Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 10:29:46
|
|
|
|
simonaa
|
Pozdravljene! Da se še jaz javim malo. Čestitam vsem za preglede in zelooo lepe 3D slikice, jih je res prav veselje pogledat . Jaz sem bila v pon na pregledu, moja deklica brca na vse strani, moram pa bolj počivat, ker je že zdaj en drobižek, kljub temu da ima mami že +10kg . Drugače pa pritisk, voda in kri bp. Jutri grem malo nakupovat, saj veste, oblekce, banjica, jogi.... Zdaj grem pa pospravljat, me je glih zagrabilo in moram pohitet, dokler me drži, ker se to ne zgodi prav pogosto . Lp,S
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 10:35:26
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja eno vpr. ve, ki ste že bile na 3d uz a so vam dali kak izvid???...včeraj sem bila pri gin. in sem omenila, da gremo v čet. na 3d uz...pa me je gin. vpr. kam, če gremo k dr. lukmau na ptuj pa sem rekla, da ja...potem pa se je tako čudno nasmejala...pa sem vpr. kaj to pomeni...pa je rekla, če me že vpr. vam povem, in je pač rekla, da njo ful moti, da gin.pač malo pogleda, posname cd, natisne nekaj slikic ne napiše pa nobenega izvida...in jaz o tem sploh nisem razmišljala...in potem mi reče, če greste na banko tudi nič ne bo brez papirjev...in v bistvu ji dam prav...je rekla, da pridejo nosečnice ful vesele in rečejo, da je vse ok, ampak ona pravi kje pa to piše potem pa so vse mal začudene...ona trdi, da bi pač vsak gin. morala za ta denar napisat en pameten izvid, da imaš dokaz, da si bil tam, in pač kaj je ugotovil...bom jutri vpr. gin., če dobim kak izvid, me zanima kaj bo rekel... Pri kateri si pa bila? Sej ima prav, samo ko kaj omeniš tem zdravnikom, te samo postrani pogledajo, kot da dvomiš v to kar ti rečejo...meni je tudi na zadnjem UZ pozabila narediti sličico, no tokrat mi je bilo vseeno, samo da je z vse ok, če bi mi pa pri prvi nosečnosti to naredila, bi ji zagotovo zamerila
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 11:12:51
|
|
|
|
anchika
|
simonaa: si pa pridna če imaš samo + 10 kg.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 11:48:21
|
|
|
|
štorkljica
|
Ojla! Spet se jaz malo oglašam po dolgem času. Smo vredu, moja maternica tudi, sem mela 6.1 pregled pa je vse bolj mehko in sproščeno tam notri, juhej. Zdaj pa mam naslednji pregled 2.2 in takrat mam tudi Rh injekcijo, popoldne istega dne pa mam v MB 3D UZ pri dr. Pelkičevi, tak da bo to še pester dan Vidim, da se pogovarjate o pridobljenih kg, jaz sem jih do zdaj pridelal +6kg, nevem kam me to uvršča? Med precej pridelka, soliden pridelek ali manjši pridelek? Upam, da ste vse OK in vaše pikice tudi. Za nazaj se mi ne da nič brat ker ste zlo pridne pisačice. Detelja očitno mave midve isto ginekologinjo, ker je meni tudi tako rekla za dr. Lukmana in jaz se glede na to, da delam sama v zdravstvu popolnoma strinjam z njo. Ker je tudi dodala, da ona ne dvomi v njegovo strokovnost, ampak zdravniki morajo nekako tudi stati za svojimi pregledi, ki jih opravljajo. Zato mi je priporočala dr. Pelkičevo in sem se tudi k njej naročila. OK dovolj za danes, lep dan še naprej, pri nas nekaj sončece sveti, bo lep dan za sprehode. ČAU BAU
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 12:16:14
|
|
|
|
sonček85
|
ja tudi pri nas lepo sije sonček in danes sem opazila da se mi dela linea negra
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 12:24:59
|
|
|
|
tassika
|
evo še ena posebnost: An old wives' tale claims that if your linea negra runs only to your navel, you are carrying a girl; but if it goes all the way up to the xiphoid (bottom-most part of the center of your ribcage), it's a boy. lp
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 12:32:09
|
|
|
|
Nalini
|
Ojla. Po dolgem času se spet javljam. Enostavno nimam časa, da bi pisala,... berem vas pa kar redno. Bo več časa, ko bom na bolniški. Mi smo kar ok, sicer na trenutke zelo pozabljivi, nerodni, utrujeni ... Bejbek redno brca in nagaja mami, ko želi spati. Pregled imam 20. januarja in takrat sporočim kaj bo novega. Na zadnjem pregledu sem imela zmehčan maternični vrat zato kar veliko počivam v vodoravnem položaju,... Do danes sem pridela + 4 kilograme. Nimam pojma če je to premalo ali zadosti,... gin zaenkrat nič ne komplicira,... vedno mi reče, da lepo držim težo . Trebuh se mi pa zdi ogromen - obseg 93 cm (imam občutek, da bom poknila). Pojem kar ogromno, predvsem dopoldan .... sem pa res kar izbirčna in mi velikokrat kaj smrdi (čist drugače kot pred nosečnostjo). Začeli smo tudi hodit v šolo za starše,... počasi pripravljamo stvari za . Lep dan, Nalini
