|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
13.1.2009 16:36:30   
ella.
rea, zgleda, da sva midve na več nivojih partners in crime, midva sva tudi bolj betežna ljubimca zadnje...mesece?!? user posted image user posted image No...saj imamo še celo življenje za to...čeprav mislim, da nikoli ne bo več tako, kot dosedaj. otroci, dodatne obveznosti, odgovornosti...ampak jaz se ne bom dala! Bom poskusila ostati seksi bejba za svojega dragega vsaj do mene user posted image user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
13.1.2009 16:59:35   
srecka82
Ojla punce.

Da poročam o današnjem dnem.

Danes sem imela testiranje sladkorne s 50gr glukoze, vse je bilo ok, do zadnjih 5 min predno bi mi morali še enkrat vzeti kri. Postalo mi je slabo, začela sem se nenormalno potiti in vrtelo se mi je. Nekako mi je še uspelo potrkati na vrata od laboratorija, kjer mi punce odprejo in me zagledajo vso bledo...dajo me ležati in na hiterco mi vzamejo kri. Pokličejo zdravnika...na koncu se nekako opomorem, kjer ugotovijo da mi je izredno padel pritisk, drugače pa jaz imam vedno nizek pritisk. Nočem nobenega strašit, ta test sladkorne ni nič strašnega...meni se je pač zgodilo, pa mi je pritisk padel.

Na koncu ko so mi v laboratoriju rekli, da lahko grem sem jih vprašala, kdaj dobim injekcijo, ker sem RH-. Pa so mi rekle, da mi to da sestra pri G in da naj grem do nje. Grem jaz eno nadstropje nižje, potrkam in vprašam sestro kdaj dobim to injekcijo pa me vpraša v katerem tednu sem, pa ji povem da v 28t/2 pa mi reče glede na to, da imam 20.1 kontrolo, bom pač takrat dobila...pa da tudi sedaj nima te injekcije...ji je zmanjkalouser posted image , da to ni nič narobe, da dobim v 29. tednu. Ok si mislim, ravno v tem času me pokliče mama in ji to povem...mama znori (je v tej stroki in se v te stvari spozna), pokliče G (ki jo tudi pozna) ji vse to pove...G skor kap (kako to, da ni teh injekcij), mama ji še pove za vse za nazaj glede tega naročanja in vse, na koncu se ugotovi, da je sestra naredila napako in da se te injekcije strikto dajajo v 28. tednu in nič kasneje in sestra je tukaj delovala zelo malomarno ker mi je dala prepozni termin. Tako, da kontrolo imam ta četrtek ali petek.

Še dobro, da sem mami povedala, da ne dobim še te injekcije, ker drugače ne bi vedela, da jo moram dobiti striktno v 28. tednu. Pač nisem oseba, ki bi nekaj težila...zaupam strokovnim delavcem...se popravljam, sem jim zaupala.

Tako, da punce če nekaj veste oz. ste prepričane, da se neka kontrola mora opraviti, kar na njihova vrata in za vrat jih stisnatuser posted image . Tole pri meni je vse skupi malomarno izpadlo.

Pa tudi sestra se me bo zapomnila, tako, da od sedaj naprej me bo naročevala tako kot je treba.

Sedaj sem malo zatežila, samo sem želela, da se iz mojih napak kaj naučite oz. slišite in boste vedele kako reagirati v določenih situacijah...al pa sem samo jaz tako levauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
13.1.2009 17:27:34   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Ej punce, predlagam, da po porodu odpremo temo Hujšamo skupajuser posted image . Jest tud vem, da sem kot hruška debeluška in da me po porodu čaka še trda bitka s kg. Tudi jest rada jem, kaj čmo.user posted image

za zacetek se dogovimo za Vozickamo skupaj user posted image  user posted image  in med tem naredimo plane za zdravo prehranjevanjeuser posted image   Vmes pa kaksno pivce za vec mlekca pade, da se od pricanja in planov grlo ne bo osusilo user posted image user posted image user posted image  brezalkoholno seveda hahaha

