|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
7.1.2009 9:38:33   
Artičoka
Še pozdravček od mene - po doooolgem času. Najprej vam vsem želim nepozabno leto, predvsem pa zdrave štručke! Novo leto smo pričakali v Parizu. To je bilo tudi moje zadnje potovanje (pred porodom) z letalom. Danes sem imela pregled - dete še vedno sedi na ritki, ocena teže je nekje 1200g, dobila sem papirje za CSD (potrdilo o PDP-ju), pa napotnico za rešilca in porodnišnico, voda ok, železa dovolj, s kilcami sem na +8kg, dala kri, v ponedeljek pa me čaka injekcija, ker sem Rh -. Naslednji pregled 12.2.2009.
Počutje je zaenkrat kar ok, edino trebuh mi precej otrdeva, tako da dnevno jemljem Magnesol.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
7.1.2009 9:56:15   
sonček85
malcekvita:u kao lepo da greš malo pokukat k kolegici,jaz sem tudi bila včeraj pri eni in je mali star 11m ,shodil je pa že pri 9 m in je pravi frajeruser posted image
lili82:joj kako lep je mali škratek,pa kako lepo cuza prstekuser posted image
Ntaša :ja čez brcanje in kotaljenje v trebuhu pa ni lepšega,še posebaj k te oktrok prebudi zjutrraj s svojimi brcikamiuser posted image
Artičoka:hejla ,joj a tako težek je že vaš user posted image ,joj kako lepo  in tudi papirje si že dobila za CSD,super ,sedaj pa le začni urejat vseuser posted image user posted image
No midva z dragim sva se pa zmenila da greva verjetno kar danes malo po nakupu za otročka ,saj je mami dobila plačo (če se temu lahko to reče )sedaj k sem na B.No važno je da so položnice plačane in da imamo sedaj miruser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1927
7.1.2009 10:10:58   
Artičoka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Artičoka:hejla ,joj a tako težek je že vaš user posted image ,joj kako lepo  in tudi papirje si že dobila za CSD,super ,sedaj pa le začni urejat vseuser posted image user posted image

Jaz se ne zanašam kaj dosti na te meritve, ker je lahko precej odstopanj, še posebej, ker je dete na ritki.
Papirje bom začela urejat konec meseca - se še spomnim koliko nepotrebne papirologije je s tem user posted image
Prijetno nakupovanje ti želim. Mi več ali manj že vse imamo od prvega otročka, nekaj za dušo pa bom kupila v naslednjih mesecih. Jasno v nevtralnih barvah, ker se bomo glede spola pustili presenetiti.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
7.1.2009 10:14:52   
sonček85
ja jaz tudi mislim ,da bom vse te papirje dobila sedaj na pregledu 22.1 ali misliš da je še prehitro.Ja če ti pa leži tako je pa res malo odstopanja ,samo veliko pa tudi ne

Sem pa sedaj brala pri marčevkah ,da je Rodila Marčevka PERSIDA ,ki je povila dva  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Drugi mesec bo pa že lahko tudi katera od naših sončicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Artičoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
7.1.2009 10:54:01   
frutolina
Uau ne morem verjet!! Se je že začelo! Dva fantka ma baje! user posted image user posted image user posted image user posted image   čestitke!!

Drugače pa sem zdaj prebrala tole ( in mi sploh ni všeč ): http://bibaleze.si/clanek/dojencek/ne-pretiravajte-s-folno-kislino-in-folati.html

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
7.1.2009 11:34:32   
nmag
Lep pozdrav vsem najprej,frutolina sem odprla tvoj link o folni in je prav fino piše ne pretiravajte z folno kislino nato se odpre reklamni plakat Jana Plestenjaka,sem se ful nasmejala,izgleda tako,da kao če pretiravaš je dete podobno Janu,v tem primeru bi jaz kar pretiravalauser posted image user posted image ,a je še kateri všeč Jan Plestenjak?

