|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
16.4.2009 11:21:11   
manca
Naju z Majo na žalost ne bouser posted image , saj je mož pozabil vzeti iz svojega avta sedež za Majo. Pride pa domov šele zvečer.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 626
16.4.2009 15:19:55   
BarbyD
joj punce dans tud men nav ratal pridt user posted image user posted image sm pozabla da mam zmenen za avto pelat enmu da bo vidu kolk me bo pršlo tist k so mi ga opraskal...kaj pa če bi se jutr dobile? a mate čas?

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 627
16.4.2009 15:27:41   
Tira
Ojla!

Ja sicer bi men tud bl ustrezal kakšen drug dan za user posted image , k bova danes popoldne k pride moj iz službe belila.

Samo jutri pa ne morem - grem na faxuser posted image . Pa upam, da bom zdržala do konca, k tko težko sedim na tistih nepremičnih stolih v predavalnici.

Lahko se pa zmenimo za drug teden .... zarad mene tud ponedeljek lahko, ce ste za user posted image  
Ja pa tud jz bi bla vesela, če pridemo v čim večjem številu, da se spoznamo user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 628
16.4.2009 16:02:59   
Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Ojla!

Ja sicer bi men tud bl ustrezal kakšen drug dan za user posted image , k bova danes popoldne k pride moj iz službe belila.

Samo jutri pa ne morem - grem na faxuser posted image . Pa upam, da bom zdržala do konca, k tko težko sedim na tistih nepremičnih stolih v predavalnici.

Lahko se pa zmenimo za drug teden .... zarad mene tud ponedeljek lahko, ce ste za user posted image  
Ja pa tud jz bi bla vesela, če pridemo v čim večjem številu, da se spoznamo user posted image

Predlagajte termin in se bomo dobile.
Meni je skoraj popolnoma vseeno.
Predlagam sredo ali pa četrtek.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 629
16.4.2009 16:04:00   
Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Ojla!

Lahko pa se dobimo tudi dopoldne.
Jaz imam vedno čas, samo za ponedeljek sem že zmenjena.

Predlagajte termin in se bomo dobile.
Meni je skoraj popolnoma vseeno.
Predlagam sredo ali pa četrtek.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 630
16.4.2009 16:38:50   
Tira
Men bi bl ustrezala sreda, ker imam v petek izpit in bi bla v četrtek preveč živčna user posted image .

Tko, da punce, če ste za lahko rečemo, da se dobimo v sredo ob 17h v Tušu na user posted image

Jz sem ravno skuhala kosilo in zdej čakam, da pride user posted image  da pojeva. Sem že tkooo lačna. Potem pa veselo na delo.

Aja tm berem, da si že vse urejajo papirje. Janci in Barby a imata vedve to že vse urejeno? Jz še nimam... sej morem najprej dobit potrdilo od G ane?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 631
16.4.2009 16:42:05   
Tira
Še neki me zanima... Kje ste kupovale ( če ste jih že) modrčke za dojenje???

Mene namreč tale že tkoo žuli, pa si bom kupila kr unga za dojenje, k se mi zdi brez veze zdele dajat ful dnarja za en modrc, k mi bo čez par mesecev prevelik user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 632
16.4.2009 16:45:10   
Ploha
Tira: v milerju so mislim, da 8 evrov, pa čist supr so, vsaj meni,..

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 633
16.4.2009 16:53:29   
Janci F

Men bi bl ustrezala sreda, ker imam v petek izpit in bi bla v četrtek preveč živčna user posted image .

Tko, da punce, če ste za lahko rečemo, da se dobimo v sredo ob 17h v Tušu na user posted image

Jz sem ravno skuhala kosilo in zdej čakam, da pride user posted image  da pojeva. Sem že tkooo lačna. Potem pa veselo na delo.

Aja tm berem, da si že vse urejajo papirje. Janci in Barby a imata vedve to že vse urejeno? Jz še nimam... sej morem najprej dobit potrdilo od G ane?

Jaz imam za porodniško že vse urejeno.
Res pa je, da potrebuješ oitrdilo od G in izpolnjene pole,
Ne pozabi pa še na priznanje očetovstva in seboj na CSD vzami obvezno osebno (ali potni list) in bančno kartico.