srecka82- no super,  da se bo vse dobro koncalouser posted image  ampak sestra je pa res user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
13.1.2009 18:06:31   
sonček85
ella:ja danes pa res malo več pokukam tle ,saj se bolje počutim kot včeraj.
Ja res veliko lulamuser posted image user posted image user posted image no bolj naš user posted image user posted image user posted image user posted image
kg:smo še vedno nekje na +7
joj srečka :to me je pa res pretreslo k jst pa pridem tja pa je vedno sestra bila tako prjazna in vedno delala po navodilih kot jih dobim pri G.joj joj no pa se je vsaj vse končalo dobro.ej jst grem v petek dat kri za ta OGTT in če boš kaj hodila okoli bom okol 7.00 v laboratoriju čepela sama v kotuuser posted image user posted image pa me lahko prideš kaj pokukatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
13.1.2009 19:19:47   
detelja
sonček kako pa paziš ti na tvoje kg, da tako dolgo zdržiš na +7 kg??...jaz sem že na +9kg...pa jem zjutraj samo sadje jogurt, potem kosilo pa še to pazim, da ne preveč...potem pa mogoče eno muslijovo čokoladico ali pa 2 kocki 85% čokolade, tu pa tam še spijem kak probiotični jogurt...se mi pa zdi, da se mi zadržuje voda v telesu...ko bom pa pojedla tortice od stav potem pa bom itak poknila...komaj sedaj se zavedam kaj pomeni imet 55 kguser posted image  upam, da bom po porodu skenslala te kg...trenutno se počutim fuuuuuullll debelouser posted image , ampak saj vem noseča sem...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
13.1.2009 19:32:24   
sonček85
hh ja ne vem ,lahko da mi vaga narobe kažeuser posted image user posted image user posted image user posted image ne bomo videli kaj bo pokazalo na pregledu 22.1 k me bo zvagala.Ja jem normalno,apetita nimam nevem kaj.Zjutra jem okoli 10.00,potem kosilo okoli 13-14h in vmes kaj sladkega ,jabolko,vodaa in potem večerja okoli 18-19h

Sem se šla pa sedaj vagat (nazadnje sem se okoli 1.1) in kaže 81kg,se pravi na +8 ,mogoče +9,a vseeno je to zame res malo.Res pa je da veliko hodim na vodo

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 13.1.2009 19:36:13 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
13.1.2009 19:38:16   
detelja
sonček imaš pa res srečouser posted image ...jaz pa imam občutek, da se mi vse kar pojem pozna...jaz tudi nimam ekstra apetita...edino sladkarij se ne morem najest-sicer se jih sedaj izogibam...mogoče pa si dela telo sedaj zaloge, ker ve, kako je bilo pred nosečnostjouser posted image  in mislim, da bo po nosečnosti isto...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
13.1.2009 20:06:28   
sonček85
ja res je,no mogoče pa res vaga narobe kažeuser posted image user posted image user posted image user posted image

NO vmes si vzamem kake slanike ,čips ,čokolad ne jem že od nekdaj tako da s tem res nimam težav.Res pa je da zelo zelo veliko pijem predvsem same vode in da grem res vsako uro na wc ponoči na vsake 3-4h.No bomo videli kako se bo vse name nalezlo v zadnjih mesecih,koliko kg bom pridobilauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
13.1.2009 20:16:42   
detelja
naš user posted image  pa ima pravo zabavo v trebuščkuuser posted image ...ne vem a je vesel, da atija ne bo tako hitro domov (gre po službi na zaključek) ali pa se jezi zakaj bova že spet zvečer sama user posted image

jaz čipsa pa tega nikoli nisem imela ekstra rada...sladkarije pa v puberteti sem ful rada jedla, potem skoraj nič edino tu pa tam pred menstruacijo, prvih par mesecev nosečnosti mi sploh niso dišale, sedaj pa fuuuuuulllll, ampak potem jem rajši kako temno čokolado (85%), ali kakšno musli čokoladico...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
13.1.2009 20:27:55   
sonček85
hh potem sva glih kontra.Ja naš user posted image je pa veselo migal popoldan sedaj pa verjetno že spiuser posted image user posted image je zaspanček po atiju ,ki bi kar naprej dremuckaluser posted image user posted image user posted image user posted image .A tvoj pa kr na zaključkuuser posted image moj bi moral pa danes delat že ponoči pa so ga včeraj klicali da še ni potrebe in danaj bo kar doma in pride delat jutri ponoč tako da sva bila še 2 dni skupaj domauser posted image user posted image user posted image podaljšan vikend no bo pa to soboto delaluser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
13.1.2009 20:33:35   
detelja
ja sonček, najprej smo šli v materinsko šolo potem sem ga peljala v službo, midva z user posted image  sva se malo potepala po trgovinah...po službi pa gre ati na zaključek upam, da bo hitro prišel, čeprav vem kako to izgleda pri moških...jutri bo dopoldan itak spal pa verjetno bo kaj "mjavkalo"user posted image  potem pa bo šel spet v službo, ker imajo jutri eni gostinci pri njih zaključek...in tako sva midva z user posted image  več ali manj samauser posted image ...komaj čakam, da pride ta njegov sodelavec iz bolniške, da bo več doma...