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
7.1.2009 11:44:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Lep pozdrav vsem najprej,frutolina sem odprla tvoj link o folni in je prav fino piše ne pretiravajte z folno kislino nato se odpre reklamni plakat Jana Plestenjaka,sem se ful nasmejala,izgleda tako,da kao če pretiravaš je dete podobno Janu,v tem primeru bi jaz kar pretiravalauser posted image user posted image ,a je še kateri všeč Jan Plestenjak?
user posted image user posted image user posted image user posted image sex strinjam

jaz sem jo jemala samo dve škatle do 12t ,mislimda to ni pretiravanje,pa saj ne vejo kaj bi radi ,eni pravjo super eni pa tole.Sej še dohterji sami ne vejo kaj bi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
7.1.2009 12:08:32   
nmag
Ja jaz sem jo tudi do 13 tedna in to pri vseh,eni pravijop,da nič ne škodi,če jo ješ še naprej,eni pa tole,res ne vejo več kaj bi še raziskovali.Sicer bi tokrat moja Karolinca bla kar mal čudna,če bi bila podobna Janu Plestenjaku,bi morala pri prejšnji nosečnosti pretiravatuser posted image user posted image user posted image ,malo heca itak ni lepših otrok kot so moji,to so za vsako mamico.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
7.1.2009 12:31:46   
Blueeyes
da še tukaj sporočim... danes sem mela morfologijo... PDP mi ni spreminjala, tako da bom kr ostala majčica... se je pa na UZ videla ena velika in debela user posted image , z ogromnimi stopali - že zdej... to bo očitno po mami user posted image  user posted image  user posted image  

velika dobrih 24 cm, težka dobrih 600 g..

lp z moje strani

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
7.1.2009 12:51:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

da še tukaj sporočim... danes sem mela morfologijo... PDP mi ni spreminjala, tako da bom kr ostala majčica... se je pa na UZ videla ena velika in debela user posted image , z ogromnimi stopali - že zdej... to bo očitno po mami user posted image  user posted image  user posted image  

velika dobrih 24 cm, težka dobrih 600 g..

lp z moje strani
a to sedaj pomeni da nas boš kar zapustilauser posted image in super za pregled seveda pa za pupikouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
7.1.2009 13:43:30   
Cveta28
Hej punce...sem ravno izvedela, da je danes svojega prvega sinkota Jakoba povila še moja 3. sestrična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako sem vesela za mlado družinico. Sedaj sem pa samo še jaz na vrsti. Šibam nazaj delat, doma pa vas preberem še za nazaj.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
7.1.2009 14:14:34   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Hej punce...sem ravno izvedela, da je danes svojega prvega sinkota Jakoba povila še moja 3. sestrična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako sem vesela za mlado družinico. Sedaj sem pa samo še jaz na vrsti. Šibam nazaj delat, doma pa vas preberem še za nazaj.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jakob-a

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
7.1.2009 15:12:10   
malcekvita
 janja, ja menda je tudi predavanje za ultivo. jst grem na to predavanje samo zato, da dobim pordilo. načeloma bi poskusila klasično rodit, s pomočjo kakšnih protibolečinskih zdravil, najbrž ka z ultivo, sam če bo pa neznosno, bom prosila za epiduralno. upam, da se da tako narest.
ja pol se pa mogoče vidiva bejba!user posted image
lili82 ja kakšen lep otroček, sem se kar raznežla user posted image
sonček85 sem mislila, kako bom prijateljici pomagala, pa sva čvekali, mala je pa zaspala ko polhek. včeraj je menda spala samo dve uri ponoči in je vidno zdelana ta princeska, mamica pa je kot rožica. svaka čast user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
7.1.2009 15:18:48   
malcekvita
ja, pa čestitke vsem, ki ste uspešno opravile preglede. jaz mam pregled šele 23.1., tako da vam bom lahko šele takrat poročala.
in tudi moj user posted image  je tako lepo živahen, da imamo cel žur! bom tudi jaz izkoristila te razprodaje in bom šla kak kompletek v nevtralni barvi kupit, čeprav nam je G povedala, da bo fantek. Sam sem že tolko zgodbic slišala o tem, kako so jim napovedali en spol, rodil se jim je pa otrok drugega spola user posted image .
Glavno, da bojo naši otroci zdravi.

