|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
20.4.2009 11:14:51   
anny1
Hallo user posted image
ne ne grem not BarbyD- in kot ugotavljam verjetno tud rodit nam šla not k mam polno glavo tega user posted image  in ne vem kje se me drži da me boš pa prehtela pa upam da sej maš pol manj do konca k pa jaz user posted image  
sem bla v soboto tok user posted image  da sem mojmu k me je dam pelu da bom kr doma rodila k jih mam žeuser posted image  en dr ti reče prid not te bomo sprejel drug te dam pošle kao vse prezasedeno....
no ja sej upam da se vse poštima in bo kmal teh muk user posted image  konc in da se končno vse izteča user posted image  kako ste ostale user posted image  
smo tko aktivne da smo več na 2 str k pa na 1 user posted image
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 651
20.4.2009 12:24:06   
Tira
Ojla!

No pr men je še vse normaln, razen da zatekam ful user posted image  in imam take mravljince v blazinicah na rokah, da zelo težko kaj delam. Drugače pa ne duha ne sluha o popadkih user posted image , še ne vem kuko zgledajo user posted image . HB

Drugače smo pa že od 8h zjutraj brez elektrike, tko da ne morem nič, pa baje je še do 15h ne bo, grozauser posted image  Zdaj sem pa šla do mami in tu mal prebiram forume, čeprav bom kmalu šla, ker imam idealno priložnost, da se učim - ko ni elektrike ( nimam izgovorov, kaj vse moram še narest user posted image ).

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 652
20.4.2009 19:24:18   
Tira
Ojla!

Glede user posted image  a se lahko dobimo dopoldne? Barby? Janci? Ostale?

Sreda dopoldne? Recimo 10h?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 653
20.4.2009 19:44:46   
BarbyD
Ojlauser posted image  

Kako se mate?

Tira meni je ok dopoldanuser posted image  če ne bom šla prej rodituser posted image user posted image  sm zaprta že 5 dni in me že vse tok boli da sploh več ne vem kaj me boli...pa črevo mi bo kar razneslo...tko da mi je danes v lekarni dala ricinusovo olje in ga bom danes spila 2 žlici...ker mi nobena druga stvar ne pomagauser posted image user posted image  je pa znano to olje za sprožitev poroda...tko da če grem rodit dons ponoč vam sporočimuser posted image user posted image

sicer upam da ne ne bo treba pa da me bo samo odprlo, samo neki morm narest ker me že grooozno boli trebuhuser posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 654
20.4.2009 20:02:34   
Tira
Ojoj! Boga! Vem, kuko boli, če si zaprt user posted image  še posebej sedaj k smo še user posted image  
Si poskusla z Donatom? Baje pomaga, sploh če ga pogreješ in toplega spiješ.

No na kavico pa le prid, če se ti tole uštima. Na ZS sem ti poslala sporočilo.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 655
20.4.2009 20:10:32   
Tira
user posted image v sredo ob 10h v Qulandiji!
Ok?

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 656
20.4.2009 21:10:43   
anny1
Hallo user posted image
za kavo sem za če se nav kej spremenil k ni nič sigurenga pr menuser posted image
je pa moj doma tko da mam možnost kam ituser posted image  
če se pa kej dogodi pa valda da javim-drugač pa barbyD men je zele pomagu pa valik tekočine, sam pol pa še na vodo skoz hodešuser posted image  tko da upam da se ti poštimauser posted image
tira za mravljince pa ni nažalost recepta kako se jih odstrani sam sem pa slišala da se baje to dogaja če si preutrujen in da se ti potlej živc priščipne in da naj bi po porodu vse pojenjalo, tko da upam da bo pol ok user posted image
kje ste ostale user posted image  suhica, janciF, ... ma sej vas je polno na seznamu kle na čveku pa skor nobeneuser posted image
no sam jaz skoz jamram pa barbyD mal pojamrauser posted image  pa tira pol pa janci še mal pride pa 2 besede napiše pol pa 1000000 let nič user posted image  ostale pa na vsake 900000000000 letuser posted image
no dejte se mal okorajžit pa kako pametno povedat da nam sam jaz jamralauser posted image
lp user posted image

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 657
20.4.2009 22:59:07   
Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: Tira

user posted image v sredo ob 10h v Qulandiji!
Ok?