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 12:36:20
|
|
|
|
sonček85
|
lepo da se malo javljate tiste ,ki ste nas že skoraj pozabile in da malo zvemo kako ste naše nosaečke,javite se še kaj da kako rečemo:)
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 12:48:32
|
|
|
|
detelja
|
no, mi pa smo bili danes na 3d uz...naš bebi je bil sicer v malo nerodnem položaju-rokice si je rival pred obraz zato smo malo slabše videli obraz...vmes nam je kazal jezik, potem spet požila plodovnico...kaj pa skriva med nogicami pa ostane ...še malo pa bo april pa bomo odprli to darilo ...drugače pa je bilo res lepo...sem vpr. če dobim kak izvid pa je rekel, da je v bistvu vse zabeleženo na cd-ju in slikah, če pa rabim mi pa bo napisal tudi izvid...no in potem je moj rekel, da kao ni treba jaz pa potem tudi nisem težila...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 12:59:55
|
|
|
|
vud
|
Ojla! Vidim, da se vas večina odloča za 3D UZ. Meni ni nihče predlagal, da bi šla. Ali greste predvsem, da vidite bebije ali še vse ostalo pregledajo? Kdaj se opravlja ta UZ? Sprašujem, ker sem imela samo NS in morfologijo, pa menda potem v 32 t še en UZ ampak ne vem ali je 3D. Tudi jaz komaj čakam, da končam z delom, sploh se mi ne da več delat in bi najraje ostala doma. O kg ne bi govorila, vsi gredo v rit in noge.... Piruri, si mi naredila skomine z ruskimi kapami, ful so lepe. Imaš kje recept?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 13:06:40
|
|
|
|
Piruri
|
Evo VUD...recept je v ZS...pa uživaj v pripravljanju....
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 13:37:36
|
|
|
|
Tabletka dOr
|
Oj Detelja, če se ne motim, si ti delala test za diabetes. Mene to še čaka. Pa me zanima koliko časa čakaš na izvid? A je ful grozno tisto glukozo spit? Pa glede na to, da vam nisem se zažela vsa naj naj v letu 2009, vsem želim zdrave in lepe in vse naj naj v 2009 !!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 13:39:47
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika An old wives' tale claims that if your linea negra runs only to your navel, you are carrying a girl; but if it goes all the way up to the xiphoid (bottom-most part of the center of your ribcage), it's a boy. Kaj naj pa jaz rečem...imam bušija, takega velikega, ampak linea negra se mi pa (še) ni pojavila Naš koderček se je odločil svojo 'skrivnost' varovati do zadnjega dne
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 14:02:25
|
|
|
|
klavdyk
|
hojla, so js s se danes odločila, in sm šla na pregled zaradi izcedka, pa mi je G predpisal svečke Canasten zaradi vnetja. drugače pa je vse ok, zmeril mi je Mv 3,8 , tk da fajn. me pa zanima neki. a je katera malo krvavela po pregledu? danes ko ni bil moj G, se mi zdi, da me je tk grdo pregledal, zdaj ko sm šla na wc sm pa na papirju opazla malo sveže krvi. verjetno je sm od pregleda, a ne? (potolažite me ) drugače mam pa še vedno pregled v torek. upam, da bom tako hitrop konc kot danes (sm prišla ob 8.10 in sm bla ob 9.25 že konc) Lp Klavdy
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 14:07:37
|
|
|
|
sonček85
|
detelja:super za PREGLED vud:jaz nisem šla in ne bom šla ,je pa ta pregled plačljiv cveta,tassika:ja odvisno ,a je to res klavdy:a še imaš izcedek ki je krvav ali je bilo to samo na papriju k si se obrisala.Ppo moje ni nič ,če bi se ti pa pojavilo pa le pokliči g IN POVEJ
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 14:11:36
|
|
|
|
klavdyk
|
ma je bilo sm na papirju sej če bo še jutr bom pa jutr poklicala-drugače je verjetno vse ok
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 14:12:08
|
|
|
|
Piruri
|
Vud... tudi sama sem imela podoben problem, ki so spreminjali izgled...allora...zdaj prideš do svojih sporočil, če greš na vrhu v "modri" vrstici, kjer piše MOJA RINGARAJA, ZANOSITEV, NOSEČNOST, OTROK...pol malo bolj dol imaš debate v katerih sodeluješ in pod tem najdeš ZASEBNA SPOROČILA in tam nekje se ti pozna novo sporočilo...sporoči, če ti uspe, čene, ti bom pa kar sem prilepila recept...