a imate že več ali manj vse stvari za user posted image ?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
13.1.2009 20:41:14   
srecka82
...joj, spet ti kilogrami, detelja naj ti potolažim, tudi jaz sem na + 9kg pa ne jem veliko. Zjutraj pojem čokolešnik, potem pojem kosilo in za večerjo kakšno sadje in jogurt ali pa kakšen kos kruha z Nutelo... in vaga mi kaže 66kguser posted image . Nog še nimam zateklihz tak, da ne vem kje je ta moja vodauser posted image . Res pa je da več ne telovadim, sem tekala skoraj vsak dan...ampak bo že. Tudi jaz se počutim debelo in dobro, da nimam doma nobenega ogledala v katerega bi se lahko videla cela user posted image ...bomo videli koliko kg jih bo ostalo po porodu. Bo že. Glvano je da bodo naši pikeci zdravi in, da se bomo kr topile od ljubezni in gledanja v naše sončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
13.1.2009 20:50:10   
detelja
srečka82 če bi jaz jedla čokolešnik bi imela sedaj že +20kg...ko jaz jem čokolešnik se fuuuuuuullllllll redim, mi je pa ful dober, ampak ga že par let nisem jedla, čeprav bi pojedla kar celo vrečouser posted image ...itak je glavno, da bo z nami in user posted image  vse ok, kg pa bodo ziher šle vse dol...ne vem jaz sem taka, da če ponoči ne spim mi do hrane, tako, da če bomo ponoči dosti pokonci ne bomo imeli apetita in če en dan ne jem mi več ni do hrane..pa še poletje bo pa ful se bomo gibale...tako, da ni panike oz. sploh ni zdaj časa, da bi se z kg obremenjevale...itak se nismo še tako zeeeello zredile...

zdaj pa grem malo pred tv našega user posted image  cartat potem me bo pa itak zmanjkalouser posted image

želim vam lep večer uživajte, lepo božajte buščije...

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
13.1.2009 21:19:07   
srecka82
Sonček85:če slučajno pridem na vrsto za pregled pri G v četrtek, bom v ZD šele od 14 ure naprej kajti G dela ta dan popoldan. Drugače bi pa prišla do laboratorija, pa bi se drla sooooooooooončekuser posted image , kje si?
Si me pa pomirila s tem ko si tudi ti mi napisala, da svojega user posted image  nosiš bolj spredaj in, da je to razlog zakaj ga enkrat bolj čutim, naslednjič pa manj.

Uf, pupike, sedaj pa grem spat, je naporen dan za menoj. Lepo spite in mirno noč vam želimuser posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
13.1.2009 21:25:13   
anca
Ja, bravo sončekuser posted image (za 'prerokovanje')

user posted image Jooj punce, kako ste pridne, ko nas že tako pridno zalagate s seznamčki... Nama zaenkrat manjka samo še previjalna miza in seveda vsi kozmetični pripomočki, kremice, škarjice,.......

kilogrami - jaz sem bila dolgo na +6, zdaj so mi pa naenkrat poskočili na +9.. uf! Sem pa tudi bolj med velikimi (176cm), tako da se kar nekako porazporedi... Jem pa ne veliko.. Čeprav zadnje čase tudi kupujem čokolešnik, ampak ga ne jem prepogosto, ker se spomnim iz srednje šole, da je čokolešnik najboljši način, da se zredišuser posted image

Tiste lučke iz ikee so tudi meni všeč! Upam da jih bodo še imeli, ko greva midva gor..

Lepo spite, jaz se grem pa cartatuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
13.1.2009 21:26:56   
*Junona*
Čer čvekice.user posted image

Sem vas dolgo brala.

KAko ste kaj? Čestitke vsem za uspešno opravljene preglede.user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
13.1.2009 21:28:06   
sonček85
mi nimamo še ničuser posted image user posted image user posted image nakupljeno.

ja jst tud veliko jem čokolešnik,skoraj vsak drug dan ali pa kosmičeuser posted image user posted image user posted image
srečka:ja jaz bom v petek tam.Ja je pa res kot sem napisala in verjemi čeprav je mene danes malo skrbelo saj se nam ni javil celo dopoldne ,šele pop smo začeli na veliko razgrajatuser posted image user posted image user posted image
anca:verjela ali ne sploh nisem gledala na seznam pol sem pa nekaj gledala k sem že napisala in videla da pai mam pravuser posted image user posted image user posted image user posted image nosečnipka sklerozauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 13.1.2009 21:29:47 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
13.1.2009 21:28:54   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

pa ne spet o kilah no...user posted image user posted image user posted image ...
Meni sicer moja teta ni rekla nič, po moje iz same vljudnosti al kaj jst vem ...sem ravno tako
dobila med prazniki 2 kili gor!!!!! In to je hudič, ko se že sam sebi zdiš, da si kot kaka žoga
ali pa en neokreten slonček...mi gre prav na živce! Pa koliko celulita sem dobila!!!! Pa sej bom še
do kakega Glumičiča morala..to je pa res za crknt! Moja mami ga ima tudi ful in je to baje malček dedno..hudič pa te blazinice...