Jaz sem za.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 658
20.4.2009 23:03:37   
stuhica
Ej Annny nehi jamrat user posted image user posted image user posted image  evo me veš, jaz sem bolj nočna ptica, k gre naš taml spat, pa k vse poštimam pol se šele spravm lahk na računalnik kar je ponavadi šele po deseti uri zvečer.

Sem prav  nervozna, jutrm mam diabetologinjo pol pa še nuhalno na Jesenicah tako da komi čakam.

Za sredo mi je prav žal ampak res ne bom mogla priti upam da kdaj drugič prletim.

Kje bote kej čez praznke? Mi bomo doma, naš itak dela - gostinska user posted image posla!!!!user posted image user posted image Jaz ozu. midva s tamalmu pa spet doma.

A mamo tle kje kak seznamček kdaj more ktera gorenka rodit??? Mal pogrešam ta info, vidm da ste že vse čist na koncu, bote šle rodit pol bom pa mogla sma tle gor čvekat al kuga??user posted image user posted image user posted image

v glavnem lep večer, upam da bo jutri dobr dan, pa da bodo moji rezultati od NS dobri!

čav bav

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 659
20.4.2009 23:11:50   
Janci F
Dober večer,

da se vam malo bolj javim, danes je bila pri meni na obisku moja prijateljica, ki ima 6 mesecev staro hčerko in smo se imele prav fino.
Moj dragi je spet v tujini, tako da spet spim sama, sicer nisem navdušena, da hodi v tujino, samo si je vse splaniral tako, da bo mesec pred mojim rokom zagotovo v Sloveniji in ima zato sedaj malo bolj divje.
Se pa vsak večer pokličeva preko Skypa in kake pol ure čvekava in je vse lepše potem.
HB za tehnologijo, saj je super, da vidim in slišim user posted image pa čeprav je v tujini.

Naša otroška sobica je že skoraj gotova. Sedaj sva testno polepila stene (nalepke s salotejpom), da vidiva kako izgleda porazdelitev slikc po stenah. Na eni steni bo imel domače živali (popolnoma prazna stena brez pohištva) in na dveh drugih stenah pa afriške živali, tako da izgleda zelo pisano (res je veliko nalepk). Smo pa danes testirali odziv, ko smo v sobo nesli hčerko od prijateljice in je izgledalo, da so ji živali zelo všeč.
Ta vikend ali pa v začetku naslednjega tedna imava namen it kupit še manjkajoče oblekce, kremce, krpice in podobno.
Tako, da bomo en mesec pred rokom že polno opremljeni, ker meni se vsak dan manj ljubi it v trgovino.

No, pa da povem še kakšno o našem Srečkotu. Spola še vedno ne vemo in jaz sem imela kar dolgo občutek, da je fantek, sedaj pa preprosto nimam več tega občutka. Bo pa to zagotovo en izredno živahen user posted image , saj tako pridno brca, da meni občasno kar vzame sapo, sploh ko najde kakšen zanimiv organ za brcat ali pa fino pritisne na rebra, da ostanem jaz skoraj brez sape.

Zgaga me peče dnevno že cca. 6 mesecev, tako da sem Donata spila že na hektolitre. user posted image In zato tudi nimam težav s prebavo.
Me pa občasno malo živcirajo krči, ker so resnično nadležni in vedno sredi noči.

Aja, pa prejšnji teden je rodila ena moja prijateljico punčko Ello 3770g, 52cm in moja sestrična dečka Blaža 3500g, 51cm.
Tako, da so se rojstva v moji družbi že začela, naslednja sem na vrsti sedaj jaz.

Zdaj pa mislim, da sem se že malo preveč načvekala. Se vidi, da se mi ne mudi v posteljo, ker je prazna. user posted image

Se vidimo v sredo na kavi.

Lahko noč, lepe sanje in predvsem miren spanec.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 660
20.4.2009 23:21:42   
simonae
Pozdravljene user posted image !

Se potrudim in pridem v sredo ob 10.-ih.

Kje pa se dobimo v Q?

Stuhica ne skrbi - jaz imam rok konec septembra, če bo po mojih občutkih pa celo šele oktobra. Torej ne boš sama.

