|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
11.3.2009 11:56:37   
mojgal
barbyD ali veš a on ima koncesijo kolk si pa plačala? Ne na kavico me ne bo ker ima moj trening zvečer pa zaradi tamalga ne moremuser posted image Drugič upam da mi bo ratalo če bo kak drugi dan in mogoče malček bolj zgodaj
Kolk deleč pa si zuser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 326
11.3.2009 13:45:12   
BarbyD
Sej vrjetno ne bo na sredo, ampak na torek alpa četrtek, samo povej kdaj ti bolj pašeuser posted image

drugače pa jaz nisem nič plačala za NS, ne vem pa a je za vse enako al je meni tako naredil ker sva prej skupaj delala...

Jz sem v 32 tednu user posted image user posted image

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 327
11.3.2009 14:09:19   
PAJO
mojgal jz sm imela tud NS v kranjski porodnisnici in mi je delal moj g
dr.urh pa nc nism placala.mi je pa fajn naredu in vse povedov....
tko da mislim da je isto,ceprav pravjo da je v domzalah full dobr,ampak
men je G sam rekel da mi lahko on naredi pa nc ni blo treba placat.

no kot sama zelis tvoja odlocitev,ce mene vprasas ce mislis placat je bolj
da gres pol v domzale ker je tista res izkusena,vecina tja hodi kot jih jz poslusam.

kot zelis

lp vsem noseckam in zelim da kmalu tudi ve drzite svoje user posted image v narocju.

nasa bo kmalu ze 2 meseca,res gre hitro cas,

papa

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 328
11.3.2009 14:10:51   
BarbyD

IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

user posted image  

Srečanje gorenjskih nosečk: 

Planet Tuš Četrtek 19.03. ( pri "vodnjaku" ) ob 17:00 

Prijavlene:

1.BarbyD
2.Janci F

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 329
11.3.2009 14:14:43   
BarbyD
No punce zdej se pa opogumte user posted image user posted image sm prestavla uro in dan pa upam da nas bo zdej kaj več user posted image

JanciF tebe sem pa že kar določla da se strinjaš z novim datumom user posted image

Pajo lahko se nam tudi ti in tvoja pikica pridružta?? sej upam da bo Ploha tud lahko zdej s svojo Meto prišla ko je nov termin?user posted image Ploha kje si? user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 330
11.3.2009 14:58:03   
Ploha
BarbyD: evo me,...najprej tkole ti rečem barby, ne vem kdo ti je delal slike oz. kdo te je slikal, slike so ČUDOVITE user posted image , kot drugo imaš zelo luštno punčko (lepota je verjetno po mami user posted imageuser posted image user posted image user posted image
Kot tretje, a ne bo mal pozno, kdaj pade mrak??? Sej veš tista da ne dobi otroka mrak al kaj že, no to je tud patronažna rekla,...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 331
11.3.2009 17:51:11   
Anonimen
Pucnce bom pa kr vas gorenjke vprašala, ali ima katera namen iti na NS kdr. Savi Rant Hafner ? Jaz sem se namreč prijaila k njen in sedaj dvomm da sem prav naredila !!?user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
11.3.2009 18:10:43   
BarbyD
Ploha hvalauser posted image slikce so pa kr home made...sva prvo mislla it k fotografu sam so se nama zdeli predragi...tko da sm js na netu slikce od nosečk poiskala ( k jih je miljon ) pa te k so mi ble všeč sm shranla...pol sva jih pa z mojmu oponašala, ena kolegica naju je pa slikala, pol smo pa sam še mal barve popravl pa je blo user posted image mal smo mel dela no, sam bolš to k pa komad plačat za tistih par slikc pr fotografuuser posted image
No sej v petih še ni tok pozn user posted image zdej je že mal čez 6 pa je še kr svetlo zuni user posted image sej namo prov dolg, če ne bosta pa en čajčk spile pa šle user posted image tok da vidmo tvojo puncouser posted image

