|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
14.1.2009 15:18:15   
aprilcica09
Pozdravljene, po dolgem času se ponovno javljam da vam malo pojamram in ispovem.razlog "nejavljanja" so tezave  z visokim pritiskom.sm mela ta tedn kar pester zaradi skakanja k zdravniku.tako da sem dobila tablete za znizevanje pritiska, ki jih KAO nikjer v lekarnah ni na zalogi in se morajo narocit a morala bi jih ze zacet piti najkasneje danes zjutraj in mi sedaj se te delavke v lekarni dvigujejo zivce ker oblubljajo da pridejo in jih ni.kot pravi moj moz-se one ne sikirajo za moje zdravje in a mi grozi prezgodnji porod.aaaaaa, sm jezna. 23.1 bom morala it za cel dan v porodnisnico lezat zaradi dodatnih preiskav.in ce ne bo bolje me caka do konca nosečnosti lezanje v porodnisnici-ZELO UPAM DA NE!!user posted image Pregled pri G imam 20.1 in upam da bo vsaj z user posted image vse ok, če ne me bo se od misli pobralo.takrat tudi dobim inekcijo za RH-.Upam da se bo vse dobro izslo, da bom lahko sla se februarja na zagovor diplome in v materinsko šolo.

sedaj pa na nase čvekarske teme:
hrana: vse ki govorite o hrani vas bom po riti naseskala.ob branju mi je padel cuker in sem morala it milko odpret in jo skoraj po pojedla.drugace pa kot vecini mi kg rastejo.se dobro da nimam doma vage da ne vidim kako jih pridno pridobivam.
stvari za user posted image :vecino dobim oziroma sem dobila (razen kozmetike) tako da bomo sli proti koncu se kar bo manjkalo dokupit.hvala za nas nevede in prvonosecke za sezname.

toliko za sedaj, se se slismo.
grem pocivat zarad pritiska.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
14.1.2009 15:28:32   
sonček85
brina:super za pregled in tako veliko pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aprilčica:lepo da si se malo javila in upam ,da ti nee bo potrebno ležat še te 2,5 meseca v P

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
14.1.2009 15:33:13   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Jutro punce....sneženi dan se je začel...ah šment...pa danes mam prvi dan materinske šole..

Junonca.... hvala da si držala pestke za dedija, ampak
se ni izšlo.

user posted image user posted image user posted image user posted image Žal mi je. Drži se.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
14.1.2009 15:33:44   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Tinqa

No, tudi jaz pričakujem detece (fantka) aprila, 10.4.

Zadnje čase bolj slabo spim in imam urnik spanja čisto porušen. Sem tudi na bolniški-t.i. hausarestu (a kdo ve do kje se lahko gibljem?). Dejstvo, da moram biti skozi doma me prav ubija. Cel dan sem sama, prej ko sem hodila v službo pa sem bila navajena biti med ljudmi. Še posebej pogrešam sodelavke. Sva pa z možem v najemniškem stanovanjcu v okolici LJ, tako da tudi do staršev ne morem, ki so na Štajerskem (žal mi je, ker je mama bolna in bi rada bila vsaj malo z njo).

Zdej, ko sem doma malce kuham, kaj dosti gora premikat se mi pa ne da. Razen pranja oblačil in osnovnega pospravljanja. Zadnjič sem dobila eno porcijo oblačilc za dojenčka, ki jih bom oprala in polikala, da bo vse pripravljeno.

Sicer pa nisem še obiskovala materinske šole, za dojenčka pa tudi še manjka stvari-posteljica, previjalna, itd. Očitno bo to zaradi bolniške počakalo do februarja.

V nekem postu je ena omenjala temnejše pigmentne pikice na bradavicah-to sem tudi sama opazila in sicer na obeh straneh.

No, se še kaj beremo, pridem po kakšno vzpodbudo.

Dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinqa)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
14.1.2009 15:38:26   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

sonček samo to ni taka masa, da bi se jaz vlegla not pa bi nastal odtis...to me bo lubi z temi gips povoji notr povil, sicer samo sprednje strani in potem ko se to posuši bomo vzeli iz mene, upam, da bo šlo...sicer pa se prej moraš povit s kuhinjsko folijo-folijo za živila, ker drugače malo boli zaradi dlačic...

naš bebi ima tudi fešto...včasih imam občutek, da me kar premešča iz enega konca na drugegauser posted image

jaz imam tudi zelo velike temne kolobarje pa če si joškic ne mažem so ful suhe, take luskice so gor...