Tira ali si ti zaposlena v vrtcu?

Potem velja za sredino kavico.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 634
16.4.2009 18:35:42   
Tira
Hvala obema za informacije.user posted image  Bom šla pogledat v milerja kakšne imajo.
Glede papirjev pa moram počakat, da bom drug teden (upam) dobila potrdilo od G. Pregled imam 24. in glede na to, da bom že v 32. tednu bi bil že čas, da mi da kakšno potrdilo user posted image .

Ja v vrtcu delam. Zakaj?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 635
16.4.2009 19:30:16   
BarbyD
Oj user posted image

No super pa v sredo na kavico user posted image

CSD tudi jaz mam že vse urejeno...mislim da moraš 6 tednov pred PDP_jem to zrihtat...
Ko ti bo ginekologinj dala papirje nesi tja pa je to to user posted image

Modrčki jas imam dva, enega sem kupla v milerju samo mi ni všeč ker nima kosti...potem sem pa enga dobila v Kepici v BTC-ju ta mi je pa super...mam precej težke prsi in če nima kosti je vseeno če ga nimam user posted image user posted image pa še težko ga dobim ker sem že prej mela D tko da ne prašte kolk mam zdejuser posted image user posted image obsega vse skup nič košarice pa velike ko da bi bla user posted image user posted image user posted image in skoraj vedno si moram obseg potem doma zmanjšati user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 636
17.4.2009 8:38:51   
anny1
Hallo user posted image
no jaz sem še tu user posted image
nimam še poguma user posted image  se pa pripravljam ker so se včeri začel popadki in hvala bogu ostavel k so bli že uni tapavi pa na 10min so se spustil user posted image  
moderčke za dojenje user posted image  nisem nikol rabla čeprav sem tamlajšo dojila sem jih pa v milerju vidla pa v quelle so jih tud prodajal malo ceneje user posted image
porodniško pa jaz čakam odločbo k naj bi jo dobla te dni user posted image  
ja BarbyD urejaš jo lahko 60 dni pred PDP ali pa 30dni pred porodniško
lp vsem user posted image

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 637
17.4.2009 11:14:52   
Tira
Jutro!

Ja Barby tud jz mam trenutno take kt user posted image user posted image  Samo me pa kost na modrcu ful žuli, vsaj na desni strani, kjer me še rebra bolijo - očitno user posted image  tko fajn pritiska tam user posted image
Anny še vedno doma? Dobra si, da vztrajaš user posted image  Jz bi verjetn že pobegnila v P -ampak ti maš več izkušenj in veš, da ni tm nč fajn ležat user posted image

Punce a dobr spite ponoči? Jz mam rekord user posted image  na WC hodim na 2 uri user posted image  Podn!!!
Včeraj sva prebarvala sobico za user posted image  tko je lepa... joj kr gledala bi jo user posted image  No samo sem zvečer plačala ceno zanjo - sem bla tko utrujena, da sem se komaj stuširala, namazat s kremo se nisem več mogla in komi sem prišla do postelje ... so mi noge tko zatekle user posted image  No vsaj sobica je pa pripravljena.

Zdaj se grem pa mal učit.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 638
17.4.2009 14:01:45   
Janci F

Hvala obema za informacije.user posted image  Bom šla pogledat v milerja kakšne imajo.
Glede papirjev pa moram počakat, da bom drug teden (upam) dobila potrdilo od G. Pregled imam 24. in glede na to, da bom že v 32. tednu bi bil že čas, da mi da kakšno potrdilo user posted image .

Ja v vrtcu delam. Zakaj?