pravoda za Rantovo ti pa ne znam svetovat, sploh nisem vedla da dela tud ona NS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 333
11.3.2009 18:34:44   
Ploha
no pol bi pa šlo, če ne pa kakšno minutko prej pritte, pa res spijeva sok in greva, sam se bojim da se bomo preveč zaklepetale in bo mim grede ura 7 in 8 zvečer user posted image user posted image user posted image

no če je doma narejeno, pol je pa sploh super, drgač so pa res dragi! user posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 334
11.3.2009 19:00:29   
maayaa
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Pucnce bom pa kr vas gorenjke vprašala, ali ima katera namen iti na NS kdr. Savi Rant Hafner ? Jaz sem se namreč prijaila k njen in sedaj dvomm da sem prav naredila !!?user posted image

Tut sama se ravno srečujem z istim vprašanjem.
Na Ns si se mogoče res prijavla pri dr. Rantovi, sam dela jo pa ne ona. Dela jo dr. Urh in še en(ne vem kdo).
Vem zato, ker je dr. Rantova tut moja g in sem se ravno tako prijavla v Kr.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 335
11.3.2009 19:19:21   
Anonimen
Jaz sem pa brala, da ima Rantova licenco in sem se tudi preko e.mail aprijavila k njej in mi je sestra dala datum. Sem pa njeno ime videla na tistem seznamu fetalmedicin. No saj ni važno, samo da se bo pregled srečno iztekel. Pač nisem se prijavila k Strahovi, ker nisem vedela če bo lahko moj frej in poznam pač kranj bolj. 

(odgovor članu maayaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
11.3.2009 20:38:40   
Janci F
fragola imaš ZS, če sem ga prav poslala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 337
11.3.2009 21:31:41   
lučka 25
Pozdravljene.

Se že dolgo časa nisem javila. Priznam. user posted image  Saj preberem še, napišem pa ne.

mojgal, ja zdaj je malo drugače v posvetovalnici. Zdaj ne daš več kri in vodo  laboratoriju v ZD, ampak kar v 1.nastropju poeodnišnice, pred G oddelkom. Potem pa tam dobiš karton, ga neseš sestri dol v ambulanto: Potem pa se lahko dogovoriš, kdaj prideš nazaj (jaz naredim tako, ker rem vmes domov, saj sem doma čez cesto) ali pa tam čakaš, kar pa se zna zavleči.

Ploha, Gregorač dela ob sredah, ker je on moj G in tako  vem. Je pa res, da ga lahko vidiš, ker on je bolj "popotnik" (jaz tako rečem v hecu user posted image ), ker ne more biti pri miru in potem ko je na oddelkih in nima ambulante, ves čas kroži po porodnišnici do G in P oddelka do svojih pacientka,...

BarbyD,moram pa tudi jaz pohvliti sikce. Ste prav lepa družinica, pa fotke so res kot da bi jih delal kak fotograf.

maayaa, v Kranju ne vem če majo vse papirje za izvajane NS. Vsaj tako sem jaz slišala. Sva pa midva šla v LJ Dravlje k Reševi in sva plačala 85€ ker sva vzela še CD s slikami in filmčki (2D in 3D), brez CD samo slike pa pride 70€. Je pa tam res zelo dober UZ, 100x boljši kot v Kranju. Sem pa to lahko preverila, ko mi je v KR delal morfologijo, skoraj nič ni videl, ker je bil otrok bolj tako obrnjen, pa komaj zmeril vse vrednosti, v LJ Dravlje pa pri tem ni bilo težav, ker je bolj kvaliteten UZ. Če sta se že odločila, da bosta šla na plačljivo NS pojdita raje kam drugam (Domžale ali Dravlje). Je pa edini, ki se spozna na UZ in ga zna kvalitetno opravit v kRanju (kar se tiče 3D in 4D9 Handžar.

anny1, em kako je, če čakaš izven redne ure. Drugače pa upam, da se sedaj vse uredi in ne bo več teh izcedkov.

