Nina33
|
Čer! O, Iskrca, res je pridna glede pleničk - naš poba šele zdej počasi dojema "foro" . Sicer sem upala, ker ga poleti ni to še čist nič zanimalo, de bo zdržal s pleničkami do naslednjega poletja (sej vem, grozna mama sem ), ampak se bomo zgleda čez zimo tole "učili" . Pa fino, da si pogruntala v čem je catch, verjamem, da bo zdej mnogo bolje, ko bo v vrtcu tut kakala (in, ja, zna bit kahlica zimski hit v vrtcu ). Patty, kolk fleten . Dvignjen zgornji del pa baje res zelo pomaga - al taka blazina kot je Lija pisala al pa kr posteljico privzdigni pri vzglavju. Ker tole polivanje/na pol bruhanje je zoprna zadeva, upam, da se hitro umiri. In da boš vsaj ponoči lohk mal več spala. In on seveda tudi, pikec. Ven vržene količine pa vedno izgledajo ogromne, pa to ne pomeni, da ni nič not ostalo (obujam svoje "travme", upam de ne zameriš ). Nov2010, datum in ura poj veljata , bi pa men bolj "sedel" kakšen Randez-Vou. Majo tko dobre tortice in kremšnite in smetano na kavici pa take . Če je tebi vseeno (parkplaca je dost). Ej, pa še Zinchy nahecava, de nama pride Maija kej mimgrede pokazat , uni centri niso glih za take hece . No, sej imava/imamo še skor tedn cajta de se zmenmo . Flik, kaj kej pravi CTG? In pregled? Pikica, javi se nam z lepimi novičkami! Pa da te končno prestavim na drug seznam . Se pa strinjam glede patronažnih (no, sej so v resnici samo ljudje, ane): za kej so super, drugje zakomplicirajo na vse možne viže. Mene je hotla potolažit s pogostim vaganjem, pa je samo še večja "štala" bla poj . Po drugi strani mi pa poj pri obisku o uvajanju GH (tam pr okol pol leta starmu ) reče, de me je pa poporodna otožnost kr hudo in douh držala. Ja, je, sam zdej je že mim - kje si bla prej . Ne, sej drgač je naša zlo fajn "punca", glede skrbi za mamičino psihično stanje bi imela pa tut že v P kej za povedat čez osebje. Joj, BabyKitty, ne morš jih met grde oblike, no - une "ta lepih" (kao) oblik so umetne , samo une ne nahranijo otroka. Si pač (na srečo) ljudje nismo enaki. Je pa treba sebe rad met in se samo hvalit . Pa ne zamert tegale. Vem, de običajno ni glih tko mišljeno, samo me vedno zbode, ko kej tacga preberem. Tih pa itak ne znam bit . Lepo noč in lepe sanje vsem!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 21.10.2010 0:11:10 >