Neposredna povezava do sporočila: 1939
7.1.2009 16:01:49   
Blueeyes
ne ne sonček85, ne bom šla kr tako stran... tako zlahka se pa ne dam... tukaj ste vse bolj izkušene, pa izvem veliko koristnih informacij ki mi pridejo prav...

ah, zdej morm pa v lov za imena... sem bla zihr da bo Blaž... pa zdej očitno ne bo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1940
7.1.2009 16:07:13   
detelja
eno vpr. ve, ki ste že bile na 3d uz a so vam dali kak izvid???...včeraj sem bila pri gin. in sem omenila, da gremo v čet. na 3d uz...pa me je gin. vpr. kam, če gremo k dr. lukmau na ptuj pa sem rekla, da ja...potem pa se je tako čudno nasmejala...pa sem vpr. kaj to pomeni...pa je rekla, če me že vpr. vam povem, in je pač rekla, da njo ful moti, da gin.pač malo pogleda, posname cd, natisne nekaj slikic ne napiše pa nobenega izvida...in jaz o tem sploh nisem razmišljala...in potem mi reče, če greste na banko tudi nič ne bo brez papirjev...in v bistvu ji dam prav...je rekla, da pridejo nosečnice ful vesele in rečejo, da je vse ok, ampak ona pravi kje pa to piše potem pa so vse mal začudene...ona trdi, da bi pač vsak gin. morala za ta denar napisat en pameten izvid, da imaš dokaz, da si bil tam, in pač kaj je ugotovil...bom jutri vpr. gin., če dobim kak izvid, me zanima kaj bo rekel...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1941
7.1.2009 17:26:42   
sonček85
malcekvita:ja to pa res pohvalno ,no sej je pa vsaj mao pokramljala in ji je čas minil

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
7.1.2009 17:35:51   
sonček85

user posted image    user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št. user posted image )    PREGLEDI       SPOL   KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)                                   user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)                                   user posted image     GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)                                          LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)            20.01             user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                  user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             13.01           user posted image    PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)       06.01.3D,22.1   user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)       20.01.,6,02       user posted image    LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                             

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                                   user posted image    LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)        20.01.               user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)         12.02                    KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)                                         MS
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            09.01.,10.2          LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.02            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)

11.04.              
37.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )                                  user posted image    LJ
38.aljab                            (št. 2, št. 1)                                   user posted image
39.matt                             (št. 1, št. 0)             12.01

40.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                   user posted image                                  
41.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)                                   user posted image LJ
42.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
43.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
44.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
45.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)             08.01            user posted image MB
46.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             12.01            user posted image CE  
13.04.
47.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
48. vud                             (št. 2, št. 1)           16.01                  SG
49.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                user posted image                                 
50.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                user posted image MB/CE  
51.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
52.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
53.pat                               (št. 2, št. 1)                                 
54.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           08.01           user posted image   LJ 
55.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)                                user posted image   LJ      
56.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
57.lily32                           (št. 1, št. 0)
58.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          08.01          user posted image     SG      

17.04.

59.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          13.01           user posted image   KR
60.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
61.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.01           user posted image   LJ
62.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
63.klavdyk                        (št.  2, št.1)           13.01                SG
64.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
65.pikatara                        
(št. ?, št. ?)  user posted image user posted image                 user posted image user posted image LJ
66.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
67.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )           13.01                LJ        
18.04. 
68.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
69.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         8.1.3D,9.2   user posted image    PO  
70.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.01           user posted image    MS

71.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
72.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
73.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           16.01         user posted image TRB
20.04.
74.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)           05.01                LJ              
75.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          14.01         user posted image     LJ
76.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)                             user posted image     MB        
77.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

78.frutolina                        (št. 1, št. 0)          27.01             

21.04. 
79.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
80.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)                                     SG
81.PikaV                             (št.3, št.1)                               user posted image                

23.04.
82.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    TRB                         
83.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)           15.01        user posted image     LJ             
84.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          05.01
24.04.
85.Sonček 85 user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           22.01              CE
86.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                              user posted image
87.duda1                     
      (št. 3, št. 2)            15.01              MB
88.ninica23                        (št. 1, št. 0)                                    CE  

25.04. 
89.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             19.01              MS
90.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              19.01       user posted image    PO
91.Patrica                          (št. ?, št. ?)
92.rmmaja                        
(št. 3, št. 2)  user posted image user posted image                 Dolenjska
26.04.  
93.anca(27)                      (št.
1, št. 0)              15.01     user posted image   LJ         
94.zoja B                            (št. 4, št. 1)             19.01            LJ
95.olea                               (št. 1, št. 0)                                   LJ
27.04.
96.štorkljica                       (št. 2, št. 1)                                 
97.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
98.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
99.anchika                          (št. 2, št. 1)             28.01
100.rea27 (27)                    (št. 2, št. 0)             08.1.,19.01 MFNM/LJ                            