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 338
11.3.2009 23:33:30   
BarbyD
Hvala za pohvaleuser posted image user posted image iz prve nosečnosti imam samo eno samo slikico z bušijam, pa sva zdej rekla da bi rada mela za spomin kakšne lepe...user posted image

Lučka25 a ti prideš na kavico?? user posted image user posted image

Ploha smo same nosečke gremo zgodaj spat tko da mislim da namo prov pozne user posted image user posted image hehe

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 339
12.3.2009 8:11:22   
mojgal
Ojla punce še malo pa grem na NS joj komaj čakam me ker mal črviči po trebuhu, hvala za vse informacije res se je spremenilo.
Zelo sem vesela da ste spremenile dan in uro za kavo tako da mene ker na seznam napišite prideva zuser posted image user posted image .

No na hitro sem se oglasila več pa ko pridem iz pregleda držite pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 340
12.3.2009 9:42:14   
anny1
Lučka 25-sej jaz nisem bla izven ure, une sestre ne zanajo delat, kar vse ure pozasedejo, pol pa user posted image  nekam vtaknejo in me kar čakamo ko da smo user posted image , je pa res da je spet odvisen kdo si, jaz sem njena pacientka že 6let in me poznajo, z novimi delajo v rokavicah, jaz nej bi bla pa navajena.....user posted image
barbyD jaz ti pa morem priznat da si še nisem vzela časa za slikce, ker vedno ko pridem do računalnika pol pa mal preberem me vrže internet ven, pol pa hit nazaj pa da kej napišem komi oddam pa me že spet ven vrže tko da se že pol naveličam skoz not in ven hodituser posted image user posted image , bom v bližnji prihodnosti,...
mojgal-kako je šlo?
ploha-se mi zdi da smo vse zelo govorneuser posted image user posted image
punce včeri sem dobila odgovor od dr.Pušenjaka in mi je napisu glede na izcedek da naj probam zdržat do 32t pol pa bo kar bo....se pravi do 3.4 še 2t joj kolko je zanimivo ko si tkole prištevam in odštevam pa upam da bo še malo šlo....user posted image
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 341
12.3.2009 11:17:52   
BarbyD
Jutro user posted image

No če grem tko pozn spat k včeri pol tud tolk pozn ustanemuser posted image user posted image

mojgal no super da lahko prideš user posted image user posted image user posted image te bom dodala user posted image pa sporoči kako je blo na NSuser posted image

anny1 ti tudi preideš ne?? sej vem da si verjetno že 100x povedala sam mam mal nosečniško pozabljivost user posted image user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 342
12.3.2009 11:50:46   
mojgal
no evo mene na hitro sem nekaj pojedla občutko fenomenalni, bil je pa nenavadno živ je skakal sem in tja da ga je moral gin. prav loviti ko mu je srček poslušaluser posted image , velik je že 6.68cm ker ne morem verjeti da je že tako velik, uglavnem hrbtenica se je videla zelo lepo nosna kost tudi možganči tudi pa da o rokicah in nogicah ne govorim, edino za spol mi ni povedal ker se baje še ne vidi ne bi pa rad ker na pamet nekaj ugibal
Zele grem pa mal počit potem pa ven na tako lep sonček, upam da ne bo pihalo

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 343
12.3.2009 13:42:28   
Ploha
mene tudi na seznam,  če bo kaj spremembe pa sporočim,...
anny1: ja kle na forumu ni sicer take debate, ker nekaj prašaš pa pol dneva čakaš na odgovor, pol pa to traja, sgurno bomo pa v živo čist divje user posted image

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 344
12.3.2009 14:26:35   
BarbyD
            user posted image  

Srečanje gorenjskih nosečk: 

Planet Tuš Četrtek 19.03. ( pri "vodnjaku" ) ob 17:00 

Prijavlene:

1.BarbyD
2.Janci F
3.Mojgal
4.Ploha

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 345
12.3.2009 14:33:23   
BarbyD
No super, nas je že mal več user posted image user posted image user posted image

