|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
16.3.2009 8:21:29   
baby blue
*kinnie* jst imam na jesenicah ginekologinjo Anamarijo Petek v dispanzerju za žene v ZD

lučka 25, ja čisto me je že prevzelo... sicer je bolj ogledovanje prav konkretno pa šenisva šla na lov za stvarmi... bova lepo počasi...user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 376
16.3.2009 14:00:18   
BarbyD
Dan punce user posted image

Js sm za vikende bolj lena user posted image hi hi

Anny1 ja vrjamem da nimaš kaj...sej js sm pa k en user posted image zadnje čase...komi se iz boka na bok prevalim user posted image user posted image pa se nisem tolk zredila, sam me kr neki štoka vse pa boli user posted image zdele sem mela dvakrat tiste lažne popadke ponoči, sem se že ustrašla da se ni kaj začelo...sam se fejst razlikujejo od tistih pravih user posted image

Drugače pa ne vem kje so vse punce jauser posted image user posted image nič kaj niso aktivne pri gorenjkahuser posted image

JanciF jz bi tud mufine jedlauser posted image user posted image mi bi mogli it pa v soboto na palčinka party k eni prjatlci pa je moj tok zbolu da smo mogl odpovedat...zdej se mi pa že od sobote lušta palačink pa se mi jih neda narest user posted image user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 377
16.3.2009 14:02:21   
BarbyD
Ninta tud vidim da nas gleda javi se nam pa nič ne...kje si user posted image ? napiši nam kajuser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 378
16.3.2009 14:04:36   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: anny1

Hallo punce
še sem tu user posted image  
Janci F- ne mi delat sline- k bi jaz tud to jedla pa mi noben noče spečt user posted image , a jih sama pečeš a maš tiste prpravlene- maso mislim,
mi zaupaš recept?

Nikoli še nisem naredila muffine iz pripravljene mase.
Za cca. 24 muffinov potrebuješ:
- 2 lončka navadnega jogusta
- 4 lončke moke
- 3/4 lončka mleka
- 4 jajca
- 2 lončka sladkorja (jaz dam običajno 1 lonček rjavega sladkorja)
- 3/4 lončka olja (jaz dam običajno samo par žlic, pa še malo mleka)
- 2 vrečki vanilin sladkorja (večkrat dam kar 3 vrečke, ker dam navadne sladkorja manj)
- 1 vrečka pecilnega praška
Postopek:
V posodi penasto zmešamo jajca. sladkor in vanilin sladkor z ročnim mešalnikom.
Nato dodamo še navaden jogust, mleko in olje ter ponovno premešamo. Nato ročno vmešamo še moko, pomešano s pecilnim praškom in čisto na koncu sadje, narezena na majhne koščke.
V pekač damo papirčke za peko in jih do vrha napolnimo s testom. Pečemo jih pri 190 C približno 15-20 minut oz.toliko časa, da dobijo maffini rjavo barvo.

Jaz ponavadi delam več različnih okusov, samo pred koncem maso razdelim na vsaj 2 dela in potem vanjo dodam kokos, rozine, čokolodo, kandirano sadje,...
Odvisno od okusa - jaz obožujem kokos in rozine.

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 379
16.3.2009 14:12:32   
BarbyD
JanciF pridna si, jaz jih vedno iz narejene mase naredim user posted image pa skoraj vedno vzamem tiste limonine, jih zmanjka v 3 urah user posted image sem že rekla da bom mogla po 3 mase naenkrat pečt user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 380
16.3.2009 14:14:27   
baby blue
mmmm muffini... nama jih je zadnič prijateljica prinesla so bli iz lešnikov in čokolade... 

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 381
16.3.2009 15:50:19   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

*kinnie* jst imam na jesenicah ginekologinjo Anamarijo Petek v dispanzerju za žene v ZD

jest tudi user posted image

Pa še obe sva septembrki......ni kaj da se kdaj ne srečavauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 382
17.3.2009 7:40:27   
*kinnie*
Dobro jutrouser posted image

Čeprav sem doma, sem že od 6 h pokonci...to je tako, ko ati pelje otročke v vrtec, se cela hiša treseuser posted image

Ena kavica za dobro jutro
user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 383
17.3.2009 8:46:37   
baby blue
waaaaaa *kinnie* to je pa res možnost ja da se srečava kje ali pa kdaj na kakem pregledu v čakalnici user posted image jst imam naslednji pregled 8.4... 