drgač, kako kej počutje drage sotrpinke :) :)
zadnje dni me razganja..kaj pa vem kaj mi je...
pa da vam mal pojamram..se nismo user posted image že celo večnost!!! Od MF naprej!!
Pa tudi, če preštejem v celotni nosečnosti do sedaj smo vse skupaj le ene 10x..
hmm..moj srči se že neki pritožuje..hihih..meni pa res ne diši...

toliko, da mal odjaham iz te "kg" teme...hitr naj še katera kaj pojamra :)

Naj te potolažim... mi še sploh nismo v nosečnosti, od začetka ne zato, ker je bilo mene strah, ker imam za sabo dva ss. Sedaj pa si ne upam, ker imam zmehčan MV.
Bomo že nadoknadili, sedaj je najbolj pomembno malo bitjece v mojem trebuščku. Drugače pa ne stradamo, da ne boste mislile...user posted image saj imamo usta in roke.user posted image user posted image user posted image Joj, sem packa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
13.1.2009 21:29:59   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

jutro..kako ste kaj? jaz sem to noč tako slabo spala...kolka sta me tako bolela...

komaj čakam april, da vidim kaj bomo meli... user posted image  ali user posted image  in, da vidim koliko tortic bom pojedlauser posted image

frutolina ti samo fajn vodi "stave"user posted image

mene pa zanima katero znamko kozmetike boste kupile za vaše user posted image ??...in kaj boste sploh za začetek vzele?...kremo za ritko, olje za telo, nek šampon za umivanje, trdo milo, še kaj????....midva z lubijem sva bila včeraj v mullerju pa sem ga spraševala kaj bova vzela in on meni ti to bolj veš, pa itak se ve ženske kaj menite itduser posted image  a pri čipsu ni bil problem katerega bo izbraluser posted image

Js bom kupila Mustelo.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
13.1.2009 21:31:02   
sonček85
oooooo junonca pa se le srečava ,kaj boš sedaj spet pobegnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
13.1.2009 21:31:26   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Frutolinca in Sonček, js za Sončka nisem stavila. Še razmišljam, kaj nosi.user posted image

Saj vem... za Sončka sva stavile samo jaz in nmag user posted image  ostale se nočejo opogumit ...al jih pa skrbi da bodo preveč tortic plačale user posted image user posted image  Kaj pa za Deteljo misliš?

Ti, ti prebrisanka... a na foro si me hotla dobit? user posted image user posted image user posted image
Detelja... hmmm... bušija nisem videla, ampak po moje bo pupika.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
13.1.2009 21:34:22   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

oooooo junonca pa se le srečava ,kaj boš sedaj spet pobegnilauser posted image user posted image user posted image user posted image

O, Sončekuser posted image

Ravno se spravljam pod tuš in potem greva z dragim pogledat kakšen filmček potem pa ajatutaja. Jutri je nov delovni dan.

KAj pa vidva oz. vi počnete?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
13.1.2009 21:52:21   
sonček85
JA MI PA MAMI je na msn ,ati gleda teksaški ranger ,user posted image pa verjetno ajauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
14.1.2009 8:22:48   
mišk
Čokolešnik: Jaz ga vsako jutro pojem dve polni sklečki, tisti ta široki za žitarice!user posted image  Potem ob kakih enajstih že režem kruh, ponavadi tri kose, s čimerkoli zgoraj. Ob pol štirih se za kosilo res pošteno najem, seveda pa vmes stalno nekaj grickam: piškote, čokolade, še eno rundo čokolina, corn flakes, jogurte,... Zadnje čase se poskušam vsaj večerji izognit. Po moje imam že čisto raztegnjen želodec, ker sem kar naprej lačna!user posted image  Pa to ne samo v nosečnosti! Ful sladkarij pa tega šita pojem...user posted image  No, saj mi je tudi na vagi zato kar poskočilo navzgor v zadnjih letih.
Sem pa, po domačem tehtanju na nekje +8 kg.
Se bom morala po porodu res v roke prijet!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
14.1.2009 8:34:54   
L & L
Juhu
Evo včeraj je bil moj pregled, vse je ok, je sam srčka poslušala, kilce +4, no naslednji pregled je šele 24.2 ko bo nardila UZ, pa pogledala kako bebi leži.
Joj kok je fino ko pada sneg.
No zdej pa moram it ker moram malčka spedenat sta oba doma pri meni zaradi kašlanja in vročine, no sam dones sta že boljš.
Grem čau.
Aja a bo kera nabavla pestunjo ali kengerujčka? Jaz bi pestunjo upam da mi bo kaj prav prišla.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?