stuhica
|
Ojla gorenjke, no super da je kavica uspela, še boljš mi bi bilo všeč če bi še men kdaj uspel prit... no ja ste se vsaj naklepetale upam... Februarka08 nkar ne bod tko žalostna, sej pr men je isti šmorn za vse sem sama s tamalmu, naš skoz dela, zvečer oz. pozno ponoč k pride, se zavleče v dnevno in gleda tv in pol zraven zaspi, že ene par mesecev ista pesem, en čas sem se še penila in prosila da nej pride vsaj v spalnico sppat pa pravi, da itak nemore ker se naš mali lump včasih prestavi v najino posteljo inpotem nima prostora... karkoli rabm sem sama oz. prosm svojedva tastaradva da mi pomagata od njegovih kljub temu, da smo v istmu bloku doma, itak ni nobene pomoči, prosila jih pa tud ne bom!!! V glavnem ej sej bo pravijo da za dežjem tud posije sonce pa upam da bo to res kmalu... samo ne se preveč obrmenejavat, se ne splača pa solzice tudi pusti na miru, so še druge hujše stvari v življenju, ki se ti lahko zgodijo zato poskusi ( vem da je težko) ampak poskusiti ni greh... Anny želim vama velikos reče pri iskanju novega stanovanja in seveda pri selitvi, pa pazi nase, le svojega dragega malo bolj zaposli pa bo. .. le glej da se ne boš preveč naprezala, pretiravala, merki svojga je najbolj pomemben... Simonae nč ne skrbi da bomo vse ušle rodit, jaz imam rok zatabo konc oktobra tako da sva vsaj dve gorenjske čveke tuki gor, tko da verjemi mi da se bo še kšna najdla... Barby D jaz ti tud priporočam da se kar prepustiš bolj počivanju in malce razvajanu tvojga možeka, pa čimmmanj obiskov. Meni je zaradi tega po 3 tednov zelo zmanjkovat mleka , mlekarne so se skori posušile smo mogli dva -tri tedne po dva obroka dodajat, ker je bil mali lačen, pol je bilo pa uredu in krivo je bilo ravno to ker nisem dovolj počivala pa obiski pa sprehodi pa vse,, kar res ni dobro ne zate in ne za otroka( no ja sej zrak mu paše, verjetno ampak vseeno ti pazi nase... se splača res počit sej bo pol še dost časa za vse obiske,sprehode itd... Tolk za dons se, se še javm kej...