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 384
17.3.2009 10:44:54   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

waaaaaa *kinnie* to je pa res možnost ja da se srečava kje ali pa kdaj na kakem pregledu v čakalnici user posted image jst imam naslednji pregled 8.4... 

jest pa 3.4.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 385
17.3.2009 15:51:18   
anny1
Janci F-hvala bom ko bom spet pri močeh probala, k jaz sem tista k rada eksperimentira pa mi tisti k jih kupiš niso všeč user posted image
punce naj vam povem da so se začeli popadki včeri na 5 min dones jutraj nadeljevali in sem šla v P v lj sem prej valda poklicala ja no in je bla neka čudna- nisem sigurna da ta ve kaj dela, no stanje se ni spremenil mene so pa s popadki poslal nazaj domov, če se stanje poslabša user posted image  naj pa nazaj pridem, MV pa je iz 4,7 cm prišel na 3,0 cm no krize ni ker dokler mv ni pod 2,5cm je še vse okuser posted image  samo ni mi pa jasno kako lahko pošljejo domov nekoga z popadkiuser posted image user posted image  no tako da veš BarbyD tudi v lj se včasih zalomiuser posted image
lp punce
PS stanje se ne izbolšujeuser posted image

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 386
17.3.2009 19:24:20   
BarbyD
Oj punce user posted image

Jaz sem tudi danes zvečer mela popadke..pa se je hvala bogu zadeva umirila, mi je pa odteklo malo plodovnice zraven tko da se morm zdej merkat pa počivat čimveč kar lahko, sej sicer je že izven nevarnosti ker sem v 33 tednu samo vseeno naj kar še malo počaka user posted image

Anny1 ja groza, zakaj pa te niso not obdržali??user posted image user posted image kako pa si zdej? a je že kej boljše? sporoči če bo kaj...držim pesti da bo vse ok user posted image user posted image

Kaj pa ostale kako ste? user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 387
17.3.2009 19:58:21   
anny1
BarbyD- nimam pojma zakaj me niso obdžaliuser posted image , ne nič nisem bolje ampak sem se odločila da če se popadki še danes nadljujejo potem bom šla jutri do moje G da mi da napotnico in dokumente in potem naprej v P pol nej pa okrepe deljo kakor hočejo....
če pa se malo pomiri-kar se do sedaj ni-pol bom pa še doma noge v luft držala in kile nabirlauser posted image ,
skratka ja opažam tudi jaz da ni nobene, kako veš da ti je plodovnica odtekla?
Veš meni so obakrt predrli tako da sploh ne vem kako zgleda če je naravouser posted image user posted image
lp

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 388
17.3.2009 20:08:03   
BarbyD
Jao dobra si da zdržiš že cel dan pa celo noč s popadkiuser posted image

Sej men so v prvo tud predrl zato pa sploh nism bla po zihr a je to to al ne...sam sm pol vedla da je to to, ker sm šla na wc in k sm ostala se mje kakšen deci še ulil po nogah, bla je pa čist prozorna pa brez vonja pa tud občutk je čist drug kot naprimer urin, neki tavga kot pri menstruaciji ko čutiš da neki teče....pa še zadržat se ne da...pa pol sm mela fuul krče...sam ker se mje pol vse ustavl nism nč gor hodila...skoz sm gledala če bom še kej mokra pa pol ni blo nč več...mali tud miga normalno...tko da sm sam klicala pa mje reku da če se je zdej ustavl da i treba da pridem sam da nej pa velik počivam, če bo pa še kej teekočine pa takoj gor...tko da bomo vidl...jz bi da še kakšn tedn dva počaka user posted image

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 389
18.3.2009 8:11:02   
mojgal
kolk imate vse pestro tole s popadki, ja punce veliko počivat da ne bo slučajno kej narobe, tolažite se s tem da bojo naslednji dnevi brez sonča, danes pa itak piha ko pri norcih
Fajn bodite držte seuser posted image

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 390
18.3.2009 12:42:04   
BarbyD
Dan user posted image

No pri meni se je vse umirilo user posted image user posted image

Anny1 si še doma? kako se počutiš?