Nekaj imam namen delat za faks na temo vrtcev, pa bi te malo izkoristila, če si za.
Da bom imela informacije iz prve roke.user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 639
17.4.2009 14:12:11   
Tira
Janci ni problema user posted image

Kaj pa ti sploh študiraš?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 640
17.4.2009 16:26:06   
BarbyD
Oj punce user posted image

Kako se mate?user posted image

Tira super za sobicouser posted image user posted image js pa mal gledam za stanovanja na netu pa za normalno ceno nič niuser posted image user posted image sem pa že tok sita se stiskat tuki v tem mejhnmu stanvanu da se mi bo kr zmešal vsak časuser posted image user posted image treba začet loto igrat...alpa se odpodvedat porodniški pa dobit službo za nedoločen čas da lah vzamem kredit z mojmu...sploh ne vem več kaj nejuser posted image user posted image najdla sem sicer en stanoavnje za najem, sam je 400€ na mesec + stroški, pa nama nč ne diši it glede na to da šparava da bi neki kuplauser posted image ah ja bo že....
aja sm šele zdej dojela da si napisala da maš 24. pregled...js ga mam tuduser posted image sej maš v porodnišnici ane? joooj js vse pozablamuser posted image user posted image user posted image

Anny joj groza res...js bi že zdavni šla, da bi blo le čimprej konc...že zdej bi najrajš vidla da bi že rodila, ker sem bla (sem) tale teden že čist fertik...ne vem več kaj me še lahko začne bolet...

Janci pridna da se ti še rata učituser posted image js si še svoj ime komi zapomnm kaj šele kej druzgauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 641
17.4.2009 17:49:56   
Janci F

Poslovna ekonomija, smer management.
Mariborska univerza, visokošolski študij.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 642
17.4.2009 18:04:03   
Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Poslovna ekonomija, smer management.
Mariborska univerza, visokošolski študij.

Samo na žalost nisem kaj priden študent, zame je faks bolj hobi.
Se mu nisem nikoli kaj preveč posvečala, zato pa seveda tudi še ni diplome.
Ampak saj bo, vse ob svojem času. Sedaj ko bom doma pa sem rekla, da lahko še kakšen izpit in kakšno seminarsko naredim, da mi bo manj za kasneje ostalo.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 643
17.4.2009 19:47:35   
stuhica
Ojla gorenke,

a pol se dobite v sredo, uh meni ne bo uspelo mam tud predavanja ravno v sredo in morm v ljubljano, tako da žal ne bo šlo. user posted image

Ja Janci  men se tud čist nič več ne da študirat še dobr da so se predavanja že skori čist  zaključila, uspela sem nardit le 4 izpite, zdaj me pa čaka še tooo much dela,, bi pa rada vsaj pogoje izpolnila pa da se drugo leto vpišem na redni študij, ker bom čist bankrot, še za ta let ne vem kako bom do konca plačala.user posted image user posted image  k je tolk drago ampak upam da se mi bo enkat v živlenu povrnil. Zdej ko mi je še slabo  pa sploh  nič ne delam.

A maš kako seminarsko odveč user posted image user posted image ??

Modrčki: ja jaz mam tud iz Mullerja še od prej so precej že zdelani, k sem tamalga dojila 14,5 mesecev, tako da si morm kupt spet še kakega, meni so super, samo škoda da imajo samo bele, al se je že kaj spremenilo pa majo tud kake druge barve. Morm pa še it pogledat  za hlače v tržič, da vidm kakkšne so, upam da ni kak čudn kroj.

Drgač me pa mal zanima kdaj mate kej PDP gorenke, mene čaka še dolga potuser posted image ( itak bo tud ta hitr minila ) sem komi na slabi tretjini. Bomo vidl v torek mam NS pa bomo vidl kdaj mi bo točn kej rok napovedal.

Dons me je napadl da sem šla v šoping v sportinino štacuno v radolc ( k majo znižane cune) pa sem si clo 3 majčki najdla.

Tolk zaenkrat se še slišmo!

čav bav

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 644
17.4.2009 21:35:04   
Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

A maš kako seminarsko odveč user posted image user posted image ??

Kateri faks pa delaš?
Povej kakšno seminarsko potrebuješ, mogoče se pa kaj najde.

Tudi jaz imam v tem letniku za naredit ogromno seminarskih, skoraj pri vsakem predmetu je seminarska pogoj za pristop k izpitu.