LP

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 661
21.4.2009 8:23:17   
BarbyD
Ojla punceuser posted image

No uglavnem js sm spila tist oljeuser posted image user posted image user posted image pa ni blo ničuser posted image sm pa vrjetno zajebala ker sem ga spila po večerji pol sm pa vidla da piše da ga je treba na tešče...tko da se zdej psihično pripravljam da se ga loti...sam mi gre kr na bruhanje sam da pomislm...fuuj kolk je to zančuser posted image user posted image

Tira včeri mi je neki nagajal net tko da ne vem a si dobila po zasebno al ne?? sm 2x poslala pa zmer mi je vmes vn vrglouser posted image

No uglavnm bom kr tuki povedala da men je uredu v jutri ob 10 user posted image user posted image

Seznamček ja čist sm lena ratalauser posted image user posted image ga bom zdele mal obnovila...upam da vas ne bom prov velik spustila...če pa kero pozabm pa napište pa povdarte alpa obarvajte da mi bo takoj padl v očiuser posted image user posted image

janci a spet si sama? joj boga...no sej bo pa vsaj pol doma user posted image

anny ja midve največ jamrava tuki goruser posted image user posted image user posted image sej počaki da bojo ostale tok na koncu bojo tud jamraleuser posted image user posted image user posted image

Stuhica heheuser posted image sej tiste k bomo pa prej rodile bomo pa pol mal bolj od bebik čvekale tuki gor...pa kašne porodne izkušnje povedale da vas bo mal strahuser posted image user posted image user posted image hecamuser posted image bomo sam lepe stvari pisale dokler ne boste vse rodileuser posted image

kje so pa ostale bejbe??seznam ni tok majhen

(odgovor članu simonae)
Neposredna povezava do sporočila: 662
21.4.2009 9:16:27   
BarbyD

user posted image ŽE PESTUJE

APRIL 

* Cveta 10.04.2009, ? user posted image  , ? let, Ljubljana user posted image  
*L & L   17.04.2009, 3user posted image  , 30 let, Šenčur, user posted image  

MAJ 

* BarbyD   09.05.2009, 2user posted image  , 25 let, Kranj user posted image  
* Mary12   12.05.2009, ?user posted image  , 28 let, Jesenice user posted image user posted image  
* Abrakadabra 28.05.2009, 2user posted image  , 25 let, Šk.Loka 
* Anny1   30.05.2009, 3 user posted image  , 26 let, Predvor  user posted image  
* Helikop 30.05.2009, 1 user posted image  , 25 let, Kranj  user posted image  
* Shirley  31.05.2009, 1 user posted image  , ? let, Bled ? 
*Lina        ?.05.2009, 2 user posted image  , ?let, Medvode 

JUNIJ 

* JanciF  05.06.2009, 1user posted image  , 27 let, Kranj user posted image  
* Blu      07.06.2009, 2user posted image  , 29 let, Kranj user posted image  
* Tadejluka 08.06.2009, 3 user posted image  , 27 let, Podnart user posted image  
* Tira  11.06.2009, 1user posted image  , 27 let, Cerklje user posted image  
* Dodi    20.06.2009, 8user posted image  ,11user posted image  34 let, Selška Dolina user posted image  
* Ninta   22.06.2009, ?user posted image  , 32 let, Kranj ? 
*Luši     30.06.2009, ? user posted image  , ? let, Tržič ? 

JULIJ 

*Lučka25 20.07.2009. 1user posted image  , ?let, Kranj ? 

AVGUST 

* Alisa ?.08.2009, 2user posted image  , ? let, ? ? 

SEPTEMBER 

* baby blue 13.09.2009, 1user posted image  , 25 let, Jesnice  user posted image    
* Maaya    22.09.2009, 1user posted image  , 27 let, Kranj     user posted image  
* *kinnie* 25.09.2009, 3 user posted image  , 29 let, Radovljica  ?   
* Simonae 30.09.2009, 3user posted image  , 32 let, okolica Kranja 
* Katka ?.09.2009, ?user posted image , ? let, ?, ?

