MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Kaj ti manjka sex? na tvojem mestu bi se raje prodajala, sej itak seksas, pa imej vsaj koristi od tega. Saj ima tudi tako nekaj od tega - prodajaš se pač težko samo tistim, ki so ti všeč, to je poklic, ki ni ravno lušten, po moje... kaj ti nudi? dober seks? to ti lahko ponudi skoraj vsak moski. vprasaj ga ce bi se porocil steboj? No, če gledaš javnomnenjske razskave in ankete in spremljaš malo rr, boš videla, da to sploh ni res, da bi ti pa skoraj vsak moški lahko nudil dober seks. Ne znajo vsi (verjetno bi se pa lahko velika večina naučila), sicer se ženske ne bi pritoževale. Mislim, da to, da bi se poročil z njo, ne igra neke hude vloge - lahko te ima rad, pa ni za poroke (jaz mam lubija ful rada, ampak nisem preveč za poroke - bi se poročila, če bi si to res fuuuuuul želel, sicer pa ne). Vprašanje, če ne bi lažje našla nekoga, ki bi se poročil z njo kot nekoga, s katerim je nor seks... če pogledaš statistiko, jih je namreč več poročenih kot pa jih doživlja redne orgazme... ps. kok babe nizko padate. zato bojo tut prostitutke propadle. sej deci dobijo seks v vsakem kotu Ja, zakaj pa to tebe tako skrbi? se bom dovolj cenla, da se na meni ne bo zadovoljeval vsak ali veliko moskih Razlika je v kotu gledanja: ne da se bo na njej zadovoljevalo veliko moških, ampak da bo njo zadovoljevalo veliko moških (sploh pa dva ni glih veliko ). Po moje je boljši drugi način gledanja: ne da si ti objekt, kjer se drugi zadovoljujejo (pa čeprav je to samo en in edini izbrani mož), ampak da si ti tista, katero oni (pa kolikorkoli jih je že) zadovoljujejo. Nisi žrtev, statist, ampak si glavna igralka. lej ronja - nisem ena od tistih ki obozuje tvoj stil pisanja. nevem a si ti edina (definitivno pa med edinimi) na RR, ki ima popolno življenje... lej, jst sam pravm, da je zalostno, da se fu*ara z porocenim moskim. in ne, jst se tut za svojega LUBIJA ne bojim, ampak jih je veliko na RR ki so razocarane v ljubezni, ki jih deci pustijo po nevem kolkem casu zakona, partnerstva, veze,... karkoli ze, zarad TAKIH kot sta ti dvi anonimni. lej, ce ze more, naj si uzame prostega deca, k jo bo "zadovoljeval"... ne pa da kvari sreco drugim. pa ne pravim, da so edine krivke za razdetje zakona, ampak ce se naslaja porocenemu moskemu je večina krivde prav njene. ps. nisem mislila porocen na pairju, ampak zame je "porocen" ze ko zivita skupaj ali pa imata otroka... poroka je le trda vez (ZAME) Zakaj pa pol seksate z vsakim k pride mem in zašepeta neko besedo dve po tem ko ste v slabem odnosu z svojim partnerjem, ce itak ni dobrih je*acev?
< Sporočilo je popravil MLADAMAMICA -- 15.12.2008 14:07:23 >
|