Prijeten preostanek petkovega večera vam želim.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 645
17.4.2009 23:00:45   
stuhica
Ja janci jaz hodim na Turistico - mag pa imamo tudi neomejeno teh seminarskih nalog. RAvno študiram da sme vse tiste predmete ala vodenje in organizacija, pa ekonomiko pa človeške vire že nardila, k bi lahk kej mrbit uporabnga dobla, ostalo so pa boolj specifike, dimenzije, strategije, edin še računovostvo ne vem ka me čaka, pa neka metodologija pa že skor ne vem več kaj mi manjka. no ja še 6 izpitov od 10, s tem da bom ene 2 sigurn pstila za drug let neverjamem da bom uspela to vse letos nardit. Vsaj pogoje morem spedenat.

nč grem počas v horizontalo se slišimo!

lp

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 646
18.4.2009 9:14:57   
anny1
hallo user posted image
ja BarbyD in ostale sej bi jaz šla not če bi mi takoj sprožel sam k so mi v naprej povedal da bom neki časa na opazovanju in če bo pol prehudo in nam več zdržala bodo al sprožel al pa CR delal odvisen od stanja odpiranja ker je protibolečinska terapija v teh tednih zelo omejena to kar pa že imam pa ne pomaga user posted image  ato pa odlašam ker upam da bodo prišli popadki in bom šla sam še rodit k z bolečinam je isto al sem doma al pa v P in je zoprno it not pol pa tam čakat na user posted image  da se spomne ven prit user posted image  
no sej sem se odločla da v ponedeljek grem not in pol pa bo kar bo če nav kej prej kak čuden dogodek user posted image  k se je pa user posted image  dej čist umiru in je včeri brcnu 3* v celem dnevu user posted image  pa še popadki se mi skoz pojavljajo včeri na 10min don se pa tud nadaljujejo sam zgleda da boscopan mal zavira k ga tolk časa že jem pa magnesol tud user posted image  tko da .....user posted image
no se še kaj beremo te dni do pon.
lp vsem user posted image

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 647
19.4.2009 18:50:00   
Tira
Ojla Gorenjke!

Vidim, da bolj spite ta vikend. Sej je res taka nedelja user posted image  Tud moj spančka na kavču, jz sm pa vstala, ker me tale ogromen trebuh ovira user posted image  
Stuhica pozdravljena user posted image . Upam, da čim prej zveš kdaj imaš PDP in da bo vse vredu na NS. Moj PDP je 11.6., samo se mi zdi da bo prej, vsaj glede teže user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 648
20.4.2009 7:49:31   
anny1
Hallo user posted image
še sem tu user posted image
no ne sledim več katera je nova a vidim da je suhica na novouser posted image  zato pozdravljenauser posted image  
no ja bil je nor vikend, začeli so se popadki šla v P v LJ in ja prišla nazaj saj je rekla prim. da v mojem tednu ne zaustavljajo več popadkov in ker G porodničarja ki ma mene ni blo nisem ostala not user posted image  no stanje se nadaljuje in kot kaže bom mogla še doma čakat na user posted image  pol pa rodit saj so postelje prezasedeneuser posted image  kako ste ostale user posted image
lp

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 649
20.4.2009 8:25:31   
BarbyD
Jutro punceuser posted image

Ja vikend je bil bolj leže user posted image user posted image

Men so se tud v soboto ponoči začeli popadki, sem jih mela že na 5 minut in to kakšne 4 ure skupi...sm bla že kr mal vesela da bom vidla našga sončka pol se je pa vse skupi nehaluser posted image user posted image to da sm tud še zmeri domauser posted image še 20 dni MAX. UPAM user posted image user posted image

anny1 a spet so te dam poslal??user posted image user posted image jao prov groza...a pol danes ne greš notr?? da te ne bom prehitela slučajno user posted image user posted image js bi bla drugač čist vesela k zdele je pa že prov muka vse skupiuser posted image user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

dojenje
1hruška

Do kdaj ste dojile?

nisem dojila. (15%)

do 3 mesecev (18%)

do 6 mesecev (13%)

do 1 leta (31%)

do 1,5 leta (14%)

do 2 let ali več (9%)

Število vseh glasov: 352

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!