Meni so odtisi rokic in nogic zelo všeč: http://soncek.si/si/baby-art-hand-footprint-siv-okvir-i12906.shtml http://soncek.si/si/baby-art-print-bel-okvir-i12908.shtml
http://soncek.si/si/baby-art-magic-box-i12916.shtml

ni mi pa všeč tole:
http://soncek.si/si/baby-art-kit-i12915.shtml
http://soncek.si/si/baby-art-kit-deluxe-3d-naravni-okvir-i12912.shtml

Drugače pa ste se pogovarjale o modelu sprednjega dela telesa user posted image :
http://soncek.si/si/baby-art-belly-kit-i12907.shtml

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
14.1.2009 15:39:55   
*Junona*
Aprilcica09, pazi nase in na pikico.user posted image user posted image user posted image

BrinaBa,
čestitke za tako veliko babikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
14.1.2009 15:40:20   
ella.
živjo, snežinkice zaobljene,

fruti:žal mi je...

April09: jaz tudi upam, da bo 23.1. tvoj lucky day in diagnoza boljša, da boš lahko doma pripravljala gnezdece za malčka, namesto da bi morala biti v bolnišnici. Čeprav po moje tudi bolnišnica ni tko grozna...te imajo ves čas na očeh in potem se morda zmanjša psihična napetost. Zate upam na najboljše.

sonček, meni ticker še vedno kaže v pretečenih dnevih?!??!

Danes sva bila z mojim trebuškčom na pregledu, urin krasen, mere štimajo, mali leži na glavi ;), imam pa malo manj hemoglobina in sem dobila železove tablete. Mi je pa danes prvič potipala noge (gležnje), če kaj zatekam... pa sem rekla, da zdajle ne, če pa dolgo stojim/hodim/sem pokonci, se pa kdaj zna zgoditi, da imam buhtljne namesto gležnjev. Kilogrami: sem bila pridna in se zandji mesec zredila le 1,5kg. Pridna ella, je pa res, da sploh nimam posebnega apetita zadnje tedne.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
14.1.2009 15:42:58   
sonček85

user posted image    user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL   KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             20.01            user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)                                   user posted image     GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                          LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)            20.01             user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                  user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             13.01           user posted image    PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)             22.01           user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)       20.01.,6.02       user posted image    LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           29.01                  

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                   user posted image    LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)        20.01.               user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)         12.02                    KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)           20.01                  MS
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            09.01.,10.2          LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.02            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)

11.04.              
37.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )                                  user posted image    LJ
38.aljab                            (št. 2, št. 1)                                   user posted image
39.matt                             (št. 1, št. 0)             12.01

40.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                   user posted image                                  
41.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)             20.01            user posted image LJ
42.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
43.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
44.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
45.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                   user posted image MB
46.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             12.01            user posted image CE  
13.04.
47.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
48. vud                             (št. 2, št. 1)           16.01                  SG
49.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                user posted image                                 
50.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                user posted image MB/CE  
51.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
52.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
53.pat                               (št. 2, št. 1)                                
54.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)                                user posted image   LJ 
55.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)                                user posted image   LJ      
56.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
57.lily32                           (št. 1, št. 0)
58.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                               user posted image     SG      

17.04.

59.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          24.02           user posted image   KR
60.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
61.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.02           user posted image   LJ
62.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
63.klavdyk                        (št.  2, št.1)           13.01                SG
64.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
65.pikatara                        
(št. ?, št. ?)  user posted image user posted image                 user posted image user posted image LJ
66.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
67.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )           13.01                LJ        
18.04. 
68.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
69.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         09.02           user posted image    PO  
70.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.01           user posted image    MS

71.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
72.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
73.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           16.01         user posted image TRB
20.04.
74.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
75.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          13.02         user posted image     LJ
76.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)           26.01        user posted image     MB        
77.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

78.frutolina                        (št. 1, št. 0)          27.01             

21.04. 
79.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
80.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)                                     SG
81.PikaV                             (št.3, št.1)                               user posted image                

23.04.
82.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    TRB                         
83.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)           15.01        user posted image     LJ             
84.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04.
85.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           22.01              CE
86.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                              user posted image
87.duda1                     
      (št. 3, št. 2)            15.01              MB
88.ninica23                        (št. 1, št. 0)                                    CE  

25.04. 
89.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             19.01              MS
90.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              19.01       user posted image    PO
91.Patrica                          (št. ?, št. ?)
92.rmmaja                        
(št. 3, št. 2)  user posted image user posted image                 Dolenjska
26.04.  
93.anca(27)                      (št.
1, št. 0)              15.01     user posted image   LJ         
94.zoja B                            (št. 4, št. 1)             19.01            LJ
95.olea                               (št. 1, št. 0)                                   LJ
27.04.
96.štorkljica                       (št. 2, št. 1)              02.02 +3D                   
97.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
98.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
99.anchika                          (št. 2, št. 1)             28.01
100.rea27 (27)                    (št. 2, št. 0)          19.01 MF    NM/LJ                            