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 14:35:46
|
|
|
|
sonček85
|
vud:lahko pa samo lklikneš na tej temi na svoje ime in se ti pokažejo teme kjer sodeluješ.no in greš na vrhu imaš MOJA RINGARAJA ,klikni, in piše zasebna sporočila.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 14:45:00
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr Oj Detelja, če se ne motim, si ti delala test za diabetes. Mene to še čaka. Pa me zanima koliko časa čakaš na izvid? A je ful grozno tisto glukozo spit? Pa glede na to, da vam nisem se zažela vsa naj naj v letu 2009, vsem želim zdrave in lepe in vse naj naj v 2009 !!! ...v laboratoriju dobiš v steklenem kozarcu nekje 2 dcl glukoze...hmmm glede okusa...jaz sem mislila, da bo bolj hudo to spit pa ni blo glih tako hudo...bolj hudo bi bilo, če bi bil ta napitek topel ali mlačen, dobiš pa kar precej mrzlega, tako, da ni tak problem...potem moraš počakat 1 h in nato ti odvzamejo kri...v tej eni uri ne smeš nič pit, se ne dosti gibat, ne kadit in ne smeš jest...rezultati pa so bili drugi dan...če slučajno to izbruhaš pa moreš takoj povedat...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 14:53:08
|
|
|
|
srecka82
|
Ojla nosečke. Res se dolgo časa nisem oglasila, sem imela privatne razloge, vendar so se stvari uredile in je sedaj vse ok. Vidim, da pridno hodite na 3D UZ, jaz se za to nisem odločila. Klavdy: če te je G pregledal vaginalno, kar iz tvojega pisanja tudi sklepam, potem se nič ne bati, ker je to normalno. Ti povem iz svojih izkušenj kar je meni G povedala. A že pridno nakupujete za svoje ? Jaz še nisem ničesar kupila. Sem si rekla, da po pregledu, ki ga imam 20.1 grem v nabavo. Za voziček sem se že odločila, tako, da ga je potrebno samo še naročiti. Previjalna mizica se dela (poznam enega gospoda, ki mi jo bo naredil), omarico že imava, posteljico in jogi pa nama bo posodila sestra od mojega dragega. Tako, da večino stvari bova rešila na hitro pol pa ostanejo samo še drobnarije kot so dudice, flaškice, banica ipd. Kako kaj čutite svoje bejbije? Moj je en dan zelo živahen, drugi dan bolj miren in podobno. V glavi imam skoz, da ga čez dan moram čutiti vsaj 10x. potem pa se uležem in moj verjetno spi in nič ne brca pa sem že panična. Sam potem počakam kakšno urco in občutim kakšno brco pol pa sem že pomirjena. Sedaj pa šibam na en sprehod, na celjskem je tako lep dan, da ga je škoda preležati. Lepo tipkajte še naprej in se še kaj oglasim. čaooooo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 15:01:44
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika evo še ena posebnost: An old wives' tale claims that if your linea negra runs only to your navel, you are carrying a girl; but if it goes all the way up to the xiphoid (bottom-most part of the center of your ribcage), it's a boy. lp In če se ti linea negra ne pojavi?!Kaj bomo imeli pa mi? ...malo za šalo...
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 15:07:17
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: tassika evo še ena posebnost: An old wives' tale claims that if your linea negra runs only to your navel, you are carrying a girl; but if it goes all the way up to the xiphoid (bottom-most part of the center of your ribcage), it's a boy. lp In če se ti linea negra ne pojavi?!Kaj bomo imeli pa mi? ...malo za šalo... Jaz koderčka, v vsakem primeru tudi horoskopsko gledano - oven ali ovca
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 15:11:12
|
|
|
|
Piruri
|
Ja, če pa punči ne boš dala ime Curly, si pa res čudna ...fant pa naj bo Krul...
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 15:12:24
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: tassika evo še ena posebnost: An old wives' tale claims that if your linea negra runs only to your navel, you are carrying a girl; but if it goes all the way up to the xiphoid (bottom-most part of the center of your ribcage), it's a boy. lp In če se ti linea negra ne pojavi?!Kaj bomo imeli pa mi? ...malo za šalo... Ja to pa res ne vem, nič ni pisalo . Madonca bom mogla še malo prebrskat
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 8.1.2009 15:22:50
|
|
|
|
sonček85
|
SREČKA:ja veselo brcajo Za kater voziček sta se pa odločila lepo da si se malo javila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?