Tira
|
Ojla! Cestitam vsem novim nosečkam Moja nosečnost je bila na začetku zelooo zaspana , prve dva meseca mi je bilo slabo samo zvečer in sem kaj kmalu potonila v spanec... beri ob 19h in me ni bilo do jutra, bila sem tud ful utrujena. Ampak bruhala pa nisem nikol, razen nekje v 10 tednu, ko sem staknila eno virozo in nisem cel teden jedla nič drugega kot juho in bruhala. Pa ene par hudih prehladov sem dala skoz, ampak vedno HB je bilo vse vredu z No najhuje je bilo pa od 29. tedna dalje, ko sem začela otekati. Potem sem šla pa kmalu na bolniško. Ja pa ponoči nisem več spala, ker sem hodila na 1,5 ure na wc, spila sem pa tud ene 7 litrov na dan , no sej to pa vedo tud druge nosečke, ko smo bile na kavi, je meni kar nosil tiste kozarce . No od 36. tedna dalje sem imela pa še previsok pritisk za nosečnico, tko da sem bila še mal v P. Sam, če pa sedaj pogledam nazaj, je bilo pa prov lepo imet tist trebušček, čeprav sem takrat ustrelila vsakega s pogledom, ki mi je rekel, a ni zdej najlepš, k imaš tak trebušček. No, Jada82 taka je bila moja nosečnost . Glede morja je pa najboljš, da pokličeš G in jo povprašaš. Čeprav še vedno je pa morje 100x boljš, kot pa kakšen bazen, kamor je boljš, da tud noge ne namočiš Pomoje ti morje ne more škoditi, sam pazi, da se kaj ne prehladiš, ker zdej je baje še mrzlo. Mi smo vredu, sedaj ful manj spimo, upam, da je to normaln? Je čez dan ful pokonci, spi vsega skupi ene 3 ure, ponoč pa spi. Danes je bil buden že ob 5.30 in potem nismo več spali. Ga pa še vedno muči prebava, mislim, da sploh nima krčev, ampak je problem to. Čeprov kaka vsak dan, ampak s težavo. Upam, da se nam nove nosečke pridružite kmalu na , da se spoznamo
|