28.04.
101.narcisa (26)                  (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
102.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                               user posted image
29.04..
103.mišk (26)                    (št. 2, št. 1)           27.01             BREŽ
30.04.
104.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)           17.013d,19.01CE
 1.5.                     
105.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
106.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
107.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
108.taškica    
                     (št. 3, št. 2) user posted image user posted image                   user posted image user posted image LJ
109.Blueeyes(25)              
(št. 1, št. 0)           07.01 MF       user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

8.1.
Bojana 29
rea27
detelja 3D
9.1

Cveta 29
Trenutno imamo:

user posted image :17+1
user posted image :20+1+2
user posted image :72+1                

TRENUTNO NAS JE: 109
nosečk 
OBJEMČKOMETER:
   8  user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA    user posted image   SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image   ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.      user posted image   VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                     user posted image   NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
user posted image  LINK                                user posted image VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

user posted image  TUKAJ                             user posted image TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
7.1.2009 18:34:48   
*Junona*
Lili82, joj kakšne lepe slikice. Upam, da se bo pri meni tudi tako dobro videlo. Tole so ene lepših slikic, kar sem jih videla. Tako lepe in čiste 3D slikice so ponavadi na reklamnih plakatih za 3D. Skratka, enkratno. Zelo lepa beba.user posted image user posted image user posted image

Čestitke tistim, ki so povile svoje pikiceuser posted image user posted image user posted image

Nekaj sem še misla odgovorit pa sem pozabla... hmmm... upam, da nisem katere izpustila.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
7.1.2009 19:09:27   
lili82
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala vsem za pohvale za najinega malega... Slikice pa so res perfektne... Tokrat sva bila drugič na 3D, ker se prvič sploh ni nič pametnega videlo - tokrat pa je bil mali precej bolj navdušen nad fotografiranjem... Dr. pa je bil tudi navdušen nad kvaliteto.. Tako da imama midva čudovit spomin na dobo, ko še čakava najinega malega...

Pa da ga še pohvalim - slikice je posnel dr. Lukman na Ptuju.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
7.1.2009 20:46:05   
*Junona*
Lili82, koliko pa si bila noseča, ko se ni videlo?

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
8.1.2009 8:20:43   
lili82
25 tednov in 3 dni - pa so bile slikice popolnoma nejasne... Ampak problem ni bil v tem, da mali ne bi bil dovolj razvit, ampak v tem, da je ves čas držal obe rokici pred obrazom. In vsakič, ko je dr. želel naredit slikico obraza je moraj na slikici najprej zbrisat njegove rokice, da se je videl obrazek - in posledično je bil obrazek že zelo nejasen... Tokrat pa je šlo vse lepo - še lepše slikice bi nastale še kasneje, ko so otroci še bolj formirani, vendar pa imajo potem problem, da ni dovolj plodovne vode, skozi katero pa dejansko otročka slikajo...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
8.1.2009 8:34:02   
sonček85
Jutro drage moje!!!!

Vse ,ki imate danes preglede želim da so super fenomenalni in da nam kasneej javite vesele novičke ,še posebaj s 3D pregleda ,da vidimo prelepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
8.1.2009 10:00:49   
anchika
Živjo user posted image  !

danes sem odšla dati vodo in kri  v laboratorij ker pri prejšnjem pregledu laboratorij ni delal tako da sem to odpravila danes. Nisem čakala na rezultate, baje me obvestijo če je kaj narobi, to je najbolj bed. Pregledali bodo tudi za toxo. Ali katera ve koliko časa rabijo za te preglede?

Moj pergled je  komaj 28.1, še dolgo. DO takrat bom prava bajsa.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
8.1.2009 10:18:56   
sonček85
anchika:pri moji G dobijo rezultate v roku 1-2 dni ,tako da če pokličeš jutri bi jih sestra skoraj že morala imeti pri sebi,čene pa v ponedeljek

Sem pa na eni temi zasledila tale link ,kake teste vse si bojo še res izmisliliuser posted image user posted image user posted image http://www.clearblue.info/de/
http://www.apo-in.com/topangebote/?area=detail&pzn=1107875&id=4625

ki ti pove kaj bo user posted image /user posted image in koliko časa si že nosečauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?