OKTOBER 

*Februarka08 
15.10.2009 2user posted image  , 24 let, Kranj user posted image  
*Manca 30.10.2009 2user posted image  , 27 let  

SKUPAJ: 28 

PRIČAKUJEMO :    
user posted image  user posted image  
1user posted image  user posted image        
user posted image  user posted image  

Že imamo :
1user posted image user posted image
1user posted image user posted image

Manjkajoči podatki:

*Mojgal ?.?.2009, ?user posted image , ?let ,? ,?
*Mojsonček ?.?.2009, ?user posted image , ?let ,? ,?
*Stuhica ?.?.2009, ?user posted image , ?let ,? ,?
* Ploha ?.?.2009, 1user posted image , 21let, Cerklje, user posted image user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 663
21.4.2009 9:30:12   
BarbyD
user posted image

NICK            PDP      RODILA      IME         VEL.        TEŽA  

1.  Ploha                  ?              ?            Meta          ?               ?
2. mary12           12.05.     31.03.       Kristjan    50cm      2960g

user posted image

user posted image        

1

user posted image  

1

< Sporočilo je popravil BarbyD -- 21.4.2009 9:32:45 >

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 664
21.4.2009 10:04:01   
anny1
Hallo user posted image
no končno ste se mal ukorajžleuser posted image  gleda da je treba mal pojamrat pol se pa vse razpišeteuser posted image
no zdej se sam na hit javim bom-upam pol kej pokementiralauser posted image - če bom uspela namreč sem dogovorjena da pridem v P v KR je dežurni v porodnem bloku dr.Hanžar( upam da sem pro napisala) tiste k ga poznate, in je babca ful prijazna sem povedala za kaj gre in je rekla naj pridem da se pogovorim in bodo videl kaj in kako naprej- no vsaj ena babca k me je poslušalauser posted image
no tko za enkrat se lepo imejte in se beremo če pa ostanem-upam da bo vse ok in bodo oktepal- pa vam javim-barbyD dobiš pol ti sms ok?
lp user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 665
21.4.2009 10:23:21   
Tira
Jutro!

No Anny zdaj pa kr pogumno, bodo pa ja končno kej uštimal user posted image . Pa javi se pol.
Barby dej raj poskusi še z Donatom, kt pa s tistmu sirupom user posted image  Da te nav res še kej več pol nagnal user posted image  Sicer si pa ti res že zlo blizu PDPja...

No midva sva pa včeraj barvala še hodnik, samo dve steni in sta vijola barve ... hudo izgleda user posted image  Tud cunjice imam sedaj oprane za user posted image  le en stroj moram še zlikat. Kozmitike pa tud še nimam nabavljene, pa bom to drug mesec. Upam, samo da me kaj ne prehitiuser posted image  Mali je namreč ful močan... vsaj tak imam jz občutek. No bomo vidl, pregled imam v petek pa upam, da kej pametnega izvem. Sicer mi UZ ne bo delal, ker ga je ravno v 31t.

Ja prsti oz blazinice na rokah me še vedno ful bolijo, noge so me nehale, so pa zatečene ful - ampak se pozna da bolj počivam.
Mogla bi se it učit, ker imam v petek izpit ! user posted image  Pa še kr težek je.

user posted image  jutri ob 10h v Qlandiji! Jupiii! user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 666
21.4.2009 10:38:05   
Janci F

IZVIRNO SPOROČILO: Tira

user posted image  jutri ob 10h v Qlandiji! Jupiii! user posted image

Kje v Qlandiji pa smo dogovorjene?
Se že prav veselim, da vas vidim.
Me prav zanima koliko nas bo.
Jaz doma malo posedam in se počasi spravljam malo za faks delat, čeprav se mi res kaj prida ne da.
Če ima kakšna kakšno idejo, kako se spravit za knjige mi naj prosim sporoči, ker jaz sem trenutno poosebljena lenoba.

