Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: seks na službeni poti 18.12.2008 19:13:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Izkusnje, izkusnje . Torej "ima nade i zame"? Ej, srce, ne vem, ce je to nada . Ma da ti nehas pisat tako na dolgo in lusno, kaj bi jaz potem brala? In iz cesa potegnila kaksen jedrnat zakljucek :)?
|
|
|
|
RE: seks na službeni poti 18.12.2008 19:15:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RayBan IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ah, ves kaj, en seks na sluzbeni poti naredi neprimerljivo manjso skodo kot vsakodnevno jeb** v glavo doma. Dost žalostno da moraš med tema dvema možnostima izbirat. Ni mi treba, je zaenkrat drugacne izbire se vec kot prevec. Lahko se pa tudi to enkrat zgodi, tega pa ne vem.
|
|
|
|
RE: seks na službeni poti 19.12.2008 9:14:43
|
|
|
|
Lalica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: RayBan IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Ah, ves kaj, en seks na sluzbeni poti naredi neprimerljivo manjso skodo kot vsakodnevno jeb** v glavo doma. Dost žalostno da moraš med tema dvema možnostima izbirat. Ni mi treba, je zaenkrat drugacne izbire se vec kot prevec. Lahko se pa tudi to enkrat zgodi, tega pa ne vem. Tako je. Nikoli ne veš kaj te lahko v življenju doleti. Zato ne moreš nikoli nekaj izključiti ali potrditi. Vse, ki smo že dale kaj skozi vemo, da je treba pustiti kakšna vrata odprta, ker nikoli ne veš, če boš iz tiste sobe kaj rabil. In zato nikoli več ne rečem, da v tem primeru bom pa naredila tako. Ker ne vem kaj bom, ko bom res v taki situaciji. Tudi meni je bilo včasih vse črno in belo. Sedaj je pa vse sivo...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?