Mojgal čestitke za NS user posted image user posted image user posted image je fajn občutk k ga vidiš kako rogovili po trebuščku jauser posted image , sploh pa ko ti ginekolog reče da je vse okuser posted image

Jaz mam pa 26.3. zadnji UZ, tud že komaj čakamuser posted image user posted image ga že dolg nism vidla user posted image user posted image

Drugače je pa dans prov en tak čudn danuser posted image sem mela avto v garaži (skupni) dva dni ker ga nič nisem rabla, in mi ga je en po celi havbi pa še na voznikovi strani po vratih čist spraksu s klučam user posted image user posted image in ker nimam polnega kaska mi valda zavarovalnica tega ne krije....mislm ne vem kaj je nekaterim da jih vsaka stvar tako motiuser posted image user posted image če bi šla včeraj v trgovino pa ga nazaj na isto mesto parkirala nebi nobenmu šlo v nos, k je pa dva dni stal je pa treba takoj uničevatuser posted image user posted image sem prov slabe volje user posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 346
12.3.2009 15:16:11   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Hmmm jaz ti ne znam povedati, sem se naročila k dr. Strahovi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 347
12.3.2009 15:20:09   
*kinnie*
Mojgal, superca za dobro opravljeno NSuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 348
12.3.2009 19:25:25   
anny1
BarbyD-prvo da pohvalim še jaz slikce so res user posted image  vendar pa na kavico kot kaže ne bom mogla - user posted image  je trenutno je na planu za delo popoldan user posted image druk teden, če bo dobi zamenjavo, potem bom lahko prišla, drugače pa na žalost neuser posted image , ker potem moj gre ob 13.30 in pide ob 22.30,
vse se je obrnilo na glavo, zadne dva tedna je cela hiša user posted image  od njegovega dela, prej je bil skoz sam zjutri, zdej je pa zasedu pozicijo vodje je pa kr neki pa nočne pa pop pa dop, uni k so "navadni delavci"-ne me glih držat za besedo ne mislim tko... nevem kako naj to opišem, majo kot vedno frej na 5dni 2dni moj je pa mogu 14dni delat brez premora- ni imu tud neva ne frej- delat, kao sej si si sam kriv kaj si pa sprejel to poicijo user posted image  ja no zdej pa čaka da eden dobi dovolilnico za na platformo-gibanje omejeno samo z posebno dovolilnico, greš lahko tja, in to ti more izdat min.za not.zadeve- ja in če jo un dobi pol gre moj na dop. izmeno ker je pa v hangerju pomožni vodjauser posted image  skratka vse skupi malo zakompilcirano....
ja no in kot sem povedala če bo ostalo tako potem ne, če pa se spremeni pa vam še javim- imam še čas????user posted image user posted image
glede avta barbyD ja ljudje so čuni in vse jim gre v nos, midva ko sva odpotovala z mojim v holndijo, s svojim avtom seveda, sva k moji tašči peljala moj avto, ker sredi Lj ni bil varen, šla sva pa za 2t  tko da vem kaki so user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pol je pa še problem če ni zavarovan za to je pa še več user posted image
ploha- se mi zdi da se moram strinjatuser posted image
mojgal- čestitke, no si preživela,.... glede spola pa ja jaz sem tud imela to smolo in sem vedla šele na morfo user posted image
no sej kako pravjo na lepe stvari se splača čakat a ne?user posted image user posted image
lp punce    

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 349
12.3.2009 22:31:41   
BarbyD
Ja tako je s tem službam user posted image če se kaj spremeni se nam pa le pridruži...
Kako pa si drugače? vse ok? da ne boš en dan samo sporočila da imaš bebiko že doma user posted image

Meni se pa danes fuul pozna da sem bla živčna, je user posted image res nervoze pa tud take čudne krče imam...zgleda da pri meni psiha zelo vpliva na trebuščekuser posted image

Kinnie kaj pa ti se nam boš pridružla?user posted image user posted image

Zdej se grem pa mal stiskat k svojmuuser posted image rabim mal crklanjauser posted image

Lepo spiteuser posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?