28.04.
101.narcisa (26)                  (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
102.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                               user posted image
29.04..
103.mišk (26)                    (št. 2, št. 1)           27.01             BREŽ
30.04.
104.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)           17.013d,19.01CE
 1.5.                     
105.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
106.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
107.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
108.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                   user posted image user posted image LJ
109.Blueeyes(25)              
(št. 1, št. 0)                                user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

15.01
NenaLena
duda1
anca
16.01
zupancdam
vud
17.01
* Junona* 3D

Tren
utno imamo:
user posted image :17+1
user posted image :20+1+2
user posted image :72+1                

TRENUTNO NAS JE: 109
nosečk 
OBJEMČKOMETER:
   8  user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA    user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                     user posted image   NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

user posted image  TUKAJ                             user posted image TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
14.1.2009 15:47:35   
sonček85
ko pa jaz tvoj ticker pogledam mi pa piše zate 15t 2 dniuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
14.1.2009 16:00:18   
klavdyk
hojla,
no mi smo bili včeraj na pregledu. drugače vse ok-mali-a lepo raste. naslednji pregled imam pa 10.02. sem vprašala G, koliko pri nas stane 4d ultrazvok+dvd, pa me je ful presenetila s ceno. 60€- sm misla, da bo ful več, ko berem tu na forumu ene pravijo, da je 3d ultrazvok okoli 100€, se men zdi to ful malo. sm že misla rečt, da bi pa šla, pa mi moja G reče, da bova 10.2 tk naredile ultrazvok in bo vse pogledla-tut 4d, se mi pa zdaj zdi brezveze dat 60€.
cotke-mi mamo vse že od prvega, če bo pa zdaj punčka bomo še pa malo rozih cotk kupili. drugače pa zibko in posteljo tud dobim.
se spomnem, da ste zadnjič mele debato o blazini za dojenje. js je pri prvem nisem mela, je pa jo kupila sestra in mi jo bo sedaj ona posodila. bomo videli a bo boljše. glede nastavkov za dojenje. kolegica jih je dobila v sg bolnici, pol pa jih je za doma njen fant kupil.
sm pa danes naredila eno nemunost. je ena soseda umrla in smo hotli it na pokopališče, pa js grem po stopnicah kr brez copatov in kot zakleto mi je spodrsnilo. sej ne vem ka kateri stopnici(jih je sedem). sm padla direkt na rit. je moja ata priletel, kot bi bil potres. pa skop me je spuco, zakaj hodim brez copatov. zdaj moram potrkat, da še ni bilo nič narobe-se mi zdi, da hodim vsakih 5 min na wc gledat, če je kaj na vložku, pa si vsakič odahnem. boli me pa tut ne. HVALABOGU.
toliko od mene. sm se kr razpisala

lp
Klavdy

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
14.1.2009 16:05:29   
Pat74
Dobrodošla Tinqa - seznam se pridno veča, zares lepo.

Frutolina kaj je s tvojim dedkom, ma kaj se ni izšlo?

Klavdyk bo vse ok, upam, da imaš ritko kaj obleženo z maščobnimi blazincami, da so te zaščitle in pazi nase!

Jest sem se pa malo z našo ta bolančkano naspala.

Zadeve se glede vozička pri nas premikajo na boljš - najprž mi polsestra z Nizozemske kaj zrihta!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
14.1.2009 16:06:40   
Pat74
Aprilčica drži se, pa naj ti zrihtajo tvoj pritiskuser posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
14.1.2009 16:16:23   
april09
Hoj,
klavdyk - jaz sem zadnjic tud odletela na mokrem marmorju, na sreco sem priletela na kolena in se ujela se na roke user posted image

soncek - jaz vidim dneve, ne tedne user posted image

Aprilcica09, upam, da ti res ne bo treba not ostat. No pa tud to se bi dalo prezivet, samo da je pikica ok a ne user posted image

Tinqua- dobrodosla user posted image  Zakaj pa ne gres k mami za par dni na obisk? Bi lahho lepo bondali in se imeli lepo.

Frutolina - moje sozalje user posted image

Vozickanje - jaz sem ZA user posted image  Roznik/tivoli in PST sta itak zakon.

BrinaBA- sem vceraj razmisljala, kam si zginila user posted image  Super, da ste ok user posted image

PAt - upam, da se zdravje kmalu povrne k vam... in nam.. jaz jo bom imela zdaj tud dva dni doma.. vneti ucki ... Tobrex dobim sele ju3 zvecer user posted image  ker P dela popldne.. mah...

