Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pa ne govorit punce, da vam ne paše, če se kdo obrača za vami. Imate znova občutek, da ste lepe in zaželjene, po vseh teh dolgih letih samo z enim partnerjem. No, mogoče ste pa vse svetnice z obročkom. Jaz nisem in nobene take niti ne poznam. no tukaj pa anonimna, ki je to temo objavila . Ja predvsem to mi je pasalo, da sem mu bila všeč, kljub mojim odvečnim kg, da sem ga prepričala s svojo prisotnostjo, iskrenim nasmehom, nagajivimi očmi, kot je to opisal on. In res se je kresalo med nama! Zadnjič me je poklical, ker sva izmenjala poslovni vizitki in v trenutku so se spet po meni sprehodili mravljinci, kar srce mi je poskočilo, pa ga nimam rada, samo tista strast, oz. spomin na strast, ki sva jo imela. Rekel mi je, da ko pride v moj kraj, da bi se dobila na kakšni kavi. Pa sem bila prec za, flirtanje, skrivni dotik pod mizo,....., oh ja. Jaz bi se še rada tako počutila. To mi manjka v zdajšnji vezi. Pa je moj mož krasen, privlačen in oh in sploh lep, ampak teh občutkov pa več ne vzbuja v meni, preveč je zakopan v delo, pa mu večkrat (vsaj 1× na mesec) povem, da tako ne morem živet, da sem sama z otrokoma, on pa cele dneve dela, da ne samo, da ga rabijo otroci, ga rabim tudi jaz in ne samo za seks, ampak za družbo, pogovor,...Oh brez veze razpredat. Vglavnem po prepiru je mal boljše, a se spet hitro vse vrne nazaj v iste dolgočasne tirnice. In ja....če bo spet kje in kdaj priložnost bi s tem gospodom iz službene poti še enkrat skočila med rjuhe. Midva imava doma vsak svojega partnerja, otroke in nima noben od naju želje, da bi postala to kakšna skrivna veza, ampak očitno se bo razvilo to samo v priložnostni seks. Tudi si ne pošiljava sms-ov, klic pa le sem ter tja kakšen 1× na teden.
|