Kaj je s kavico jutri??? Pridete?user posted image user posted image da ne bom sama tamuser posted image

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 391
18.3.2009 16:21:06   
anny1
Hallo,
ja še sem tu, včeraj sem hotela še nekaj napisati pa mi je int. zatorokiral,user posted image
lepo da se ti je pomirilouser posted image
pri meni ni sprememb še vedno gredo popadki naprej in se nočno več ustavit user posted image  no sem se odločila da bom počakala na najhuje in potem v P ker zgleda da je tja treba it samo rodituser posted image
punce ma ker kak nasvet, meni se od petk ponavlja nek izcedek-prozoren brezbarven in brez vonja- ko vstanem iz stola ali iz postelje se smo ulije-kake 1/2 dl tolk da vse mokro rata sam ne pa ful tko da bi kar lilouser posted image  ve kera kaj bi lahko to bilo?
barbyD definitivno pa je bil čep prejšni petek ker so mi v P potrdili in tudi MV se je začel krčiti tako da ja no ni kaj sem v 30t in kot pravi Pušenjak v 3 trimesečju tako da to je vse normalno- itk sem pa vodena pod riično nosečnostjo in možnost prezgodnjega poroda.....
kar se pa kavice tiče pa jaz na žalost ne bom mogla ker mora moj še neki opravit in ne bo možnosti, poleg tega pa s popadki nisem za nikmoruser posted image
lp

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 392
18.3.2009 16:36:28   
BarbyD
anny1 da ti ne odteka voda...ker ni rečeno da se ulije, enim začne po kapljicah, drugim kot da bi se malo polulale, v bistvu se zelo redkim ulije vse na enkrat...jaz bi na tvojem mestu poklicala v porodnišnico ker znajo bit kar hudi če prideš "prepozno"...in tudi za user posted image ni lih dobr da je predolgo v maternici prez plodovnice...če greš na pregled nimaš kej zgubit...boljš da te kregajo da si prevečkrat tam kukr da je pol kej narobe

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 393
18.3.2009 16:46:09   
anny1
BarbyD-ravno v tem je problem da sem jima-sem imela 2 G-ko sem jima povedala pa nista nič naredili-niti uz pa domov sta me poslaliuser posted image user posted image
lp

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 394
18.3.2009 16:50:47   
BarbyD
pokliči v kranjsko porodnišnico pa vprašaj...če ne druzga bi MORAL prevert a je plodovnica al ne!!! še meni so rekli da če se samo še enkrat ponovi damorm takoj gor dapogledajo, pa nimam rizične nosečnosti pa takih popadkov kot ti...

jaz bi jih poklicala...če pa rečejo da ne hodiš k njim pa reci da si pač tukaj doma in da do lj nimaš prevoza...sicer pa ne bojo nič spraševali...eden ma da te pregleda

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 395
19.3.2009 13:16:55   
BarbyD
Živjo punceuser posted image

Kje ste spet vse?user posted image na čase se čist zgubiteuser posted image

Anny1 kako se držiš? si zrihtala kaj? upam da je vse okuser posted image

Kaj pa naša kavica danes?? pride katera??

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 396
19.3.2009 14:09:14   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

Živjo punceuser posted image

Kje ste spet vse?user posted image na čase se čist zgubiteuser posted image

Anny1 kako se držiš? si zrihtala kaj? upam da je vse okuser posted image

Kaj pa naša kavica danes?? pride katera??

Jaz načeloma imam namen priti, čeprav če povem po pravici bi se raje dobila kakšen drug dan, ker imam jutri izpit in me še kar nekaj učenja čaka danes.
Katera sploh še ima namen priti?

BarbyD, če sva sami, bi se verjetno lahko za jutri dogovorili za kavo ali pa kateri koli drug dan.

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 397
19.3.2009 15:03:13   
BarbyD
JanciF za enkrat se nobena ni javla...tako da če se imaš za učit lahko prestavivauser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 398
19.3.2009 16:10:08   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: BarbyD

JanciF za enkrat se nobena ni javla...tako da če se imaš za učit lahko prestavivauser posted image

Zmenjeno, čeprav nimam kakšne posebne volje do učenja. user posted image
Ampak, se bo treba kar pomatrati, saj bo jutri kmalu tu in je potrebno izkoristiti zadnje trenutke za učenje, če je le mogoče.

Na žalost jaz ne spadam med pridne študente, tako da imam zadnje dni pred izpitom še vedno ogromno dela.

BarbyD predlagam, da se kar dogovoriva za en drug termin, mogoče čez 1 teden, v četrtek?

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 399
19.3.2009 16:33:03   
*kinnie*
ojla

Se še jaz malo javim user posted image

Sicer danes ni najboljši dan za mano, so me klicali iz vrtca, da se je mali poškodovaluser posted image

Včeraj sem imela nuhalno, tveganje 1:888, hmm kaj vem, G me je poslala še na dvojni hormonski test....ma saj bo! Sploh nisem nič prestrašena....meni se sicer to tveganje ne zdi kaj preveč visoko za DS....no bomo videli...izvide dobim čez teden.

Nič, se grem učit tud jazuser posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?