BarbyD takrat ko sem jaz zaprta, mi fuuul pomaga, če spijem magnezij (1x ali 2x300g) in še donat, takrat se mi odprejo vse poti. user posted image
Ponavadi še veliko bolj, kot si želim.user posted image

V lekarni so mi enkrat rekli, da 14 dni pred rokom moraš nehati piti magnezij.
Do takrat pa ni problema.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 667
21.4.2009 10:39:22   
BarbyD
anny 1 Dr. handžar je najboljši ginekolog kar jih jaz poznam ( pa jih kar precej ) sem delala skupaj z njemu in tudi moj osebni ginekolog je...tko da k njemu kar brez skrbiuser posted image user posted image user posted image pa lepo ga pozdravi v mojem imenuuser posted image
Sms mi pa pošlji ja da bomo vedle kako siuser posted image

Tira donat žal nič ne pomagauser posted image sam zgleda da to olje tud neuser posted image user posted image sem ga spila že 2 uri nazaj pa ni ničuser posted image user posted image

Kavica pa velja če bom še doma heheuser posted image user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 668
21.4.2009 21:15:17   
Janci F
Vidim, da danes niste kaj prida zgovorne.

V katerem lokalu smo pa jutri zmenjene za kavo?

Upam, da pridete jutri v čim večjem številu.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 669
21.4.2009 22:30:35   
helikop
Ojla, se mal javljam po dolgem času!Vidim da ste se kar razklepetale.
Berem kako opremlate sobice.Sem razmišljala,da bom postlco in komodo mela kar v najini sobi za začetek, kaj pravite!Po 3,4 mesecih oz po končanem dojenju, pa bi ga dala v svojo sobo.Me zanima zelo, pa vas prosim, da se malo razpišete, sploh tiste ki že imate izkušnje.
Ja, res bo treba počas mal na kupit za v porodnišnico, pa cunce počas oprati, moram jaz tud mal pohitet.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 670
21.4.2009 22:34:17   
simonae
BarbyD super za seznamček.

Za seznam - doma imam že dva fanta.

Tudi mene zanima, kje se jutri dobimo v Q?

Lahko noč

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 671
21.4.2009 22:38:08   
Tira
Čer punce!

user posted image  Po moje se lahko dobimo zunaj pred Q v tistem lokalu, seveda če bo sonček. Če bo pa tko kt danes gremo pa lahko noter v tist lokal pri C&A. Upajmo na sonček user posted image  
Ob 10h ane. Jz tud komi čakam user posted image

Glede otroške sobice pa bova midva imela pri sebi samo košek, ki ga lahko prevažam iz dnevne v spalnico. Bo pa imel user posted image  že svojo sobo, tam ga bom tud previjala in če bo zaspanček bo kdaj lahko čez dan tud tam spal, da se že kmalu navadi na svojo sobicouser posted image  Vsaj tko jz mislim.

Zdej pa sploh ne morem več tipkat k mam take mravljince v prstih, da grem user posted image

Lahko noč vsem.

(odgovor članu helikop)
Neposredna povezava do sporočila: 672
22.4.2009 0:18:05   
BarbyD
Živjo punceuser posted image

Sm pozna ane? ne morem spat...spetuser posted image

No da vam sporočim da je Anny ostala v porodnišnici, jutri pa jo premestijo v Ljubljansko porodnišnico...naprej mi bo pa še poročala kako bo...držimo pesti da bo z  user posted image   in Anny vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri za kavico pa velja od 10user posted image  

Se vidimouser posted image

Nočko

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 673
22.4.2009 8:16:09   
mojgal
no evo po dolgem času se vam spet javljam sem bila odsotna sicer sem vas brala vendar nisem imela cajta nič napisat. Sedaj se je stvar umirila in lahko čvekam. Da najprej ne pozabim za sezznam rok je 13.09.2009, 2user posted image , 31 let, iz Škofja Loke. MAslednji pregled UZ imam 14.5, posvetovalnico pa 15.9

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 674
22.4.2009 11:10:34   
katka11
dan gorenjke!!!
kok je pa dons lep dan!!!
najprej  da dam podatke, da boste prosim, ko boste dopolnjevale seznamcek se mene dopolnile. PDP, 26.9. , 2 user posted image , 33 let
pol me pa se neki zanima. Koliko stane, da ti posnamejo na DVD 4d UZ v kranju? a mors prnest sabo dvd?

No lep dan se naprej in uzivajte v nosecnosti!

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?

Nikoli je ni imel. (50%)

Samo prvih nekaj mesecev. (3%)

Do 6. meseca. (3%)

Do 1. leta. (12%)

Do 2. leta. (16%)

Do 3. leta ali dlje. (16%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!