko malo spočila user posted image in počvekala z vami...

pridne, kot vedno bodite

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
23.7.2009 11:28:14   
spelka12
Evo me. Mal pozno ampak misel štejeuser posted image .
JanciF  seveda pridem, ko se boste zmenile. AMpak do sedaj sem res imela nekaj čisto vsako sredo. Če ne me pa trebuh položi v posteljouser posted image . Komaj čakam, da vidim Toma.
Barby a še pleskata stanovanje? Kdaj bo vselitvena žurka? Da pridem pod okno mijavkatuser posted image  (mogoče kaj pade dol - kak posladekuser posted image )

Mulo ima akcije vsak dan, posledica je seveda neprespana nosečnica in boleč trebuh. Potem pa rajši kar ležim, da ne bo pol kake katastrofe.
meliiitak a imaš tudi ti te probleme? Trebuh mi otrdeva skoraj vsako uro, tudi če samo ležim, pa krče imam tud. Da o skakanju po mojem mehurju ne govorim, danes sem komaj prišepala do wcja. Pol pa iztisnem 2 kaplici user posted image .
Morju sva se za letos odpovedala, bova raje sobo uredila v miru. Potem me pa že počasi čaka šoping user posted image .

Lepo se imejte gorenjke.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
23.7.2009 22:32:05   
stuhica
Ojla gorenke...

Hmja melitak jaz sem skr takega mnenja kot ti da tuki gor je res ful mal gorenkic sem šla že pr nas na oktobrkah gledat kolk jih je z jesniec pa ne vem če sva dve v celmu mescu ostalo so pa vse neki drugi kraji....  no sej kranja je mal več ampak kot da ne bi bilo gorenskih nosečk prav nič  na spregledu,,,

simona e ja tud sama imam težave z vročino, mi kuj cuker gor zraste, pa še tolk me dela utrujeno da bi samo spala za popenti k mi gre pol cuker še bolj gor... tako da upam da prav hudih vročinc ne bo prav dolgo časa in veliko---

Barby D ja kdaj bo pol vselitveni žur?user posted image user posted image

Spelka ja skje pa si ti a imaš tiu tud okobra rok...?user posted image  Boš rodila v kranju al na jesenicah...

Sej pravim se mi zdi da skori nč ni nekih  nosečk z mojga konca k bodo rodile na +jesenicah ampak tolk nosečnc pa maic z vozki ki jih v zdajšnjem času vidim je pa noro ful jih je velik... bogsegavedi kje se vse te gorenke skrivajo user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
23.7.2009 22:39:36   
spelka12
stuhica ja sem oktoberka. Sej sem pri vas na seznamu za 23.10. Samo pišem nič, ker ne dohajam. Rodila bom pa v Kranju al v Ljubljani. Kakšno je pa tvoje počutje?

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
24.7.2009 9:28:56   
BarbyD
oj punce user posted image

sam na hitr k reeees nimam nič časa, delava z mojmu vsak dan do ene 2 zjutri sm že čist zmatrana sam mormo čimprej zrihtat da bomo čimprej tam.....pol pa bo vselitvena žurkauser posted image user posted image user posted image boste lah pršle k men na kavo enkratuser posted image user posted image do zdej itak noben ni mogu k nismo bli nikol sami...

nč zdej pa šibam hitr naprej delat...oblubm da se vam bom pol bolj posvetlauser posted image

spelka12 ti pa lepo pridna bit pa počivat user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
24.7.2009 10:58:48   
stuhica
spelka super še ena  oktobrka no ja pa res škoda da vsaj ti ne boš rodila na Jesenicah... BOm pomoje res ful mal nosečk z našga konca... no ja pol pa k bom šla pa rodit se bomo pa drenale tm v porodni user posted image user posted image

Barby D ti najprej vse uštimaj važno da mata svoje gnezdece... bo že še dost časa za vse ostale obiske... tako da nič se ne sekiraj.... potem ti ne bo treba računčkov nobenmu polagat

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
27.7.2009 10:14:22   
BarbyD
Ojla punceuser posted image

Joj kolk smo lene ratale tuki gor....

no ta teden pa mam js čas za kavicouser posted image user posted image a bo katera prišla?? user posted image se že res naaajdl nismo vidle

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
27.7.2009 10:42:15   
Tira
Ja res je bl dolgčas tuki gor, ne vem kje so vse gorenjske nosečke. Pa tolk mamic s trebuhi vidim.

No super Barby se bomo končno vidl - no sej vidva se kr nekajkrat, samo klepetati nimava časa.

Torej velja sreda okol 10h v Tušu. Aja pa sedaj se dobivamo na drugi strani, ker ima ta bar več prostora okoli miz za vse naše vozičke user posted image

Vabljene tud vse ostale nosečke, če katera še bere tole.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
27.7.2009 12:14:41   
Janci F
Jaz seveda tudi berem in pridem na kavo.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
27.7.2009 12:58:22   
spelka12
Se bom fejst potrudilauser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
28.7.2009 21:54:23   
črticaa
čae punce

mene zanima če je kera tko prov z okolicre centra kranja,...k mi  je ful glupo se sami sprehajat,...pa da se kje dobimo pa mal dežja prikličemouser posted image user posted image user posted image user posted image joj to zdele zveni kt klic na pomoč (tak preden si žile prerežešuser posted image user posted image user posted image )

lp,...in lahko noč

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
28.7.2009 23:06:57   
BarbyD
Črtica jutri ob 10 se dobimo v tušu...lahko prideš zraven user posted image

kera še pride? da ne bom sama tam tko kot nazadnje ko sm blauser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
29.7.2009 7:32:39   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Črtica jutri ob 10 se dobimo v tušu...lahko prideš zraven user posted image

kera še pride? da ne bom sama tam tko kot nazadnje ko sm blauser posted image user posted image

kje pa u tušuuser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
29.7.2009 9:40:29   
Tira
Črticaa v baru pri vhodu - zunaj. Sicer nas pa pomoje ne boš mogla zgrešit user posted image

Jz se zdele odpravljam. Se vidmo.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
29.7.2009 11:35:02   
W.W.
Upam, da ste uživale na kavici.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
29.7.2009 12:16:28   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Črticaa v baru pri vhodu - zunaj. Sicer nas pa pomoje ne boš mogla zgrešit user posted image

Jz se zdele odpravljam. Se vidmo.

a je** ga za tateden je že prepozn
upam da se bom nasledn teden spravla,...sam nevem ker ma moj dopustuser posted image user posted image user posted image upam da mi uspe

in kok vs je že z vozički,...k dvomim da ste šle dol s foruma zato k ste rodile

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
29.7.2009 16:48:26   
Tira
Ja črticaa pa drugi teden. Danes nas je bilo kar velik in je bilo prov čvekavo.

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
30.7.2009 9:31:50   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Ja črticaa pa drugi teden. Danes nas je bilo kar velik in je bilo prov čvekavo.

poj pa še dobr da ni blo dežjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
30.7.2009 11:38:11   
Anonimen
še ena gorenjka se vam pridružuje. Upam da bo šlo vse OK, in da bom prvič postala mamica okoli 17.3.2010user posted image

(odgovor članu črticaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......