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
14.1.2009 16:17:25   
april09
Pat74 - kater vozicek zdaj gledas user posted image  Me firbec ...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
14.1.2009 16:17:32   
sonček85
pol pa samo jaz tako vidmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pazite nase in na svoje ritkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
14.1.2009 16:35:53   
Pat74
Aprilo9 kerga misliš? Bugija - očitno se da tam voz dobit iz 2. roke, ki je bil samo enkrat rabljen tud za manj kot 500 evrov! Tako, da upam na najboljš, da mi februarja kakšnega pripelje, ko pride k nam na počitnice.Glede vozičkanja je pa tud meni Tivoli in pot spomina cool.

Frutolina sožaljeuser posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
14.1.2009 16:38:12   
Pat74
April09 pa hvala za lepe želje, jest tudi tebi in tvojim želim, pa sploh vsem nam, da bi bile čim bolj zdrave!!!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
14.1.2009 16:38:44   
ninica23
pozdravček vsem skupaj
končno mi je uspelo pridit iz službe,zunaj prav lepo sneži,le ceste so bol tako tako...
mam eno vprašanje,preden se spravim na G user posted image a mi lahko katera prosim pove,če ima tudi na vsaki kontroli tut ginekološki pregled? Sem se menila še z nekaj kolegicami, so mele samo na začetku enega in proti koncu še enega, jaz ga mam pa vsakič?!? mi že pošteno pritisk dviguje, saj me vsakič po njem še 2 dni spodaj vse boli,tako da komaj sedim... Hvala za pomoč
Upam,da vam trebuščki lepo rastejo,meni se zdi moj vsak dan večji!
zasnežen pozdrav vsem aprilčicam

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
14.1.2009 16:42:03   
Pat74
Pa kaj reč - veš kaj, meni se je to dogajalo pri naši Maši, ko moje G ni blo in sem morala k nadomestnem, ki je bil ful grob in sem mu rekla, da me vse boli, ko grem od njega - in je zaleglo - nikoli več ni bil grob! Tudi letos ne, ko sem bila enkrat pri njem, se me je zapomnil!

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
14.1.2009 16:43:34   
detelja
aprilcica09 kolk pa maš pritiska?...jaz ko pridem k gin. mi tudi vedno veliko namerijo...sicer me jezi, da takoj ko se oglasim pri sestri si še niti ne utegnem slečt jakne že me kliče tehtat in merit pritisk pol pa ni čudno če je velik...itak grem včasih peš in to je kar nekaj hoje potem pa preden pridem do čakalnice je 30 stopnic in to se vse pozna...posebej pri nas katere smo na bolniški in se manj gibljemo...sicer doma si ga tudi vedno merim pa imam tam okrog 110-120...nazadnje sem imela na pregledu 140/80...sicer moja gin. pravi, da je to v nosečnosti še normalen pritisk...sicer pa tudi mene skrbi, da ne bi imela prevelikega, ker mi ni cele mesece v bolnišnici za ležat...

Junona točno to sem imela v mislih http://soncek.si/si/baby-art-belly-kit-i12907.shtml...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
14.1.2009 17:10:41   
nmag
Frutolinauser posted image user posted image user posted image user posted image
BrinaBA,končno si se javila me je že skrbelo zate,13.2.pa greva na kavo,naju je tud skup naročila,da se ne bova čakali,pa napotnico za fizioterapijo imam tudi in se še nisem naročila,ti se boš,a ti je delal UZ,men je včeraj samo srčka poslušal.Lahko se naročiva skupaj na fizioterapijo,jaz imam zaradi bolečin v križu in zaradi išjasa.
Punce,tiste,ki hodite po nakupih v Italijo,pozna katera firmo italbaby,link,www.italbaby.com,zanimajo me koški,babycenter jih uvaža od njih,pa me zanima,če katera ve a so v Italiji kaj cenejši.
Upam,da nas ne bo zamedlo,lep večer,grem gledat Reksa,mi je ful dober kuža.lp

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
14.1.2009 17:13:16   
Pat74
Nmag mi ga tud gledamo, sploh naša Maša je čist neumna nanj - je njen kuža tudi Rex.

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
14.1.2009 17:42:52   
nmag
Moj Grega sedi kot pribit na sedežni in gleda,tudi on ima rad kužke,naša Zoja se mi včas kar smili,ko jo dobi v roke,bi pa jaz takoj imela enega takega Reksa.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
14.1.2009 17:43:22   
BrinaBA
nmag - v bistvu sem si mogla plačat UZ, kljub temu, da naj bi mi vsakič delal - po navodilih genetika po slabi HB user posted image  no ja, privatniki...
jutri zjutraj bom poklicala za fizioterapijo

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
14.1.2009 17:46:26   
Blueeyes
kok si pa dala za UZ BrinaBA?

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?